آدرس سایتشون و دفتر اصلی آسیاتک شیراز رو کسی داره؟
Printable View
آدرس سایتشون و دفتر اصلی آسیاتک شیراز رو کسی داره؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بالاخره سرویس 1 مگابیت با حجم 5 گیگ در ماه رو گرفتم امشب سرعت دانلود شبانه رو تست میکنم ببینم چقد با 128 فرق داره خبرشو میزارم اینجا
این لیست زمان آنلاین بودن من با اسیاتک هست
محتوای مخفی: زمان اتصال
میبینید که خیلی وقتا زیر 1 دقیقه قطع میشه. متاسفانه توی سایت بیشتر از 30 بار دیسکانکتی رو نشون نمیداد وگرنه براتون اینجا میذاتشم تا ببینید توی 3 روز گذشته بیشتر از 500 بار دیسکانکت شده
با 2تا مودم و از سر خط هم امتحان کردم
خلاصه اینه وضعیت اسیاتک ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیابان آبیاری، کوچه 24، پلاک 71
نه والا ندادن... کارد میزدن خونم در نمیومد....البته خود نمایندگی اصلی پارس آنلاین نبود... یه نمایندگیش بود توو اول ملاصدرا...نقل قول:
اونو نمیدونم... تست نکردم.... آخه گرون در میاد... حساب کن 5 گیگ سرعت 2 مگ فکر کنم ماهی 30 تمن در بیاد... شاید واسه بعضیا نصرفه... با این پول میشه 512 نامحدود بیسنت گرفت یا یه 20 تمن بزاری روش 1 مگ نامحدود بیسنت بگیری... اینجوری که بهتره...نقل قول:
من نویز خطم (Attenuation) خیلی بالاس. یعنی چند روزه رفته بالا، مشکل از کجا میتونه باشه؟
به نظر من تو مخابرات یه خبرایی هست
قیلا که 256 20 گیگ داشتم میشد ...نقل قول:
بعد که 256 10 گیگ گرفتم هم بازم شد ....
الان هم 128 6 گیگ دارم باز هم میشه ...
زنگ بزن شرکت واست بررسی میکنن... معمولا خود شرکت از مخابرات پیگیری میکنه که ببینه نویز گیر خود مخابرات مشکل داره یا نه... لینک ADSL میپره یا دیسکانکت میشی؟؟؟نقل قول:
والا یه مودم تو اتاق خودم هست لینکش درست بود فقط دیسکانکت میشدم، الان این مودمی که باهاش وصل هستم اینجا نیست دقت نکردم لینکش میپره یا نهنقل قول:
از همین شیراز پیگیری میکنن یا تهران؟