بچه ها عجیبه . دیشب سرعت من مثل اینکه زیاد شده بوده !
امروز که نگاه کردم 3 گیگ دانلود شده با تورنت !
Printable View
بچه ها عجیبه . دیشب سرعت من مثل اینکه زیاد شده بوده !
امروز که نگاه کردم 3 گیگ دانلود شده با تورنت !
شما کدوم شهر هستی؟نقل قول:
من فکر نکنم ربطی به برداشتن یوزر پس باشه اگه هست چرا دقیقا همون شبی که سرعت کم شد برای شبکیه هم کم شد ؟
چرا روزای قبلی که پسورد عوض شد کم نشد ؟
اون موقع که تایم رو عوض کردن من از 1 شب تا 11 صبح به شبانه وصل بودم با سرعت 200 داشتم دنلود میکردم یه دستوری چیزی از بالا براشون اومده سرعت رو کم کنن
دیشب سرعت من هم خوب شده بود!
جالبه که شما سرعتاتون خوب شده من که اصفهانم و دیشبم سرعتم افتضاح بود...نمی دونم...راستی شما قطع و وصل می کنید یا مودما pppoe کانفیگه؟ امروز صبح فهمیدم که این می تونه رو سرعت تاثیر بذاره!
کسایی که دیشب با سرعت بالا دانلود داشتند قطع و وصل کردند؟
از حجمشون چیزی کم نشده؟
اگر قطع و وصل کنید سرعت میاد روی 10-15، حتی بعضی وقت ها خیلی سخت دوباره وصل میشه. پیشنهاد می کنم قبل از 6 قطع کنید تا حجم براتون نندازه.نقل قول:
سرعت خوبه شب اگر 5 دقیقه قبل از 1 کانکت بشید ... اگر دیسکانکت بشید دوباره میره روی 10 15 کیلوبایت ...
از حچم چیزی کم نشده، فقط 6 باید دیسکانکت کرد که کنتور نندازه دیگه
حالا فعلا اینطوریه...خدا می دونه می مونه یا دوباره از امشب یه خواب جدید برامون می بینن...تو این مملکت آدم برا نفس کشیدنم باید از پیش استرس داشته باشه...لعنت به ...نقل قول:
من مودم جدیدمو گداشته بودم رو حالت کانکت اتوماتیک که بتونم از وایرلس هم راحت استفاده کنم ولی هر شب 70 مگ 30 مگ اینجورا کم میکرد ازام 2شب پیش تنظیمات زو گداشتم رو حالات کانکت دستی که صبح بیدار شدم دیدم هیچی کم نکرده کفتم خوب شاید مشکل از اینه که باید مودم هم کانکت اتوماتیک نباشه تا اینا سو استفاده نکنن
ولیدیشب که گزاشتم دانبود از ساعت 1 تا 6 صب ریز مصرف رو دیدم که تا ساعت 6:40 لاگ انداخته و باز 40 مگ کم کرده درحالی که من سیستم رو گداشتم ساع ت 6 خاموس بسه و از برنامه ای هم که استفادهه میکنم کاملا مطمئنم که درست کار میکنه چون 2 سال دارم ازاش استفاده میکنم
دوستان چیکار باید کرد که جلوی این دزدی رو گرفت؟؟؟؟