نقل قول:ممنون . خب من فکر میکردم چلچله 512 باشه !!!!!!!!!!!!!! اون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب از نظر اینکه یه شرکتی ندزده یا کمتر بدزده کدوم بهتره به نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! بگید یا پیغام خصوصی بدید تا ما هم به اون فکر کنیم !!!
Printable View
نقل قول:ممنون . خب من فکر میکردم چلچله 512 باشه !!!!!!!!!!!!!! اون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب از نظر اینکه یه شرکتی ندزده یا کمتر بدزده کدوم بهتره به نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! بگید یا پیغام خصوصی بدید تا ما هم به اون فکر کنیم !!!
دوستان از سرعت نلالید . همه ی سرویس دهنده های اینترنت این چند روز رو مشکل داشتن و فعلا هم دارن!
یعنی واقعا تو روحشون امشب کلا قطعه ------پشتیبانی هم تعطیل کردن ___زنگ میزنی یه بوق میخوره میگه با تشکر از تماس شما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این شرکت در پیت سرویس نگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم با وایمکس دارم این پست رو میدم
من سرعتم دوباره درست شده.دیشب 4.5 گیگ گرفتم
اااااااااااه دوباره اينترنت از شب تا صبح قطع بود خيلي آشغال شده آسياتك حتي نمياد خسارت اين قطعي رو يه جوري بده كه مشتري رو راضي نگه داره اصلا عين خيالش نيست پشتيباني هم كه الكي اشغال بود نكردن حداقل بگن تا كي قطع هست ما الكي بيدار نمونيم ... اون شب كه ميگفتن فيبر نوري آسياتك قطع شده صبح ميان درست ميكنن اين سري هم كه اصلا كسي نيومد جواب بده ...
جواب منم بدید ممنون میشم .نقل قول:
دیشب مگه قطع نبود !نقل قول:
دیشب مال من اصلا صفحه باز نمیکرد مال شما هم اینطوری بود؟
اول شب سرعت خيلي كم شد و نصف سايت ها باز نميشد بعد يهو ديگه هيچ سايتي باز نميشد ... تا 4 صبح تست كردم خراب بود ... كار واجبي هم داشتم اما انگار نه انگار تا خود 4 صبح نتونستم با پشتيباني تهران حرف بزنم فك كنم خط رو دايورت كرده بودن رو ... !!!
در هر صورت امروز سومين شكايت رو فرستادم از سايتشون فعلا كه جوابي نيومده ... اصلا فك نكنم مهم باشه بازم دمه شاتل گرم شايد شبانش بيخود باشه و محدود كنه اما يه ايميل بزن زير يكي دو ساعت جواب مياد بهت زنگ ميزنن و ... اينجا ده بار زنگ بزني يه بار وصل ميشي !! خودشون نوشتن حداقل يك روز كاري حداكثر سه روز كاري فعلا كه ما يه ماه كاري منتظر جواب اينا هستيم !!!
پشتيباني و فني آسياتك افتضاح ترين هست تو شركت ها ... سرعت هم كه مثل بقيه گند شده جديدا ديگه فاكتور خاصي نداره ...
سوال قبلیو که جواب ندادید !
حالا بگید vpi vci آسیاتک چنده؟
0 و 35 ؟