تو منوی بوت گراب یا ویندوز؟
برای گراب بعد از نصب کافیه برین فایل grub.cfg رو ویرایش کنید و لینوکس رو حذف کنید از اونجا، البته راههای بهتری هم هست که با سرچ کردن می تونید پیداشون کنید.
Printable View
تو منوی بوت گراب یا ویندوز؟
برای گراب بعد از نصب کافیه برین فایل grub.cfg رو ویرایش کنید و لینوکس رو حذف کنید از اونجا، البته راههای بهتری هم هست که با سرچ کردن می تونید پیداشون کنید.
سلام
دوستان من یک سری اوبوتنو رو نصب کردم.برای تست و کمی ور رفتن باهاش.
الان چه توزیع دیگری از لینوکس رو میتونم نصب کنم ؟ برای سرور نمیخوام.
باز هم در حد آشنا شدن با نحوه نصب توزیع های مختلف لینوکس.(ترجیحا توزیعی رو میخوام نصب کنم (سمت کلاینت) که هنگام نصب پیچیدگی و سختی بیشتری داره میخوام - تا با همان help موجود در سایتش انجام بدم)
کلا چطوری هست؟ feroda و centOS فقط برای سرور هست؟ و نسخه کلاینت ندارند؟
میشه نسخه کلاینت ها و سرور ها در توزیع های لینوکس بهم بدید؟(به ترتیب پیچیدگی در نصب)
یا همه توزیع ها هم نسخه کلاینت دارند و هم سرور؟
الان سایتی که میتونم یکی از توزیع های خوب لینوکس رو ازش دانلود و سپس با فایل help اون اون توزیع رو نصب کنم . اگر لطف کنید لینک بزارید ممنون
Arch linux و FreeBSD رو نصب کن.واقعا لذت داره وقتی از نصب کاملا متنی به محیط کامل گرافیکی وارد میشید.البته نیاز به خط اینترنت پر سرعت دارید تا پکیج ها رو نصب کنید.نصب اولیه حداقلیه.نقل قول:
وقتی NetBSD رو نصب کردم حتی نمیدونستم چطور به اینترنت وصل بشم تا پکیج ها رو بگیرم.بعد از اینکه متوجه شدم باید پورت rp-pppoe رو نصب کنم اذیت شدم تا تونستم از طریق مودم adsl کانکت بشم.
من به علت محدودیت سخت افزاری نمیتونم مک رو نصب کنم(چه تو ماشین مجازی چه حقیقی) فقط تا حالا سولاریس رو نصب نکردم که اگر وقت بشه دانلودش میکنم و نصب میکنم.
یادمه حتی 3-4 سال قبل ویندوز 95 و dos 6.22 رو روی ماشین حقیقی که ویندوز xp و 7 نصب بود همزمان نصب کردم.
نسخه کلاینت که از نظر لفظی اشتباهه.منظورتون ایستگاه کاری دسکتاپ هست احتمالا. یا همون پیکربندی standalone workstation
به طور کلی فرق یه سیستم دسکتاپ با سرور در پکیج های نصب شده در اونهاست.اگر نرم افزارهای لازم رو روی سیستم دسکتاپ خودتون نصب و پیکربندی کنید یه سرور خواهید داشت.نرم افزارهایی مثل سرور dhcp و dns و سرور وب مثل آپاچی و نرم افزارهای مورد نیاز سرور مثل php و perl و python , و سرور میل و ...
در مورد لینک دانلود هم که حاج آقای گوگل هستند.تو یه فروم خارجی یه بنده خدایی گفته بود گوگل پدر و مادر منه!!!
سلامنقل قول:
دوست محترم ممنون از پاسخ شما
اما یک توزیعی باشه که اینترنت نخواد.متاسفانه اینترنتم تعریفی نیست ...
از این رو گفتم نخسه کلاینت چون در بحث ویندوز اصولا یک سرور و یک گیرنده که کلاینت باشه مطرح میشه
یعنی نمیشه dhcp رو روی ویندوز 7 نصب کرد اما ظاهرا می فرمائید در لینوکس اینچیزا امکان پذیر است و من بی اطلاعم
Slackware.مناسبهنقل قول:
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
@Life24
شما برو تو Distrowatch یه چندساعتی بگرد و بخون. (البته به انگلیسی)
بیشتر توزیعها نسخه دسکتاپ دارند. ول شما براساس نیاز خودت انتخاب کن. مثلاْ توزیعهایی هست برای کسانی که طراح گرافیک هستند یا توزیعی برای کامپیوترهای کم قدرت .
@Ahmad24
سولاریس نرم افزار آزاد نیست. (یه مدتی بوده) الآن OpenIndiana بر اساس سولاریس هست که مالی نیست.
سلام دوستان
یه سوال داشتم درباره ی نصب آرچ
برای نصبش محیط گرافیکی هست یا فقط باید تو محیط متنی نصبش انجام بشه و دسکتاپش چیه؟!؟
تو ارچ باید همه چی دستی انجام بشه، تماما ترمینالی، هر دسکتاپی هم قابل نصبه.نقل قول:
اوه پس سخته نصب کردنشنقل قول:
مرسی ولی یه چیز دیگه درسته که میگن آرچ نسخه جدید نمیده ؟!؟! چرا!؟!؟
ارچ rolling release هست، یعنی هر برنامه جدید که میاد سریع میره تو مخازن و چیزی به نام نسخه سیستم عامل نداریم. ارچ رو نصب میکنی و اپدیت میکنی، اخرین نسخه همه چی رو داری!نقل قول:
نصب آسان آرچ با مانجارو!
هم نسخه net داره که دسکتاپ و ترکیبش را خودتون نصب میکنید و هم دسکتاپهای آماده.
^^مانجارو توزیع بسیار خوبیه:n26:
نقل قول:
اون بنده خدا ارچ رو واسه سختی میخواست، نه اینکه بگیم مانجارو نصب کن راحته...نقل قول:
ایا میشه ابونتو 13.10 رو جایگزین مینت کرد در حالی که ویندوز هم روی سیستم نصب هست؟
یعنی ابونتو رو روی مینت نصب کرد بدون اینکه به ویندوز و اطلاعات هارد اسیبی وارد بشه؟
بله، اوبونتو رو روی پارتیشن های مینت نصب کن و به پارتیشن های ویندوز دست نزن.نقل قول:
باسلام
من یک پروژه دارم که باید روی vmware اپن سولاریس رو نصب کنم و تنظیمات مربوط به شبکه اون رو انجام بدم میخاستم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. یا درصورتی که سایت یا مطلبی در این مورد سراغ دارین معرفی کنین
ضمنا من تا الان با هیچ نسخه ای از سیستم عاملهای اپن سورسی کار نکردم :n05: پس لطفا اگه راهنمایی میکنین بصورت مبتدیانه باشه
اخرین نسخه توزیع اپن سولاریس رو هم اگه دوستان لینک دانلود دارن بذارن ممنون میشم چون نتونستم پیدا کنم با توجه به تحریمهای سایت اوراکل:n23: اخرین نسخش چه ورژنیه؟؟
باتشکر از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه دنلود هم سرچ کنی گیرت میاد
نقل قول:
ممنون
من اپن سولاریس که محصول شرکت سان مایکروسیستم هست رو باید نصب کنم . ظاهرا با سولاریس که محصول اوراکل هستش متفاوته
دوستان دیگه نظری پیشنهادی لینکی؟؟
باتشکر
شرکت سان 2010 توسط اوراکل خریداری شده پس الان سولاریس متعلق به اوراکل هست
Oracle Solaris اپن سورس نیست.
Open Solaris هم با نام Open Indiana ادامه حیات میده که نسخه سرور نداره.
اطلاعات درباره هردو در Distrowatch هست.
ممنون از دوستان
یعنی کلا این سیستم عامل نسخه سروری نداشته از اول؟؟مطمئنید؟؟
دوستان راهنمایی که بشه کلا کار تو این سیستم عامل رو داشته باشه سراغ ندارن؟؟بخصوص بحثهای مربوط به شبکه کردن این سیستم رو با یک سیستم دیگه توی محیط مجازی؟؟
باتشکر
اصلاْ سولاریس برای سرور درست شده. برای کامپیوترهای شرکت سان.نقل قول:
اون که گفتم نداره مربوط به نسخه آزاد اپن ایندیانا بود.
الآن امتحان کردم اصلاْ با آیپی ایران سایتش باز نمیشه. (فیلـتر نیست. تحریمه)
در ویکیپدیا نوشته استفاده اش مجانیه؛ ولی پچها و آپدیتهاش قرارداد خرید میخواد. نصب سالانه اش مجانیه.
ممنون
خود سیستم عامل رو از تورنت گرفتم
فقط اگه راهنمای ساده ای باشه که بشه کار با سیستم عامل و تنظیمات شبکه کردن رو بخصوص داشته باشه بسیار عالیست . اگه دوستان سراغ دارن ممنون میشم
باتشکر
در گوگل بگردید؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم بجز این بازهم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایت اوراکل هم اگه باز بشه به انگلیسی متون کامل را داره.
سلام به دوستان لینوکس باز
بالاخره بعد از سر و کله ردن با چندتا از توزیع های مختلف لینوکس و پاک کردن اونها در کم تر از یکروز توزیع مورد علاقم رو پیدا کردم
Elementary OS زیبا و سرعتی و مناسب برای شخصی سازی:n09:
یه سوال داشتم: انواع دسکتاپ هایی که روی Ubuntu کار میکنه روی این یکی هم کار میکنه؟ مثل kde و...
و اینکه نصب کردن برنامه های زیاد روی لینوکس هم مشابه ویندوز سرعت رو کاهش میده یا اینکه تاثیری نداره و یا اینکه تاثیرش کم تره؟:n13:
و اینکه یه لیست سورس مناسب واسه نصب برنامه ها بهم میدین و همچنین طرز وارد کردنش در ترمینال؟
خیلی خیلی ممنون پیشاپیش:n16:
المنتری خیلی خوشگله واقعا! پایدار که بشه عالی میشه. فعلا توش کرشهای گاه و بیگاه داریم که برام مناسب نیست.نقل قول:
واسه نصب برنامه منظورت چیه؟ اسم برنامه میخوای یا مخزن؟
اگه دنبال برنامه واسه کار خاصی هستی اینجا بگو بچه ها کمک کنن.
باگاش مثل اینکه همون باگای قدیمی اوبونتو هستش به هر مشکلی میخورم سرچ میکنم میبینم قبلا تو اوبونتو بوده و به راحتی قابل رفع هستش حداقل تا اینجا که بوده
دقیقا منظورم مخزنه / و اینکه چطوری باید مخزن رو وارد کرد؟
البته لزومی به اینکار هست یا مخازن پیش فرض کافیه؟
ممنون
مخزناش همون مخازن اوبونتوه و کافیه. حداقل من که باهاش مشکلی نداشتم.نقل قول:
ببخشید یک سوال ابتدایی
مخزنهای لینولس دقیقا چی هستن؟یعنی مخزن نرمافزارهای جانبی؟
حالا مثلا من که از مینت استفاده میکنم ایا مخزن خاصی باید بهش اضافه کنم
مخزن یعنی مخزن برنامه هانقل قول:
یعنی برنامه هایی که نصب میکنید از اون مخزن میاد
بعضی توزیعها مخازن خودشونو دارن مثل اوبونتو
بعضی هم مثل مینت از مخازن توزیع پایشون استفاده میکنن
نیازی هم به کاری نیست. سیستم عامل خودش مخازن رو به روز نگه میداره و شما لازم نیست چیزی اضافه کنید.
مخزن به مجموعه ای از برنامه ها گفته میشه .نقل قول:
شما خودتون هم میتونید با دستور :
creatrepo .
یک مخزن برای خودتون درست کنید .
مخزن های زیادی علاوه بر مخزن های پیشفرض همون توزیع لینوکسی هست مثلا برای فدورا من از RPMfusion و ATrpm استفاده میکنم که باید فایل repo این مخزن هارا اضافه کنیم .
با 3گیگ رم ایا میشه مینت 64Bit نصب کرد؟
من الان مینت 32بیت رو با 3گیگ رم و همینطور 3گیگ swap دارم روی سیستم
ولی حالا میخوام ببینیم میشه نسخه 64بیت رو جایگزینش کنم
و سوال بعد اینکه ایا تفاوت پردازش و سرعت نسخه 32 با 64چقدر هست و مثل ویندوز هست این تفاوت؟
و این تفاوت توی برنامه های حجیم و با پردازش زیاد محسوس هست؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
سه سوال اساسی داشتم!
سوال اول:
طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم که bodhilinux سبکترین و سریع ترین توزیع لینوکسه(که البته بسته های اساسی اولیه روش نصبه) / میخواستم ببینم واسه من که نیاز به نرم افزارهای زیر دارم گزینه ی نهایی همین باید باشه و برم دنبالش:
یه فایل منیجر سریع و خوب
libreOffice
Wine (For sib client & Winbox) I
قیل ت ر شکن kerio که تو اوبونتو به راحتی تنظیمش کردم(از طریق ترمینال)
VLC player
chromium
سوال دوم:
چطوری میتونیم یه توزیع لینوکس رو فلش نصب کنیم که دنبالمون باشه (همراه با شخصی سازی ها و برنامه هایی که روش نصب کردیم!)
مثلا توزیعی مثل slitaz میشه به live usb ش برنامه هایی که در بالا گفتم اضافه کردم و راحت از فلش نصب کرد؟ یا live usb توزیع bohdilinux؟
سوال سوم:
برنامه sibclient رو که یه برنامه اکانتینگ پولی ایرانیه وقتی از طریق wine نصب میکنم اجرا میشه ولی سفیده! یعنی باز میشه ولی نمیشه فهمید دکمه ها و گزینه هاش کجان! راه حلی واسش نیست؟
ببخشید زیاد شد
پیشاپیش تشکر و شرمنده بابت مزاحمت همیشگی:n16:
بله میشه نصب کرد .نقل قول:
سرعت پردازش تقریبا دو برابر میشه البته برای شناسایی رم های بالای 3.5 گیگ در نسخه های 32 بیتی لینوکس میتونید از کرنل PAE استفاده کنید تا بقیه ی رم شناخته بشه .
سلامنقل قول:
1-نمیدونم بودای سریعترین هست یا نه. ولی اینها که گفتید تو بیشتر توزیعها هست؛ جز فیــلترشکن که tor در لینوکس کار میکنه. بقیه را مثل کریو نمیدونم
2-تقریباْ هر سیستم عاملی را میشه روی usb نصب کرد. نه بصورت لایو بلکه موقع نصب بجای هارد؛ USB را انتخاب کنید.
3-نمیدونم این چی هست. ولی شاید مشکل از اجرای فلش پلیر باشه.
1. تمام چیز هایی که لازم دارید در فدورا هست و برای فیلترشکن هم میتونید از TOR یا toonel یا jap و . . .. استفاده کنید که من خودم از toonel استفاده میکنم .برای نسخه ی لایو هم از برنامه هایی که گفتید libreoffice را خودش داره ولی بقیه را خودتون مباید نصب کنید .نقل قول:
2. با برنامه ی usb live creator اگه اشتباه نکنم میتونید انجام بدید (اسمش دقیق یادم نیست .) مثلا من خودم بعد از نصب فدورا و برنامه های لازم همون را روی فلشم بوت میکردم البته الان از SLAX برای فلش استفاده میکنم .
3. شما wine را اپدیت کن درست میشه یا از crossover استفاده کنید .
اگه امکانش هست لینک دانلود آخرین نسخه ی پولی و کرک شده ی crossover رو لطف کنین (اگه لینک ایرانیه و ممنوعه از طریق پیام خصوصی لطف کنین)نقل قول:
خیلی ممنون بابت راهنمایی:n16:
داداش من قبلا با تورنت و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کردم الان این سایت دیگه وجود نداره .
سلام دوباره خدمت اساتید گرامی
دمت گرم داداش خودم پیداش کردم:n06:
فقط یه سوال دیگه:n27:
من زمانی که در ویندوز یه فایل آنلاین مثلا از آپارات می خواستم بینم تا زمانی که یه بار کلیلک روی پنجره پخش نمیکردم پخش نمیشد.
ولی الآن اومدم لینوکس و آخرین ورژش فلش پلیر و گوگل کروم رو نصب کردم اما فلش پلیرش اتوماتیک فایل فلش رو نشون میده
می خواستم ببینم تنظیم خاصی واسه غیر فعال کردن این حالت هست؟آخه لپ تاپ مورد نظر دله(Dalle:n02:) هستش و این فایلای فلش سرعتم رو پایین آورده
ممنون:n16:
برای کرومیوم و کروم
Settings>Show advanced setting>Privacy:Content settings>Plugins>Manage exceptions