طرف ما خبری نیس نسل دو هم بلکل قط شدهنقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Printable View
طرف ما خبری نیس نسل دو هم بلکل قط شدهنقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
درود بر شما
دوستاني كه در اين مدت راه اندازي 3g با مشكل نرسيدن پيامك ها مواجه شده اند.
تنظيمات گوشي خود را روي gsm only قرار بدهيد احتمالا مشكلتان حل مي شود.
منبع:9990
[SPOILER] آقا نمي دونم چه حكمتيه كه همه هر چي حرف بي ربط مي خوان مي زنند در اين تاپيك كسي هم حذف نمي كند.
ولي من بيچاره كه حرف مرتبط با تاپيك ميزنم اينجا حذف مي كنند علتش رو هم بي ربط بودن با تاپيك اعلام مي كنند.
اميدوارم هيچ مديري از انجمن ها دچار لجبازي هاي شخصي و بچه گانه نشود.:n22:[/SPOILER]
سپاسگزارم.
دوستان یکی میشه راهنمایی کنه آیا فرقی بین سیم کارت اعتباری ودائمی ایرانسل برای استفاده از اینتر نت هست؟
چرا بعضی از طرح های بسته های اینترنتی برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟! اصلا برای سیم کارت دائمی هم مگه باید بسته خرید؟ مگه رو قبض نمیاد؟
یکی میشه تتوضیح بده ببینیم چطوریه . میخوام برم سیم کارت بخرم نمیدونم اعتباری بگیرم یا دائمی
لطفا راهنمایی کنید.
بسته های اینترنت ایرانسل فرقی نمی کنه که سیم کارتت چی باشه. اما رایتل برحسب نوع خط طرحهای مختلفی دارهنقل قول:
شما اگه بسته نزنی هزینه اینترنت یه صورت آزاد حساب میشه که خیلی گرون می افته. هزینه های خط دائمی بله به صورت پس پرداخته و بعد از استفاده پرداخت می کنی
نقل قول:
یه طرح 20 گیگ 60 تومن همون اولا گزاشت کد فعالسازیشو پیدا کنیم کار میکنه احتمالا.
تو همین تایپیکم دیدم یکی اشاره کرد هرچی گشتم پیدا نکردم.
کسی میدونه بگه.
جدی؟نقل قول:
چرا نباید پیامکها روی حالت 3g برسه؟!؟ دلیلش چیه
اینطوری که نمیشه هی برگردونیم روی 3g و باز روی gsm !!
توی مشهد خراب شده البته هنوز 3g نه برای همراه آخر وجود داره نه برای ایرانشل!
خ گاز
این چه پیوستیه که چند ساله کسی نمینویسه
یادمه همون موقع که رایتل اومد سر قضبه تماس تصویری میخواستن بنویسن
بابا تماس تصویری اصلا به صرفه نیست کسی هم فکر نمیکنم با وجود نرم افزار ها استقبالی ازش کنه
نمیخوایم بابا همون سرعت نت رو پایین نیارن تماس تصویری نخواستیم
واسه خودتون
چقد طول میکشه تا شهرهای کوچکو هم پوشش بدن؟
ناظم جان اینا که دیگه احیانا قابل استفاده تو والپیپر نیست ؟ :| میتونم بزارم ؟ :|
تست دیشب که زیر یکی از دکل های ایرانسل تو منطقه 22 تهران گذاشته بودم و زحمت کشیدن حذف کردن :| :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو منطقه ما هم ۳جی اومده !
موبایل دیتا رو روشن کردم علامت H میاد بالای صفحه. همون ۳جیه دیگه?
تعرفه هاش نیومده هنوز? سرعتش چطوره?
Sent from my K00E using Tapatalk
یعنی تازه اومده؟نقل قول:
قبلا نبود؟
از کی؟؟؟؟
اینکه دوستان نسل سه رو به چشم ابزار دانلود می بینن من خیلی موافق نیستم. این دانلود کردن ها بعضا باعث شده کیفیت خدمات کاهش پیدا کنه. دانلود رو میشه با adsl انجام داد.(البته بعضی از دوستان به دلایل فنی نمیتونن از adsl استفاده کنن و در مورد اونها این مصداق نداره.) مسئله اصلی کیفیت خدماته. که بشه در حال حرکت و خارج از محیط منزل به اینترنت پرسرعت و اون بخش اندکی که هنوز فیل.تر نشده دسترسی سریع داشت.
اگر مطالبه صرفا کاهش قیمت باشه، مثل سفره ای میمونه که یه تعداد مهمون سرزده بهش اضافه میشن، و طبیعتا به هرکس سهم کمتری میرسه. همه انتظار داریم وقتی بسته n گیگابایتی به نام پرسرعت می خریم عین ترافیک رو با سرعت اسمی مصرف کنیم.
هفته پیش موبایل نتورک رو سرچ کردم فقط شبکه ۲جی ایرانسل بود . الان هم ۲جی دارم هم ۳ جی که گذاشتمش رو ۳جی و وصلش کردم علامت H اومد!نقل قول:
کرج هستم ! تعرفه هاشون با بسته های اینترنتی الانشون یکیه یا ۳جی فرق داره?
اینم بگم همین الانی که دارم تایپ میکنم با وایمکس ایرانسل اومدم! اینقدر افتضاحه که قابل توصیف نیست!
Sent from my K00E using Tapatalk
من با این دوستمون موافقم..الان تو منطقه ما کلا دیگه نه رایتل کار میکنه صبح ها...نه ایرانسل..همراه اولم که دکلاش هست اما ریجستر نمیشه..نقل قول:
سرعت در حد 2 کیلوبایت میرسه بعضی ساعات..
من امروز تو خیابون گیر کردم بنزین تموم کردم باید یجا انتقال وجه میدادم .. فقط از اینترنت میشد انجام داد این کارو..ایرانسل انداختم کلا قطع بود..رایتل هم کار کرد وسط کار H رفت کلا...خلاصه هیچی چک مردم برگشت خورد :|
نخستین سایت های نسل سه و چهار ایرانسل در شهر اصفهان راه اندازی شدند و پوشش شبکه در این شهر به تدریج افزایش خواهد یافت.
منبع تویتر ایرانسل
چرا ایرانسل اینقد کند داره پیش میره هنوز همه مرکز استانها رو هم پوشش نداده
آقا کل شمال غرب تهران ایرانسل از ساعت 8 شب آنتنا رفته...رجیستر نمیشه...چه 2G چه 3G الان همه سمت ما صداشون درومده..جاهای دیگه تهران هم همینطوره ؟
جنوب غرب وصله ولی از اینترنت خبری نیست!نقل قول:
این هم از تست هام دو روز پیش و امروز
سرعت امروز نسبتا خوبه بازم اما گند زدن به آپ لودش شده 0.07 مگابایت !
حاج آقا این 3g برای شرقی هاست.نیازی به صافی نداره ها:نقل قول:
این مرجع تقلید ادامه داد: تکنولوژی غربی مانند یک آب گلآلود و غیربهداشتی است، البته آب مایه حیات است ولی آب گلآلود را باید تصفیه کرد، بنابراین تکنولوژی نسل سوم اینترنت هم مانند آب گلآلود باید تصفیه شود تا در اختیار مردم قرار گیرد، بنابراین این را باید گفت که آدم بیعقل مخالف تکنولوژی و پیشرفت علم است.
نقل قول:
The first pre-commercial 3G network was launched by NTT DoCoMo in Japan in 1998
آپلود پایین = عدم امکان استفاده از نرم افزارهای تماس تصویرینقل قول:
-------------------------
دوستان در تهران در میدان انقلاب و در سیمون بولیوار(چهاردیواری) 3g رویت شده؟؟
با سلام.
متاسفانه عده ای دوست ندارند که قوانین در این انجمن رعایت بشه و تاپیک روال عادی خودش رو پیش ببره.
تاپیک به منظور پاک سازی پست های خارج از بحث و رسیدگی به تخلفات موقتاً قفل میشود.
لطفاً تا باز شدن تاپیک ، از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری کنید چون بلافاصله حذف خواهد شد.
باتشکر/
*تاپیک دوباره باز شد.
*لطفا کاری نکنید دوباره بسته بشه. عنوان تاپیک کاملا مشخصه و همه ی پست ها باید در ارتباط مستقیم با اون باشن در غیر این صورت اسپم محسوب میشن و حذف. در ضمن هرگونه بحث سیاسی و مذهبی خارج از محدوده ی انجمن اینترنت پرسرعت هست و به سرعت حذف میشه.
*لطفا پست های خلاف مقررات رو گزارش بدید.
*حذف دسترسی برای کاربران متخلف هم در نظر گرفته شده که در صورت تکرار رفتار گذشته حتما انجام میشه./
دوستانی که طرح دارن لطفا اعلام وضعیت کنند'' اسپید تست بگیرید اسکرین شات بگیرید بزارید ' لطفا نام شهر و منطقه و طرحی که استفاده میکنید رو هم بگید'' ممنون
اینجا کرج منطقه شاهین ویلا تا دیروز ۳ جی بود از امروز شده ادج!!
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سلام
خبر جدید از ایرانسل :
فکر کنم همون پایان سال برای ما راه اندازی کنننقل قول:
راجب قیمت هاش همیشه ایرانسل کمترین قیمت رو میده ولی باید ببینیم مسولین کف قیمت رو چقدر قرار میدن وقتی کف رو بالا بگن مسولین دیگه ایرانسلم نمیتونه کاریش کنه
جمله آخرش رو درست نفهمیدم
منظورش چی بوده؟!!!
یه سوال می مونه که 2G می تونه پهنای باند بالا ارائه بده؟؟؟!!!!!
اصلا منظورش رو نمی فهمم
مگر قرار نیست که 3G سرعتش از 2G بیشتر باشه
صحیح ترش اینه که قراره سرعت 3جی انقدر محدود شه که میشه در حد 2جینقل قول:
وقتی ظرفیت میره روی 3جی اوقت 2جی هم خالی میشه و با هر دو نسل میتونی اینترنت پر سرعت رو تجربه کنی!!!
خیلی جالبه تا قبل این ایرانسل میگفت ظرف 2 ماه کل ایران زیر پوشش میگه
ولی الان میگه تا اخر سال اونم تازه 200 شهر فقط !!!!
منتظر باشید مصاحبه بعدیش این زمانش بیشتر و بیشتر مییشه!!
رشت . خیابان امام خمینی
پوشش تهران اصلا قابل قبون نیست و نمیشه روش حساب کرد.رایتل ۵۱۲رو با پوشش سراسری(تهران)به ایرانسل ۵مگ با پوشش ۳۰٪ترجیح میدم
منظورش اینه که چون اکثر استفاده کننده ها سوئیچ میکنن رو 3جی، پهنای باند بیشتری در اختیار استفاده کنندگان از اج قرار میگیره، یعنی اینجوری میشه گفت که سرعت میانگینشون افزایش پیدا میکنه (و نه سرعت ماکزیمم اونها). این در صورتی که برای هر بی تی اس پهنای باند جداگانه برای اج و 3جی در نظر گرفته شده باشه.نقل قول:
امروز خیابون قائم مقام پوشش داشت اما اصلا نتونستم یه پیج باز کنم
داداش این اسکرین شات رو دقیقا چند روز پیش گرفتی؟؟ ساعت تو اسکرین شات زده : 18:07نقل قول:
الان تری جی شما وصله؟؟ اگه وصله اگه طرح داری یه تست بگیر و اسکرین شات شو بزار همین جا ممنون
تو شهر ما کرج ( منطقه شاهین ویلا ) کلا امروز 3جی قطع شده" و الان "" ادج"" شده!!!!
دوستان کرجی لطفا اعلام وضعیت کنند کجا ها الان تری جی وصله؟؟؟ و سرعت دانلودشون چند؟؟؟
شاهین ویلا اگه کاری داشته باشم تست می گیرمنقل قول:
دیروز سمت بلوار مولانا در حال نصب تجهیرات نسل سوم بودنند
خیابان بهشتی از میدان کرج تا حصارک فکر می کنم تحت پوشش 90 درصدی باشه
(گوهردشت ,سه راه گوهر دشت , م آزادگان .شاه عباسی .جهانشهرو خ طالقانی چهاراه طالقانی همگی تقریبا تحت پوشش هستند
اما اون پوشش صد درصدی نیست باید تمام دکل ها رو تجهیز کنند )
آقا من باید به کی بگم ؟
کل منطقه ما تو رشت پوشش 3G داره به جز خونمون !
آنتن پره ، به محض اینکه به 10 متری خونه مرسم میشه E . 10 متر بالاتر از خونه میری میشه H+ . عجب گیری افتادیم ما !:n03:
چیکار باید کرد ؟؟؟
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان:راه اندازی 200 سایت نسل سوم موبایل در سطح شهر اصفهان
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان بیان داشت: از روز شنبه گذشته فاز نخست شبکه موبایل نسل سوم استان در شهر اصفهان اجرایی شد که طی دو ماه آینده شهرهای نجف آباد، کاشان و خمینی شهر را شامل می شود. وی تصریح کرد: تمام مشترکان تلفن همراه شهر اصفهان می توانند از این سرویس استفاده کنند. کشایی اظهار داشت: در همان روز آغاز بهره برداری از این پروانه، بالغ بر ۱۵۰ سایت در سطح شهر اصفهان آماده بهره برداری داشتیم که تا کمتر از ۱۰ روز آینده این تعداد به ۲۰۰ سایت می رسد.
این ماله همراه اولهنقل قول:
با خود 700 تماس بگیرد دقیق اعلام می کنند در شهر اصفهان کی بهره برداری می رسهنقل قول:
و همیشه تو شهر ها مناطق اول پر رفت آمد و یا مرفه :) اول ارتقا میدن! بخاطر اصول اقتصادی خخخ
خودم چند روز قبل از اینکه تو شهر کرج افتتاح کنند با خبر بودم
فکر می کنم جزو الویت اصلی باشه شهر اصفهان اما شاید بخاطر وسعتش و گستردگی شهر اصفهان کم زمان بره باشه تا تمام مناطق شو تجهیز کنند
خودم اطلاعی از برنامه ارتقا در شهر اصفهان ندارم
سلامنقل قول:
شما و کسانی که مشکل شما رو دارند احتیاج به تقویت کننده ی امواج موبایل دارین
Mobile signal booster
نمیدونم ایران باشه یا نه
عکسها و سایتهای بیشتر
http://www.google.com/search?q=mobile+booster&ie=UTF-8&tbm=isch&prmd=ivns&ei=d14EVKvwB43Var7ygIgK&start =70&sa=N
دوستانی که مشکل سیگنال دارن پیشنهاد میدم این فیلم و ببینند
البته خودم تست نکردم
لینک دانلودکد:
https://www.youtube.com/watch?v=z8RKSKGhSpI
کد:
http://leechersfire.ir7.ir/files/How_to_get_better_phone_signal-%5BYT-f43%5D%5Bz8RKSKGhSpI%5D.webm
میشه یکی بگه چرا همه بسته های اینترنت برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟
طبق تصویر زیر که تو سایت ایرانسل زده شده از 10 بسته اینترنتی که میشه انتخاب کرد فقط 4 تا برای سیم کارت دائمیه. بقیه اش چی میشه؟ یعنی مثلا برای سیم کارت دائمی نمیشه یه بسته 5 گیگ یک ماه خرید؟