بدبین نباش چیه؟ اتفاقا توی همون اخبار دم عید هم گفته شد که این سرویس فقط مخصوص خطوطه ایرانسله. تو اخبار ایرانسل اگه هنوز باشه میتونی ببینی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت 9 فروردین نوشته......
بدبین نباش چیه؟ اتفاقا توی همون اخبار دم عید هم گفته شد که این سرویس فقط مخصوص خطوطه ایرانسله. تو اخبار ایرانسل اگه هنوز باشه میتونی ببینی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت 9 فروردین نوشته......
راستی امروز زنگ زدم مخابرات اصفهان یارو گفت مشکل از ایرانسله. بهش گفتم که ایرانسل میگه ما مشکلی نداریم مشکل از شماست. مرتیکه پررو میگه ایرانسل با ما لجه مخصوصا اینکار رو میکنه. منم گفتم وقتی تماس از تلفن ثابت به هر گورستونی زد میشه تو باید وصلش کنی به ایرانسل ربطی نداره که. آخرش دید جواب نداره بده با پررویی تمام گفت ببخشید مجبورم تماس شما رو قطع کنم و تلفن رو قطع کرد. حالا به قول اصفهانیا تکلیف چی چی اِس ؟
من هم زنگ زدم ... از شما هم ممنون هستم تماس گرفتین ... ولی یکی نیست به اینها بگه اگر مشکل از ایرانسل هست پس چرا از موبایل حتی Tci که مال مخابرات هست مشکلی نیست و تماس راحت برقرار میشه !!!؟؟؟
کلا اینها زیر بار نمی روند باید یک فکر اساسی کرد .... من فکر می کنم اینها از عمد ترافیک خطوط روی شبکه ایرانسل را به حداقل رساندند تا تماس با مشکل مواجه بشه و حل کردنش هم خیلی راحت هست ولی فعلا به دلایلی اینکار را نمی کنند ... !!
اینطور که پیداس بین ایرانسل و مخابرات اصفهان دعواس ! فقطم تو این کثافت کاریاشون مردم بیچارن که ضرر میبینن!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارا حتی میشه از راه های قضایی حل کرد چون اینا دارن حق مردما می خورن ! نباید تلاشا همین جا متوقف کرد.نقل قول:
امروز اسپادان رو موبایلا tci تیلیغ کرده سیم کارت اعتباری 25 تومن ! فقط هدفش این بوده بازار ایرانسلا بخوابونه ! احتمال زیادم همونطور که گفتین مشکل اصفهان سر همین اسپادانه!
من هم تبلیغات اسپادان را روی Tci دیدم ... ولی فرق بزرگ اعتباری ایرانسل و اسپادان درپیت این هست که مال ایرانسل محدودیت زمانی نداره و در بیش از فعلا 100 شهر و در آینده تمام ایران قابل استفاده هست ولی این اسپادان توی یک استان هم هنوز پوشش کامل نداره ... مخابرات یک نهاد دولتی هست و به این راحتی نمیشه اقدام قضایی کرد ... تنها کسی که می تونه این مشکل را حل کنه خود ایرانسل هست که فعلا نمی خواهد ... دیگه فکر نکنم راهی مونده باشه ...
اینطور که من شنیدم مخابرات قرار بود تجهیزاتش رو بفروشه .
اسپادان اینها رو خرید و از مخابرات اجازه یک اپراتور موبایل رو هم گرفت .
زیاد به اسپادان دل خوش نکنید که فرجی بشه , تمام تجهیزاتش مال مخابرات بوده .
اقا ایرانسل خیلی بي شرم ، پر رو ، بي عفت ، گستاخ، جسور ، نا نجيهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن خونمون قطع شده پول ندارم قبض تلفن خونرو پرداخت کنم یکی باید اعتراض کنه
اگر خواستی به کسی فحش بدی بهش بگو ایرنسل ایرنسل این فحش 2007اختراع کردن بعضی ها
شما جدی نگیر من داشتم مثل بعضی ها حرف میزدمنقل قول:
ولی مزاحم داشتم که با تحديدم برطرف شد
از پوشش جاده اي ايرانسل چه خبر؟
خب خدارو شکر که حل شد . . . :20:نقل قول:
5 شنبه ايرانسل
جشنواره "پنجشنبه ايرانسل" در قزوين
اهالي شهر قزوين مي توانند با خريد هر سيم كارت ايرانسل، يك سيم كارت اعتباري نيز هديه بگيرند.
"پنجشنبه ايرانسل" براي نخستين بار در تاريخ 10 خرداد 86 در قزوين برگزار مي شود.
به ازاي خريد هر سيم كارت دائمي ايرانسل در روز جشنواره، يك سيم كارت اعتباري ايرانسل (داراي 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه)، و به ازاي خريد هر سيم كارت اعتباري، يك سيم كارت اعتباري (بدون اعتبار مكالمه اوليه) به عنوان هديه براي مشترك ارسال مي شود.
بهاي سيم كارت دائمي ايرانسل 150 هزار تومان، و بهاي سيم كارت اعتباري 29 هزار تومان مي باشد.
توجه فرماييد كه براي دريافت سيم كارت هديه، مشترك مي بايست پس از خريد سيم كارت در روز جشنواره، حداقل يك تماس در همان روز (10/3/86) برقرار نموده، و نيز ظرف 5 روز پس از روز جشنواره ثبت نام خود را تكميل نموده باشد.
مشتركيني كه در مهلت مقرر اولين تماس را گرفته و ثبت نامشان را تكميل كرده باشند، از طريق پيام كوتاه مطلع مي شوند.
توجه فرماييد ارائه نشاني دقيق و كد پستي صحيح الزامي است؛ چرا كه سيم كارت هديه، تقريباً ظرف مدت يك هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستي محل سكونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستي جهت تحويل سيم كارت، ارائه اصل مدرك شناسايي معتبر و يك كپي از آن به همراه قاب سيم كارت خريداري شده در روز جشنواره، الزامي است.
در صورتيكه مشترك ظرف مدت 60 روز از تاريخ ارسال سيم كارت هديه، با مراجعه به دفتر پستي مربوطه جهت تحويل سيم كارت هديه اقدام ننمايد، اين سيم كارت باطل خواهد شد.
با خريد هر عدد سيم كارت ايرانسل (دائمي و يا اعتباري) در روز جشنواره، يك عدد سيم كارت اعتباري رايگان براي مشتركين ارسال مي گردد. به عبارت ديگر، محدوديتي براي ارسال چند سيم كارت هديه براي يك مشترك وجود ندارد. توجه داشته باشيد مجموعاً تعداد محدودي سيم كارت هديه براي جشنواره "پنجشنبه ايرانسل" در نظر گرفته شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانم سارا گل.بالاخره ان 73 خریدین؟من یادمه تووی تاپیک ان 73 و کا 800 همه رو کلافه کرده بودین واسه انتخاب این دوتا گوشی.به هر حال مبارک باشه.(ربطی به تاپیک نداشت همین جوری گفتم تبریک بگم)نقل قول:
یکی از خوانندگان سایت آِتي آنالايز با ادعای این که تعرفه اینترنت ایرانسل همچنان تغییر نکرده، خواستار نظارت سازمان رگولاتوری در این خصوص شده است.
این خواننده در متن ارسالی خود نوشته است:رگولاتوری تعرفه غیرقانونی 30ریالی Gprs ایرانسل را پیگیری کند.
حدود یکماه پیش با توجه به عدم موافقت رگولاتوری برای تعرفه 30 ریال برای هر کیلوبایت دیتای Gprs قیمت 15 ریال برای هر کیلوبایت اعلام شد اما ایرانسل در محاسبات خود همان تعرفه 30ریال را اعمال می کند که این
مبلغ فوق العاده گران است و استفاده از این سرویس را به علت هزینه غیر منطقی و بالای آن عملا غیر ممکن کرده است.
توقع مردم از سازمانهای مسئول جلوگیری از تخلفات دیگران است.
امیدوارم حداقل شرکت ارتباطات سیار پس از راه اندازی Gprs تعرفه معقولی برای آن پیشنهاد کند تا ما با خیال راحتتری بتوانیم از این سرویس استفاده کنیم.
تو جاده مشهد از 110 کیلومتر قبل سبزوار انتن داره تا مشهد. حتی تو جاده. جاهای دیگه رو نمیدونم. دوستم میرفت مشهد از وسط بیابون واسم ایمیل فرستاد. یعنی تو جاده هم اینترنت داره!!!! :46:نقل قول:
ايرانسل داره چي كار ميكنه ؟
الان حدود يه هفته است كه Cell Broadcast قطعه
امروز بعداز ظهر بازم ايرانسل كلا قطه شده بود
الانم كه اومده gprs قطعه
اخبار جديد ندارين ؟
مال من همشون وصله. همین الان هم امتحان کردم. همه چی ردیفه. :46:نقل قول:
امروز زنگیدم به ایرانسل که این اتفاقا افتادو این حرفا زده شد :
ساعت 8/35 تماس گرفتم با 140.....
تا ساعت 8/45 موزیک پخش شد
از 8/45 تا 8/52 شاید این خانومه حدود 30 بار گفت همه اپراتورا مشغولن لطفا منتظر باشین...
ساعت 8/52 :
-علوی هستم چه خدمتی از دستم بر میاد ؟
من : سلام ..... پوشش اصفهان کی تکمیل میشه ؟
علوی : راستش نمیتونیم تاریخ دقیقی اعلام کنیم اما سعی میکنیم هرچه زودتر ...
من : میتونم بدونم مشکل از کجاست ؟
علوی : ما مشکل با سازمان میراث فرهنگی داریم که اجازه به نصب دکل نمیدن میگن نما خراب میشه !!!!
من : من فکر میکردم شرکت اسپادان دردسر سازی میکنه !
علوی : نه اصلا مشکل ما میراث فرهنگیه !
من : تلفن ثابت مشکل داره ......
علوی : مشکل از ما نیست از مخابراته!
من : اما ما که زنگ میزنیم میگن عیب از ایرانسله !
علوی : اصلا اشکال از خودشونه !
من : خوب شما نمیتونین اقدامی چیزی کنید ؟
علوی : نه ! چون عیب از ما نیست.....
البته بگم همه را خلاصه نوشتما اما میبینین چه وضعیه ؟ خود tci کم مونده بره رو گنبد مسجدا تاریخی دکل بذاره اون وقت...واقعا آخر چی میشه خدا می دونه فقط میدونم این وسط مردم نفله میشن....یه مشت آدم ... افتادن به جون هم دیگه !
تازه امروزم دیگه نمیشه از tci به ایرانسل زنگ زد....تلفن ثایت کم بود tci هم اضافه شد...
نمی دونم چرا اصفهان باید اینجوری بشه آخه !!
خوب وقتی یه شهر اینطوریه و تاریخیه غلط کردن 4 تا اوپراتور توش راه میندازن. کجای دنیا یه اوپراتور فقط تو یه استان اونم نصفه و نیمه فعالیت میکنه؟
سلام
یعنی چی ؟ داشتم پست ها رو می خوندم دیدم نوشته فیلتر MMS ؟ مگه میشه ؟ این دیگه کلا نا مردیه ... این یعنی تجاوز به حریم خصوصی مردم :19:
اون از فیلتر اینترنت حالا هم فیلتر MMS
شاید من دلم بخواد یک عکس از خودم بفرستم بر فامیلام ... اینکه نمیشه هر کی از در اومد بشینه عکس منو نگاه کنه .... :41:
میترسم اگه 3G هم بیاد بشینن به صورت آنلاین مردم رو نگاه کنند :27:
فرداش هم احمدی نژاد بیاد بگه : واسه استفاده از سیستم 3G باید صیغه محرمیت خونده بشه :27: :tongue:
که اگه اینجوری بشه خیلی خیلی بی شرمیه .... :4:
خیلی کار برا آدم انجام میدن حالا میخوان به زندگی خصوصی آدم هم وارد شن :41:
ولی عیب نداره ، تجربه ثابت کرده هر چی جلوی این مردم رو بگیری آخر سر خودشون ضایع میشن :27: مثل فیلتر اینترنت که همه به راحتی میتونن با یه فیلتر شکن ساده دورش بزنن :27:
ببخشید زیاد حرف زدم
بای
آقایون آخرش ما نفهمیدیم تعرفه ها چه جوری شد
یکی بیاد کامل توضیح بده ( مکالمات - MMS - GPRS مکالمه از این خط به اون خط یا ثابت ، خلاصه همه چی )
مرسی
بای
---------------------
راستی خیلی ها فکر میکنن من پسرم چون نام کاربری من توش omid داره ، ولی اینطوری نیست :27:
آخه بعضی ها شمارمو از اون موقعی که MMS بازی میکردیم پیدا کردن و برای من با MMS چیزای چرت و پرت میفرستن ، :41:
تو رو خدا نکنید این کارا رو
راستی یه چیز جالب
الان ساعت 5:29 صبح است .
الان یه اس ام اس از خط دا داشم ( TCI داره ) برایم اومد . Details رو که دیدم تاریخ ارسالش رو نوشته بود 5 روز پیش ساعت 1:45 بعد از ظهر :18:
مگه یه اس ام اس چند رو تو شبکه Stand By می مونه ؟
آیا الکی نوشته یا واقعیت داره ؟ :13:
يادمه در يکي از پستهات گفته بودي که هر موقع اسم TCI بيادوهر کسي که از آن تعريف کنه فشار خونم ميره بالا ، ولي اينجوري نيست شما هر وقت کسي از ايرانسل ايراد بگيره فشار خونت جا به جا ميشه و سريع بدنبال جواب دادن به آن ميگردي تازه جالبه که من هم هيچ وقت به TCI کاري نداشتم، تعصب، مشکل شماست که ايرادي نميبيني آن موقع که هم بريده ي ريز مکالمه رو بخاطر حساب کردن يک sms را که 20 بار حساب کردن و داخلي خودايرانسل 4 بار حساب کردن را برايتان مي گذاريم و خود 130 هم با اون سيم جيماش نميتونه جوابي براش پيدا کنه ميگي از( گوشيته )باز هم ايرادي نميبيني حال ديگه اعتراض کردن به ايرانسل پيشکشتون ،در ضمن پيشنهاد عوض کردن اسم تاپيک ، آن هم بخاطر اينکه بعضي ها نميتونن ايراد يا انتقادي به سيستم مود علاقشون گرفته بشه آن هم به دلايل بالا چه ربطي به شخصيت داره آخه ؟ باز هم در ضمن اعتراض من به چه ربطي به شما ودوستاتون داره که به شما برميخوره مگه شما ها ايرانسل هستيد ؟ اگه بله ، خوب همون تعصبه واگر هم نه خوب به شما ربطي ندارهنقل قول:
تعرفه ي 499 ريال که قراره از همون اول ثانيه اي بشه را با کلي حرف وحديث وجنگ زرگري 20تا 25 درصد بالا ميبرن و آنوقت ثانيه اي ميکنن وبعد ميبينن بازارشون خراب شد وعجب غلطي کردن دوباره با ساز وکرنا ميگن ميخوايم 20 تا25 در صد ارزونش کنيم ،اين يعني اينکه دوباره برگشتن به خونه اول ، ولي تازه آن هم با شرط وشروط ، اين ذوق کردن داره اين پائين آوردن تعرفه اس ؟ ببينم چند نفر از کساني که ايرانسل دارن با داخل شبکه تماس دارن که بابت برگشتن تعرفه به قبل، آن هم داخل شبکه ذوق کنن ؟ ، با قول قديميها به مرگ گرفتن تا به تب راضي بشيم اين بغير از کلک مرغابي براي فروش بيشتر معني ديگري ميدهد ؟نقل قول:
بهرحال بارهاگفته ام سيمکارت ايرانسل خريده ام وخيال فروختن وخريدن سيمکارت ديگه اي ندارم وباز هم اگر ايراد وانتقادي ببينم ،ميگويم چه شما ودوستاتون خوشتون بياد چه بدتون بياد، شما هم با همون تعريف و تمجيد ها مشغول باشيد شما ودوستانتون حقي نداريد کسي رو بخاطر انتقاد از چيزي که شما خوشتون مياد سرزنش کنيد من ميگم چرا ايرانسل اين کارو ميکنه شماها ميگيد TCI فلان فلان شده اين کار و کرد فلان کارو کرد اگه ميتونيد جواب انتقاد با دليل وبرهان بدهيد که اينطور نيست، ما بديگران چکار داريم چرا الکي اپراتورهاي ديگه رو وسط ميکشيد ، بهرحال بقول قديميها ( شنونده بايد عاقل باشه ) بالاخره مخاطبان اين تاپيک خودشون فراخور حالشون و سطح آگاهيشون بهتر ميتونن قضاوت کنند که چي درسته وچي غلط کي درست ميگه کي نه
قبول کن یه ذره لحن انتقادی تندی داشتی , کسانی که تحمل نداشتند بریدند .نقل قول:
به هر حال , این ایراد ها طبیعیه صبر کن یک سال بشه ( نمیگم 13 سال ) بعد از یک سال ببین اگه ایرادی دیدی اونوقت انتقاد که هیچ باید شکایت کرد .
من هم که گفته بودم طرفدار کور نیستم اگه اپراتور بعدی با سرویسهای بهتری بیاد میرم اون رو میخرم .
-----------------
در ضمن دوست عزیزمون miliomid فراموش کرده اینجا ایرانه و دولت حتی اگه بخواد میتونه نفس کشیدن رو برای مردم پولی کنه یا اینکه برای باد روده شون مالیات ببنده , یا اینکه بری دستشویی باید چشم بند بذاری .
یه وقت به کسی بر نخوره ولی فعلا این تیکه خاک به اسم ما خورده .
مرسی دوست عزیز، همون بهمن پارسال خریدم.:11:نقل قول:
ببخشید موضوع تاپیک عوض شد، حالا یه سوال جاش میپرسم
بالاخره نرخ دقیق یک دقیقه مکالمه با تعرفه ثانیه ای چقدر میشه ! ( با سیم کارت اعتباری )
اما جداً نجومی از اعتبار کسر میشه، یهو میبینی 200-300 تومن کسر شد، هیچیم حرف نزدی :18: :46:
مگه فقط اصفهان تاریخیه؟!
اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...
من تصميم گرفتم كه يه مطلب در مورد مشكلات ايرانسل در اصفهان بنويسم و به خبرگزاري ها بفرستم تا يكمي هم جوسازي بشه، بلكه يكي به خوش اومدنقل قول:
اگر اینکار را بکنید خیلی ممنون میشم ... والا من که هر کاری از دستم بر می آمد کردم از ایمیل به برخی سایت ها تا تماس با انواع اپراتور های مختلف و مخابرات و ... ولی همانطور که دیدید فایده ای نداشت ...نقل قول:
هدفشون فقط سنگ اندازي جلوي پاي ايرانسل هستنقل قول:
شما اینا از کجا شنیدی؟ پس شهرداری قبل عید گفته بود که هرچه سریعتر راه اندازی کنین ! اه آدم باید به حرف کی گوش کنه !؟؟! باور کنین این مشکلا عجق وجقی فقط مال ایرانه ! فقط این کنفته کاریا تو ایران میشه ! تکلیف اون 5 هزارتام مسعود جون به جایی نمی رسه از کی تا حالا تو این مملکت مردم حقشونا گرفتن که اینبار بگیرن ؟ تو اون کشورام که شبانه روز شعار میدین مرگ برش هیچ وقت این احمق بازیا نبوده !نقل قول:
میگن آثار تاریخی ! اگه آثار تاریخی سرشون میشد که نمیمدن وسط 4باغ مترو بزنن !
نباید ساکت نیشست.کارا باید بزرگ کرد.به قول دوستمون باید کارا به جراید رسوند.5000 سیم کارت کم نیست! اگه همه باهم اعتراض کنن کار حل میشه.
از دوستم که فلکه احمدآباد موبایل فروشی داره ...نقل قول:
بعید می دونم اعتراض به هر نحوی فایده داشته باشه ... آن میراث فرهنگی هم فقط یک بهانه هست به نظر من ... ایرانسل می تونه با یک دکل که مثلا تو خیابان شیخ بهایی یا طالقانی بزنه کل طرفای دروازه دولت و انقلاب و ... را پوشش بده حتما که لازم نیست بره تو چهارباغ دکل بزنه ... آن ور آب هم که قسمت مدرن شهر اصفهان محسوب میشه و از قسمت های تاریخی خبری نیست ... مشکل را باید در جای دیگه پیدا کرد ...
بفرما شما میگفتی چرا ایرانسل هیچ اقدامی نمیکنه. اینم اقدامش که یه سری بیشعور اومدن اگفتن جمع میکنیم... ببخشید که این لغت رو گفتم. ولی بعضی ها واقعا لایقش هستند.نقل قول:
با اینکه 2 بار بیشتر اصفهان نبودم ولی با حرفت موافقم. اینا بهونسسسسسسسسسس.نقل قول:
آره باهات موافقم... مشکل همه جا هست کافیه چشامونا باز کنیم.نقل قول:
نقل قول:
ممنون که جواب منو دادین !
85 تومن D:نقل قول:
نقل قول:
WoW
چه میکنه این ایرانسل پول باباهای نازنین ما رو . . . :31: :27: