آپلود رو روی 10 کیلوبایت محدود میکردی خیلی خوب بود(اگه 128 داری).سرعت اینترنتت چنده؟نقل قول:
آپلود رو روی 10 کیلوبایت محدود میکردی خیلی خوب بود(اگه 128 داری).سرعت اینترنتت چنده؟نقل قول:
داریوش با این وضعیت فکر کنم از خصوصی ها استفاده کنی خیلی سود می کنی:46:نقل قول:
تورنت داری چی میگیری که سرعتت اینجوری است؟
امیدوارم سرعت اپلود رو بدون محدودیت نزاشته باشی چون اگر از حداکثر اپلود استفاده کنه تورنت سرعت دریافت افت می کنه
دوستان من الان با تورنت آشنا شدم vuze رو دانلود كردم اشتباه كه دانلود نكردم؟
ضمناً من از اينترنت مخابرات سرويس ميگيرم(128) تنظيمات خاصي نياز داره كه انجام بدم؟
فرقی نمیکنه اخه
امتحان کردم محود کنم بدتره
128 دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بدونم مشکلت چیه.نقل قول:
ببین Hashfail تورنتت چنده؟
چون هر چی فایل حجیم تر و تعداد فایلهاش زیاد تر باشه hashfail معمولا خیلی زیاده
مرسی برادر
یه راهنمایی میکنی از کجا باید حجم این hash file رو ببینم؟
البته ربط مستقیم به آپلود نداره.ولی اگه میبینی که تورنتت با اینکه سرعتت مشکلی نداره،خیلی کم دانلود میشه و کلی طول میکشه تا دانلود بشه ممکنه از این باشه.نقل قول:
به نظرم مشکلش اینه که سید ثابتدنداره اون طور هی کم میشن و بعضا صفر هست
باید بمونه تا بلکه شب ها یه مقدار سید داشته باشه
البته 15 گیگیه آخراشه دیگه
اونیکی مونده نصفش
اگه از utorrent استفاده میکنی، روی تورنت کلیک کن، روی زبونه general قسمت پائین ببین wasted و چقدر زده.نقل قول:
در مورد این تورنت، از چه ترکر/هائ/ی استفاده کردی؟ dht فعال بوده؟
هش اینه:
90DFB1C2385D5E5AB15AF29BE27A7E3FE8772A19
wasted هم اینقد زده
362 MB (31 hashfails)
والا تنظیمات هم من دست کاری ای نکردم هر چی بوده همون گزاشتم
362 مگ واسه تورنتی به اون حجم خوبه.نقل قول:
ولی ایکاش از همون اول،حجم آپلودتو روی 8 یا 9 میذاشتی.واسه سرعت 128 این استانداردشه:11:
نه مشکلی نداره.... می تونی از هر نرم افزاری که بخوای استفاده کنی.نقل قول:
تنظیمات هم معمولا نرم افزار ها یک بخش باسه تست تنظیمات دارن که یکم بگردی احتمالا پیدا می کنی:46:
سلام،دوستان من ديشب يه تورنت دانلود ميكردم كه seed هاش زياد بود فكر كنم 30 به بالا
بعد stop اش كردم الان كه دوباره زدم دانلود شه seed ها صفر شدن!!!
آپلود ميكنه ولي دانلود نه!!! چكار بايد بكنم ؟
وضعيت peer ها هم به اين صورته : (210)25
من تو حالت عادی با 20 دانلود میکنم اما با تورنت که میام دان کنم منشه 10:24:چرا؟! مگه نمیگن سرعت تورنت بالاتره !؟
دوستان من فکر میکنم مخابرات پورت های تورنت رو بسته چون دیگه نمیتونم باهاش دانلود کنم
کسی سرویس مخابرات داره؟ تورنتش کار میکنه؟
من مخابرات دارم کار میکنه ولی سرعتش پائینه
مگه میتونه پورت تورنتو ببنده؟!
سرعت تورنت بستگی به یه سری شرایط داره.(چون سروری در کار نیست)(تو همین تاپیک توضیح داده شده)نقل قول:
نقل قول:امکان بستن پورت هست.سعی کنین از تو تنظیمات برنامه(که معمولاً ساده هم هست)پورت رو عوض کنین.(یا برنامه رو مجبور کنین یه پورت رندوم واسه خودش انتخاب کنه)نقل قول:
جطوري ساده هست؟ توضيح بدين لطفا بايد چيكار كنيم؟ من الان دانلود رو 96 درصد مونده با qtpprentنقل قول:
چيكار كنم seed هاش صفره ؟
نقل قول:مشکل پورت رو باید ببینین نرم افزار به شما ارور داده یا نه...معمولا در یک بخش از نرم افزار علامت هایی برای نمایش وضعیت پورتی که نرم افزار استفاده می کنه نشون میده.نقل قول:
همچنین پیشنهاد هم می کنم ترکرهای فایل تورنتت رو چک کنی چون ممکنه از کار افتاده باشن ( چون یهو مفقود شدن این همه سید ( اگر تورنت خیلی جدید نباشه ) غیر معموله )
از بخش وضعیت فایل تورنتت یک عکس بگیر و بزار تو انجمن که بررسی کنیم.
نه نرم افزار ارور نداده،فقط يهو seed ها صفر شدننقل قول:
نو 96 گير كرده فقط آپلود ميكنه :41:
چطور تركهاي فايل تورنت رو چك كنم، من الان تو يه سايت ديدم كه چند تا ترك گذاشته بود و گفته بود اينارو
تو propertis و اون جاي خالي كپي كن مشكل حل ميشه، ولي نشد:41:
تاريخ آپلودشم اينه :
2008-07-28 12:51:06 GMT سيد ها 0(0)
پيرها14(38)
تو نرم افزار یک زیر بخش در مشخصات تورنت با نام tracker باید پیدا کنی...انجا وضعیت ترکر هارو نوشتهنقل قول:
در مورد وارد کردن ترکر دقت کن ...بیشتر نرم افزار تورنت برای تشخیص هر ترکر معمولا یک روش ( تو بیشتروش معمولا یک inter بینشون فاصله ) می زارن که ترکر هارو بتونه نرم افزار تشخیص بده.
اگر بتونی تصویر هم بزاری خیلی بهتر می تونیم بهت کمک کنیم.
ممنون دوست عزيز همون 96 درصد كافي بود ، فايلهاش قابل استفاده هستن، نيازي به ادامه ي دانلود نيست،نقل قول:
فايلها رو برداشتم و تورنت ور پاك كردم...
ولی 96 درصد یعنی کامل نیست و ان 6 درصد رو یا موقع اجرا از روش میپره نرم افزار یا هیچ کاری نمی کنه.نقل قول:
به هر حال هر جور راحتید
ترکر
dht
غیرفعاله
دوست عزیز dht ترکر نیست ....یک قابلیت پشتیبانی تو نرم افزار های تورنت است که در صورتی که ترکرها از کار افتادن میشه بدون ترکر خود نرم افزار روی سیستمتان در اینترنت بگرده و سید و پیر پیدا کنه.....که البته معمولا تو این روش اگر ترکرها سالم و فعال باشن و dht هم فعال باشه باعث میشه سوابق شما درست در ترکر ثبت نشه.( این مورد در خصوصی ها توصیه اکید میشه غیر فعال باشه که بعدا حال گیری اساسی ازتون نکنه .)و همچنین به دقت ترکر ها هم نمی تونه کار کنه.نقل قول:
ببخشید اساتید یه مشکلی جدیدا واسم پیش اومده...شبا که میزارم تورنت دانلود کنه سرعتش یه نوسان عجیبی داره!!5-6 ثانیه میره رو 60-70 بعدش 9-8 دقیقه روی 19-16 گیر میکنه...کل روز همینه...همین روند هی تکرار میشه...
ممکنه مشکل از یوتورنت من باشه؟؟ورزن 2.0.1 beta دارم...
قبلنا همیشه نوسان داشت ولی بین 100 تا 150 -170.....ولی اینجوری هم پایین اومده سرعتش// هم نوسان خیلی عجیبی داره..
چکار کنم؟
واسه تموم تورنتهاتون اینطوری میشه؟مشکل سید ندارن تورنتهاتون؟نقل قول:
معمولا 3-4 تا تورنت رو با هم میزارم...قدیما هم همین کار رو میکردم..سرعت همیشه بالای 100-120 بود...سید اکثرشون بالای 150 - 200 تاست..
اینطوری پس ممکنه از طرف ISP باشه.محدود کردن سرعت یا ترافیک زیاد شبانه:11:نقل قول:
پی نوشت:
اکانتتون مال چه شرکتیه؟هزینه اش چقدره؟(واسه کنجکاوی پرسیدم.):11:
ممنون دیگو جان...تو صفحه اول یه قسمت بود واسه افزایش سرعت تورنت...اونو خوندم و اون قسمت global number ..... رو گذاشتم رو 550 و اونیکی هم 200 ...بهتر شده مثلا بین 90 تا 110 نوسان داره...ولی بازم مثل قدیم نشده...(160-170)...حتی گاهی بالای 200 هم میرفت
شما درباره اون دوتا شماره ها (گلوبال نامبر آو کانکشن و اونیکی) نظری نداری؟ زیاد ترش کنم؟کمترش کنم؟
اندیشه هستم...128-----9 گیگ 3 ماهه 37 چوق
خواهش میکنم:11:نقل قول:
واسه من رو دیفالته.روی دیفالت 128 تنظیم کردم خودم.ولی واسه شما سرعت واقعیتون 1 تا 1.5 مگابیت هستش(طبق سرعت دانلودی که دارین)
الان رو همین اعدادی که تنظیم کردی مناسبه واسه اون سرعت.البته واسه من هم گاهی اوقات نوسان پیدا میکنه که از شبکه هست و معمولاً بعد یه مدت بهتر میشه دوباره.فعلاً شما یه مدت بهتره صبر کنی ببینی بهتر میشه یا نه.
بازم ممنون دیگو جان...اون قسمت سرعت واقعی رو نفهمیدم...اونو یه دستی بکش!!!نقل قول:
یعنی چیکار باید بکنم؟کجا؟
نه کاری نکن.نقل قول:
منظورم این بود که شما چون سرعت دانلودتون تا 200 تا هم بالا میره،پس در واقع اینترنتتون تقریباً 1 مگابیت هست سرعتش.
تمام فايل هايي كه در تورنت قرار مي گيره به اصطلاح پايريت هستن و براي همين در بيشتر كشورهاي دنيا پورت دانلود بسته شده اما خوشبختانه در اين مورد ايران خوب عمل كرده
تا انجایی که می دونم تورنت پورت اختصاصی نداره و میشه به راحتی هر پورتی رو جا گذاری کرد ماشالله هم بیشتر از 40000 پورت داریم اگر بخوان همه رو ببندن دیگر نمیشه به اینترنت وصل شد .چون همه ارتباطات اینترنت از همین پورت ها می گذره .:46:نقل قول:
البته راه های پیشرفته تری برای فیلترینگ ارتباطات p2p هست (قبلا یه پست در مورد Packet Classifier ها داده بودم؟) و در ضمن این جملهنقل قول:
و به زبون ساده این فکر که تکنولوژی p2p متعلق به دنیای خلاف کارهاست، کاملا غلطه. نمونه برای رد سور عمومی:نقل قول:
تمام فايل هايي كه در تورنت قرار مي گيره به اصطلاح پايريت هستن....
توضیح اینکه، اگه اهل video game و بخصوص بازی های استراتژیک باشین احتمالا با اسم company of heroes آشنا هستین. این صفحه دانلود پچ های بازیه در سایت رسمی relic ـه. relic دو راه برای دانلود پچ ها پیشنهاد میکنه. دانلود با لینک مستقیم از سرور relic و اسنفاده از تورنت که ازین ترکر استفاده میکنه:کد:http://cohpatch.relic.com/
دانلود این فایل ها کاملا قانونیه.کد:http://cohtracker.relic.com:6112/announce
میشه 10 ها مورد نام برد که شرکت های بزرگی مثل amazon، blizzard و... از تورنت برای کاهش فشار به منابع شون بهره میبرن.
سلام
من از
بدون ثبت نام یه فیلم شروع کردم به دانلود . ... ولی چرا سرعتش کمه؟کد:http://www.torrents.to/
اولین باره وارد تورنت شدم راهنماییم کنید.
این هم عکس از تب جنرال utorrent:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آپلود، من باید از روز هاردم چیزی آپلود کنم برای سایت؟
حاجی با 3 تا دونه seed داری 60 کیلوبایت در ثانیه دان میکنی،ناراحت هم هستی؟:20:(تعداد seed تورنتی رو که در حل حاضر دانلود میکنی کمه):46:نقل قول:
در ضمن این برنامه BitTorrent نیست آیا؟:20:
خب این seed که میگی باید از کجا بیارم :دی (شوخی)نقل قول:
نه µTorrent هست.
تو نت بگردی معمولا چند نسخه از یک تورنت با ترکر های متفاوت موجوده تعدادی سید تو هر کدومش هست که اگر انها رو باز کنی و نرم افزار تشخیص بده که دو تورنت یکی است پیغام میده که می خوای ترکر های تورنت جدید به تورنت اصلی ات اضافه شه که تایید کن.نقل قول:
اگر شانس بیاری و ترکر ها مشابه نباشن می تونی تعداد سید رو افزایش بدی:46: