سلام
طبق بررسی های چند ساله من
کیفیت:مناسب
سرعت:مناسب
پشتیبانی:عالی
ولی شاتل دزدی هستش که دومی نداره مخصوصا با سرویس جدیدی که ۱ ماه و نیم پیش گرفتم،راحت چهل درصد از حجمم رو میخوره یه آبم روش
یعنی سگ شرافتش از این شاتل بیشتره
Printable View
سلام
طبق بررسی های چند ساله من
کیفیت:مناسب
سرعت:مناسب
پشتیبانی:عالی
ولی شاتل دزدی هستش که دومی نداره مخصوصا با سرویس جدیدی که ۱ ماه و نیم پیش گرفتم،راحت چهل درصد از حجمم رو میخوره یه آبم روش
یعنی سگ شرافتش از این شاتل بیشتره
دوستان من نتم 128 نامحدود شاتله الان نتم رو محدود کردن سرعت دانلود 2 کیلوبایته چکار کنم نتم مثل قبلا شه؟!
از تو پنل تغییر سرویس بده به ارت 2 و فقط مابه تفاوت را باید پرداخت کنیدنقل قول:
نقل قول:
من تا حالا مشکل حجم دزدی نداشتم. خیلی بعید میدونم که برای سرویس جدید شما برنامه نوشته باشن ۴۰ درصد حجم مصرف را زیادی نشان بده. من هر وقت شک کردم که مصرف زیاده با networx چک کردم و درست بود. برای سرویسهای اکو که حتی آپلود را هم محاسبه نمیکنن و در نتیجه مثلا وقتی عکسهای موبایل با گوگل درایو سینک میشه جزو مصرف به حساب نمیاد. به نظر من Networx و Glasswire نصب کن شاید برنامه ای تو بک گراند دانلود داره. در تنظیمات وایرلس ویندوز هم هم یه تنظیم هست برای metered internet connection که اگر فعالش کنی باعث میشه دانلودهای آپدیت ویندوز کم بشه.
منم تا حالا نه دیدم که شاتل حجم دزدی کنه
الان حدود ۹ ساله که دارم استفاده میکنم
عجیبه
ی
اصلا آپدیت ویندوز رو بستم و فایل سیستمی svchost رو هم بلاک کردمنقل قول:
با نرم افزار های be meter و net balancer در سیستم چک می کنم
در موبایل هم با internet speed meter
به طور مثال همین امروز صبح ۱۸۰ مگابایت کم شده بود با این که حدودا ۱۰ مگابایت مصرف کرده بودم
رمز مودم رو هم جدیدا دوباره عوض کردم اما...
این چند روزه که من مرتب چک می کردم کاملا حساب شده ترافیک کم می کنن
به پشتیبانی هم زنگ میزنم زیر بار نمیرن
چند صفحه قبل چند تا از دوستان هم به دزدی شاتل اذعان کرده بودند خودمم وقتی رفتم ثبت نام کنم با شخصی که اصلا بهش نمیخورد حتی ماهی ۵ گیگ هم مصرف کنه بهش میگفتن شما ۱۰ گیگ مصرف کردی طرف هم هاج و واج مونده بود و کارمند شاتل نگاه میکرد
دقیقا مشکلم همینه قبلا هم شاتل داشتم اما این سرویس جدیدی که گرفتم (سرویس تابستانه با ۶۰ گیگ حجم) بدجور کنتور میندازهنقل قول:
من هر کاری میکنم این مودم کانفینگ نمیشه
با اینکه خط رانژه شده هست ولی انگار مثل شرکت های دیگه نیست کانفینگ کردنش
ممنون میشم بهم بگید vci vpi و بقیه مورد های رو روی چه شماره ای قرار بدم
تابحال 59 33 35 گذاشتم کارنکرد :|
برای شاتلنقل قول:
VPI=0 & VCI=35
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان نت شما هم ترکیده؟
فقط سایتای سرور ایران باز میشه
سلامنقل قول:
من دو روز و شبه اینترنتم با اینکه روی 7 هزارو خوردی بسته دان استریمم ولی حداکثر 3 مگ بیشتر نمیده فقط ماله من اینجوریه؟
کمک کنین
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
من دو روز و شبه اینترنتم با اینکه روی 7 هزارو خوردی بسته دان استریمم ولی حداکثر 3 مگ بیشتر نمیده فقط ماله من اینجوریه؟
کمک کنین
نت من اوضاعش خیلی بد شده...سایت هایی که ir یا in هست رو راحت و سریع باز میکنه و دانلود مشکلی نداره...ولی باقیه سایت ها رو نه میشه دانلود کرد نه باز میکنه...
با سلام
دوستان من سرویس 128 نامحدود دارم سرعت دانلودش 120 بود ولی یه 3 روزه سرعت دانلود شده 5 نمایندگی گفت سرعت دانلودت رو محدود کردن
دوستان چند روز طول میکشه که سرعت برگرده به همون 120 قبلی؟؟
من باید چطور دانلود کنم که سرعت دانلودم محدود نشه یعنی 5 کیلوبایت نشه؟؟
با تشکر
تاپیک به این بزرگی کسی جواب این سوال رو نمیدونه واقعا ؟؟ :n01:
نقل قول:
اینم شاتل که ادعای ثابت بودن خدماتش می کنه توی 5 مین انقد متغیره
توی این سه روزم که فیکس کرده روی 3 مگابیت با اینکه توی تنظیمات مودمم 7 مگ بسته !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا جواب منو بدیننقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان لطفا جواب منو بدیننقل قول:
اگه مدت زیادی باقی مونده تا سرویست تموم بشه صرفت میکنهنقل قول:
8 تومن تفاوت ارت 1 و 2 رو بپرداز تا محدودیت برطرف بشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی اینجا از سرویس P2P استفاده می کنه ؟
نقل قول:
من سرویسم art light 1 هستش
اگه برم آرت1 بگیرم درست میشه؟!
بعد یه سوال مهم تر چطور باید مصرف کنم تا محدود نشم!؟
سبام دوستان.
سرویس کاهش پینگ شاتل چیست؟
چه قدر پینگ را کم می کند؟
کمی توضیح دهید.
هزینه دارد؟
کجا فعالش می کنند؟
الان شبانه شاتل پولیه؟هزینش چنده؟محدودیتی نداره؟سرعت؟
بله ، ماهی 5250 تومن.نقل قول:
در مورد محدودیت ، دیگه باید حواستون باشه و رعایت کنید چون بعد از چند روز دانلود سنگین ، معمولاً محدود می کنن سرعت دانلود شبانه رو برای مدت طولانی.
سرعت هم بستگی به مرکز مخابراتی و کلاً اوضاع اینترنت داره و توی روزهای مختلف متفاوت هست.
من خودم بعضی روزها سرعت دانلودم حدود 1 مگابایت بر ثانیه هست ، بعضی روزها 130 کیلوبایت و بعضی صبح ها هم انقدر قطع و وصل میشه که اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد.
سلام دوستان، چند وقتی هستش که این دور و بر پیدام نشده، یه مشکل عجیبی واسم پیش اومده که هیچ جایی جوابش رو نگرفتم...
چند روز پیش نتم یک دفعه ای از کار افتاد، منظورم کاملا از کار افتادن این هستش که سند و ریسیو کاملا قطع شد، وقتی از قندشکن استفاده میکنم، مشکلی نداره و راحت سند و ریسو انجام میشه!!!!!!
باید توضیح بدم که من مودم رو به حالت بریج تنظیم کردم، اتفاقی اومدم مودم رو روی PPPOE تنظیم کردم که به شکل خیلی مسخره ای هیچ مشکلی وجود نداشت!!!!!
هر کاری که فکرش رو بکنید رو انجام دادم، از دوباره نصب کردن درایور لن گرفته تا عوض کردن ویندوز...
نمیدونم قضیه چی هستش که نت با مودم به حالت بریج فقط با قندشکن کار میکنه!!!!
لازم هستش که بگم بنده با توجه به استفاده ای که دارم، فقط حالت بریج به کارم میاد...
آقا شاتل سرویس نامحدود نداره؟؟؟ گشتم نبود؟؟؟
شبانه رایگانه؟ از چند تا جند ؟
چرا انقدر حجم 1 ماهه کمه ؟ همش 4 گیگ ؟؟؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سرویس های ارتنقل قول:
تقریبا تا دوبرابر حجمی که گفته سرعت بالاس
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام.
دوستان من رو art 1 هستم. الان دوروزه سرعت دانلود من از یه سری سایت ها به ۲۵ تا ۳۰ رسیده...و یه سری از سایت ها که داخلی هستن هیچ تغییری تو سرعت نداشم. ۱۲۰ تا ۱۳۰آیا محدود شدم؟
بعد برای رفع این محدودیت برم art 2. وقتی سرویس آخر همین ماه تموم میشه باز باید هزینه سرویس art 1 رو بدم یا art 2?
یعنی مثن من ۵ روز دیگه سرویسم تموم میشه الان برم تو art 2 بازم همون ۵ روز دیگه سرویس عوض میشه؟ هزینه art 1 رو برا دوره بعدی باس بدم؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
امروز از نمایندگی پرسیدم گفت سرعت 8 مگ می شود.ایا درست است؟(یعنی سرعت کم می شود)نقل قول:
تا اخر همین ماه فقط art 2 واست فعال میشه . ببین اپگرید فقط واسه اینه که حجمت ریست بشهنقل قول:
البته قبلش باید بهت میگفتم که سرعتت مشکلی نداره و مشکل سراسریه . اکثر کاربرا از جمله خودم که از مخابرات دارم این یکی دو هفته مشکل کاهش سرعت و قطعی و تایم اوت و پینگ بالا از سرورهای خارجی رو دارن . همه هم پدرشون در اومده این چند وقته و منتظر رفع شدن این مشکل هستن . کلا تمام امور با سرورهای خارجی مختل شده .
این طرح تابستانی (اکومکس 60 گیگ 12 مگ) آنطور که تبلیغ کردن قرار بود مثل بقیه اکوها باشه و بشود شبانهاش را فعال کرد. دقیقا این جمله ذکر شده توی قرارداد. اما زنگ زدم، میگن الان دیگه تو سیستم نیست و نمیتوانیم شبانه براش فعال کنیم. به نظر میرسه که مشکل باگ برنامه سیستمه، دوست دارن کمک کنن ولی تغییر تو سرویسهای پروموشن واقعا ممکن نیست و حال هم ندارن که برنامهشون را درست کنند. به نظرتان شکایت تو 195 فایده داره؟
با سلام
دوستان ارت 2 و ارت 3 سرعت دانلود حدودا چقدره و بعد چقدر دانلود محدود میشن؟
متشکر هستم از دوستان بابت راهنمایی که به من رسوندن...:n23:نقل قول:
سلام دوست عزیز, منم دقیقا عین شما این مشکل برام پیش اومده! قدیما از کنترل پنل کانکشن میساختم وصل میشد بدون هیچ مشکلی! الان دیگه از این طریق وصل میشم سایت ها پینگ نمیدن ولی با یک فیلتر شکن همه چی درست میشه! منم عین شما از مودم PPPOE متصل میشم مشکلی نداره! زنگ زدم گفتن مشکل از شماس :)) در صورتی که اینجا یک ISP دیگه هم دارم عین بنز کانکت میشه.نقل قول:
ویندوز عوض کردم / مودمو عوض کردم / سیستمو عوض کردم مشکل حل نشد که نشد :/
خلاصه میخواستن 20 تومن بکنن تو پاچمون ولی گفتم نمیخوام :/ ...
خیلی شاتل مسخره شده الان شبا از ساعت 12 تا 4-5 صبح سرعتم میرسه به 30 :n41: ارت 1 هم هستم
تنظیمات مربوط به NAT رو در مودم بررسی کنید، اطمینان حاصل کنید که NAT فعال باشه.نقل قول:
تنظیمات مربوط به MTU رو هم بررسی کنید، از ISP خودتون بپرسید که چه میزانی رو باید تنظیم کنید بهتره، ولی میتونید دستی کمی باهاش بازی کنید ببینید مشکل رو حل میکنه یا خیر، مقادیر مختلفی رو تست کنید.
DNS مودم رو هم چک کنید، به جای اتوماتیک دستی تنظیمش کنید روی چند سرور مختلف، مثلاً 8.8.8.8 و 4.2.2.4.
در آخر، اگر هیچ کدوم از اون راه های بالا مشکل رو حل نکردند، از دوستی/آشنایی مودم دیگری تهیه کنید برای تست، اگر با مودم دیگری مشکل برطرف شد، اقدام به آپدیت کردن Firmware مودم خودتون بکنید، اگر مشکل حل نشد اقدام به تعویض و یا تعمیر مودم خودتون کنید.
تلگرام تو شاتل وحشتناک قطع و وصلی داره ..شدید
هرچند ثانیه
نقل قول:اگه با ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکلی ندارین، دو تا احتمال هست:نقل قول:
یکی این که تو حالت کانکشن بریج مودم DNS Server نمیگیره و در نتیجه نمیتونه URLها رو به معادل عددی (IP) اونا ترجمه کنه. اگه شما تو پنجره cmd با دستور ping میتونین از 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 پینگ بگیرین اما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونین، یعنی مشکل DNS دارین. ف.ی.ل.ت.ر.شکنها هم چون معمولن به سرورهاشون با استفاده از IP عددی متصل میشن، به مشکل بر نمیخورن.
حالت دیگهای هم ممکنه باشه که شما روی تنظیمات اینترنت سیستمتون پراکسی ست شده باشه (که ممکنه کار همون ف.ی.ل.ت.ر.شکن شما باشه)، در حالت عادی نمیتونین به اینترنت دسترسی داشته باشین. تو این جور مواقع حتی دستور پینگ از IP هم جواب نمیده و شما بهتره این مورد رو چک کنین.
متشکر عزیز، مودم دیگه ای هم اوردم و تست کردم و جواب نداد، Firmware مودم هم آخرین ورژن هستش، MTU نمیدونم چی هستش ولی NAT فعال هستش...نقل قول:
مشکل اصلی به احتمال 100 درصد همین DNS سرور هستش، چون هیچ DNS نداره کانشکشنی که وصل میشه و عملا هیچ آدرسی پیدا نمیکنه...
دقیقا قضیه پیدا نکردن DNS سرور هستش، مشکل اینجاست که نمیتونم آدرس DNS به کانکشن بدم و فقط روی لن میشه DNS رو وارد کرد، خیلی عجیب هستش!!! ابتدا فکر کردم ویندوز مشکل پیدا کرده و عوض کردم، ولی باز هم مشکل حل نشد...نقل قول:
اختیار داری عزیز، اون حالت دوم دیگه خنده دار هستش اگه نتونم تشخیص بدم...
باز هم تشکر از دوستان بابت جوابتون...
جای DNS سرور خالی هستش و مودم انگار چیزی پیدا نمیکنه...
در مورد اون حالت دوم، قصدم جسارت نبود. فقط برای این که حالتهای مختلف رو توضیح داده باشم به ویژه برای دوستان تازهکاری که ممکنه مشکل مشابه شما داشته باشن نوشتم.نقل قول:
اما در مورد مشکل DNS نگرفتن تو مودم. اگه با مودم دیگه هم همین حالت به وجود اومده، ایراد از شاتله که به شکل خودکار DNS رو به مودم اطلاع نمیده. اما شما علی الحساب میتونی تو مودم موقع تعریف Interface WAN به مودم بگی به جای حالت Automatic، حالت دستی باشه و خودت تو مودم یه DNS مثل همین 8.8.8.8 یا DNSهای خود شاتل رو تعریف کنی. این جوری مشکلت قاعدتن حل میشه.
دوستان پیرو همین مشکلی که بهتون گفتم که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دچارش شدن من هم ویندوز عوض کردم هم مودم, یک لپتاپ دیگه رو هم اوردم تست کردم ولی نشد که نشد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان اگه مشکلرو حل کردید لطفا اینجا هم بگید تا ماهم مشکلو برطرف کنیم.
والله تنها راه ممکن استفاده از DNS سرورهای آزاد هستش یا اینکه از خود شرکت ارائه دهنده نت بپرسید که آدرس سرورشون چی هستش که در مورد بنده، طرف اونقدر اطالاعات نداشت که بدونه در مورد چی حرف میزنم، و این آدرس رو در اینجا وارد کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنها مشکلی که هستش، بنده از DNS سرور آزاد گوگل الان استفاده کردم که خود اون به تنهایی یه سری مشکلات برای بازی کردن بعضی صفحه ها ایجاد میکنه...