نه خیر این نسخه برای pc نیست همون نسخه ps1 که با کمک شبیه ساز رو pc اجرا میشهنقل قول:
Printable View
نه خیر این نسخه برای pc نیست همون نسخه ps1 که با کمک شبیه ساز رو pc اجرا میشهنقل قول:
چه فرقی داره مهم اینه که بازی میشه باهاش انجام داد بلکه بهتر از از PS1 هم هست در ضمن این ورژن بی دنگ و فنگه راحت اجرا میشه :n26:نقل قول:
چطوری میشه ماهی حوض زیاد شن؟
یعنی چندتا ماهی باید بزارم تو حوض؟ چه اندازه ای باشن؟ روزی چندتا غذا بهشون بدم؟ چه مدت طول میکشه تا زیاد شن؟ مثلا اگه 10 تا تو حوض باشن چندا دیگه زیاد میشه؟ و کلا اصلا شدنی هست کسی این کارو کرده؟؟؟
سلامنقل قول:
روزی یه دونه غذا کافیه....فقط فک کنم اگه ماهیا بزرگ باشن بهتر و زود تر بچه دار می شن.......
باید از هر دو نوع ماهی آبی و قرمز داشته باشی در ضمن ماهی ها فقط تو پاییز بچه دار میشن :n26:نقل قول:
کلا اگه بازیو با شبیه ساز بازی کنید بهتره....مثلا یه اگه عدد 9 رو نگه دارید بازی تند می شه....واسه کسایی که نمی تونن مسابقه ها رو ببرن خوبه....دیگه لازم نیست هی از اول کلی صبر کنن تا مسابقه شروع بشه....خلاصه خیلی جاها بدرد می خوره....و بازیو سریع تر می ری....
خیلی ها هم هی از فرچه کشیدن حیوونا خسته می شن ولی:
واسه زیاد شدن قلب گاوها و گوسفندها هم لازم نیست حتما فرچه بکشیدشون....فرچه رو گاوها و گوسفندها اصلا تاثیر نداره و فقط صحبت کردن کافیه....فرچه فقط رو اسب تاثیر داره
واسه داشتن آب و هوای خوب هم به الهه محصول زیاد هدیه بدین...مثلا تو تو بهار باعث زیاد شدن بارون می شه....تو بهار می تونین بهترین کاشت و برداشتو داشته باشین چون با هدیه دادن به الهه بارون زیاد می شه....تو بقیه ی فصلها هم باعث جلوگیری از طوفان می شه....یا اگه زیاد هدیه بدین بارونم میاد...
سلام دوستان برام یه مشکل پیش اومده وقتی میخوام سایز صفحه رو با شبیه ساز تنظیم کنم ارور میده نمیدونم چرا قبلا این ارور رو نمیداد:n04:
بهترین کیفیت بازی وقتی میشه که صفحه رو روی 320x240 بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی میزارم و مخوام ok کنم ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
قبلا دقیقا همین کارو میکردم و مشکلی نبود نمی دونم چرا این جوری شد.الان کیفیت تصویر رو میزارم رو 720x480 تا ارور نده که خیلی کیفیتش پایین میاد یعنی تصویرش خراب میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:
سلام.پلاگین شما قدیمی هست.نقل قول:
پلاگین جدید بگیر. نه بخاطر این مشکلی که گفتی. کلا میگم. خیلی بهتر شده. مخصوصا پلاگین OpenGL2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستایی گلم.
:»
آموزش قدم به قدم بازی رو پیدا کردم.
فقط ، متنش انگلیسیه!
براتون آپلود میکنم، امیدوارم به دردتون بخوره.
-----------------------------------------
دوست عزیز شما اشتباه می کنید فرچه نیز به اندازه صحبت کردن تاثیر داره البته من بیشتر را ه آسونتر رو دوست دارم برا همین برا شما هم یه سیو می زارم که توش 10 گاو طلا داره که با فن excheng همون گزینه چهارم وقتی می خواین سیو کنید می تونید برداریدنقل قول:
پسوورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]