نسخه ی PC بازی رو واسه نصب روی لبتاپ دانلود کردم.
ازون جا که سه سالی میشه روی PC بازی نکردم ، میشه بگید به ترتیب چه Patch و آپدیت هایی واسه اجرای بی دردسر بازی نیازه؟
فقط اسم ببرید کافیه و نیازی به لینکش نیست.
پیداشون میکنم.
Printable View
نسخه ی PC بازی رو واسه نصب روی لبتاپ دانلود کردم.
ازون جا که سه سالی میشه روی PC بازی نکردم ، میشه بگید به ترتیب چه Patch و آپدیت هایی واسه اجرای بی دردسر بازی نیازه؟
فقط اسم ببرید کافیه و نیازی به لینکش نیست.
پیداشون میکنم.
اپدیت های 1 و 2 رو باید بگیری به همراه کرک 5نقل قول:
واسه اپدیت کردن نقل و انتقالات هم باید پچ های modding way رو از نسخه 0.5 تا 1.0.1 همه رو نصب کنی .
اقا تو فیفا14 تو قسمت ترکیب چرا وقتی میخوای مشخصات یه بازیکن رو ببینی نمیشه؟
پچ مودینگ وی برای کسایی که تا حالا این پچ رو نصب نکردن نسخه 1.0.1 به صورت All in One اومد که دیگه نیازی نیست نسخه های قبلی رو دانلود کنین
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم اینطور باشه و 14 لذت بازی با ناپولی رو ازم نگیره! بزرگترین دلیل من واسه بازی کردن!نقل قول:
من تمام پچ های مودینگ رو زدم ولی وقتی پچ 1 (آخری) رو مریزم بازی گیر میکنه !
تا 9. اینجوری نبود
راه حلی نیس؟
دیلیت..........
آقا یه سوال تو فیفا وقتی دکمه سرعت رو ول مییکنی بازیکن به حالت عادی با توپ جلو نمیره ..همش داره فانتزی بازی میکنه!! دلیل خاصه داره یا بازی من مشکل داره!!!>
سلام.آقا کسی هست پچ 1.0.1 modding way رو بزاره با لینک مستقیم یا از مدیا فایر حداقل.بابا تو سایت moddingway هر کار میکنم دانلود نمیشه
نمیدونم چه مرگم شده معتاد این مد پرو افلاینش شدم واقعا خیلی جالبه نمیدونم چی توش هست نسبت به پارسال خیلی زیاد تر دارم بازی میکنم این مود رو الان تو منجستر سیتی هستم کنا یووتیچ مهاجم سمت چپ هستم ....
مگه چی اضافه شده بهش که اینقدر خوشحالی :n02:نقل قول:
مود بدی نیست اما فیفا داره هر سال کریر معمولیش رو پیشرفت میده و چیز زیادی به پرو اضافه نمیکنه واسه همین من هر سال دارم کمتر بازی میکنم .
سال های قبل حرکات انفرادی توی فیفا بهتر میشد انجام بدی اما امسال بیشتر کار تیمی شده و سخته دیگه توی مود پرو بازی کنی و امتیاز خوب بگیری .
قبلا خوراک پرو برداشتن یا ساختن یه بازیکن LW یا RW بود اما امسال فکر کنم یه بازیکن CAM یا مدافع انتخاب کنی بهتره .
ولی یه چیزی که من نسبت به پارسال دیدم مود پرو بهتر شده باشه این هوش مصنوعی بازیکنهای هم تیمیه که نه خیلی ولی یه ذره بهتر شده
آقا جواب این سوال رو کسی ندونست؟نقل قول:
چرا نمیشه ؟ دکمه RS رو که میزنی میتونی ببینی دیگهنقل قول:
کسی تا الان چنین مشکلی نداشته؟نقل قول:
بالاخره این فیفا رو تونستم اجرا کنم با کرک جدید . بعد از سال ها که pes بازی میکردم از pes 4 تا الان !!!!
فقط مشکلی که دارم هنو نتونستم تو فیفا یه گلم بزنم !!!
فوتبال یعنی همین دیگه . نه مث pes که عین پشگل گل میزدم!
اینجا هم مثل اب خوردن راحت میشه گل زد . فقط اگه قلقش دستت بیاد . مخصوصا سانترها که راحت تر میتونی گل بزنی .نقل قول:
ولی جدا 14 نسبت به فیفا13 آسون تر شده واقعا...راحت تر میشه نفوذ کرد
دوستانی که مثل من خوره ی کریر مد و بازیکن سازی هستن !!
کسی بازیکن زیر 19 سال که اورالشون بالا باشه ( 70 تا 80 ) چیزی میشناسه معرفی کنه ؟ به خصوص برای دروازه و دفاع !!
توی این لیست هر چی بازیکن زیر 19 سال توی فیفا که اورالشون بین 70 تا 80 هستش رو میبینی . یکیشون رو انتخاب کن :n02:نقل قول:
سلام یکی لطف میکنه لینک آخرین آپدیت ها و کرک بازی رو بزاره.من تا کرک 4 دارم که بعضی مواقع تو کریر کرش میکنه.
ممنون
منظورت از اسلایدر چیه از کجا تنظیم کنیم و روی چه گزینه ای ؟ :n02:نقل قول:
دوستان کسی نسخه نسل بعد رو امتحان کرده ؟!
اگه بین دوستان کسی هست بیاد یک توضیحی بده چه فرقی کرده و کلا چه ویژگی های به اون اضافه شده و کلا چه برتری ها و نقاط ضعفی داره .
رسما از نسخه نسل بعد هیچی نمیدونیم :n02:
نسخه بعد نیومده که هنوز
فیفا 14 کنسول های نسل 8 رو میگن ( xbox one و ps4 )نقل قول:
قسمت setting بازی برو تب اخر یکیش اسلایدرهای cpu و یکیش اسلایدرهای user هست . واسه تنظیماتی که بازی رو نسبتا واقعیتر میکنه این تنظیمات رو به کار ببر . البته معتبر نیست ولی کاچی به از هیچی .نقل قول:
اقا تو فیفا نمیشه کاپیتان رو بین دو نیمه یا حین بازی عوض کرد نه؟
نه متاسفانه . این مشکل ابدی فیفاست مثل این که . از موقعی که به یاد دارم در حین بازی نمیشد کاپیتان رو عوض کرد !
یک مشکل خیلی ابتدایی ولی همیشگی و بدجور روی اعصابه .
فیفا یه مشکل اعصاب خورد کن دیگه داره
مثلا تو لیگها و تورنمت های مختلف نماد و لوگوی اون تورنمت روی بازوی لباس تیمها نصب میشه...مثلا تو چمپیونز لیگ لوگوی چمپیونز لیگ و برا سری آ لوگوی سری آ....ولی تو فیفا تو چمپیونز لیگ همون لوگوی سری آ و نماد لیگ خود اون تیم نصبه...از همه ضایع تر تیمی که مثلا از دسته ی دوم میاد دسته اول همون نماد دسته ی دوم رو لباسش حک شده...مثلا چارلتون بیاد لیگ برتر با همون نماد دسته 2 میاد...واقعا عذاب آوره...
نقل قول:نقل قول:واقعا به نظر شما این مشکلات اعصاب خورد کن حساب میشه ؟ :n04:نقل قول:
سایت IGN یه دیویو از xbox one گذاشته که یه صحنه کوچیک از fifa 14 توش داره . انقدر گرافیکش خوب بود که واقعا انگار داری فوتبال واقعی lیبینی تو tv .
حالا رندر فبلی بود یا خوده بازی من نمیونم ولی اگه واقا این باشه گرافیکش به خاطره همین فیفا من یه کنسول نسل جدید میخرم ، البته ps4 :n12:
من all in one modingway رو نصب و اجا کردم ولی همچنان اوزیل تو رئاله. یعنی درست نصبش نکردم؟ این modingway ربطی به آپدیت که نداره داره؟ چون آپدیت نکردم
ترنسفرهارو با یه پچ یک مگی درست کردم. این مودینگ وی یعنی ترنسفر ها رو درست نمیکنه؟
گویا نصب شده چون نشونه هاشو تو بازی دیدم چپ و راست اسمشو میبینم تو بازی!
شما باید فایل FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کنین .
در قسمت Extra Option باید دیتابیس 2.0 رو انتخاب کنین و سپس بر روی Apply Data Base کلیک کنین تا نقل و انتقالات انجام بشه .
برا من که از باگهای پیس هم اعصاب خورد کن ترهنقل قول:
سلام دوستان واقعا سوالات مهمي دارم لطفا حتي به يكي هم شده جواب بدين ممنون.1- ببخشيد cleen sheet تو كرير مود چيه وچيكار كنم كاسياس بيشتر از همه باشه حتي يك دونه هم cleen sheet نداره.2- چي شد اون همه ميگفتن تغيير آب و هوا يا شورش هواداران و پرتاب اشيا به زمين بازي چرا نيستش حتي يك بار هم هيچ كدوم اتفاق نيفتاده چه بازي هاي مهم و چه بازي هاي معمولي. لطفا پاسخ بدين دستتون درد نكنه. برادري مي كنين اگه جواب بديد.
1-clean sheet یعنی بازی هایی که توش دروازه ات باز نشده . وقتی cleen sheet مثلا برابر 10 باشه یعنی توی 10 تا بازی از تمام بازی های لیگ دروازه ات بسته بوده .نقل قول:
2-این قضیه رو کی گفته اصلا . اونو شما به من نشان بده اول :n02: به هیچ وجه قبل از فیفا 14 همچین خبرهایی منتشر نشد . فقط بعضی سایتهای دانلود واسه اینکه بازی رو گنده کنن یه سری دروغ راجع به امکانات بازی نوشتن . جالبه توی همون سایتها هم هر کی راجع به این دروغ ها کامنت میزاشت سریع کامنتش رو پاک میکردن یا کلا کامنتش ارسال نمیشد .
آقا یکی به من کمک کنه.....این بازی تازگی ها برا من خیلی آسون شده به طوری که تو هر بازی راحت 3-4 تا میزارم تو کیسه حریف....اونم با تیم اینتر به بزرگترین تیمها...احساس میکنم از وقتی که کرک 5 رو دانلود کردم اینطوری شده یا نمیدونم من خیلی قوی شدم تو این مدت...تو وردکلس بازی میکنم...
یادمه تو دمو با هرتیمی 3-0 میباختم میگفتم پیشرفت کردم!
چرا اوریجن برای من هروقت اجراش میکنم پیغام میده که امکان انلاین نیست؟؟؟؟ و فقط به صورت افلاین کانکت میشه؟؟
دوستان نسخه رلودد دیگه نمیاد؟
آقا چطور میتونم تو فیفا مث مسترلیگ pes تیم درست کنم و پیشرفت کنم؟
طبیعیه . فیفا از همون اول که یادمه یه جور گیم پلی تصادفی داره . یعنی مثلا یه روز میای بازی میکنی میبینی راحت 5 تا به حریف میزنی و یه روز میای بازی میکنی میبینی به زور بازی رو میبری . البته حال خود ادم هم تاثیر داره . مثلا یه روز بی حالی یه روز باحالی . یا یه روز ناخوداگاه تاکتیکت رو عوض میکنی ولی خودت هیچی حس نمیکنی . تمام اینا تاثیر داره روی اینکه بهتر نتیجه بگیری . احتمالا یه مدت دیگه توی کریر که بری باز دوباره به حالت اول برمیگردی و باز دوباره میای رو فرم . مثل یه بازیکن واقعی :n02:نقل قول:
احتمالا مشکل از نت ایرانه . این چندوقته نت افتضاح شده . پینگ افتضاح و سرعتا خراب . مخصوصا اینترنت مخابرات مشهد :n09:نقل قول:
نه دیگه . به احتمال زیاد نمیاد . همین کرک 5 رو باید بچسبیم . فعلا که خوب کار میکنه . یه مدت دیگه هم که قیمتها خوب شد من که ارجینال میخرم .نقل قول:
توی فیفا واسه اینکار باید از قسمت Career بری . یه new career بزن و بعد manager career رو انتخاب کن و بعد هم تیمت و ...نقل قول: