خیر فقط اسم قبلی رو برمیگردونن!نقل قول:
Printable View
خیر فقط اسم قبلی رو برمیگردونن!نقل قول:
من چون چند ماهی هست که این تاپیک رو دنبال میکنم،شما دقیقا همین مشکلتون رو چندین ماه قبل گفته بودین! این چیزی که شما میگین مال خیلی وقت پیشه،حالا ممکنه که اشتباه کرده باشن! ولی 99درصد مواقع فکر نکنم که اشتباهی صورت بگیره! چون اونا روند کار دارن و بر اساس قوانین خودشون محدودیت هایی دارن! که مثلا شما هرچی هم بگی باز میگن که فقط اینکارو میتونیم بکنیم! یا مثلا بازیتون هک شده باشه روندش اینه که حتما باید اول بن کنن بعد از اون رسیدگی میکنن! برای هر موضوعی هم که ایمیل میدی پایینش اسم کسی که داره جواب میده هم مینویسه و طرف شخص واقعی هست و نه دستگاه یا کامپیوتر!نقل قول:
[QUOTE=Georges St-Pierre;8736824]دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟
- - - Updated - - -
خب اینو شما باید جواب بدین
ببین تغییری تو بازی مشاهده میکنی؟ مثلا معدن ها خالی میشه؟ و ...
اگه دیدی که وارد میشه دوباره به سوپرسل ایمیل بده که پروسه بن شدن رو گذروندی اما بازم طرف کانکت میشه! اخرشم تیکت نامبرو بنویس!
سلام دوستان.
گاهی اوقات و اللخصوص امروز وقتی بعد از اتکی که بهت میزنن میخوای جاینت بمب ها و .... رو rearm کنی،به جای اون مقدار مشخص خیلی خیلی بیشتر ازت کم میکنن :n34:
مثلا امروز 600 هزار تا از من کم کرد:n37:
این اتفاق برای شما افتاده و عادیه یا باید بهشون گوشزد کرد ؟
سَلام دوستانــ .
خوشحـال میشـم به کلن من بیاییــن لول 4 هستش داره 5 میشـــه ..
Dostaneha
____
وار پشـت سرهم هستشـــ .
:n16:
سلام
برا اکانتم آنلوک کد گذاشتن قبلا با سوپر سل برای بیرون انداختن دیوایسای مزاحم مکاتبه داشتم چجوری میتونم این کدو پیدا کنم و وارد کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین رنج کاپ برای تاون هال 10 برای لوت حوب چیه؟
اگه یادداشتش نکردی، فکر نمیکنم دیگه راهی داشته باشی! چون همون موقع برات میفرستنش! ( البته مطمئن نیستم )نقل قول:
مستر سه محدوده 1600 تا 1700 رو امتحان کنید.نقل قول:
بچه ها بنظرتون چطوري 3 ستاره بگيرم ازشون: (با گولم پكا 2 ستاره رو ميكيرم 100 درصد ولي ميخوام 3 بشه!)
اينم نيروهاي خودم البته كينگ رو به علت آپديت شدن ندارم!
بهترین محدوده کاپ و ترکیب نیرو برای اتک زدن تو تاون هشت چیه؟
الان کاپم حدود 1650ست با دراگ اتک میرم!!!!
20 حاینت، 12 ویزارد، بقیش آرچرنقل قول:
3 تا اسپل هم خون ببر
یه اسپل هم سم
کاپ هم بستگی داره، خودم تو چمپیون میموندم عالی بود، ولی نگهداریش سخت بود
نسخه پول بی نهایت (هک شده) رو از کجا میشه تهیه کرد برای ios ؟؟؟ البته یه سایت دیدم ولی می خواستم بدون از کجا بگیرم بهتره؟؟؟ نسخه هک شده فقط پولی هست یا روش مجانی هم داره؟؟؟
مرسی...
اون نسخه های هک شده تا جایی که میدونم اصلا بازی کلش نیست. یه بازی دیگه هست با سرور های دیگه که فقط شبیه کلش ساختنش! وقتتو واسه اینجور بازی ها تلف نکن! کلش هیچ هکی نداره! بجز ایکس مود ...نقل قول:
نسخه رایگانش تو اینترنت موحود هست.احتمالا بعضیا از سادگی ملت سواستفاده میکنن و این بازیا رو با اسم هک شده یا جم بی نهایت میفروشن :|
- - - Updated - - -
وقتی بازی بن میشه برات تا دوروز توی بازی اون کد نمایش داده میشه.یعنی اخر اون چیزایی که نوشته یه شماره سریال هست که باید یادداشت میکردی! اگه نکردی نمیدونم راهی هست یا نه! اما باید دوباره ایمیل بدی بهشون و بگی که نمیدونستی که باید اون کد رو یادداشت کنی! احتمالا کمکت میکنن!نقل قول:
امروز دو بار به مواردی برخوردم که تاون هال 9 یا 10 بودن و اصلا دیوار نداشتن! ولی منابعشون فول بود، راحت صافشون کردم!
اینا چطور این کار رو کردن!؟
به نظرتون از اول دیوار نخریدن؟ یا ترفندی چیزی هست!؟
واسه ios نرم افزاری مثل coc auto reloader نیستش؟؟؟ همین اتو ریلودر واسه ios نیست؟؟؟ من نگاه کردم واسه اندروید بود فقط!!!
مرسی...
آیا راهی وجود داره که مپ هایی رو واسه اتک بیاره که تان هالشون گوشه ی نقشه هست؟؟؟
ایکس مود یرا اندرویدنقل قول:
ای مود برا اپل.
با xmod میشه به هم کلنی اتک زد؟؟؟
البته منظورم به صورت آزمایشی نیست ها به صورت واقعی...
نه..........نقل قول:
سلام. دوستان آخرش کلش چی میشه؟
یعنی کی قراره این بازی رو کنار بزارم؟
من که لولم رسوندم به ۱۱۴ دیدم تمومی نداره پاکش کردم حیف اون یکسال و نیمی که ببراش وقت گذاشتم خدایی عمرم رفت
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
از مپ خودم عکس بذارم روش قیمتگذاری میکنین؟ :n02:
عکس بذار....خواستی بفروشی هم یا حضوری بفروش یا تو سایت ایسام......بقیه جاها که میگن اول رمزو جیمیل رو بده بعد واریز میکنیم رو کلا بیخیال شو چون 99/9/9/9 درصدشون کلاهبردارننقل قول:
فرستاده شده از SM-G316HUِ من با Tapatalk
سلام دوستان.
خسته شدم از این بازی دیگه :\ ... برای همین اکانتم رو میخوام بفروشم راحت شم :)...
هرکی خواست به تاپیکــ زیر مراجعه کنه, توی ایســام ثبت شده ...
.
.
مـوفق باشــید.
باشه مرسی از راهنماییت :n06:
- - - Updated - - -
باشه مرسی از راهنماییت :n06:
آرهنقل قول:
باید تیک sandboxرو بزنی
بری توی دهکده هز کسی خواستی
از اونجا اتک بدی
حتی میتونی به نفر اول کلش یا هر کس دیگه ای اتک بدی
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نقل قول:منظورم اتک به صورت واقعی هستش ها؟؟؟!!! یعنی بشه منابع گلد و اکسیر از طرف بگیری....یکی از دوستان که پستش رو نقل قول کردم که می گن نمیشه...نقل قول:
نه اینطوری نمیشهنقل قول:
حداقل من بلد نیستم
سلام
بچه ها هنوز هم x mod رو bluestacks کار نمیکنه؟
یا درست شد؟:n02:
من بلو استکس که روت شده باشه دیدم، احتمالا روش کار میکنهنقل قول:
من گرفتم کار نکرد. تو خود سایت اکس مود نوشته که نسخه سازگار با هیچ شبیه سازی ارائه نشده!نقل قول:
سلام اسم قبلی اکانت کلشم توسط هکر تغییر کرده حالا میخوام برش گردونی راهی هست؟
- - - Updated - - -
سلام اسم قبلی اکانت کلشم توسط هکر تغییر کرده حالا میخوام برش گردونم راهی هست؟
دوستان این x mod رو بلو استکس که کار نمیکنه
اگه اپلیکیشنی هست که خودش سرچ که رو بلواستکس هم کار کنه معرفی کنین ممنون میشم...
سلام
دوستان میشه یکی روش استفاده از بازی رو سیستم رو برام توضیح بده؟
من هرکار کردم نمیشه
دیگه اینکه یه نرم افزار هست هک نیست اما اتک میزنه اتومات میشه درباره اون هم بگید برام؟
سلام.
الان دارک زیاد دارم کدوم یکی از اینا رو آپ کنم اول بهتره؟
گولم رو سه کنم
هوگ رو پنج
کویین رو پنج
ممنون.
سلامنقل قول:
گولم نیروی مهمی هست
بعد از اون کویینم مهمه که لااقل پنج باشه
هوگ برای اتک حرفه ای "گولم هوگ" خوبه اما فعلا فکر میکنم مناسب شما نباشه ...اول گولم بذار
ربات کلش هست که با سرچ تو اینترنت میتونین پیدا کنین،ولی ممکنه که بن بشین ،البته خیلیا استفاده میکنن و خبری از بن نبوده ،اما احتمالش هست!نقل قول:
شما اول با سوپرسل مکاتبه کردین؟ که دیگه نتونه بیاد داخل بازیت؟نقل قول:
اگه اینکارو کردی و دو روز بن شدی و تیکت نامبر بهت داده باشه، به سوپرسل ایمیل بده و بگو که قبلا بازیت هک شده بود و هکر اسم دهکده رو عوض کرده! تیکت نامبر رو هم بهشون بده و بگو که قبلا باهاشون مکاتبه کردی ، اگه مکاتبه نکرده باشی برو تو لینک پایین و مراحلشو طی کن،بعد از ایتکه بن شدی و رفتی داخل بازی این کارایی که گفتم رو انجام بده و بهشون ایمیل بده ،فقط وقتی بن میشی برات یه شماره سریال یا همون تیکت نامبر میده که حتما نگهشدار ...