سلامنقل قول:
صابر خان برام ی سوال پیش امد اگه مودم از روش اول انلاک بشه و بعد فرمور 196 ادیت شده شما روش نصب بشه بازم مودم ابدیت میشه؟ و ممنون میشم لینک اسکریپ قابل نصب به روش دوم و بزارید چون هر اسکریپی باش کار نمیکنه
سپاس
Printable View
سلامنقل قول:
صابر خان برام ی سوال پیش امد اگه مودم از روش اول انلاک بشه و بعد فرمور 196 ادیت شده شما روش نصب بشه بازم مودم ابدیت میشه؟ و ممنون میشم لینک اسکریپ قابل نصب به روش دوم و بزارید چون هر اسکریپی باش کار نمیکنه
سپاس
اااااااااا
با سیمکارت TD ایرانسل که قبلا درست کار میکرد تست کردم و با سیمکارت های دیگه هم هینطور، مودم از قبل آنلاک و ورژن 192 بود و چندین بار هم از دکمه سوزنی پشت مودم برای ریست استفاده کردم اما تاثیری نداشت، دیشب درست بود که مودمو باز کردم و سیم یو اس بی لحیم کردم و از پشت مودم آوردم بیرون که بعدش این مشکل ایجاد شد...نقل قول:
احتمالا اتصالی تو لحیمت پیش اومده یا سیمی که رد کردی باعث اتصالی شده باز کن سیمت رو در بیار یه بار مودمو ریست کن دوباره سیم بنداز
با 196 ادیت شده مودم دیگه چک اپدیت نمیکنه و از راه دور هم اپدیت اتوماتیک نمیشه . اسکریپت برا ویرایش سوم مود شده هست و فقط رو اون کار میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فریمور 196 ایرانسل قابلیت کار با شبکه های وب را می خواستم
متاسفانه کار نمیکنه .نقل قول:
نقل قول:
میشه دقیقا پستی که 196 ایرانسل ویرایش شده توش هست رو برام نشون بدید؟ USSD و telnet داره؟
نقل قول:
بفرمایید :
مودم انلاک نشده ایرانسل با ورژن ۱۹۶ با روش دوم انلاک میشه؟
میشه لینک روش دوم رو محبت کنید؟
اگر بصورت مختصر هم بگین بصورت کلی چجوری هست
میخام مجددا به ۱۹۶ مود شده برگردم
شما اگر مودم انلاک نشده دارید بی زحمت این کار رو که میگم انجام بدید ببنیم نتیجه میده یا نه :نقل قول:
ورژن 196 ایرانسل ویرایش شده رو به مودم انتقال دهید از طریق یو اس بی و لودر و بعد با این اسکریپت ببنید انلاک میشه یا نه ؟ شد هم اینجا اطلاع دهید نشد هم اطلاع دهید .
بعد دانلود اسکریپت فایل go را با نوت پد ویندوز باز کنید و ای پی رو تغییر دهید به :
adb connect 192.168.1.1:5555
تا حالا کسی امتحان نکرده؟نقل قول:
امتحان از کار افتادن مودم هست؟
میشه از طزیق لوکال اپدیت به یه ورژن دیگه رفت و انلاک کرد؟
هیچ ریسکی نداره یک اسکریپت ساده هست بعد انتقال فریمور196 ادیت شده ایرانسل از طریق کابل یو اس بی و وصل شدن مودم به صورت وای فای به کامپیوتر اسکریپت رو طبق اموزش ویرایش و بعد اجرا میکنید و از طریق telnet مودم شما انلاک میشود . نشد هم یعنی نمیشه تمام . اونوقت ویرایش سوم رو انتقال میدید و از طریق اون مودم رو انلاک میکنید . از طریق لوکال اپدیت نمیشه مودم رو انلاک کرد یا فریمورهای ویرایش شده داخل مودم ریخت .نقل قول:
آیا تجمیع در فریمور 195 اقای بلوچی هم فعاله؟ من هنوز ازش استفاده میکنم. چنین سرعتی بدون تجمیع امکانپذیره؟
دوستان نظرتون در مورد این دانلود من و پارامترهاش چیه؟ در ضمن برنامه اسنپی درایور فایلهاشو از روش تورنت دانلود میکنه. آیا این تجمع نیست؟ از نظر سیگنال در چه سطحی هست پارامترها؟
زمانی مطمئن میشد که مودم در شبکه fdd داره تجمیع میکنه که همزمان یک مودم cat6 همراه مثل e5785 داشته باشید و تست همزمان از یک سرور بگیرید . با مقایسه سرعت میشه فهمید این مودم یعنی b612 تجمیع میکنه یا نه .نقل قول:
صابرجان توی ایرانسل LTE Band فقط FDD و TD داره چیزی به تام 4G+ نداره ؟ درسته ؟نقل قول:
بله نه ایرانسل و نه مبین نت و نه هیچ مودم دیگری از این مدل در اون قسمت گزینه 4G+ نداره . و تو فریمورهایی که وجود داره همگی دستکاری شده و ویرایش شده هست و بیشتر جنبه نمایشی داره تا عملی . فقط و فقط با مقایسه همزمان یک مودم CAT6 با 4G+ فعال مثل FD-M60 روی شبکه ایرانسل که تقریبا همه جای ایران دو باند 3 و 7 رو فعال کرده و راحت مودم تجمیع میکنه با این مودم میشه فهمید که الان این مودم هم داره تجمیع میکنه یا نه ؟نقل قول:
سلام ببخشید کسی می دونه چه طور میشه مدم مبینت رو اتابک کرد
با تشکر
اتابک نمیشه انلاک میشه :n02: ولی مبین نت با ورژن 196 فعلا انلاک نمیشهنقل قول:
من دیروز از روی Cell_ID دیدم مودم به یکی دیگه وصل شده و سرعت خیلی بهتر شده حدود 50 مگ ، خب این یعنی حداقل 2 تا دکل TDD اطراف من هست ، ولی هنوز از + خبری نست ، حالا نمیدونم تجمیع انجام میشه ولی + نمیزنه ؟ ولی فک کنم روی فریم ویر اصلی ایرانسل 196 روی TDD اگه تجمیع بشه + بزنه ،نقل قول:
بله رو فریمور 196 ایرانسل و در شبکه tdd اگه تجمیع کنه علامت + ظاهر میشه . احتمالا منطقه شما هنوز راه نیفتاده .نقل قول:
اینو نمیشه زنگ زد به امورمشترکین سوال کرد ؟ یا درخواست بدیم به ایرانسل که فعال کنه ؟؟ جایی هم نداره بفهمیم تجمیع هست تو این منطقه یا نه !نقل قول:
جواب نمیدن و فقط الکی از خودشون مهندس بازی در میارن . کمی صبور باشید همه جای ایران بلاخره راه میندازن .نقل قول:
سلام .مودم من لاک هستش و اینکه توی اون بازه ی زمانی که آپدیت داد ایرانسل روشن نبوده اصلا. الان چطور بفهمم اپدیت شده یا نه و اگر نشده چجوری دستی باید اپدیت کرد. ممنون
به صفحه اطلاعات مودم مراجعه و ببنید فریمور نصب شده چه نسخه ای هست و برای اپدیت دستی میتونید نسخه 196 بدون دستکاری موجود در انجمن رو دانلود و از طریق لوکال اپدیت خود مودم انتقال دهید .نقل قول:
از دوستان کسی از مدلی که برا اسیاتک شخصی سازی شده خریداری کرده ؟
کسی این روش رو برای مبین نت با ورژن 196 لاک امتحان کرده . کلا با این کار مبین نت به چه ورژنی اپدیت میشه 196 یا 192 ؟نقل قول:
نقل قول:
من یه مودم مبین نت ورژن 196 دارم اگه هر روشی یه ذهنت میرسه بگو روش انجام بدم مهم نیس مودم خراب شه شاید تونستیم یه راهی پیدا کنیم واسه انلاکش
اقا صابر من یه روش رو تست زدم حتی پورت هم روشن شد ولی فریمور رو قبول نکرد عکس هم میزارم ببین
کابل یو اس بی رو وصل کردم به سیستم بعد WPS+RESET+POWER رو نگه داشتم مودم خاموش روشن شد و دیوایس منیجر رو نگاه کردم دیدم پورتش اومده ولی فریمور رو زدم قبول نکرد
اولش چراغای دوم و سوم روشن شد ولی بعد از چند ثانیه چراغا همگی روشن میشه و دوباره خاموش میشه دوبار تکرار میشه تا مودم میاد بالا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم ببا اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
سلام خدمت دوستان
من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم با اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه
تو این حالت سیم کارت مبین نت با اینترنت فعال رو مودم باشه مثل (ایرانسل که دوستمون تونسته از طریق مودم رو اپدیت کنه به ورژن 192 و مودم احیا بشه) . مودم از سرور مبین نت اصلا اپدیتی دریافت نمیکنه به صورت انلاین ؟ یا چه ورژنی رو دریافت میکنه ؟نقل قول:
نقل قول:
والا سیم کارت مبین نت که ندارم ولی ایرانسل روش انداختم بازم اوکی نشد
من مودم انلاک شده بود ولی یه فریور هواوی روش ریختم بعد سیم کارت ایرانسل روش گذاشته بودم مبین نت خودکار اپدیت کرده بود و مودم ورژن 196 شده بود لاک شده
باید سیم مبین نت با اینترنت فعال روش باشه تا فهمید اصلا اپدیت میشه و اگر میشه به چه نسخه ای اپدیت میشه مثلا ایرانسل با وجود نسخه 196 به 192 اپدیت شده .نقل قول:
یک سوال هم دارم چه فریموری رو خواستید تو این حالت بزنید که قبول نکرد ؟ 192 مبین نت رو تست کردید ؟
سیم کارت مبین نت ندارم چون مودم رو از دیوار خریداری کرده بودم سیم کارت رو بهم نداده بود منم واسه انلاک خریده بودم
فریمور 192 مبین نت و ایرانسل و فریمور هواوی همرو تست کردم هیچ کدوم نگرف
هیچکس نیست به ما جواب بده
هیچکس نیست به ما جواب بده
پس تو این حالت اصلا دستی نمیشه فریمور زد و فقط باید اینترنت فعال و سیم مبین نت باشه تا بهش وصل بشه و ببنیم کدوم ورژن رو میگیره اون چراغ های حالت دریافت و نوشتن فریمور روی مودم هم به همین خاطر وصل و بعد مدتی قطع شده چون اینترنت نبوده تا به مبین نت وصل بشه .نقل قول:
دوست عزیز باید کسی تلفن ثابت اسیا تک و خط adsl اسیا تک داشته باشه و این مودم رو با این حالتی که شما گفتی تست کرده باشه تا بتونه راهنمایی کنه درسته ؟ با علم غیب که نمیشه ! کمی صبور باشید تا کسی بلد باشه یا تست کرده باشه راهنمایی کنه. در ضمن میتونید در بخش بحث و تبادل نظر شرکت های ارائه دهنده اینترنت و قسمت اینترنت ثابت اسیا تک مطرح کنید . اونجا احتمالا بتونن پاسخ بدن .نقل قول: