من همون لینکی که دادم رو یک مدل خیلی خوب و موفق دیدم از این مدل ها کم نیستند با همین حدود قیمت حتی کمتر دربارشون هم هر سایت و فرومی بگی نوشتند همون هایی که تا چند هزار دلاریش رو هم داشتند:
مثلا این یکی از ریویوو هایی هست که درباره همین مدل هست:
نه عزیز من چیزی برای ناراحتی نیست ای کاش بقیه افراد با تجربه هم کمی با کاربر های عادی مثل من تجربیاتشون رو به اشتراک میزاشتند ......تا سطح آگاهی جمعی بالاتر بره.کد:http://news.cnet.com/8301-13645_3-10000506-47.html
---------------------------------------------------------------
نه شما منظور من رو نفهمیدی مدارهای صوتی ظرافت توشون خیلی مهمه مشهورترین کارگاه های اسپیکر ساز کار گاه های کوچکی هستند که با ظرافت و تعداد کم میسازند احتیاج به هیچ تکنولوژی پیچسده ایی نداره.
کمی شما آرشیو یه سایت lهای مطرح رو مرور کنید.
شما شاید مدار برقی رو بشناسی ولی جنس صدایی که دیافرگم از ترکبیب فلان ماده ایجاد میکنه با فلان عنصر دیگه ربطی به مدارهای برقی نداره,یا ده ها صفحه درباره تفاوت sound signature انواع آمپ ها با تغییر کوچک تو طراحی مدار طراحی مدار همشون هم عالی هست تجربه تو این صنف به صورت خاص شما رو به این جا میرسونه برای خودش یه دنیای کامل جدایی هست با استاندارد های خودش.
کلی اینترنت رو زیر رو رو کرده بودم درباره فرق TUBE AMPs با HIBRIDE AMPs که تفاوت نوع صدا فقط به صورت کلی توی این دوتا چی هست دیدم یه دنیای خیلی بزرگ تر از اینی هست که فکر میکردم و ..... حالا جزئیات مدل به مدل بماند....