welcome to page 700
Printable View
welcome to page 700
صفحه ی 700 رو تبریک میگم .
میدونمنقل قول:
واسه خودم نمیگیرم
واسه اونی هم که میگیرم زیاد اهل اینترنت نیست و میخواد با حداقل هزینه بگیره همین سرعت واسش کافیه
رو کم کنی چی باو ، هرکس بیشتر دیتا از داست داده باشه بی دقت تره :31: . مال من از همتون کمتر بوده . 10 ساله یه مکستور 160 دارم هیچی از دست ندادم :21:نقل قول:
منم یه مکستور 160 دارم هیچ مشکلی باهاش نداشتم ولی اغلب موقع تعویض ویندوز یادم میره که در بعضی جا ها فایل های مهمی دارم و میپرن .:31:نقل قول:
سلام
رسا هر روز بدتر میشه
دیشب بین 20 تا 40 بود
بالاتر از 40 ندیدم دانلود کنه
دوسم امروز میخواست اشتراک بگیره
منم گفتم برو شاتل بگیر
همین میشه
اوایل میخواستم بگم رسا نت بگیره
حالا که اینطوری شده به کسی توصیه نمیکنم
نقل قول:
همه اين مشكلات بخاطر اينه كه رسانت از ماكس نت پهنا ميگيره، خود ماكس نت در حال نابوديه ببين رسا چه وضعي داره :41:
رسانت = ماکس نت . به نظرم اگه طرف پول براش اهمیتی نداره بگو ماکس سرویس vip بگیر و گرنه بگو شاتل بگیره . البته شاتل 2 مگ از هر لحاظی به صرفه تره . هم زمان دانلود رایگانش 1 ساعت بیشتره و مهم ترین مورد از نظر قیمت ولی احتمالا سرعت ویپ ماکس از 2 مگ شاتل بیشتره .:11:نقل قول:
داداش بازم تکرار میکنم پهنای ماکس به هیچ وجه تغییر نکرده فقط سیاست ماکس تغییر کرده . قبلا سرعت سرویس 128 با 256 با 512 با 1 مگ برابر بود 2 مگ هم قیمتش جوری بود که هیچ کس نمی تونست بخره . اکنون سیاست ماکس اینجوری شده که سرویس 128 رو بگذارن رو 40 تا حداکثر 50 ولی دقت کنین الان سرعت 512 ، 100 و سرعت 1 مگ 200 است . دیسکاوری و ویپ رو نمی دونم . 5 0درصد احتمال داره دیسکاوری رو تا هفته ی دیگه برا خط دیگ بگیرم اونوقت سرعت رو نشون میدم . :21:نقل قول:
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
این پارس آنلاین که هی میگین سرعتش خیلی زیاده رفته بودم تاپیکش اینو دیدم :
نقل قول:
با این روندی که من میبینم. خیلی هم امیدوار نباش. تا آخر خرداد که اینترنت شما رو نصب کنند احتمالا از اینترنت پارس آنلاین چیزی نمونده.
چون همه دارند به شدت به سمت پارس آنلاین میان. و در نتیجه سرعت پارس هم روز به روز داره کمتر میشه. من این موضوع رو هر شب که میزارم دانلود شبانه حس می کنم. این اواخر سرعت روزانه هم داره افت میکنه. افت سرعت کاملا محسوس هست.
فقط همین رو بگم که من قبل از عید تا ساعت 6 دانلود میزاشتم 3.5 گیگ میگرفت. اما الان تا 7 دانلود میزارم اما 2 گیگ بیشتر نمیشه. هر شب هم کم تر از شب قبل میشه.
دیشب از ساعت 1 تا 3 فقط 400 مگ دانلود داشتم. اما قبل از عید فقط ساعت 1 تا 2، 400 مگ دانلودم بود!!
7000 post:46: