مستر ریست کن درست میشه.
Printable View
مستر ریست کن درست میشه.
اصلو غیر اصل نداره.نقل قول:
سلام
آقا کی گفته مموری اصل و غیر اصل نداریم
مموری m2 ارجینال رفیقم خریده 45 هزار تومن
من خریدم 25 تومن وقتی تا آخر پرش می کنم انگار سیدی خش دار دارم گوش می دم هی گیر می کنه
ولی مال اون اصلا این مشکلو نداره
من 1گیگ گرفتم 45 تومن گارانتی هم نداشت. اسفند پارسال گرفتم. آداپترش made in japan ولی خود مموری made in china. تا الان هیچ مشکلی نداشته مثل ساعت کار میکنه. الان همین مموری با همین مشخصات 22 تومن.
من پارسال 512 گرفتم 25.000
مال من هم همينجوريه فكر كنم اشكال از مموري باشه من عكس هارو روي مموري كه ذخيره ميكنم همينجوري ميشه ولي وقتي رو حافظه تلفن ذخيره ميكنم ديگه اينجوري نميشه در ضمن اگر مسترد ريت كردي درست شد بگو ما هم همين كارو بكنيمنقل قول:
اقای زیمکا خان یادته چند وقت پیش گفتم که کا هشتصد جدیداش مفت نمی ارزه و در مورد افت کیفیت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که میان تو ایران حرف زدم ولی جنابعالی از روی تعصب بیجا حرف منو قبول نکردی و اونایی که راهنمایی میخواستنو گفتی که کا هشتصد بخرن. حالا به حرف من رسیدی ؟ میدونستم که میرسی.نقل قول:
اره یادم میاد حدود دو ماه پیش بود.نقل قول:
کا800 قدیم واقعا هیچ مشکلی نداشت خیلی با کیفیت بود.این کا800 های جدید بعضی هاشون نمیدونم چه مرگشونه مثلا مال من خوب بود و مشکلی هم نداشت:31:چه جدیده و چه قدیمه
اما بازم با این افت قیمت و نسبت به این قیمت بازم خوبه مشکل آنچنانی نداره.معمولا همه ی گوشیها همینجوری میشه ولی بازم جز پرفروش ها هستن.
مثلا همین دبلوی810 یا کا750 و بعضی ها هم میگن ان73 اینجوری شده و همشون المانی.
درسته یه نمه تفاوت داره اما این تفاوت توی همه ی گوشی ها نیست بعضی ها یه مشکلاتی داره اگه اینجوری بود الان این گوشی جز گوشیهای تاپ نبود.شما با این قیمت یعنی 225/30 تومان گزینه ی بهتری غیر از این گوشی دارید؟به نظر منم بازم بهترینه.من تجربه ی استفاده ی گوشیهای مختلف زیادی داشتم ولی انصافا کا800 خیلی خوب بود و هست و خواهد بود.:21:
نقل قول:[FONT='Tahoma','sans-serif']سلام[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']من چند وقت پيش اين پست رو گذاشتم و گوشيم مشكلات بالا رو داشت حالا چند تا موبايل فروشي رفتم چندتاشون گفتن مشكل از باتري هستش و چند تا گفتن مشكل از خود گوشي هستش مثلا از تغذيه گوشي. حالا بنظر شما از كجاست .از طرفي خواستم باتري بگيرم كه سه نوع باتري وجود داشت كه يك نوع تقلبي بود ولي دونوع ديگرو نميشد تشخيص داد كه كدوم اصله قيمتها هم كه از 4000 تا 10000 بود واقعا چطوري ميشه اصل رو از غير اصل تشخيص داد؟[/FONT]
من جواب شما را دادمنقل قول:
شما يه باطري عوض كن تا ببينيم چي ميشه
بعدشم باطري اصل را با غير اصل هر كسي نميتونه تشخيص بده
ولي هر باطري كه بگيري اگر مشكلات گوشي شما مربوط به باطري باشد ، حل خواهند شد
من خودم يه باطري گرفتم عكسشم گذاشتم الان در كاركرد عادي 1.5 روز كار ميكنه 8 تومن هم دادم
باتری که میگیری سعی کن بری از نمایندگی سیتادل بخری.
در ضمن معمولا باتری های اصلی پشتش نوشته شده
made in china finished in china
اگه گوشیتون گارانتی داره ببر شرکت گارانتی و اگه نداره نمایندگی سیتادل ببر
معمولا پشت همه باطريها اين نوشته وجود داردنقل قول:
من چند تا تم با حال مي خواهم
من تازه واردم يكي منو تحويل بگيره
قبلنا توی همین کلوپ یه نفر ادرس یه سایت داد که کلی تم بودش.کسی الان لینکش رو داره؟
جان؟ با من بودی؟ مستر ریست کنم contactهامم پاک میشه نه؟نقل قول:
نه مستر ریست دو نوع داره.1.reset settings -reset all
اگه settings رو بزنی فقط تنظیمات به حالت کارخونه ای برمیگرده.
اگه all رو بزنی همه فایلها به همرا تنظیمات پاک میشه
به سايت خودت خوش اومدينقل قول:
نقل قول:هر چقدر كه بخواهي هستکد:http://www.mobile9.com/
يه بار من تم دانلود كردم از بس دانلود كردم كه ديگه خسته شدم
یه پچ واسه تقویت صدا کا 800 یا 810 سراغ ندارید
پچ لازم نيست شما برو اينجانقل قول:و آكواستيك x800 را بريز به گوشي ( اين آكواستيك در صفحات آخري موجود ميباشد )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1949984&posted=1
نخوه ريخنش در صفحه اول بطور كامل گفته شده
نمایندگیش کجاست؟میشه اینترنتی خرید؟درضمن یه سوال دیگه:من وقتی میخوام عکس بگیرم با شاسی دوربین نمیشه ولی با جویستک که میگیرم میشه و دکمه دوربین هم کارمیکنه ولی عکس نمیگیره یعنی اینکه وقتی فشارش میدم میره به قسمت دوربین ولی نمیشه عکس گرفت !نقل قول:
شما وقتي دكمه مربوط به عكس را كمي فشار دهي ابتدا فوكوس ميكنه و بعد كه فوكوس شد و اون علامت سبز رنگ به همراه يك ريتم كوچيك پخش شد ، كمي بيشتر دكمه را فشار بده تا عكس گرفته بشهنقل قول:
در مورد باطري امروز رفتم پرسيدم
باطري اصل كا800 و كا810 هر دو 12000 هستند و فروش بطور تظميني هست
يعني در صورت معيوب بودن باطري ، باطري عودت و يا تعويض ميگردد
من چون يه باطري غير اصل قبلا خريده بودم واسه همين از خريد باطري اصل صرف نظر كردم
ولي هر كس خواست بخره مال كا810 را بگيره كه دوامش كمي بيشتر از باطري كا800 هست
میشه بگید k800صداش نسبت به w700 و k750 چه طوره خیلی کمتر به نظر می رسه.... وبا افزایش صدا می تونه با n73 رقابت کنه ؟
صداش یکم کمتره ولی کیفیت بیشتری داره.
نه با n73 نمیتونه رقابت کنه.
من ميدونم چطوري بايد عكس گرفت ولي گاهي عكس ميگيره گاهي نمي گيره يعني يه وقتهايي فوكوس ميكنه ولي عكس نمي گيرهبعضي وقتها هم ميگيره!نقل قول:
خوب اين بستگي به تنظيمات گوشي شما دارهنقل قول:
شما وقتي كه دوربين در حال كار هست دكمه 4 را بزن تا نحوه فوكوس كردن گوشي عوض بشه
اين گزينه 3 حالت داره
Auto 1
Macro 2
Infinite 3
گزينه اول كه اتوماتيك هست
گزينه دوم براي اشياء نزديك
و گزينه سوم براي اشيائي كه در فاصله دور و بينهاست قرار دارند
شما اگر گزينه سوم يعني Infinite را انتخاب كنيد فوكوس نميكند
پس با تغيير اين گزينه مشكلت حل ميشه
دوست عزيز همه تنظيمات من اتوماتيك هستش اما نميدونم چرا اينجوري ميشه دكمه دوربين كار ميكنه بعضي مواقع فوكوس هم ميكنه اما عكس نميگيره!ولي با جويستك عكس ميگيره!
اگر اشكال از تنظيمات نيستنقل قول:
و با جوي استيك كار ميكنه
پس ظاهرا دكمه عكاسي شما ايراد داره
من فكر نكنم ايراد نرم افزاري باشه
شايد هم تو لاستيك همون قسمت آب رفته و يا لكه اي چيزي ...
كه اگه اينجوري باشه بايد باز بشه و با پنبه الكل تميز بشه
دوستان يه سوال داشتم(اگه تكراري ببخشيد چون نتونستم سرچ كنم صفحات قبلي رو هم نخوندم)
يكي از دوستان از اونور آب يه k800 اورده فارسي نداره(منظورم arabic)
بايد چه بلايي سرش بيارم
تشكر داشت يادم مي رفت
سلامليكمنقل قول:
دوست من شما بايد pack زبوني رو دانلود كني كه توش فارسي باشه بعد مسلما شما custome pack كه فارسي داشته باشي رو نداري اونم بايد دانلود كني يا يك كاستوم پكي كه فارسي نداره رو بگيري هر چي بود فقط ماله k800 باشه بعد تو فايل customize.xml زبون فارسي رو خودت اضافه كني بعد با setool2lite بريزي تو گوشيت ديگه تموم گوشيت فارسي دار ميشه البته هم فايل كاستوم هم پك زبون فارسي رو
سلامنقل قول:
خوب برو تو منو بعد برو بالا توي گزينه internet تو صفحه اي كه باز ميشه رو more بزن (البته اگه گوشيت زبونش انگليسيه) بعد برو تو قسمت option بعدش برو رو گزينه دوم يعني show picture بعدش روي on بزن بعدشم تموم.
سلام به همه دوستان
میخوام k800خودمو فلش کنم درر صورت امکان راهنمایی کنید
سلام يكي ما رو هم راهنمايي كنه مشكلم رو تو امضا م نوشتم
مستر ریست کردی؟اگه نشد فلش کن.
آقا راستی ایرانسل اعتباری هم Gprs داره؟ اگه داره سیم کارت مادر جان رو استفاده کنیم خب! نحوه ی وصل شدن به اینترنتو با کا800 یه جوونمردی توضیح میده برای من؟ من بلد نیستم متاسفانه؟
برو تو انجمن موبایل قسمت ایرانسل کامل توضیح داده شده.
باید فلش بشه. منم همین مشکلو داشتم فلش کردم درست شدنقل قول:
سلام يكي ما رو هم راهنمايي كنه مشكلم رو تو امضا م نوشتم
با سلام
دوستان میتونید یه فیلم که با k800 گرفتید بزارین اینجا ببینیم کیفیتش چه جوره.
چون من هم میخواستم یه کا 800 بگیرم میگن عکسهاش عالی هست ولی فیلم برداریش همون 176*144 هست
(یعنی همون کیفیت کن 750 رو داره)
ممنون.
سلام
اگه هنگام شارژ گوشي نشون بده كه شارژ شده درصد صحيح شارژ رو نشون بده اما نشانگر روي Lcd چيز ديگه اي رو نشون بده اين ايرادش از باتريه يا از گوشي؟
اشکال از گوشیه. ماله منم چند وقته اینطوری شده. نشانگرش سفیده ولی درصدش 30%نقل قول:
اگه هنگام شارژ گوشي نشون بده كه شارژ شده درصد صحيح شارژ رو نشون بده اما نشانگر روي Lcd چيز ديگه اي رو نشون بده اين ايرادش از باتريه يا از گوشي؟
نه این موقعی هست که گوشی تو شارژ هست
وقتی گوشی رو از شارژ بکنی یا باتری پر میشه یا درصد کم میشه
کا800 کیفیت فیلمش مثل همون کا750 و دبلیو700 دبلیو850 دبلوی810 و این جور گوشی ها هستش که اصلا قابل قبول نیست.نقل قول:
بهترین فیلمبرداری رو توی سونی اریکسون گوشهای هوشمندش و دبلیو900 و کا850 داره که بازم قابل رقابت با گوشیهایی امثال ان81 و ان93 نیستش:41: