اگه از سر خط هم همین بوده پس مشکلت مروبط به سیم کشی مخابرات تا خونه هست که کار خاصی نمیتونی براش بکنی. مخابرات هم که بردی به پورت خودت وصل کردن که اون نتیجه رو داشته دیگه پس پورتت سالمهنقل قول:
Printable View
اگه از سر خط هم همین بوده پس مشکلت مروبط به سیم کشی مخابرات تا خونه هست که کار خاصی نمیتونی براش بکنی. مخابرات هم که بردی به پورت خودت وصل کردن که اون نتیجه رو داشته دیگه پس پورتت سالمهنقل قول:
به من گفتن یه روز دیگه مودمو ببرم مخابرات(خودشون مودم ندارن)چند بار پورت عوض کنن تا نویز کم بشه.نقل قول:
اگه نتیجه داد حتما اینجا اعلام کن امیدوارم درست بشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من اینترنت مخابرات 256 دارم و یه مودم tp link td-w8950nd. یه ماهی میشه که هم سرعتم خیلی پایین میاد هم اصلا دیگه page نمی تونم باز کنم.همون اول که مودم رو روشن میکنم خوبه ولی یه کم که می گذره خیلی کند می شه.اگه زده باشم دانلود,بعدش pause بدم دیگه نه می تونم دوباره چیزی رو دانلود کنم نه page باز کنم تا وقتی که یه بار کابل برق مودمو بکشم و دوباره وصل کنم.تو همه این موارد هم چراغ اینترنت مودم روشنه و هم internet access دارم.با مخابرات هم تماس گرفتم میگن پورتتو ریست کردیم مشکل از ما نیست .اینم بگم که مودمم چند وقتیه غیر عادی داغ می کنه.ممنون می شم راهنمایی کنید.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پهنای باند خطت پایین بسته شده.خطت خوبه مشکلی نیست
90 درصد مشکل سیم کشی داخل خونس .. شما سیم مسی بگیر روو کار سیم بکش ...نقل قول:
پس مشکل از کجاست؟مودمم؟بفرستمش گارانتی؟؟نقل قول:
سلام
نویز خط چجوریه ؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
موقع بازی آنلاین زیاد dc میشم میگم بهتر نیست به ورژن A1.00.12 دانگرید کنم ؟؟
سلام
بنده حدود 10 روز هست نبودم و گهگاهی به نت سر میزدم ولی از پریروز نت خیلی داغون شده یه فایل 100 مگی رو با هزار جور بدبدختی دانلود کردم سرعتم خیلی خیلی پایین بود اصلا افتضاح
تنظیمات مودم رو دیدم خیلی بالا رفته بود
سیم کشی رو دقت کردم دوتا بریدگی داشت اونارو درست کردم یه زره خوب تر شد ولی سیم اصلی تلفن از بیرون به داخل کشیده شده از کنار کابل اصلی برق که به خونه میاد رد شده دقیقا کنارش و کنار کنتور برق کشیده شده خواستم خودم برم یه سیم روکار بگیرم و خودم از نو سیم کشی کنم و بریدگی دوم بیرون هست اونجا یه پریز بزارم ولی زنگ زدم داییم خوشبختانه گفت کاری نداشته باش اونجا اشنا زیاد هست سه سوت میاد از اول برات کابل رو تا دم خونه برات بکشن بعد اونجا خود یه پریز بزن و تمام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بالا تعداد ارورها رو نیگاه کنید !!!!!!!
Line Attenuation
53 هست
SN Margin (Up/Down) [dB]:12,5 / 11,0
قبلا بالای 20 بود الان اینطوری شده
اگه درست شد خبرتون میکنم دوستان گلم
تا ببینم فردا میان سیم کشی رو از اول انجام بدن واسم
سلام
دوتا از دوستان پاسخ این { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] } بنده رو داده بودن که از هر دو عزیز تشکر میکنم :n12::n16: ( دکمه ی تشکر زدن از پست ها رو ندارم ؟! چرا ؟؟! :n13: )
__
نقل قول:پیگیری کردم از شرکت ، گفتن متاسفانه موارد زیادی داشتیم مثل شما . دی لینک ها با شبکه ی ما مشکل دارن.نقل قول:
آخه خودم چند سال پیش که یه تی پی لینک وایرلس داشتم ، مدام هنگ میکرد ؛ می خواست هر روز یه بار خاموش روشن شه . ولی این دی لینکه ــه نه ؛ این اینطوری نبود.
خلاصه دیدم با این وضعیت بهتره پی مودم سوم نرم
در نهایت ، اومدم همون تی پی لینک 8811 رو به خطم وصل کردم و دی لینک 2730u رو به عنوان روتر ش قراردادم
یعنی TP- link 8811 شد مودم اصلی من و D-Link 2730u روتر .
اینطوری خوب داره بهم جواب میده و پهنای 8 مگی که شرکت برام بسته رو میتونم پر کنم .
بازم ممنون از راهنماییتون :n16:
________
پ.ن . دوستان ؛ من رفتم پی این مشکل غیب شدن دکمه ی تشکر زدن از پست ها . متاسفانه تو انجمن تاپیک مناسبی براش پیدا نکردم و حیفم اومد برای مشکل خودم یه تاپیک بزنم.
سایت اجازه فرستادن پیغام شخصی رو هم بهم نمیده . چطوری میتونم پیگیری کنم ؟ :n27:
آقا من این dsl modulation رو روی این 2 تست کردم نویز خط خیلی تغییر کرده دلیلش چی می تونه باشه ؟ برای بازی آنلاین کدوم بهتره ؟
سلام و خسته نباشید
من چند روزه یه مشکل دارم که SNRام به شدت اومده پایین و کمتر از 6 شده
قبلش خطم روی 8مگ بود و SNR شده بود 19و 22 ولی یه اتفاق افتاده که من اصلا ازش بی خبرم،صبح روز بعد که سرعت خوب بود خطم یهو داغون شد و SNR اومده زیر 6 و هی قطعی دارم
از سر خط توی خونه چک کردم،مستقیم مودم رو وصل کردم بهش ، سیم های داخل تقسیم داخل کوچه هم توسط کارشناس چک شدن و مشکلی نداشته!!
کارشناس گفت خطمو روی 4 ببندم که SNR بره بالا ، این کارو هم کردم ولی باز SNR تغییر نکرد.بعضی از سایت های روز مثلا ساعت 6-7 عصر با سر خط که چک میکنم خط درسته ولی نیم ساعت بعد همه چیز برمیگرده به حالت اول!!
هم مودم با برد Broodcom هم امتحان کردم،تمامیه وسایل مربوط به تلفن هم خارج کردم ولی باز ....
الان باید چیکار کنم دیگه؟
اولش خوب بود ولی الان اینطوری شده ولی من چیزی تغییر ندادم :n03:
سلام
اساتید محترم occupancyتو مشخصات خط مودم تی پی لینک چیه؟؟
من این تنظیمات تو مخابرات گرفتم SNR به نظر من پایین هست .نظر شما چیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دی اس ال مودولوشن رو من ندارم تو تنظیمات:n13:
tplink8811
تا سرعت 8 مگ به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه خطت ولی 6 مگ رو حتما جواب میدهنقل قول:
شما متوجه سوالم نشدید من مودمو بردم مخابرات اونجا کانکت شدم و snr در محل مخابرات به ین شکل هست که به نظرم باید 30 به بالا باشد نه 19!!!نقل قول:
SNR خونه 8تا 13 در نوسان هست و فقط در مودلیشن G.DMT وصل میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما بیشتر مربوط به فاصله تون از مرکز مخابراتی هست که مقدار line attenuation 63 هست و به خاطر همین هست که ریت خطتون هم خیلی پایینه .نقل قول:
سلامنقل قول:
توضیحات Occupancy
نقل قول:
Occupancy
Occupancy is the percentage of line capacity used. Each DSL line is capable of a certain maximum speed or "capacity" dependant on line distance and other varying factors. The occupancy is an expression of your current sync rate setting over your maximum capacity.
خوب خطمو روی چند ببندن که حداقل سرعت 1 مگ بدون نوسان داشته باشم؟نقل قول:
متاسفانه طبق مشخصات خطتون که گذاشتین خط شما حداکثر ریتی که جواب میده 288kbps هست که خیلی پایینه. امکانش هست با یه مودم دیگه امتحان کنین؟نقل قول:
دوستان جدیدا یه مشکل عجیب برای خط من پیش اومده ... یهویی هم اینجوری شد ... جدیدا snr میاد پایین بعد 1 2 ساعت ... گوشی تلفن رو که برمیداریم دوباره میره بالا ... گوشی که میزاریم میاد پایینن ... همین کم کم در عرض 1 2 ساعت اینقد کم میشه که برسه زیر 6 ... بعد لینک که پرید دوباره میاد روو 23 24 ... دوباره همین پروسه .. روو 2 تا مودم و اسپلیتر چک کردم .. همین بوده .. مشکل بنظرتون کجا میتونه باشه ... از دیروزم اینجوری شده ...
--------------
شاید یه سری تنظیمات روو مودم باشه که این وضعیتو بهتر کنه .... اگه کسی اطلاعی داره بهمون بگه ... ممنون میشم ....
سلامنقل قول:
شما تلفن رو که از خط جدا می کنید میره بالا ؟ اگر اینطوری هست باید تلفن و اتصالاتش چک بشه.
تنظیمات مودم هم فقط DSL Modulation رو می تونید روی ADSL2+ یا G.dmt یا بقیه مد ها تست کنید ببینید تغییری می کنه یا نه ؟
موفق باشید.
آره ... مستقیمم متاسفانه همین وضعیته ... یهویی از دیروز اینطوری شد ... روی +adsl2 که میزارم لینکم ثابت نمیشه ... متاسفانه حتما بین مسیر یه اتفاقی افتاده ... دیگه مجبوریم با همین وضعیت بسازیم ...نقل قول:
ببینید اگر از دیروز اینطوری شده پس اول سیم و دوشاخه تلفن و پریز رو چک کنید. سیم تلفن خیلی مهم هست برای خودم هم قبلا اتفاق افتاده که با تعویض سیم 4-5 تا SNR رفته بالاتر. ولی اگر تمامی اتصالات چک شد و مشکلی نبود باید خود گوشی تلفن رو بررسی کنید.نقل قول:
اما من بیشتر فکر می کنم مشکل از اتصالات تلفن باشه تا خود گوشی
موفق باشید
خودم سیم رو کار کشیده بودم ... یه پریز و دوش شاخه دم در بود .. یه پریز و دو شاخه هم نزدیک سیستممم .. ما هم خونمون n کیلومتر با نخابرات فاصله داره ... تقی به توقی بخوره همه چی خراب میشه ... همیجوریشم ناپلونی اینترنت داریم ... :n02:نقل قول:
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4096 kbps 508 kbps
SNR Margin (dB): 28.8 27.8
Attenuation (dB): 41.9 25.6
قبلاً snr حدود 10dB بود . سیمی (10متر) که از خط تلفن تا اتاق کشیده بودم رو برداشتم، مودم رو گذاشتم تو هال کنار گوشی تلفن، تبلت رو وصل کردم به پی سی و از تترینگ استفاده میکنم. (تترینگ جای کارت سبکه بیسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=272ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=293ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=271ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=272ms TTL=39
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 271ms, Maximum = 293ms, Average = 277ms
Pinging s oft98.ir [79.127.127.35] with 32 bytes of data:
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=57ms TTL=57
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=76ms TTL=57
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=73ms TTL=57
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=72ms TTL=57
ا
Ping statistics for 79.127.127.35:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 57ms, Maximum = 76ms, Average = 69ms
منم اس ان ار حدود 7 هستش
تا سیمو رابط به پریز رو تکون میدم اس ان ار کم و زیاد میشه گاهی متفی میزنه باید اون قدر هر بزنم دربیارم تا همنی حدودا اس ان ار دربیاد
سیمو عوض کردم همین طور بود سیمو مستقیم بدون اسپبیتر زدم همین طور بود
مشکل از پریز میتونه باشه؟ چون پریز و بازکردم کلا و چون سیم کوتاه گرفتم یکبار میخواستم سیم مستقیم بزنم یکم کشیدمش چون نمیرسید
برای بررسی نویز خط دقیقا باید از کجا اقدام کنیم که کارشناس درست و حسابی بیاد؟
کارشناس خوب رو باید آشنا داشته باشید که بشناسیدش و بدونید اطلاعات خوبی داره ! وگرنه فکر نکنم بتونید مطمءن باشید که کارشناس ! خوبی هست یا نه. هر چند که بهتره خودتون انجامش بدید آموزش هاش هم تو اینترنت پر هستنقل قول:
موفق باشید
100% پریز می تونه ربط داشته باشه نباید ضد برق باشه پریزتوننقل قول:
دوستان سلام یک عکس از مشخصات تنظیمات داخلی مودمم میزارم.بفرمایید گزینه power در این عکس اصلا یعنی چی؟و چرا عدد گزینه power واسه Downstream در این عکس صفر میباشد؟این غیر طبیعی نیست و نشان دهنده چه مشکلی میباشد؟در ضمن درباره گزینه crc هم اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که توضیح بده.متشکرم.
دوستان خط تلفن رو یک طرفه کنن نویز میفته رو خط ؟ مقدار SNR رفته روی 6 ولی مطمئن نیستم ربطی داشته باشه
بیشتر توضیح میدی؟ پریز ضد برق و غیر ضد برق چیه؟نقل قول:
نه ربطی ندارهنقل قول:
الان من مودم رو مستقیم وصل کردم به جعبه تقسیم تلفن SNR میره رو 10.7 ، max rate میره رو 3900. ولی تا اونجایی که یادمه مودم در حالت عادی وقتی به پریز تو اتاق وصل بود max rate روی 5 هزار بود تقریبا(مطمئن نیستم)نقل قول:
به نظرتون سیم کشی داخل ساختمون میتونه علت اصلی این نویز و سرعت پایین شده باشه یا مشکل از من نیست کلا ؟ SNR خیلی پایینه به نظرم آخه کلا حتی اگه 10.7 باشه
پیشنهادتون چیه کلا ؟
سلام مجدد
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و fanoostalaei اگه یادتون باشه حدود 10 صفحه قبل یه مشکلی داشتم
مشکلم این بود که data rate مودم با اینکه پهنای باندم 1 مگ بود ولی 128 نشون میداد ...با بحثی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که مودم ایراد نرم افزاری داره
همین الان از همسایمون مودمشون رو قرض گرفتم و با مودم اونا تست کردم و دیدم که با اون مودم هم باز 128 رو نشون میده ...پس ایراد از مودم نمیتونه باشه
خوب شد نبردم گارانتی ..منتظر بودم بعد عید برم ...
فانوس طلایی گفته بود که زنگ بزنم به isp و بگم دان استریم رو ببرن بالا و یه چیزای دیگه گفته بود
حالا من موندم باید چیکار بکنم؟ اخه مشکل از چیه؟ فکر میکردم از موذمه اما مودم کاملا سالمه
پس از isp هست مشکل؟ فک کنم دوباره باید سرتونو درد بیارم ...شرمنده
سلام مجدد
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و fanoostalaei اگه یادتون باشه حدود 10 صفحه قبل یه مشکلی داشتم
مشکلم این بود که data rate مودم با اینکه پهنای باندم 1 مگ بود ولی 128 نشون میداد ...با بحثی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که مودم ایراد نرم افزاری داره
همین الان از همسایمون مودمشون رو قرض گرفتم و با مودم اونا تست کردم و دیدم که با اون مودم هم باز 128 رو نشون میده ...پس ایراد از مودم نمیتونه باشه
خوب شد نبردم گارانتی ..منتظر بودم بعد عید برم ...
فانوس طلایی گفته بود که زنگ بزنم به isp و بگم دان استریم رو ببرن بالا و یه چیزای دیگه گفته بود
حالا من موندم باید چیکار بکنم؟ اخه مشکل از چیه؟ فکر میکردم از موذمه اما مودم کاملا سالمه
پس از isp هست مشکل؟ فک کنم دوباره باید سرتونو درد بیارم ...شرمنده
دوستان کیفیت خط من چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایین شما مهندسا؟