تعداد قهرمانی های اروپا :
بارسلونا + یوونتوس + منچستر یونایتد : 9
رئال مادرید : 10
HALA MADRID :n12:
تعداد قهرمانی های اروپا :
بارسلونا + یوونتوس + منچستر یونایتد : 9
رئال مادرید : 10
HALA MADRID :n12:
ولی شاید باورت نشه من تا خود لحظه گل امیدوار بودم و ناامید نبودم حتی حدسم رو گلزنی واران یا راموس بود . همچین حسی رو آخرین بار سر بازی پرسپولیس - سپاهان زمان قطبی داشتم که دقیقه 97 قهرمان شد پرسپولیسنقل قول:
محتوای مخفی: بعد از گل راموس، دقیقه 93 - تقریبا همه خواب- اتفاقی که خونه ما افتاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
تبریک فراوان . 10 تایی شدیم !
چه میکنه این راموس !
لحطع بلند کردن جام توسط ایکر..
13 ثانیه با کیفیت 720p...البته صدا نداره اما خب..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
اصلا حرفی واسه گفتن ندارم .......................................:33::33::th umbsup:
بیچاره طرفدارای اتلتیکو .........................................:n08::n08 ::n07:
تبریک به همه ریالی های عزیز
10 تایی شدیم
بالاخره شکست این طلسم
گفتنی هارو دوستان گفتن
فقط اینو بگم که برد خیلی حال داد بخاطر برگشتن تو دقیقه 93
و گریه بازیکنا خیلی خیلی تاثیر گذار بود
تبررررررررررریک
Sent from my ST25i using Tapatalk
1. وااااااای نگوووووووو :n19:نقل قول:
2. اتفاقاً شایسته بود. تو کل بازی زحمت کشید و 4 ت بازیکن حریف رو اخطاری کرد و خیلی هم موثر بود. راموس هم خوب بود ولی خیلی بیشتر از دیماریا رو اعصاب بود. دیماریا اصرار به لایی دادن داشت ولی راموس یه سری حرکات عجیبی تو نیمۀ اول داشت. نیمۀ دوم اما ماجراش فرق داشت و خیلی خوب بود.
3. من یادم رفت بگم. با اینکه بعد گل بیل باز هم گل زده شد ولی درواقع اون گل دوم بود که کار رو تموم کرد. اون صحنه ای که موقع مدال گرفتن پرز بغلش کرده بود خیلی عالی بود.
4. آره آره واقعاً حتی تا قبل جام گرفتن هم داشت گریه میکرد. فکر کنم بابت هر سالی که منتظر مونده بود قشنگ یه دقیقه گریه کرد :n09:
5. من درست ندیدم اون صحنه رو. اکانتم همون لحظه قطع شد تا رفرش کنم یهو دیدم دارن سیمئونه رو از کنار واران میکشن میبرن.
یکی یه کلیپی چیزی از این لحظه بزاره. یا حد اقل تعریف کنین برام :31:.مردک خیلی بیجنبه هست. چند بار که اعتراض بیمورد کرد و اول وقت اضافه هم داشت به داور یه چیزایی میگفت. کلاً مربی که این باشه بازیکن ها هم اونطوری بازی میکنن دیگه.
6. از اون مدل کری های ایرانی شد ولی حال کبیری میده :27:
ایول آواتار.نقل قول:
از هرچی بگذریم..
این مهندس رو کجای دلم بذارم؟!
دوربین هم زوم شده بود روش..
یه صحنه گرت توپ رو خراب کرد، از استرس خسه رو بغل کرده بود و ولش نمیکرد!
جاش خیـــــلی خالی بود...:n12:
دقیقا اون لحظه ای که ژابی خسه رو بغل کرده بود خیلی جالب بود و دیدنی
+
اگه کسی لینک کل بازی + حواشی قبل و بعد بازی به همراه جشن قهرمانی رو پیدا کرد بهم بده
ممنون
با کیفیت باشه
من برم بخوابم که 6 صبح باید بیدار شم
کی خوابش میگیره با این بازی که دیده
بازم تبریک میگم، 10 تایی شدنمونو
Sent from my ST25i using Tapatalk
با تبریک فراوان :n02:
این سیمئونه دقیقه 120 چی شد پرید تو زمین بقه واران رو گرفت؟!
بچه ها فکر کنم فقط خودمون موندیم تو سایت، طرفدارای تیمای دیگه که تا 92:40 خوشحال و خندان بودن رفتن لالا:n10:
حالا که فقط خودمونیم شادی منشوری بکنیم؟!:n02:
به قول خوزه مورینیو تا دقیقه 92 همه چیز عالی بود ، تا اینکه در دقیقه 93 ناگهان یک تلویزیون از پنجره پرت شد بیرون !نقل قول:
ه ها فکر کنم فقط خودمون موندیم تو سایت، طرفدارای تیمای دیگه که تا 92:40 خوشحال و خندان بودن رفتن لالا:n10:
حالا که فقط خودمونیم شادی منشوری بکنیم؟!:n02:
تبریک تبریک :n12:
قهرمانی اینجوری خیلی حال میده
یعنی واقعا قهرمانی دراماتیکی بودش
این بازی نشون داد که وقتی یه تیم یه هدفی داره حتما بهش می رسه وقتی هم تیم داشت قهرمانی رو از دست می داد با توجه بازیکنا جنگیدن و گفتن حقمون نیست بعد این هم برد مقابل تیمای بزرگ ، قهرمانی رو اینجوری از دست داد و تا آخرین لحظه برای قهرمانی جنگیدن و حقشون رو هم گرفتن
نکته جالبی هم که به نظر می رسه اینه که توی دو فینالی که امسال رئال داشته هر جفتشو گرت بیل توش گل پیروزی رو زد و تاثیرگذار بود و معلوم شد الکی برای این بازیکن خرج نشده و بازیکنای بزرگ توی بازی های مهم تاثیرشون رو نشون میدن
در کل این قهرمانی مبارک همه رئالی ها و مدتها باید خوشحالی کرد
بدون شک کریس هم امسال هم باید توپ طلا رو بگیره مگه اینکه بازیکنی بخواد معجزه کنه تویه جام جهانی!
آقای گل لالیگا
آقای گل cl
کفش طلای اروپا
قهرمان جام حذفی
قهرمان cl
شکستن رکورد گلزنی تاریخ cl
و...
خیلی خیلی مبارک باشه
آی حال داد این قهرمانی
وای دوستان خیلی خوشحالم....
یعنی یه گل خیلی بد خوردیم....و لی یه گلی زدیم که حرص در آره از نوع تیم ملی....
تا دقیقه 82 دلهره داشتم که انگار وداع باید کرد....ولی با توجه به پرس هی استرسم بالا میرفت تا جایی که دقیقه 91 که کرنرا شروع شدن قلبم داشت میومد تو دهنم...(البته داورم به این استرس با توجه به اعلام نکردن وقت های اضافه تا دقیقه ی 91 افزود....):n02:....و بعــــــد،هیچی نبود جز راموس....یعنی از 90 به بعد مگفتم راموس جون یه کاری بکن ،الان وقت گل زدنته.....وقتی گل زد خدا میدونه از خوشحالی یه دور دور خونه رو زدم....:n02:
بیلم که دو تا موقعیت گلو بلبلو از دست داد داشت دیگه حرصم در میومد....ولی با هد میلیمتری ای که زد دیگه عاشقش شدم.....
بعد که مارسلو گل زد(یعنی خیلی دوست داشتم که بزنه) دیگه خیلی حال کردم و هی تو ذهنم میگفتم چی میشد اگه رونالدو ام سهیم بود...که پنالتی و سوووووووووت...:n12:
برد رو تبریک میگم و بازیکنا واقعا" جنگیدن....بازیکنای تیم حریفم جنگیدنا ولی از نوع بدنی جنگیدن.....
و از این که رونالدو خیلی کناره گیری میکرد از بازی کردن با توپ ناراحت بودم تا که فهمیدم تقریبا" به این علت فشار نمیاره که شاید اگه مصدومیتش بالا بگیره دوباره جام جهانی رو از دست بده...یعنی اگه تو جام جهانی ام پرتقال تا 1/4 نهایی بره واقعا" دیگه ام سال توپ طلا رو میگیره....
+
آقای خیابانی دستش درد نکنه که از دقیقه ی 57 که تعویض میخواستن بکنن میگفت جامو از دست داد رئال....:n15:
+
سانسور های زیبایی هم طی بازی شد که یه سری فحش زیبا تر نثار سانسور چی شد....:n09:
خب دوستان تبریک میگم...اتلتیکو هم تیم شایسته ای بود.
اما داور چرا 5 دقیقه وقت اضافه گرفت؟
تبریک فینال بیاد موندنی بود داشتم خاموش میکردم که گلو زد:دی
مارسلو بهترين شد، بيل بهتر هم ميشود
اظهارات آنچلوتي پس از قهرماني رئال مادريد
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نتيجه تغييرات را با همراهي بازيکنانم در بازي نهايي با قهرماني اروپا گرفتيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلو آنچلوتي پس از کسب پيروزي 4 بر يک تيمش در مصاف فينال ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: همه هواداران از کسب اين پيروزي و موفقيت خوشحال هستند. اين موفقيت براي هواداران شور و نشاط زيادي به ارمغان دارد که کمک ميکند کارها را در آينده بهتر انجام دهيم.
به گزارش فارس , وي ادامه داد: در فصلي که سپري شد، تلاش شد يکسري تغييرات در رئال ايجاد شود که بازيکنانم با روحيه حرفهاي در اين زمينه قدم برداشتند و نتيجه همراهي خود را با کسب اين موفقيت گرفتند.
آنچلوتي در مورد مارسلو که زننده گل سوم تيمش در اين مصاف بود، اظهار داشت: مارسلو از اينکه از ابتدا در ترکيب قرار نگرفت، ناراحت بود. اما وقتي به بازي آمد تا حد بهترين بازيکن ميدان خود را نشان داد.
او همچنين در مورد گرت بيل که در ديدار مقابل اتلتيکو مادريد گل دوم را زد، اظهار داشت: بيل در بهترين زمان ممکن گلزني کرد. اطمينان دارم فصل بعد باز هم عملکرد بهتري را از طرف او خواهيم ديد.
کاسياس: دسيما از جامجهاني برايم مهمتر بود
کاپيتان رئال مادريد قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را مهم تر از قهرماني در جام جهاني توصيف کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا موفق شد پس از 12 سال به قهرماني دست يابد. اين قهرماني دهمين قهرماني رئاليها در اروپا بود و به اين ترتيب اهميت زيادي براي بازيکنان و باشگاه داشت.
ايکر کاسياس کاپيتان رئال مادريد که اين فصل بازيهاي خوبي در ليگ قهرمانان اروپا از خود نشان داد پس از قهرماني در اروپا گفت: به افتخار بسيار بزرگي دست يافتيم. کسب دسيما از جام جهاني هم براي من باارزشتر است.
کاسياس در ادامه گفت: مدت زيادي براي اين قهرماني تلاش کرديم. روزهاي سخت زيادي را پشت سر گذاشتيم تا بتوانيم به اين قهرماني دست يابيم. 10 عدد رند و زيبايي است. مي خواهم از همه هوادارانمان که خود را به پرتغال برسانند، تشکر کنم. در ابتداي مسابقه تلاش زيادي کرديم اما تيم حريف با خوش شانسي به گل رسيد؛ گلي که روي اشتباه فردي ما بدست آمد. در ادامه مسابقه تلاش زيادي کرديم چرا که آتلتيکو تيم بزرگي است و توانست چندين موقعيت مهم را روي دروازه ما ايجاد کند.
کاسياس در پايان گفت: نتيجه عادلانهاي کسب کرديم. بازيکنان حريف بازي را به خوبي مديريت ميکردند و به خوبي وقت بازي را گرفتند. خوشحالم که توانستيم در نهايت از شکست پيروزي بسازيم. مطمئن هستم هوادارانمان براي هميشه اين قهرماني را به ياد داشته باشند.
رکورد شکني و آقاي گلي رونالدو در اروپا
کريستيانو رونالدو در بازي شب گذشته تيمش برابر آتلتيکو مادريد موفق شد گل چهارم تيمش را از روي نقطه پنالتي به ثمر برساند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئالمادريد و اتلتيکو مادريد شب گذشته در فينال ليگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند که رئاليها در پايان موفق شدند با نتيجه پرگل 4 بر يک به پيروزي برسند و جام قهرماني را بالاي سر ببرند.
کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد در بازي شب گذشته هفدهمين گل اين فصل خود را به ثمر رساند تا علاوه بر آقاي گلي در اين بازيها، رکوردشکني هم کرده باشد.
تا قبل از فصل جاري، خوزه آلتافيني از ميلان در فصل 63-1962 و ليونل مسي از بارسلونا در فصل 12-2011 با به ثمر رساندن 14 گل، بيشترين گل در يک فصل ليگ قهرمانان اروپا را به ثمر رسانده بودند.
همچنين کريستيانو رونالدو با تک گلش در بازي شب گذشته موفق شد با پيشي گرفتن از ليونل مسي به عنوان دومين گلزن برتر تاريخ ليگ قهرمانان اروپا معرفي شود. رونالدو در حال حاضر 68 گل به ثمر رسانده است و 3 گل تا رسيدن به رائول گونسالس فاصله دارد.
فهرست برترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:
رائول گونسالس (اسپانيا) 71 گل
کريستيانو رونالدو (پرتغال) 68 گل
ليونل مسي (آرژانتين) 67 گل
رود فان نيستلروي (هلند) 60 گل
بعد از دوازده سال انتظار، رسیدن به دهمین قهرمانی به اندازه ی کافی خاص و خاطره انگیز بوده برای رئالی ها. اما با این گل دیرهنگام و برد دراماتیک، حتما خیلی خاص تر و خاطره انگیز تر هم شده برای طرفداراش.
تبریک میگم به همه ی طرفدارای رئال خصوصا دوستِ خوبم کسرای عزیز.
منم تبریک میگم به همه دوستدارای رئالنقل قول:
اما دلمم برا اتلتیک سوخت!
تا دقیقه ۹۳ قهرمانِ اروپا باشی بعد ۴-۱ ببازی.
! Hala Madrid
تبریک میگم به همه :n19::n19::n19:
نیمه دوم مخصوصن اخرای بازی که رئال خیلی حمله میکرد و گل نمیشد یاد بازی پارسال با دورتموند افتادم ولی خوشبختانه مث اون بازی نشد
راموس چه گلای حساسی میزنه دمش گرم امسال واقعن ترکوند
خیابانی خیلی رو مخ بود خیییییلی حرف میزد موقعی که میخواستن بیان جام بگیرن تک تک راجع به همه صحبت کرد :n24: اونوقت سر گل راموس ساکت بود :n15:
بازم تبریک :n19:مبارک کاسیاس و هم تیمیهاش :n12:
راموس: گل من به همه هواداران رئال تعلق دارد
مدافع رئال مادريد گلش را به تمام هواداران رئال مادريد تقديم کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرخيو راموس گل تساوياش در ديدار ديشب رئال مادريد مقابل اتلتيکو مادريد در فينال ليگ قهرمانان اروپا را به هواداران اين باشگاه تقديم کرد. وي اظهار داشت: اين مهمترين گلي بود که من زدم. ما تا آخرين دقيقه بازي جنگيديم و اين هواداران را به طور باورنکردني راضي کرد. اين گل من نبود بلکه به همه هواداران، خانوادهام و هرکسي که از ما حمايت کرد، تعلق دارد. ما پس از چندين سال شايسته اين قهرماني بوديم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: توضيح دادن احساسم پس از گل غيرممکن است. اين اتفاق خيلي سريع رخ داد. يک بار ديگر با تيمي واقعا بزرگ تاريخ ساز شديم. اين قهرماني را به تمام عاشقان فوتبال تقديم ميکنيم.
مدافع رئال مادريد در خصوص در آغوش کشيدهشدنش توسط کاسياس خاطرنشان کرد: براي سالها اين آغوش را به يکديگر بدهکار بوديم. کاسياس پس از گلم به من گفت «تو فوقالعادهاي».
سلام خدمت دوستان عزیزم و قهرمانی رو بهتون تبریک میگم دیشب همه دوست داشتن اتلتیکو ببره از خیابانی معلوم بود از صدر و یوسفی هم همینطور اصلا بعد از بازی حالشون گرفته شده بود :n02:دقیقا پارسالم بعد از باختمون به دورتموند همه به قول خودشون دوستدار تیم محبوب دورتموند بودن :n23: حالا خدا راشکر با یه پیروزی قاطع دیگه حرفی واسشون نموند البته حق دارن چون هم بایرن و دورتموندشون حذف شد و هم غارسا :n02: بیچاره ها از وقتی که بایرن اومد رو کار بارسا رو رها کردن افتادن دنبال بایرن حالا هم امیدشون به اتلتیکو بود که امیدشون نا امید شد به افتخار همه دوستان HALA REAL:n12:
اتلتیک توی نیمه دوم خیلی شانس اورد.ضربه ایستگاهی و ضربه سر رونالدو و شوت گرت باید گل میشد اما نمیدونم چرا گل نمیشد:n04: ولی راموس طلسمو شکوند.:n20:...
وقتی جشن قهرمانی به کنفرانس مطبوعاتی کارلتو کشیده میشود :
:دی :دی :دی
تبریک تبریک تبریک
همه خوب بازی کردن همه
رونالدو عالی -بیل عالی - دیمیاریا فوق عالی-مارسلو عالی - راموس هم که فرشته ی نجاتمون شد
خیلی خوب بازی کردیم بعد از این همه سال این قهرمانی و دو رقمی شدن تعداد قهرمانی هامون واقعا ن مزه میده اینجاست که میگن پر افتخار ترین تیم جهانیم
فقط دلم برای خیابانی سوخت که وقتی آتلاتیکو گل میخورد انگار داشتن به خیابانی توهین میکردن و همه تقصیرا رو انداخت گردن کورتوآ :دی
دوباره تبریک میگم به همه دوستان
سلام خدمت حمید عزیزنقل قول:
حمید جان یه تبریک ویژه هم برای اتمام خدمت سربازی
حس خیلی خوبی رو داری امروز کاملان میتونم درکت کنم
مبارک باشه دادا
لطفا مستقیمش کنید ما هم بتونیم ببینیم ............نقل قول:
یکی از بهترین بازی هایی بود که دیدم ! تبریک می گم !:n12: یکی از بهترین فصل ها تو چند سال اخیر بود.
زیدان: کریـــــــم بازم ببینم وسط بازی چرتت گرفته خودم میکشمت بیرون و خفت میکنم
انجلوتی: من دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
+
یک پشتک از مقدس ترین بازیکن زمین :دی :n12:
اگه بازی رو ضبط یا دانلود کردین بی زحمت وقت اضافه نیمه دوم رو بیطرفانه محاسبه کنید تا ببینیم این آنتی رئالی ها چی میگن ! مغزمونو خوردن:n02:
عکس های بازی دیشب
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها
دلم نیومد این رو هم نذارم :n02:
همه گاف های آقای گزارشگر در فینال/ خیابانی، پدیده داربی مادرید!
یکشنبه 4 خرداد ساعت 15:06
آرتاتوران رو روی نیمکت اتلتیکو می بنیم. البته نیمکت رئاله!
آی اسپورت - پدیده بازی رئال - اتلتیکو در فینال چمپیونز لیگ چه کسی بود؟ مودریچ؟ بیل؟
دیماریا؟ راموس؟ شاید برای کسانی که این بازی را از شبکه سه تماشا می کردند
پدیده دیگری هم وجود داشت به نام جواد خیابانی. استاد که سالهاست از دوران اوج
خود فاصله گرفته و دیگر کسی از او توقع زیادی ندارد در بازی دیشب یک تنه به
اندازه یک سال سوژه دست طنز پردازان جامعه مجازی داد. مخاطبین شبکه سه هنوز
سخت گیری ها و سماجت های او را در داوری برنامه آقای گزارشگر از یاد نبرده اند
که با شاهکار دیشبش مواجه شدند. موارد زیر تنها به سوتی ها و اشتباهات کلامی
خیابانی در بازی دیشب اشاره دارد و اگر میخواستیم به افاضات عجیب و قریب
بپردازیم باید نود دقیقه گزارش را به شکل مکتوب در می آوردیم:
-ﺳﯿﻤﻮﻧﻪ ﮐﺎﺳﺘﺎ ﺭﻭ ﻣﯽﮐﺸﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﺎ ﺗﯿﻤﺶ ﺩﭼﺎﺭ ﭘﺪﯾﺪﻩ ﮐﻤﺘﺮ ﺩﻭﯾﺪﻥ ﻧﺸﻪ.
- آرتاتوران رو روی نیمکت اتلتیکو می بنیم. البته نیمکت رئاله (استاد با دیدن آربلوئای ریش دار نیمکت
رئال را یا اتلتیکو اشتباه می گیرد. غافل از اینکه آرتا توران از روی سکو ها
بازی را دنبال می کند)
-ﺗﻮﭖ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺖ .. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ!
(استاد بی توجه به همشهری بودن دو تیم، طبق عادت نود دقیقه طبق عادت از لفظ
مادریدی ها و یاران مادرید استفاده می کند)
- در تصویر آهسته میتونیم ببینیم کی گل رو زده. بله. توپ - اگه کاسیاس یک صدم ثانیه زودتر به توپ می رسید میتونست مانع این گل بشه -ﺳﺮﺧﭙﻮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺗﻠﺘﯿﮑﻮ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﭘﻮﺷﺎﻥ ﺭﯾﺎﻝ ﺻﻒ
ﺁﺭﺍﯾﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.
-رئال 75 و اتلتیکو 65 درصد مالکیت توپ رو تا این لحظه در
اختیار داشته ( نزدیک به سی سال است که داریم علی پروین را برای ده درصد
ناقابل هجو می کنیم)
- ﺑﺎﺯﯼ 1 ﻃﺮﻓست، 1 ﮔﻠست، ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻓﻘﻂ 1 ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺍﺗﻠﺘﯿﮑﻮ .
ﺑﯿﮑﺎﺭﺗﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺯﻣﯿﻦ ﮐوﺮﺗﻮﺍﺴﺖ. ( استاد سه دقیقه بعد متوجه می شود منظورش کاسیاس بوده)
-از ﻗﻮﻝ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﻪ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺣﻀﻮﺭ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﺭﺩﺍ ﺗﻮﺭﺍﻥ.
- وارد ثانیه های پایانی ورود به 15 دقیقه پایانی بازی می شویم.
- ضربه تمام نکننده بازیکنان رئال
-هر پنج داور بازی از هلند هستند.( در حالی که تیم داوری متشکل از داوران سوئدی - آلمانی و ترکیه ای بود)
- ﺑﺒﺒﻨﯿﺪ ﺍﺗﻠﺘﯿﮑﻮ ﺧﻂ ﺩﻓﺎﻉ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎ ﻧﯿﺮﻭﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﭘﻮﺷﺶ ﺩﺍدﻩ.
- لیگ قهرمانان اروپا یا جام جهانی باشگاه ها
- توپ آخرین متراژ عبور از خط عرضی دروازه رو طی میکنه.
استاد علاوه بر اینها بارها از صحنه های مهم جا ماند و بارها در تشخیص بازیکنان دچار اشتباه شد. او نخست وزیر اسپانیا را مدیر باشگاه اتلتیکو خطاب کرد و چند بار حرکات ریز و تکنیکی دی ماریا را از جانب کریستیانو رونالدو دید. از صحنه گل دوم رئال جا ماند و دیرتر از همه متوجه پنالتی رئال
شد. با این وضعیت استاد در جام جهانی هم سوژه های زیادی دست طنزپردازان خواهد داد.
سعید رضی پور
منبع : آی اسپورت
آخر های بازی بود ...
پدرم می گفت که بازی مساوی می شه و به پنالتی ها کشیده می شه و رئال بازی رو می بره.
بازی مساوی شد و به وقت های اضافی رفت ...
وقتی که 2 تا گل رو رئال زد دیگه خیالم راحت شد اما همین که دقایق آخر پنالتی هم گل شد ...
پدرم گفت دیدی گفتم بازی به پنالتی کشیده می شه و رئال بازی رو می بره !
پدرم :n02:
من :n29: :n27: :n02: