من برای wd سریال رو ثبت کردم ولی جز یه ایمیل که تشکر کرده برای ثبت محصول چیزی دیگه ای نیومده. همون موقع که رجیستر کردی برات ایمیل سریال اومد یا چند وقت بعدش؟نقل قول:
ضمنا تاریخ پایان گارانتی شما رو هم از یکی دو ماه قبل از تاریخ خریدتون حساب کرد؟
Printable View
من برای wd سریال رو ثبت کردم ولی جز یه ایمیل که تشکر کرده برای ثبت محصول چیزی دیگه ای نیومده. همون موقع که رجیستر کردی برات ایمیل سریال اومد یا چند وقت بعدش؟نقل قول:
ضمنا تاریخ پایان گارانتی شما رو هم از یکی دو ماه قبل از تاریخ خریدتون حساب کرد؟
من برای اطمینان ثبت کردم واگر نه بعدش نباید مشکلی داشته باشید.نقل قول:
بعد از نصب نرم افزار و اجرای اون برای اولین بار پنجره ای برای آپگرید باز میشه و بعد از گرفتن اسم و فامیل و ایمیل، یک سریال 3 کاربره براتون ایمیل میشه.
صفحه 14 این manual رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 30 روزه اش رو فعال کردم الان این پنجره برای اپگرید رو نمیاره برام. پاکش کردم دوباره نصب کردم بازم روی 30 روز فعاله. tقکر کنم فقط همون بار نصب اون صفحه رو میارهنقل قول:
پس از uninstall كردن نرم افزار ، رجيستري ويندوز هم پاكسازي كنيد (با برنامه هايي مثل Tune Up Utility) . اين 30 روز در واقع دوره آزمايشي (Trial) هست .نقل قول:
دوستان برای فعال سازی smart ware pro چرا از این روش استفاده نمیکنید؟ روی 3 تا سیستم میشه این کارو کرد با 1 هارد وسترن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تونستی سریال رو بگیری؟نقل قول:
با آپگرید به ورژن 2.4.1 مشکل رجیستر شدن نسخه pro حل شد
ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟نقل قول:
ببخشید باید کجای سایت رجیستر کنم؟ میشه مراحل کار تا آخر رو بگیدنقل قول:
داداش نگاه کن جدیدترین نسخه نرم افزارو از سایت WD دانلود کن بعد از طریق عکسی که بالا گذاشتم فعالش کن به پرو:n12:نقل قول:
من همون موقع که خریدم، آپدیتش کردم. نمی دونم اون سریالی که خود شرکت طبق دفترچه راهنما برای سه کامپیوتر میده رو باید از کجا بدست بیارم.نقل قول: