مثل اینکه نسبت به چند روز قبل سرعت رفته بالاتر . اما انتن اومده پایین
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
Printable View
مثل اینکه نسبت به چند روز قبل سرعت رفته بالاتر . اما انتن اومده پایین
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
دوستان من فقط با کابل لن مشکل دارم
Wifi okeye
اگه راهی سراغ دارید ، پیشاپیش ممنون!
با این مودما میشه پورت باز کرد؟
نقل قول:
هیچکسی نداره این فریمور رو؟
شاید شبکه کامپیوترتون روی آی پی اتوماتیک ست نیست آی پی دستی داره اینو یه چک بکننقل قول:
مودم dt-350 وقتی بسته ای فعال نباشه و پولی هم تو حساب نداشته باشیم سیگنالش فرقی می کنه با وقتی بسته فعاله؟
سیگنال من ندارم تقریبا میخوام ببینم ارتباطی به اینکه بسته فعال نیست داره یا کلا اینطوره
سلام خدمت دوستان
من تصمیم دارم به اینترنت ثابت ایرانسل بیام تو مناطق تحت پوشش هم هستم منتها از بسته های اون اصلا راضی نیستم و میخام سیم کارت معمولی بندازم و از بسته های معمولی استفاده کنم،منتها بحثی که هست هر چی میگردم نمیدونم بهترین مودمی که ایرانسل تا الان معرفی کرده کدوم هست.میخام جدیدترین تکنولوژی و پایدار ترین اون داشته باشه و آنتن بیرونی هم ساپورت کنه که یوقت آنتن دهی ضعیف بود جواب بده،لطفا اگه راهکاری در این مورد دارید بفرمایید تو خونه جدید خط تلفن هم موجود نمی باشد
سلام دوستان
منم وایمکس و تعویض کردم و از سرعتش راضی هستم با یک خط انتن
سوالم اینه که بعد از فعالسازی سیم کارت بسته ای که به اجبار خریدم ۱۵گیگ فعال نیست باید چیکار کنم؟
و اینکه سرعت سیم کارت td با معمولی فرق داره روی مودم ثابت؟ چون با سیم کارت معمولی بسته های متنوع تری در اختیار داریم جز اینکه سیم کارت td سرعت بیشتری بده
مودم هم b5142 هست
امروز با یک مکافاتی رفتم مودم رو تحویل گرفتم شانس من خطم امروز مشکل داشته گوشی زنگ نمی خورد
برای فعال سازی پول میخواست :| گفته بود 6 به بعد زنگ بزن بیا احمد اباد بعد میگه من الاف شدم باید پول بدی :|
شکر خدا هم فعال نیست با سیم کارت معمولی هم یک چراغ روشنه
زمان ثبت نام 16 اردیبهشت تحویل 10 خرداد از چین سفارش میدام همینقدر طول می کشید
آقا پویا میشه بگی منظورت از کریر دوم چیه؟ برای من چیزه جدید تغییر نکرده. میشه راهنمایی کنی و یا یه عکس از پرتالت بذاری؟ ممنون.نقل قول:
من فقط سرعتم افتضاح شده اخیرا (دو هفته گذشته) آنتن بیشتر شده (۳ خط کامل) ولی سرعت داغون شده.
راستش مودم دستم نیست. دو کریر یعنی ۲ تا پهنای باند ۲۰ مگاهرتز که با توجه به مودم شما میتونید به یکیش وصل شید، مگر مودمهای جدید بیاد.نقل قول:
که یکیش از یک قسمت فرکانس ۳.۵ گیگ استفاده میکنه و اون یکیش از یک فرکانس(قسمت) دیگش.
البته مشکلات اینچنینی سرعت و قطعی و وصلی انتن، به ما و شما مربوط نمیشه و معمولا از طرف ایرانسله پس نگران مودم اینا نباشید. من خودم انقد اختلال داشتم تا قبل از دیوانگی دادم مودمو به کسی دیگه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوستان این تخفیفای حجم فقط برای خرید اوله؟ یعنی شامل ما که 15 گیگ بهمون دادن نمیشه دیگه؟ :n04::n04:
منم مشکلم همینه.نقل قول:
به جز من و دو دوست دیگری که با کابل مشکل داریم کسی دیگه هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟
دوستان من برای طرح تعویض مودم رایگان می خواستم اقدام کنم که اعلام کردن چون حدود دو ساله از مودم استفاده نکردین بلوکه شده حساب تون و به شما تعلق نمی گیره
با چه حقی حساب وایمکس من رو بستن اونم بدون هیچ دلیلی؟
الان دقیقا با این پاره آجر باید چی کار کنم؟
می تونم شکایت کنم؟
کی گفته چرت گفته
اکثر کسایی که تعویض کردن مودم وایمکس رو از انباری درآوردن پس حرف مفت زدهنقل قول:
دوستان من برای طرح تعویض مودم رایگان می خواستم اقدام کنم که اعلام کردن چون حدود دو ساله از مودم استفاده نکردین بلوکه شده حساب تون و به شما تعلق نمی گیره
من سه سال بود اصلا یادم نبود مودمم کجاست شانسی پیداش کردم و تعویش کردم هر چند برای من سرعت هیچ فرقی نکرد همون 128 که با وایمکس داشتم الان بدترشو با این مودم جدید دارم ولی 195 شکایت کن سریع پیگیری میکنن من مودممو 15 روز از ثبت نامم گذشته بود نمی آوردن 195 شکایت کردم فرداش رسید دستمنقل قول:
نقل قول:
من مودم فضای باز دارم رفتم 20 متر کابل لن CAT6 خریدم اوردم زدم جواب نداد یعنی چراغ لن روشن شده و مودم کار نمی کنه در صورتی که یه کابل دیگه داشتم زدم کار کرد رفتم دوباره 20 متری CAT5 گرفتم بازم نشد ... نمی دونم مشکل از کجاست ...
فراموش کردم بگم قبلا یه کابل 5 متری به صورت فلت از دیجیکالا گرفته بودم اون الان کار می کنه و جواب میده نمی دونم جرا این دو تا کابل جواب ندادن ...
سلام
من یه مودم GP2101 گرفتم ولی سیگنال رو داخل مودم Weak نشون می ده. سرعت بد نیست و فعلا مشکلی نداشتم. راهی هست که بتونم سیگنال رو بالاتر ببرم ؟
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سوال منم اینه تقریبانقل قول:
اره میشه سیم کارت معمولی گذاشت ولی فقط به ال تی ای وصل میشه باتد مخصوص تی دی به ۳جی وصل نمیشه
حالا سوال من اینه سرعت سیمکارت تی دی با معمولی فرق داره؟
باید تو خونه بچرخی امتحان کنینقل قول:
کنار پنجره و رو به سمت دکل بهترین جاست
موقعیت اختمالی دکل رو از نقشه ایرانسل نسب به موقعیت خودت پیدا کن
کابل پی سی به پی سی گرفتی یا روتر به پی سی؟نقل قول:
من فقط کابل گرفتم نمی دونم چی هست ولی سوکت و دستگاه دارم ...
نمی دونم حالا باید به صورت کراس سوکت باشه یا به صورت معمولی من چند تا کابل دارم همه جواب میدن اما اینایی که خریدم هیچگدوم جواب نداد اگر نوع سوکت زدنش متفاوت هست لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
کابل کراس برای شبکه کردن pc بکار میره
کابل استریت هم برای اتصال ها
اما هر دوتا کابل مهم نیست چی هستن هر دو در شبکه اینترنت و مودم بکار میرن
سلام ب همه دوستان
جنس کابل تاثیر داره و نوع سوکت زدننقل قول:
دوستان مودم b5142 رو روی چه حالتی باید گذاشت تا بشه اونو به روتر وصل کرد و اینترنت رو از طریق روتر استفاده کرد؟
کسی موفق شده اینکار رو بکنه؟
روتر و مودم رو باید رو چه حالت هایی گذاشت؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نیازی به تغییر در مودم نیست. باید روتر رو فقط کانفیگ کنید.
سلام.نقل قول:
وقتتون بخیر.
من تو نقشه ایرانل موقعیت منزل رو مشخص کردم که طول و عرض جغرافیایی رو مشخص میکنه ولی موقعیت دکل های ایرانسل رو معلوم نمیکنه!
من حتی نمیدونم بصورت چشمی دنبال چی بگردم :n31:
ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم این دکل لعنتی رو پیدا کنم (حالا چه با نقشه چه بصورت دید معمولی):n16:
به این شکل موفق شدم ایمترنت رو روی روتر بگیرم و حتی دسترسی به تنظیمات مودم هم از طریق روتر دارم چون رنج آیپی مودم رو 192.168.2 کردمنقل قول:
اما میخوام اگر بشه مودم رو روی bridge بزارم تا دو بار nat نشه...
شما برا این حالت راهکاری دارید؟
در واقع الان روتر من آیپی رنج 192.168 رو از طرف مودم میبینه... من میخوام کاری کنم که مستقیما آیپی شبکه ایرانسل رو ببینه
سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز منطقه سبز پرنگ احتمالا دکل اونحاست که معمولا شبیه یک چند ضلعی هستنقل قول:
از نظر ظاهری سخت میشه پیداش مرد چون دکل شرکت های دیگه هم تو منطقه هست
موقعیت منزل توی سبز کم رنک هست؟
[QUOTE=amires;8968562]خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
واسه فهمیدن قدرت دریافتی مودم باید کدام گزینه رو چک کرد منظورم. sinr cinr و چیزای دیگه هست
در کل از مودم راضی هستین؟ مودم فضای داخلی هم چک کردین؟
در کل پیشنهاد میدین؟ من با مودم داخلی با یک خط انتن سرعت ۳ مگابایت بر ثانیه میکیرم با سرور غیر از ایرانسل
کیفیت ساخت مودم و امکانات پنل مودم چجوری هست
ممنون از شما
[QUOTE=arasholiver007;8968555]سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
از سیم کارت معمولی استفاده میکنی؟
شاید طول کابلنون زیاده افت ولتاژ دارین برق کافی نمیرسه به مودم.نقل قول:
بله کابلم بلنده باید چی کار کرد راه حل داره؟نقل قول: