نقل قول:
ویش چوپراد بدرد تابستون نمیخوره و یک عطر تقریبا وانیلی هست
متاسفانه در مورد بی ال وی نت تا به الان تجربه ایی از نزدیک نداشتم و من هم تعریفات سایت ها رو قبول ندارم و اکثر مواقع نظراتشون با نظر خودم متفاوت هست
Printable View
نقل قول:
ویش چوپراد بدرد تابستون نمیخوره و یک عطر تقریبا وانیلی هست
متاسفانه در مورد بی ال وی نت تا به الان تجربه ایی از نزدیک نداشتم و من هم تعریفات سایت ها رو قبول ندارم و اکثر مواقع نظراتشون با نظر خودم متفاوت هست
سلام
قیمت تقریبی این ادکلن ها چقدره؟
Calvin Klein Eternity
D & G Pour Homme
Clinique Happy
لطفا چند جای معتبر هم برای خرید معرفی کنید.یکی دو تا از مراکزی که تو تاپیک ذکر شده رفتم ولی هیچ کدوم نداشتن.
رسیدن تاپیک به صفحه 700 بر تمام دوستان مبارک باد:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته طرفای مروی هم دقت کنی اصلشون گیرت میاد ارزونتر از اینجا.
دوستان!
برای ما بدبخت بیچاره ها هم عطر(عطرها، نه عطر!!) پیدا میشه یا نه؟!! :45:
یه عطر میخوام بین 10 و ماکزیمم دیگه 15(برای شروع، بعدا بودجش بیشتر میشه:5:)
بوش هم یک پخش و موندگاری معقولی داشته باشه
برای فصل تابستون و منطقه گرم و خشکی مثل مشهد مناسب باشه
مردونه هم باشه دیگه!
راستی اگه دوستان مشهد یک جای خوب و مطمئن برای خرید سراغ دارن معرفی کنن لطفا(اگه نشد PM بدید لطفا)
با سپاس قبلی:40:
دوست عزیز با بودجه شما باید سراغ کارهای اجمل و sapil یا کارهای ناشناخته بریدنقل قول:
از سپیل میشه نایس و چی چی و سالید رو معرفی کرد , از اجمل ویس و نوترون و تیتانیم
بچه ها کی اینو دیده تا حالا؟البته افترشیوش منظور نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
با اینایی که فرمودید آشنایی ندارم، بو پخش بو و موندگاریشون چطوره؟ لینکی-چیزی دارید ازشون؟
بعدش هم موضوع مهمتری که هست، یک جای مطمئن برای خرید عطره! عطرفروش زیاده، اما مشکل اینه که اکثرشون به نظرم عطر نیست! دیدی میری 15تومن پول عطر میدی، یه چیزی بهت میده که هزار تومن هم ارزش نداره!! اینو به نظرتون چیکارش کنیم؟! :23:(وگرنه عطرش مطمئن باشه ممکنه تا 30-40هزار هم بتونم بودجه بذارم پاش)
دوست عزیز پخش و ماندگاری قابل قبول در حد بودجه شما دارندنقل قول:
کارهای آدیداس هم به بودجه شما نزدیکه یه کار هم از کارلوس مویا به نام GAME داشتم میتونید اونم تست کنید
در مورد فروشگاه مطمئن هم متاسفانه آشنایی با عطر و ادکلن فروشهای مشهد مقدس ندارم
متاسفانه چاره فقط کلینیک رو داره.فروشنده ها میگن D & G یا CK دیگه نمیاد و هر چی تو بازار هست از قبل مونده.نقل قول: