شایعه س؟ما که چیزی ندیدیم تو سایتنقل قول:
Printable View
شایعه س؟ما که چیزی ندیدیم تو سایتنقل قول:
بچه ها زیاد استرس نداشته باشید خدای نکرده امتحانات بعدیتون رو خراب میکنید من خودم هیچ وقت نمره ها رو نگاه نمیکنم صبر میکنم همه امتحانا تموم بشه بعد به نمرات مبارک نگاه میکنم :n02: یوقت روحیه ام ضعیف میشه :n09:
اصلا امکان نداره نتایج بیاد و شما نگاه نکنی.این سبیلم رو (که البته الان ته ریشه)گرو میذارمنقل قول:
رفقا امشبم دستمون رو تو حنا گذاشتن.ایولا دارن دیگه.از :n24: میخوان تا نتایج رو بدن مثل اینکه
من برم یه موزیک بزنم به بدن و بعد لالا تا صبح
BYE TA HI
به خدا نگاه نمیکنم :n02:نقل قول:
میدونی چون میان ترم رو میگیرم به همین جهت استرسم کمتره بعد اگه نمره رو نگاه کنم از اننظارم کمتر باشه داغون میشم :n09: هی به خودم میگم ای کاش فلان بخش رو بیشتر میخوندم برای همین فکرم برای امتحان بعدی خراب میشه اکثر امتحانای منم نزدیک به هم ـــه همین این ترم تو 12 روز باید 5 تا امتحان بدم :n28: وقت انتخاب واحد خیلی جوگیر میشم همش درسای اختصاصی رو برمیدارم بعد توش میمونم :n27: این ترم اصلا عمومی ندارم .
دوستان کسی رشتش علوم سیاسی هست اینجا؟میشه یکم در موردش توضیح بده!!
نقل قول:
بچه ها نمره ها رو اعلام کردن..........................!:n06:
شرمنده به جای علامت ؟ علامت ! گذاشتم:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n0 8::n08::n08:نقل قول:
اره منظورم همین بود . اخه یه جا خواندم اگر ساکن استان دیگه باشی نمی تونی در استان دیگر فراگیر کارشناسی رشته ایی بخوانی . حالا مطمئنی ؟نقل قول:
آره به جواب های مهدی شک نداشته باش.امور دانشجویی ما مهدی هست:n02:نقل قول:
آی گفتی...!:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08:نقل قول:
:n08: