مرسی عزیز مشکل حل شد...نقل قول:
مرسی عزیز مشکل حل شد...نقل قول:
به نظر من C702 , G700 هم انتخاب های خوبی هستن.نقل قول:
اینم مشخصات کامل دبلیو760:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w760-2197.php
سلام
من Z530 دارم.زياد خاموش و روشن ميشه(زياد تعويض سيم كارت ميشه).
چند وقت پيش روشن نشد دادم تعمير گفت آي سي فلش سوخته بود تعويض شد.
حالا بعد از 2 ماه باز روشن نميشه...
از خاموش روشن كردن زياده؟
ممنون ميشم كمك كنيد؟
الان يعني طرف كلا گذاشته سرم يا طبيعيه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آقا.نقل قول:
از ظاهر W760 خیلی خوشم میاد. حیف که wifi نداره.:41:
سلام دوستان
من یه گوشیه S700i دارم چند وقت پیش از سایت mci رفتم gprs رو فعال کردم.تا دیروز هم مشکلی نداشت ولی الان نمی تونم sms بفرستم پیغام "massage barred" میده.
بالای قسمتی هم که انتن رو نشون میده یه کادر آبی اومده قبلا هم بود (یعنی بعد از فعال کردن GPRS ) ولی الان پر رنگ شده قبلا این طوری نبود :41:
کلا چه طوری میشه این GPRS رو غیر فعالش کرد؟ یعنی اون چیز هایی که نصب شده رو پاک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
سلام دوستان...قاب z550i
چند قيمته؟
و چه رنگايي هست؟
يا حق (:
برو تو این ادرس اول خودت فلش کن و حتما فلش کن بعد دیدی درست نشد برو بده تعمیر کار احتمالا دفعیه پیش طرف گوشی تو یه فلش ساده زدهنقل قول:
اگه در این ادرس به نتیجه نرسیدی تو گوگل "نحوه فلش کردن" یا " SETOOL2Lite "رو سرچ کن
این PDF رو حتما بخون برای فلش کردن کمکت می کنهکد:www.forum.p30world.com/showthread.php?t=79606
کد:www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
وحيد جان ممنون!
يعني روزي دو سه بار تعويض سيم نبايد باعث همچين خرابي بشه؟
میخوام یه k750 کار کرده بردارم ... دوربینش موقع فوکاس اتوماتیک یه صدای تق میده شبیه اینکه یه چیزی رها بشه و بخوره به بدنه گوشی !!!ولی توی صفحه نمایش فوکاس میکنه .... اما عکس گرفته شده اون چیزی نیست که موقع گرفتن عکس نشون میده البته طبق تستهایی که کردم عکسا هم فوکاس شده هستن ولی یه جورایی کم رنگ و نویز سفید و بدون تفکیک و خلاصه بی کیفیت به گونه ای که عکسای 6630 خیلی بهتره .... به نظر خودم شاید فوکاس اوتو ماتیک خرابه .... . حالا دوربین این گوشی سالمه؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه:41:نقل قول:
شکل من با t650 نور زیاد صفحه کلیدشه اگه یکی بهم بگه چطوری میشه اونو با تبدیل کردن به نk770 درست کنم دعاش میکنم خواهشا من زیاد بلد نیستم طوری راهنمایی کنید که توضیح کامل باشه گوشیم خراب نشه تازه خریدم اخه ممنون
جواب منم يكي بده عجله دارم!
يا حق (:
سلام
اگه pc suite s500 رو دارید بذارید لطفا". من با pc suite p1,w810,w300 امتحان کردم جواب نمیده!
یعنی وقتی s500 رو با کابل وصل می کنم هیچ pc suite شناساییش نمی کنه!!
سلام.
من يه سوال در مورد برنامه نويسي براي موبايل (سوني اريكسون) دارم كه خيلي حياتيه...
من مي خوام بدونم وقتي يه برنامه به زبان جاوا (*.java)در هر محيطي (NetBeans,Textpad,...) مينويسيم ، براي اينكه بتونيم توي يك گوشي نصب كنيم چه مراحلي بايد طي شود؟ (البته منظورم اينه كه چطور بهش بشناسونيمش)
سلام به همه
کسی می دونه دوربین p990 چطور باز می شه می خوام عوض کنم گوشی رو کامل باز می کنم ولی دوربین رو نمی تونم
کجا می تونم جواب سولم رو پیداکنم همه جا پرسیدم سایت های مختلف ولی کسی جوابمو نداده
S500 با هیچ برنامه ای متصل نمی شه و باید از درایور خود ویندوز استفاده کنید همچنین فقط رم رو نشون می ده و به هیچ وجه حافظه خود گوشی رو نشون نمی ده!نقل قول:
من خودم S500 داشتم با برنامه MyPhoneExlporer هم باز نشد فقط با خود ویندوز و فقط مموری کارت!
موفق باشید:11:
برنامه ای هست که بشه fs گوشی رو تو کامپیوتر ادیت کرد؟؟ اگه هست لطفا لینک و اسمش رو بذارید، مرسی
نقل قول:
ممنون از راهنمایتون.
پس یعنی هیچ راهی برای انتقال sms از s500 به کامپیوتر وجود نداره؟؟!!!!!
نقل قول:
یکی جوابمو بده
ممنون
من پتچ Remove Sim Lock رو برای W550 r4cb020 زدم ولی روی Please Wait گیر کرده خواهشا سریع تر کمک کنید !!
مگه نبایدبا پتچ مشکلش حل بشه پس چرا اینطوری شد؟
سلام خدمت همه بروبکس گل پی سی
آقا 3 تا سوال :
اول این که چطوری می تونم نت هایی که توی قسمت note توی w610 ام هست رو بک آپ بگیرم ، زیاده ، صرف نمی کنه دستی بنویسم ، فقط تو رو خدا بگید چطوری ، نگید نمی شه
دوم این که چرا ساعت سرور مسیج سنتر ، برای من توی هر کدوم از سرور ها فرق داره ؟ تو سرور 505 ، یه ساعت پرت می زنه ، اما سرور 506 فقط یه ساعت جلو تره ، در حالی که هر 2 تا رو توی گوشی دوستم چک کردم ، سالم سالم بودن ، هر 2 تا سرور درست ساعت می زدن ؟
سوم این که برای تبدیل دبلیو 610 به به کا 550 ، باید چی کار کنم ؟ ( اول 550 بوده ، کردمش 610 ، حالا باز می خوام فلشش کنم به 550 ) محبت می کنید ترتیب فایل هایی که باید فلش بشه رو بفرمایید ...
مرسی
یا حق
این متن رو تو notepad بریز و save کن بعد پسوند فایل رو به vkp تغییر بده ، مشکلت حل میشهنقل قول:
من پتچ Remove Sim Lock رو برای W550 r4cb020 زدم ولی روی Please Wait گیر کرده خواهشا سریع تر کمک کنید !!
مگه نبایدبا پتچ مشکلش حل بشه پس چرا اینطوری شد؟
یا این فایل رو دانلود کن
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/186056932/Please_Wait_W550_R4CB020.vkp.html
نقل قول:
;W550 SW-R4CB020
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;Saeed_TnT
448C030E: 8AB0041C 012070BD
درود
یکی از دوستان که نگفته مدلش چی هست سوالش این هست که زمانیکه با کسی صحبت می کنه با کلید ظاهر مثبت و منفی برای زیاد و کم کردن صدا می تونه صدای شخص مقابل را افزایش بده ولی دنبال تنظیمی هست که بطور همیشگی این کار عملی بشه و مجبور نباشه هر وقت تماسی گرفته میشه اون دکمه افزایش صدا را فشار بده حالا کدام قسمت و تنظیمات این کار را انجام می دهد؟
متاسفانه مدل گوشی را به من نگفتند و فقط می دانم اریکسون هست و خودمم اریکسون W810i دارم که افزایش صدا برای موسیقی را بلدم آیا این همان گزینه است؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوستان من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده k810 از همه برنامه ها و بازی ها که تو مموری قرار دارن یه کپی درست شده که پاک نمیشه مستر ریست هم کمکی نکرد چی کار باید بکنم؟؟؟
شما گوشیتونو کاملا فلش کنید انشا... درست میشه !نقل قول:
سلام .من یه گوشی w810 دارم میخوام هکش کنم:) چون از موقعیکه update اش کردم بالا نمیاد. اگه میشه توضیح بدین.مچکر
سلام دوستان...یه مدته یه علامت یه نامه ابی رنگ میاد کنار باطری گوشیم..مدلش هم w950 هستش...موندم چیه این؟!
سلام دوستان ....
راستش الان حدود یک ماه هست که یک دایره ی کوچک طوسی رنگ در کنار آنتن موبایلم قرار می گیره .
البته بعضی وقت ها نیست ولی دوباره پیدا میشه !!
ممنون میشم بهم بگین چی هست .
با تشکر
با سلام.دوستان ؛ بنده يك گوشي w302 دارم كه سيستم عامل ندارد.حال ميخواستم بدانم كه ميشود سيستم عاملي به روي آن نصب كرد؟ يا كلا اين سوال خطاست؟ممنون
سلم بلاخره کسی عکسی از w990 داره بعد اینکه این w980 چه جود گوشی هست
سلام
امروز صبح داشتم می اس ام اسیدم که یه هو صفحه سفید شد و دوباره دوشنش که کردم هی صفحه سفیده چشمک میزد (k750)
مشکل چیه؟
گوشیتونو باید فلش کنید تا درست بشه و اگر به w800 تبدیل کنید خیلی خیلی بهتره!نقل قول:
موفق باشید :11:
یعنی همه چیز پاک میشه؟!:18:نقل قول:
گوشیما عوض کردم
حالا مخاطبین رو اون گوشیا میخام :37:
دیگه نمیشه؟!:41:
خوب میگه شما شمارهاتونو توی سیم کارتتون ذخیره نکردیدنقل قول:
بله اگر فلش بشه همه چیز پاک میشه!
چرانقل قول:
اما همشون یه m/ یا یه h/ یا ... اومده جلوش (تو g900)
اینا را باید دونه دونه بحذفم؟!:41:
بله شما باید همه رو حذف کنی راحت تر این بود که توی یه سونی اریکسون دیگه مینداختی (مثلا می خواستی بگی g900 داری :31:)نقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم
گوشی من w910i هستش و علاقه زیادی به اس ام اس هام دارم!!:-??
حدود 700 تا اس ام اس تو اینباکسم داشتم و 2000 تا اس ام اس تو سنت مسیج هام.
اس ام اس ها تو مموری ذخیره بوده و الان فقط اس ام اس هایی که تو حافظه گوشی هست میاد و بقیه ناپدید شده!
اطمینان دارم پاک نشده و هستش اس ام اس هام ولی نشونش نمیده! چون وقتی پروفایل ام ام اس رو از سایت ایرانسل میگیرم گوشی شروع میکنه به تلاش کردن برای فرستادن ام ام اس هایی که تو مموری بوده و اسماشون رو هم مینیوسه!
گوشی رو ریست کردم درست نشد!
امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه!
سلام
دوستان من اینقدر از دوربین این k850 برای داداشم تعریف کردم که رفتیم امروز گرفتیم ولی اصلا دوربینش خوب نیست
خیره سرش 5 مگاپیکسله از 1.3 بدتر عکس میگیره.اصلا کیفیت که صفر.موقع عکس انداختن هم اصلا نباید تکون بدی.اگر فلاش هم روشن باشه تصویر کاملا سیاه می افته.
من خودم فبلاw810 داشتم و با هک کاملا آشنام ولی می خوام بدونم این رو من درایور دوربینشو ارتقا بدم بهتره یا ببرم گارانتی.