نقل قول:
شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو دقیق ذکر کنید تا راحت تر به جوا برسیم.
نقل قول:
شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو دقیق ذکر کنید تا راحت تر به جوا برسیم.
ببین عزیزم پراید که دیگه نظر دادن نمیخواد الان چندین ساله که پراید اومده و هر امتحانی رو که باید پس بده داده حالا چه خوب چه بد به هر حال در ایران با بودجه زیر 10 میلیون پراید اولین گزینستنقل قول:
سلام
به نظرتون با 30 میلیون چه ماشینی خوبه ؟ آیا مزدا 3 قدیم با این قیمت گیر میاد ؟
نقل قول:
با این بودجه مزدا 3 تیپ 1 مدل 86 به سختی اگر گیر بیاد که احتمالش صفر هست.
اما مگان 2000 میشه انتخاب کرد
ماکسیما مدل 84 هم میشه
ممنون . مگان چطور ماشینیه ؟ میشه یه عکس از اتاقش بزارید ؟نقل قول:
مزدا 2 قیمتش چنده ؟
مگان با استفاده از قدرت کمکی الکتریکی فرمان نرمی داره اما باز به نرمی ماکسیما نیستنقل قول:
در دو تیپ 1600 دستی و 2000 اتومت در پارس خودرو تولید میشه
این خودرو توسط شرکت رنو با 6 کیسه هوا تولید شد اما متاسفانه پارس خودرو 4 تای ان را هاپولی هاپو کرد و با 2 ایربگ عرضه میکند
کلا خودروی نرم و خوبیه و ایمنی بالا تری نسبت به ماکسیما داره و در سال 2002 ایمن ترین خودروی اروپا شد البته این برای وقتی بود که 6 کیسه هوا داشت ولی الان 2 تا داره
مزدا 2 یک خودروی هاچ بک کوچک با امکانات معمولی. خریدنش رو زیاد توصیه نمی کنم چون به صرفه نیست قیمتش هم حدود 38 تومنه.
اگه سوال دیگه داشتی در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در مورد مگان دوستمون توضیح دادن.
مزدا 2 مدل 90 قیمت 34000000 تومان
ممنون از توضیحاتتون . ببخشید mvm x33 چطوره ؟
نقل قول:
خودروی شاسی بلند محسوب میشه اما اصلا قابلیت های یک شاسی بلند رو نداره.
حتی نمیشه با سوزوکی مقایسش کرد چه برسه به هیوندای یا تویوتا.
معایب زیر رو نسبت به یک شاسی بلند مثل هیوندای یا تویوتا داره:
موتور ضعیف
ایمنی ضعیف
امکانات ضعیف
عملکرد ترمز ضعیف
در کل باید بگم فقط برا کلاس گذاشتن تو شهر خوبه و مثل یک خودروی معمولی
میشه بهش نگاه کرد تا یک شاسی بلند.
سلام دوستان..راستش من چون خودم وسواس دارم و حتی در مورده 206 تیپ 5 حدوده 2 ماه تحقیق کردم و کلی از شما دوستان سوال کرده بودم..داداشم هم مثل من وسواس داره..راستش بهش گفتم 206 بگیره چون خدائیش من که راضی هستم..ولی چون هنوز کامل رانندگی بلد نیست .چطور بگم این پراید رو واسه تمرین میخواد بگیره..گفتم لاقل دست دوم بگیر ولی گوشش بدهکار نیست..خلاصه میخواد صفرش رو بگیره و بهم گفت اگه میخوایی کمک کنی فقط در مورده 111 و 132 یه کوچولو تحقیق کن..
راستش چون من تا حالا با پراید رانندگی نکردم نمیتونستم نظر بدم..از شما دوستان گلم در موردش نظر میخوام..میدونم کل کشور رو پراید پر کرده ولی لاقل یه راهنمائی بکنین که آیا این سری هایی که تولید میشن .از نظر موتور..بدنه..رنگ..ترمز..فرمان ..خلاصه از هر نظر بهتر شدن یا پس رفت کردن.؟
ببخشین سوالاتم زیاد بود شرمنده..
راستی 132 بهتره یا 111...درضمن کدومش اسپورتش خوب از آب در میاد؟
اگه هم زحمتی نباشه ..مناسبترین لاستیک و رینک اسپورت و شمع رو اگه بگین.شرمندم میکنین..:40: