:n14:....نه متاسفانه ..خیلی هم دلم میسوزه از این بابت ..چکار کنم که تو فک و فامیل از اینجور تخصصها نداریم ...یه راه و چاره ای لطفا ( می دونم که جاش اینجا نیست ..خودم خجالت می کشم !):wac:نقل قول:
Printable View
:n14:....نه متاسفانه ..خیلی هم دلم میسوزه از این بابت ..چکار کنم که تو فک و فامیل از اینجور تخصصها نداریم ...یه راه و چاره ای لطفا ( می دونم که جاش اینجا نیست ..خودم خجالت می کشم !):wac:نقل قول:
اونقدری که من واسه خرید این لپ تاپ تحقیق کردم،اگه زن میخواستم بگیرم تا الان پیدا کرده بودم،نقل قول:
من راستش رو بخواین میترسم بگیرم ولی مشکل دار دربیاد مثلا دکمه های کیبوردش در بیاد،صفحش پیکسل سوختگی پیدا کنه،خلاصه ازین جور مشکلات واسه همینه دو دل شدم.
برای من با وب وبگردی م+ وای فای روشن و آهنگ و اینجور چیزای ساده ودیدن فیلم 2ساعت دوام آورد:n27:نقل قول:
دوست من ۲ ساعت تا ۲:۳۰ عادی هستش.نقل قول:
شما مشکلتون چیه؟نقل قول:
اگه بخواهد ارزون بشه طی 2الی3 هفته آینده فوقش میشه 2600000 تفاوتش با الان 50000 میشه.دلار هم به نظر نمیرسه به زیر 3000 بیاد.من هم مثل شما دو دل بودم ولی دیدم تا کی باید صبر کرد و رفتم گرفتم.نقل قول:
عادیه.زیاد حساسیت نشون ندین.از صحبت بچه های تاپیک تا الان جوری که من متوجه شدم بین 2 تا 3ساعت باطری دوام میاره.فقط زمان استفاده از گیم و نرم افزار های گرافیکی سنگین از باطری استفاده نکنید چون به باطری اسیب میرسونه.نقل قول:
بله 740 از 635 قوی تره و مصرف کمتری دارهنقل قول:
از نظر من فردا بخر .. فک نکنم به این زودیا ارزون بشه...
به نظر پاساژ پایتخت بری بخری بهتره.. چون اونجا قیمت بالا و پایین زیادی داره
و اگه خوب بگردی می تونی ارزون تر بخری
بعله منم گفتم عادی هستش.نقل قول:
موقع گیم و کارای سنگین هم به احتمال زیاد خیلی با لگ اجرا کنه(بازی های سنگین) و همونطور که اشاره کردید به باتری و Cpu فشار میاره.
شما یه سر به این صفحه بزننقل قول:
اون ستاره رو یادت نره پاک کنی !کد:http://soft*98.ir/os/windows-8/13984-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8.html
گارانتی رو واسه همین روزا ساختن :n01:نقل قول:
موقع خرید یکی از دوستام بهم گفت اینقد که تو داری تحقیق میکنی واسه لپ تاپ چطوری میخای زن بگیری!نقل قول:
جمله شما روکه دیدم کلی خندیدم:n08:
گارانتی :n08: من که تو ایران گارانتی هیچ اعتباری برام نداره.نقل قول:
چون که تجربه کردم میگم.
بچه ها ، واقعا لازم هست موقع بازی کردن برای لپ تاپ کول پد گذاشت ؟
نه لازم نیست
دیگه بستگی به شرکتش داره .نقل قول:
دوستم خودش زد اسپیکر لپ تاپو سوزوند فرستاد گارنتی تعمیر شد فقط هزینه ارسال لپ تاپ پای خودش بود !
خُب حرف شما هم درستهنقل قول:
اما من که ۱۰۰ تومن بالا گارانتی پول دادم اونوقت همون روز که خریدم کلید کیبورد در اومد و گارانتی حتی زیرِ بار نرفت دست بزنِ بهش باید دیدم نسبت به همه شرکتای گارانتی تغییر بکنه؟
بله ايشون راس ميگن چون هارد اكسترنال دوستم گارانتي سازگار بود اونطور كه به من ميگف هاردش مشكل پيدا كرده بود و تعمير مقدور نبود يه هارد نو بهش داده بودن .نقل قول:
راستی من فردا میخوام لپ تاپ رو بگیرم گارانتیش چی باشه؟نقل قول:
تا صفحه 110 تاپیک رو خوندم اونجا رو هم خوندم که رفتید گارانتی و هیچ ترتیب اثری نمیدادن!
اونجور که من فهمیدم از این 110 صفحه به نظر خودم سازگار بهتره؟
شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
فردا میخوام بخرم!نقل قول:
شما میگید پایتخت برم؟
رضا و ایرانیان چه طور است؟
ممنون از دوستانی که گفتند باطریشون چ قدر دوام آورده!!!
یکی از دوستان بود که میگفت در حالت تقریبا بیکار 82 دقیقه دوام آورد و بعدش خاموش شد!؟؟
گفتم شاید لپ تاپ رو گذاشتن رو حالت High Performanceنقل قول:
شاید هم جدا باطریش مشکل داره
من خودم شخصا سازگار گرفتم 2 ساله .نقل قول:
امیدوارم هیچ وقت کارتون به گارانتی و ... نکشه .
دوستان پاساژ رضا و پایتخت صبحا ساعت چند باز میکنن؟
بابا داداشه من دلسوزی نداره که :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید بعدش آنزیپش کنید
بعدش install.cmd رو به صورته run as administrator اجرا کنید و ویندوز شما جنیون میشه.
یاحق
رضا که تا اونجایی که من میدونم کلا 8 تا مغازه بیشتر نداره که z500 می فروشننقل قول:
ایرانیان رو نرفتم
ولی پایتخت رفتم.. به فرض یه مغازه میداد 2800 اونیکی میداد 2600 :n04:
اگه راهت دور نمیشه برو پایتخت
2800 :n04:نقل قول:
خوبه که فرض بود :42:
البته دور از ذهن نیست دی جی کالا داره با رم 6 می ده 2,620 .
با اون 50 تومن رم واسه 8 می شه 2,670 تفریبا همون 2,700
من یه هفته پیش هم رضا رفتم هم پایتخت!
پایتخت دزد بازاره متاسفانه!!!
من با رم 6 خریدم 2.270 ! برگرد ارزونش رو پیدا کنینقل قول:
2270 :n04::n04::n04:نقل قول:
فکر نکنم دیگه ارزون بشه .
البته من اسفند خریدم گرافیک 635 ، از این ناراحتم backlit نداره :n14:
یه مشکلی هست اون درایور بود نصب کردم کار میده اما بین دو تا گرافیک سوییچ نمیکنه و کلا با Intel کار میکنه تا وقتی که خودم رو بازی بزنم و run az nvidia procesor بزنم راهی نیست اتوماتیک باشه؟؟ یه درایور قبلا روش نصب بود اون اتوماتیک بود ویندوز که عوض کردم پرید کاری نمیشه کرد؟؟؟نقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
چرا اتوماتیک سویچ می کنه ولی بعضی از بازی هارو شناسایی نمی کنه واسه همین با کارت گرافیک Intel کار می کنه . ( تو ورژن ها قبلی هم همین طور بود بعضی از بازی ها شناسایی نمی شد . ) چون موقعی که تو دسک تاپ هست از کارت گرافیک داخلی استفاده می کنه ، ولی یه نرم افزار باز می کنین بسته به نیاز نرم افزار یکی از کارت گرافیک هارو برای کار انتخاب می کنه ( در هنگام کار با برنامه اجرا شده کارت گرافیک ها سویج نمی شن )نقل قول:
می تونین Nvidia Control Panel رو باز کنین . روی گزینه Manage 3D Settings کلیک کنین و گزینه Preferred .... رو بزارین رو کارت گرافیک Nvidia . این جوری هر نرم افزاری که بخواد از کارت گرافیک استفاده کنه از Nvidia استفاده می کنه
به زرس قاطع میتونم بگم که اون شخص خود بنده بودم. در جواب اون یکی دوستم بگم که لپتاپ در حالت Balanced بوده. ولی میخوام یه امیدواری واسه همیشه به دوستان دو دل بدم.نقل قول:
نتایج قبل از عمل::n09:
--در حالت بیکار 83 دقیقه{نور LCD = مینیمم . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% }
--حالت فیلم 72 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= خاموش . صدا=60% }
--حالت فیلم 72 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }
--حالت فیلم 74 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% } جالب اینجاست بلوتوث و وای فای روشن 2 دقیقه بیشتر شارژ دهی کرد.
-- حالت وبگردی با وای فای 70 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }
-- حالت وبگردی با وای فای 68 دقیقه {نور LCD = 100% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=30% }
و این شد که این نتایج ما را بر آن داشت تا خیلی سفت و سخت یقه گارانتی را بچسبیم و لپتاپ را به پیوست نامه ای با ذکر نتایج یادشده، به شخص شخیص مدیریت گارانتی هماهنگ جهت بررسی بیشتر ارجاع دادیم تا اینکه بر آنان آشکار گردید که حقیقت با ماست. و خلاصه اینکه شرکت گارانتی پس از مذاکرات و گیر و دار فراوان به زیر بار برفتندی و باتری را عوض بکردندی. بعد از تعویض هم دو سه تا فیلم گذاشتم 72 دقیقه فقط به 81 دقیقه ارتقا پیدا کرد نه بیشتر. اما اما اما... تا اینکه بایاس دستگاه و فریمور خود باتری آپدیت کردم. دیگه ok شد.
بعد از عمل: :n20:
حالت وبگردی با وای فای 197 دقیقه به عبارتی 3 ساعت و 17 دقیقه {نور LCD = 50% . بلوتوث= فک کنم خاموش:n13: . وایرلس= روشن . صدا=60% }
****شرمنده دیگه دلم نیومد باتری رو اذیت کنم هی شارژ و دشارژ کنم تا بقیه تست ها رو انجام بدم.
خدارو شکر دیگه راضیه راضیم.:42:
خوشحالم راه افتادی:n01:نقل قول:
با تشکر از دوست عزیزمان حکیم الدوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مزاحی بیش نبود ! ) نکاتی هست باید به عرض رسانده شود برای صاحبان جدید زد پانصد ! چون فردا جملگی قلم و کاغذ در دست گرفته و به گارانتی شکایت می کنند که چرا بایوس و باتری آپدیت نمی شود .
آقا فریم ور باتری و بایوس تو نسخه ها جدید آپدیت شده لازم نیست شما آپدیت کنین .
لطفا سوال نفرمایید چگونه آپدیت شود :n01:
آقا مبارکتون باشهنقل قول:
تقریبا تمام پست هاتون رو خوندم که میگفتید شارژ نگه نمیداره و این حرفا!!!
فنش برات بچرخه
ما هم 3-4 ساعت دیگه میریم بگیریم لپ تاپ رو
پس پایتخت برم؟نقل قول:
پایتخت رو شنیدم بنداز بندازه ؟
رضا هم که گفتید 8 تا مغازه لنوو فروش هستند:n04:
پس با این تفاسیر برم پایتخت؟!!
اگه 14 اينچ دوس داشتين به Z400 هم نگاهي داشته باشين :)نقل قول:
14 دیگه خیلی کوچیکه!!!نقل قول:
الان پی سی من مانیتورش 24 اینچ هست.
سلام دوستان . من هم یکی خریدم ولی ویندوز نصب نیست روش میخوام ویندوز نصب کنم . ویندوزم هم گردو هست ولی هر کاری کردم روی دی وی دی رام بوت نشد فقط گزینه هاش یکی از طریق اینترنت بود و یکی هم از طریق یو اس بی . ممنون میشم راهنماییم کنید ویندوزش رو نصب کنم
لپ تاپ داره از طریق EFI بوت میشه . در این حالت پارتیشن بندی به صورت GPT انجام می شه که خوراک Win 8 هستش!!!نقل قول:
اگه فلش مموری دارین می تونین با PowerIso یا Ultraiso دی وی دی ویندوز رو روی USB بریزین و اونو بوتیبل کنین و از این طریق ویندوز رو نصب کنین . در این صورت نصب ویندوز خیلی سریع می شه ( زمان گرفتم 6 دقیقه و خورده ای !!!!!! ) سرعت بوت ویندوز هم بهتر می شه .
ولی مشکل اینه که دیگه هیچ ویندوزی به جز 8 کنارش قرار نمی گیره .
اگر هم خواستین به صورت پارتیشن بندی MBR انجام بدین ، با دکمه Fn+F2 برید توی بایوس و بوت رو از روی UEFI بزارین رو Legacy Support و Legacy First . این جوری از رو دی وی دی هم بوت می شود