نقل قول:
این فونتی که شما دارید فونت Tahoma هست که بین فونتهای اصلی ویندوز وجود داره.
تو صفحه قبلی هم ask_bl عزیز جوابتون رو دادن که می تونید از روی اون قسمت فونت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
Printable View
نقل قول:
این فونتی که شما دارید فونت Tahoma هست که بین فونتهای اصلی ویندوز وجود داره.
تو صفحه قبلی هم ask_bl عزیز جوابتون رو دادن که می تونید از روی اون قسمت فونت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
سلام
2 تا سوال
اول اينكه كيبرد سيستم روي فارسي بهم ريخته
مثلا ( د )رو كه ميزني مينويسه (ش) و خيلي حروف ديكه كه بهم ريخته جي كار كنم ؟
2-من امروز ويندوز رو اپديت كردم حدود 100 مگ حجمش شد جقد اهميت داره اپديت XP ؟؟؟
اگه صفحه كليدتون فقط در حالت فارسي به هم خورده است مشكل نرم افزاريست ولي اگر در حالت انگليسي هم دچار مشكل شدهايد مشكل سخت افزاري هست.نقل قول:
در حل مشكل نرم افزاري فقط كافي هست فايل اصلاح صفحه كليد رو مجدداً نصب كنيد كه معمولاً در ويندوزهاي بازار وجود داره و يا با يه جستجو در اينترنت ميتونيد پيداش كنيد.
آپديتهاي ويندوز هميشه داراي اهميت بوده و بسياري از مشكلات رو حل ميكنه. در بيشتر مواقع مشكلات امنيتي كه براي ويندوز وجود داره به وسيلهي اين آپديتها برطرف ميشه.
شاد باشيد :40:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزيز برنامه explorer.exe اجازه پاك شدن آن را نميدهد كه برنامه unlocker هم همين ارور را ميدهد
مشكل اصلي در كجاست؟ و چطور ميتونم به صورت معمولي فايل را پاك كنم؟
ممنونمنقل قول:
فايل اصلاح صفحه كليد ؟؟ ميشه بيشتر توضيح بديد ؟؟؟
:10:
سلام دوستان.یه سوال دارم ندونستم کجا بپرسم ، گفتم اینجا بپرسم تا دوستان راهنمایی کنند.
من میخوام یه سی دی رایت کنم (دیتا) که آیکونش تو mycomputer عکس خودم باشه . باید چکار کنم ؟
سلامنقل قول:
notepad رو باز کنید این عبارت رو توش کپی کنید.
به جای * مقابل label اسمی که میخواید بصورت اتوران اجرا بشه و به جای *مقابل Icon اسم ایکون موردنظر رو که میخواید دیده بشه رو بزارید و بعد اون رو به اسم autorun.inf یه جایی save as کنید.کد:[autorun ]
Label=****
Icon=****.ico
تو لیست و اون منویی که برای رایت انتخاب کردید,آیکون مورد نظرتون رو که با پسوند ico. دارید و این فایل رو که سیو کرده بودید رو قرار بدید و سی دی تون رو با این فایلها رایت کنید.
سلامنقل قول:
اول فایل عکس با فرمت ICO رو درست کنید و اسمش رو بذارید Autorun سپس یه فایل متنی به نام Autorun درست کنید توش بنویسید:
[Autorun]
ICON=AUTORUN.ico,0
حالا این دو فایلی که ساختید رو توی سی دی بریزید فقط دقت کنید این فایل ها در کنار هم باشند
نقل قول:سلام
با نرم افزار زیر میتونید تصحیحش کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
وقتی میخواید از Unlocker برای پاک کردنشون استفاده کنید باید بعد از انتخاب فایل ها و زدن گزینه ی Unlocker در پنجره ی بعد دکمه ی Unlock رو بزنید تا پاک بشن . نباید دکمه ی Kill Process رو بزنید.
احتمالا فایل ها در Playlist نرم افزاری که باهاشون این فایل ها رو پخش کردید موندن . Playlist برنامه ای که باهاش فایل ها رو پخش میکردید پاک کنید.
موفق باشید :40: