نقل قول:
حدود قيمتش رو هم ميگفتي بد نبود
كامل تر ميشه قياس كرد
Printable View
نقل قول:
حدود قيمتش رو هم ميگفتي بد نبود
كامل تر ميشه قياس كرد
خواهش می کنم.نقل قول:
بله می تونید آمپ پایونیر هم تهیه کنید البته آمپ یاماها با بلندگوی یاماها بهتر مچ میشه.
اگر بودجه رو نخواید افزایش بدید پکیج دنون 1312 هم گزینه خوبیه.
شما وقت بذارید و صدای مواردی که مد نظر رو دارید بشنوید و بعد انتخاب کنید.
دوستان برای تبدیل فرمتهای صوتی AC3 و DTS میتونید از نرم افزار HD Convertor استفاده کنید . نرم افزار HD Convertor نرم افزار خوبی برای این تبدیل هست چون از کیفیت تصویر فیلم هم کم نمیکنه .
لینک دانلود این نرم افزار رو براتون میذارم تا با استفاده از اون فایل فیلمتون رو convert کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.یخورده قدیمیه.زمان خودش خوب بوده.ولی الان مثلا ساپورت صدای Highe و یا HDMI 1.4 نداره.اگر اینجور موارد براتون مهم نیست مورد بدی نیست.البته بستگی به قیمت داره.چند بهت قیمت دادن؟دست دوم هست درسته؟نقل قول:
درود به رایان عزیز
1312 با توجه به افزایش دلار فکر کنم 1.2 یا 1.3 شده باشه ولی نمایندگی یاماها دیروز می خواست ست 471 و یکی از بلندگوهای گفته شده را با 80 تومن افزایش بهم بده یعنی 1.680 این اختلاف قیمت کیفتی بیشتر (از نظر صدا و تصویرو ماتریال دستگاه )بهم می ده ؟ شما چه باند گویی برای آمپ پایونیر پیشنهاد می کنید که موجود باشه می خوام 1312 آخرین گزینم باشه باتشکر
درود به رایان عزیز
1312 رو می خواستم اخرین گزینم باشه .با آمپ پایونیر چه بلند گویی پیشهاد می کنید تا 600 یا 700 . ضمنا می خواستم بدونم اختلاف قیمت ست ناقص یاماها و1312 کیفیت صدا و تصویر و ماتریال دستگاه رو بطور قابل توجه بهم میده . با توجه به شرایط من 414 و 717 رو پیشهاد میکنید ؟
درود بر شمانقل قول:
بله تفاوت رو به شما میده.
برای آمپ یاماها شما می تونی از بندگوهای jamo استفاده کنی.مثلا مدل 426.
شما 414 و 717 رو گزینه آخرت قرار بده.این دو مدل خوب هستند ولی شما با بودجه ای که دارید می تونید سیستم بهتری تهیه کنید.نقل قول:
رایان عزیز
باد جامو 426 چنده و از کحا می توان تهیه کرد ؟
بنابراین به ترتیب کیقیت و صرقه بودن به لحاظ اختصاص بودجه می توان نتیحه گرقت
یاماها 471 یا 371 با باند باما ها با قیمت 1.68 و 1.35
آمپ پایونبر 821 با 521 و باند جامو با قیمت 1.4 یا 1.3
denon 1312 با قیمت 1.25
717 با 414
جامو رو از فروشگاه آکوستیک یا پاساژ شرکا می تونید تهیه کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]