دوستان من ميخام مودم جبيبي مبين نت بخرم تو تهران انتنش خوبه؟ سرعتش بيشتر از 128 نيست؟ واي فاي داره؟ ممنون اگه راهنمايي كنيد
Printable View
دوستان من ميخام مودم جبيبي مبين نت بخرم تو تهران انتنش خوبه؟ سرعتش بيشتر از 128 نيست؟ واي فاي داره؟ ممنون اگه راهنمايي كنيد
یعنی باید چیز پی ان بخریم ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه تعریف یا آموززش کلی در این مورد به من میدید. خیلی مشکل دارم با این بحث.
ممنون
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه پاسخ بدید : :46:
1- مهمترین سوالم اینه که وضعیت قطعی و dc مبین نت به چه صورت هست و در واقع اگر قطعی داره چند بار و چه مدت در شبانه روز (برای کسانی که توی محدوده هستند)
2-مودم رو حتما باید از مبین نت بخریم یا اگه خودمون مودم وایمکس داشته باشیم هم موردی نداره ؟
3-سرعت دانلود اکانت های 1 مگ در طول روز و همچنین در طول شب (ساعات رایگان) چقدره ؟
پی نوشت :
اگه امکان داره سوال 1 رو چند نفر از دوستان پاسخ بدن تا به یک برآورد کلی نسبت به وضعیت dc مبین نت برسم
با تشکر قبلی :11:
سلام، من 512 سالانه گرفتم، تو یک ماه اخیر سه بار قطع شده، البته فقط شب، بین 20 دقیقه تا 1.5 ساعتنقل قول:
ساعت 2:20 شب قطع شد با پشتیبانی تماس گرفت گفت مشکل سراسریه، که البته تا 3:30 وصل شد
تو نوروز هم پشتیبانی اصلاً جواب نداد
سرعت دانلود 512 من 90KB/sec است البته شبا (تا حدود ساعت 4) سرعتش تقریباً نصف میشه
حداکث سرعتش هم به 110 میرسه
در کل ازش راضیم
اینم تست سرعت، ساعت 21:50
512 سالانه با ضریب اشتراک 1 به 4
اول سرور کرج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور برلین:
سمت مبین نیا اونایی که جیبی گرفتن راضی نیستن من اگر یه روز بخوام جیبی بگیرم ایرانسل میگیرمنقل قول:
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
1- قطعی و افت سرعت زیاد داره تعداد مشخصی نداره یه روز خیلی خوبه 3 روز افتضاح میشهنقل قول:
2- برخی مودم های ایرانسل و داتک رو قبول میکنن و 15 تومن هزینه تبدیل میگیرن و پروسه ثبت نامشم 2هفته تا 1 ماه طول میکشه. من این کارو کردم حدود 1 ماه و نیم شد
3- من یک مگ 1 به 4 دارم افت و خیز زیاد داره تو عید خوب نبود خیلی پریروز و دیروز افتضاح بود ولی امروز خوب شده. در روز 110-120 کیلو و شب 5 تا حداکثر 25-30
برآورد کلی من: به درد نمیخوره پولتو حروم مبین نکن.
من اس دی اس ال دارم اما خیلی اذیتم میکنه میخوام وایمکس مبین نت بگیرم نظرتون چیه؟
نگی اقا مثل سگ پشیمونیم .. ADSL سگش میارزه گول تبلیغات هم نخور
سلام
عزیزان! برای چندمین بار میگم:
1- اگر قرار نیست که جابجا بشیدو برای خونه یا محل کار اینترنت میخواهید، حتماً ADSL بگیرید و کلاً وایمکس را فراموش کنید.
2- اگر استفاده شما در ساعات روز است و نیازی به دانلود مجانی ندارید و دامنه سفر شما به همین چند شهر محدود میشود، ایرانسل بهتر از مبین نت است.
وایمکس ایرانی (بگو چینی) آش دهن سوزی نیست.[COLOR="Silver"]
ADSL بهتره، البته اونم بستگی داره چه سرویسی و از کدام شرکت انتخاب کنینقل قول:
من چون امکان استفاده از ADSL رو ندارم از وایمکس استفاده میکنم
اینم سرعت دانلود 512 ساعت 9:00 صبح:
102KB/s