من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشهنقل قول:
Printable View
من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشهنقل قول:
ایکس ویژن بحث ما نیست و فقط محصولاتی است که در سایت pmp4 عرضه می شوند البته اختلاف قیمت 2 هزار تومان چیزی نیست ، بالاخره بعضی ها یا با شما آشنا هستند یا دوستتان هستند یا شما فردی هستی که خیلی تخفیف میگیری یا فروشنده جون قدرت فروش ندارد و جنسش مانده ، ان را با قیمت پایین عرضه می کنند.نقل قول:
اما هدف ما این نیست که بگوییم از ما فقط خرید کنیم ، بحث ما این است که اجناس قاچاق ، بدون گارانتی ، بدون هولوگرام تکتا نخرید
درست است که شاید اجناس قاچاق کمی ارزانتر از اجناس با گارانتی و مورد تایید صداوسیما باشد اما سودی که فروشنده آنها می کنند از سودی که نماینده های رسمی می کنند بیشتر است چون نه تعرفه گمرکی می دهند نه مالیات و نه خدماتی در قبابل گارانتی و تعمیرات می دهند.
عکس های مربوط به بلوسنس غیر معتبر و بلوسنس اصل
بلوسنس معتبر (سمت راست عکس ) - بلوسنس غیر معتبر (سمت چپ عکس)
1- بلوسنس معتیر کارت گارانتی تعویض یکساله دارد و هولوگرام مربوط به اصل بودن آن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - بلوسنس معتبر دارای تاییده شرکت تکتا (صداوسیما) می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فیلم هایی که با TotalMedia 3.5 ضبط می کنم توی خود برنامه صدا داره ولی توی media player و km player و k-lite صدا نداره .( فقط با vlc media player صدا داره ! )
میخوام فیلم ها رو تبدیل کنم به یه فرمتی که بشه روی divx خونه پخش کنه .
با چند تا برنامه امتحان کردم بازم بی صدا بود .
مشکلش از کدک هاست یا چیز دیگه ایه ؟
کسی تاحالا کانورت کرده روی این دی وی دی های معمولی پخش کنه ؟
جنس چینی که اصل و غیر اصل ندارد!نقل قول:
واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.
این خدمات پس از فروش چی است؟نقل قول:
تفاوت بین دو مدل 111 و 121 ایکس ویژن چیه؟دوستانی که این مدل ها رو دارند راضیند؟
اگه فرمتش ts هست شاید با TMPGEnc 4.0 XPress بتونید تبدیل کنید. اما اگه مثل BlazeDTV فرمتش MPEG هست که باید قیدش رو بزنید چون خیلی بد قلقه.نقل قول:
TotalMedia رو رها کنید و از برنامه DVBViewer استفاده کنید خیلی بهتره. خروجیش هم استانداردتره باز امیدی به تبدیلش هست.
با توجه به این مطلبی که من خوندم لازم می بینم یه خبر موثق رو هم من بدم. چند روز پیش با چشم های خودم دیدم اداره تعزیرات یا بازررسی تعدادی از دستگاه های گیرنده دیجیتال بدون هولوگرام تکتا را از فروشگاه های پشت شهرداری و توپخونه جمع و توقیف کرد. حالا می فهمم که موضوع چی بوده. بابا دمشون گرم. ولی به نظر من گارانتی اگه واقعا گارانتی باشه ارزش داره آدم حتی 20 هزار تومن اضافه بده. تازه فقط گارانتی که نیست خود اون هولوگرام تکتا به آدم کلی دلگرمی میده که دستگاهی که خریده پدر مادر داره. اونم بلوسنس که اصلا تو سایت های چینی پیدا نمیشه و اصلیتش اسپانیاییه.
جناب SONY-SHOP من هم كه گفته بودم در مورد گارانتي دستگاها تو اون پست ولي خب بقول دوستمون جنس چيني ...
ولي در كل وبدون در نظر گرفتن قيمت بازار عاقلانه ترين كار اين است كه خريدار جنس باگارانتي معتبر تهيه نمايد.
اين سليقه مشتري است كه جنس باگارانتي باقيمتي كمي بالاتر بخرد ويا بدون گارانتي وارزانتر. شما كه فروشنده هستيد بايد به مشتري خود احترام بگذاريد.
در هر صورت ازمن ناراحت نباشيد زيرا قصد من اطلاع رساني بود و همه بايد از قيمتهايي كه دربازار عرضه ميگردد با خبر باشند.
نه عزیزجون.مدل xvision 333.اگه اطلاعاتی دارید برام بگید لطفا.نقل قول:
کد:http://www.mydvb.ir/index7-5-f.asp?src=http://www.mydvb.ir/goodsintro4-f.asp%3FG_id%3D15050%26Ma_id%3D37020%26Mi_id%3D10518%26Text1%3Dundefined%26Price1%3Dundefined%26Price2%3Dundefined
این حرفم ربطی به بحث فروم نداره اما میگم و دیگه بحث رو ادامه ندیم :نقل قول:
من مجاز نیستم این موضوع رو اطلاع رسانی کنم ! اما حالا فکر کنم جایی هست که باید مطرح شه
ببین دوست عزیز ، ما مردم برای کارامون اسمای قشنگی انتخاب می کنیم مثلا به بهره میگیم اسکونت !
این جریان "بدون گارانتی" هم از همون اسماس !
وقتی میگیم "بدون گارانتی" یعنی اینکه این اختلاف قیمت فقط به خاطر "گارانتی" هستش و میشینیم کلی فحش میدیم به شرکتی که جنس رو گارانتی کرده که چرا انقدر واسه گارانتی داره میگیره !!!
اما وقتی لفظ درست این نوع اجناس رو به کار ببریم که همون اجناس "قاچاق" هستش ، موارد دیگه ای هم توی اختلاف قیمت پیدا میشه !
شما درسته که وقتی که جنس قاچاق را با قیمتی کمتر از جنس قانونی میخرید اما سودی که به قاچاقچی و قاچاق فروش میدید ، بیشتر از سودیه به فروشنده جنس قانونی میدید !!
حالا چیزی که من می خواستم بگم :
شما می تونید محصولات سونی یا هر مارک دیگه ای رو از کیش یا هر منطقه آزاد تجاری دیگه با قیمتی کمتر از بانه بخرید ! با این تفاوت که جنسی که مثلا از کیش میخرید گارانتی رسمی سونی رو هم داره !!!!
می دونید چرا ؟ چون کیش منطقه آزاد هستش و تعرفه گمکی نداره و واردکننده ها دیگه تعرفه گمرکی رو روی قیمت اجناس نمی کشن
فقط مشکل آوردنش هستش که توی فرودگاه اون تعرفه گمرکی رو ازتون میگیرن ، ولی به غیر از ال سی دی ، میتونین بقیه محصولات رو برای استفاده خودتون بیارید و تعرفه پرداخت نکنید
پس مطئمن باشید با خرید اجناس قاچاق فقط یک عده قاچاقچی و قاچاق فروش رو تپل تر می کنید بدون اینکه هیچ خدماتی از اونا بخواید و به شرکت های کشورتون ضرر بزرگی میزنید
درباره جنس "بدون گارانتی" در پست قبلی توضیح دادمنقل قول:
فرقی نداره که جنس چینی باشه ، ژاپنی یا ... مهم اینه که لفظه "بدون گارانتی" اشتباهه
بعدم ، دیگه الان هه مارکهای بزرگ رو اکثرا چین تولید میکنه
با سلام به دوستان
در کل خانواده من تلویزیون زیاد نگاه می کنند لذا برای دریافت باکیفیت تصویر قصد خرید یه ستاپ باکس رو دارم
تایپیک ها رو خوندم وبه نظر رسید بلوسنس و برایت بهتره .
میخوام بدونم کدوم یکی کاری تر وسخت جون است.(مثل ویدیو های ایوا قدیمی)
و یا اینکه صبر کنم تا مورد های جدیدی به بازار بیاد.(TV ال سی دی ال جی تایم ماشین HD است).
برای کامپیوترم ایکس ویژن گرفتم که خوبه اما برای تلویزیون موندم چی بگیرم.
اگر پخش فایلهای ویدیویی با فرمت های مختلف HD براتون در کنار پخش دیجیتالی تلویزیون اهمیت داره، پس بلوسنس رو بگیرین. این نظر منه که با بلوسنس کار کردم. بلوسنس از یه شرکت معتبر اسپانیایی هست.نقل قول:
در ضمن ویدیوهای آیوا گاهی تسمه هاشون باید عوض میشد گاهی باید هد رو تعویض یا تعمیر میکردند یا مثلا مکانیک ورود و خروج کاست فیلم ایراد پیدا میکرد ولی این دستگاه های دیجیتالی از اون قطعات قابل استهلاک نداره که بخواد به این راحتی ها خراب بشه.
اگر نوسان برق نباشه و حواسمون جمع باشه که پس از هر بار استفاده با زدن دکمه قرمز پاور روی کنترل از راه دور، ستاپ باکس رو خاموش کنیم، این جوری به دستگاه فشار نمیاد و عمر کارکردش خیلی بالاتر میره. چون من دیدم یه عده تلویزیون رو که خاموش میکنند یادشون میره ستاپ باکس رو هم با کنترل خاموش کنند و این دستگاه بیچاره تا فردا همینطور پشت سر هم روشنه!
به نام خدا
سلام
كسي ميدونه چطور فليم با فرمت هاي مختلفي مثل wmv يا vob رو ميشه به فرمت trp تبديل كرد؟
آخه اين طور كه معلومه مبدل ديجيتال x.vision مدل 111 تنها فرمت trp رو ميشناسه
يكي از دوستان انگار گفتن h.264 همون trp هست. من نرم افزاري دارم كه به اين فرمت ميتونه تبديل كنه . اما پسوند فايل رو mp4 ميذاره و اونسه تا فايل ديگه كه پسوندشون idx و ifo و bak هست رو نميسازه
و مشكل هم همينجاست كه مبدلي كه دارم اين پسوندها رو هم براي پخش فيلم لازم داره
ممنون ميشم يكي كمكم كنه:41:
t14 بلوسنس داغ میکنه یانه؟
در هر صورت با توجه به عنوان این تاپبک ، طبیعی هست که حتی مشاوره هم به معرفی و تبلیغ یک دستگاه تبدیل بشه .نقل قول:
االانم بعضی مارکها هستند که همان 50 تومن قیمت دارند مثل مارشال که فقط گیرنده هستند و کار دیگه ای نمی کنند
لطف می کنید اساتید این سوالو جواب بدید که چطور میشه نرم افزار دستگاه دیجیتال رو افزایش داد؟ آموزش بدید
هر مارکی نرم افزار و روش خاص خودشه دارهنقل قول:
اینو باید از شرکتی که دستگاهتون رو وارد میکنه یا فروشنده بخواید
مارکش چیه؟
مارکش شاتل است؟
آپدیتش را از چه سایتهایی میشود دریافت کرد؟
Thank You Very Much
اصلاً 1000 تومن! واقعاً برنامه هاي صدا و سيما ارزش اينو داره كه كسي از اين گيرنده ها بخره؟!
نه اصلا ارزششو نداره
آیا ایران ----- اچ دی تولید کرده و یا دیش که مجوز داشته باشه و بشه کانالهای ایران و که روی ماهواره عربست هست رو دریافت کرد؟
خیلی ممنون که اهمیت دادی و جستجو کردی و پاسخ من رو دادی؟ جناب SONY-SHOP
بستگی داره تا دنبال چه جور برنامه هایی باشید.نقل قول:
لطفا از این بحث های روشن فکرانه نکنید.
با سلام
چند وقتی هست میام اینجا و این نقل قولها و گفتگوها رو میخونم. بعضیاشون خوب و سازندن بعضیاشون هم واقعا ...
اولا من از دوستان چه کسانی که عنوان کارشناس و فروشنده و باقی مسائل رو یدک میکشن و چه کسانی که دنبال اطلاعات و خرید و امتحانن تقاضا میکنم که در هر جایی که هستن سعی کنن صداقت و مسئولیت پذیری نسبت به حرفی که میزنن رو به خاطر داشته باشن و سعی نکنن که به خاطر عدم آگاهی و یا خدای نکرده سودجویی حق الناس و امانتی رو به گردنشون بذارن. همه ما روزی در پیشگاه خدا جوابگوی اعمالون هستیم و مطمئنا در این دنیا هم عاقبت خوب و زندگی سلامت نصیب کسایی میشه که درستی و صداقت رو پیشه کنن.
بعد از سخنرانی تجربیات اندک خودم رو در اختیارتون میگذارم.
من خودم چند وقتی هست که ----t استفاده میکنم به این منظورم یه مانیتور LED که ورودی HDMI داره و قیمتش با گارانتی هم نصف قیمت تلویزیونهای LCD هم اندازشه خریدم و یه ----t با مارک سینام.
از گیرندم راضی هستم چون تو مناطقی که حتی سیگنال ضعیفی دارن هم تصویر بدون پرشی داره و در ضمن MEDIA PLAYER هم هست . فرمتهای MKV,AVI,DAT,,MP4 رو باهاش دیدم با زیرنویس فارسی خوب و خوانا و قابل تنظیم رنگ و اندازه با فرمت SRT. فقط بعضی فایلهای AVI رو بدون صدا پخش میکنه که فکر کنم ایراد از نرم افزار دستگاه باشه .داغ هم نمیکنه و تو مدت زمان زیاد هم مشکلی نداره . کنترل دستگاه هم از فاصله دور کار میکنه اما بعضی وقتا قاطی میکنه و با زدن یه کلید یه کار دیگه میکنه.
در ضمن دکمه اختصاصی PLAY نداره و جایگیری کلیدها هم اصلا خوب نیست. فرمتهای ضبطش هم با POWER DVD 10 و VLC PLAYER قابل دیدنه. TIME SHIFT هم داره. هارد اکسترنال رو نمیدونم ساپورت میکنه یا نه یه مدل بهش زدم کار نکرد فکر کنم از فرمت هارد بوده احتمالا.
من با گیرنده مارشال و ایکس ویژن هم کار کردم .
مارشال نسبت به قیمت امکانتش مناسبه . مثلا TIME SHIFT داره که بعضی از گرونتراش هم ندارن . رنگ و شفافیت تصویرش هم خوبه اما 2 تا نقص بزرگ داره . اولی که کوچیکتره اینه که با کیفیت سیگنال زیر 70 درصد تصویرتون مدام قطع و وصل میشه اما بالای 70 تصویر خیلی خوبه به همین خاطر به درد جاهای دور از مرکز نمیخوره مثل حومه شهر . اما تو خود تهران که خوبه. دوم اینکه با یه فرمتی ضبط میکنه که در دکان هیچ بقالی پیدا نمیشه !!! فرمت dvr . حتی وقتی با خودشون تماس گرفتم گفتن از قصد این کار و کردیم که نکنه!!؟؟ گفتم خب بقیه دستگاهها که پخش میکنن طرف که معلومه خیلی اطلاعات داشت با قطعیت کامل گفت هیچ دستگاهی این کار رو نمیکنه (همچنان !!!!!؟؟؟؟؟).
گیرنده ایکس ویژن هم چیز خاصی نداشت اونم با سیگنال پایین جوابگو نیست اما از مارشال بهتره یعنی پرش تصویرش تو سیگنال کم کمتر از مارشاله . TIME SHIFT هم نداشت . البته این مدل جدید که HDMI داره رو نمیدونم من قبل این مدل 121 رو میگم.
هیچ کدوم از 3 دستگاه بالا OTA رو ساپورت نمیکردن . شاید تو آپدیتهای بعدی ساپورت کنن ( البته اگه آپدیتی داشته باشن!)
اگر کسی تونسته این فرمت ضبط مارشال یعنی DVR رو قابل دیدن کنه لطفا آموزش بده . با تشکر
درسته مارشال حدود 50 هستش . منم مدل 885 رو دارم واقعا از نظر گیرندگی خوبه. سیگنال من 89 و کیفیتم 97 درصد. می تونی یه شبکه رو ببینی و دیگری رو ضبط کنی. تایم شیفت هم داره اما حیف که پلیر نیست. فقط mp3 و عکس پخش می کنه با برنامه های ضبط شده خودشو.نقل قول:
سرعت لود شدن و تعویض شبکه هم خوبه. کیفیت ضبط خوبه. روی خودشم هم دکمه منو رو داره. اینم مزیتی هستش.
شما میرید 50 هزار تومن میدید یه DVD Player می خرید که صرفا کارش پخش انواع CD و DVD یا نهایتا پخش از فلش و مموری کارت است. اما مثلا 92000 تومن پول میدید برای یه گیرنده ای مثل بلوسنس (چون خودم بلوسنس دارم این مارک رو مطرح کردم ولی مارک های دیگری هم هست) که هم یه گیرندست و می تونید کانال هارو با کیفیت عالی ببینید و علاوه بر اون می تونید تا 2 ترابایت هارد و انواع فلش بهش وصل کنید و هرچی می خواهید با اون دستگاه DVD Player ببینید بریزید تو هارد و با این دستگاه ببینید. به نظر من که می ارزه.نقل قول:
اینجا تبدیل شده به تاپیک تبلیغاتی.
ایکاش از تو تلویزیون ها گیرنده هاشو کم نمی کردن که الکی مجبور نشیم اندازه ی پول یه DVD پلیر بابت یه چیزی مثل ----t پول بیخود بدهیم.
مگه یه گیرنده چی داره که الکی اینقدر گرون هست، نهایت باید 50 تومن باشه، احتمالن از چین با قیمت خیلی کمی می خرند.
سوني شاپ جان اينارو ولش كن!
اين كاربر بهروز هم قبلا از اين حركتا كرده!
از فريمور t7خبري نيست؟
من هر چي زنگ زدم كسي در بخش فني پاسخگوبيود!
اولن من DVD پلیر 50 تومنی نمی گیرم چون دنبال کیفیت هستم حداقل یک برند نسبتن اسم و رسم دار میگیرم(که گرفتم قبلن)، دومن برای پخش فایل بازم یه مدیا پلیر خوب می گیرم مثل WD یا یک مدل قوی مشابه، به نظر من اصلن ارزش نداره که که دستگاه بزرگی مثل بلوسنس و یا مدل های دیگرو با قیمت 90000-70000 بگیرم که نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب.نقل قول:
باز اگه یک دستگاهی وارد کنن که هم پلیر خوبی باشه و هم گیرنده خوبی باشه ارزش داره تا 100 براش هزینه کرد ولی نه دستگاه های موجود فعلی.
امیدوارم که دستگاه خوب و با کیفیتی وارد بازار بشه که هم قیمت مناسب و هم کیفیت مناسبی رو داشته باشد که ما هم از آنالوگ به سوی دیجیتال برویم.
شما مگه بلوسنس رو امتحان کردید که خیلی صریح میگید "نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب"؟
بعدش اول شما گفتید DVD Player پنجاه هزار تومنی. حالا میگید WD که 160 هزار تومنه!!!
در ضمن پلیر بلوسنس شاید به پای WD نرسه. ولی به نسبت قیمتش دستگاه خوب و کاملیه.
بلوسنس در مقایسه با WD فقط فایل های WMV و FLV رو پخش نمی کنه. ولی همین بلوسنس که از نظر شما پلیر خوبی نیست زیر نویس SRT فارسی رو ساپورت می کنه که WD این قابلیت رو نداره.
امکان داره تو فیرمورهای بعدی FLV و WMV رو هم ساپورت کنه؟نقل قول:
من چند ماهه که مطالب تاپیک ها رو خوندم و دوستانی که داشتن گزارشات خودشون رو ارائه دادن، حتمن نباید یه چیزیرو خرید، فروم و مشاوره برای همینه که، برای به اشتراک گذاشتن تجارب،نقل قول:
نتیجه: بلوسنس گیرندگی ضعیفی داره و برای جایی خوبه که فرکانس بالا باشه، قدرت پخش فایل های FullHD با بیت ریت بالا رو نداره، پس یعنی نه گیرنده ی قوی هست و نه پلیر قوی.
WD رو 130-40 هم دوستان قیمت دادن و 110 مدل های مشابه رو.
من هیج جا نگفتم DVD پلیر 50 تومنی، درست و با دقت بخون تا جواب بی ربط ندی، گفتم نهایت این --- ها 50 تومن باید باشند.
ساپورت زیر نویس در درجه دومه برای من، نخست کیفیت.
اون مهندسینی که در آزمایشگاه های تخصصی شرکت تکتا نشستن قطعا از من و شما بهتر میفهمن که یک دستگاه گیرندگیش یا پلیرش در حد استاندارد هست یا نه و مسلم این که تا یک دستگاه کلیه آزمایشات را با جواب مثبت رد نکنه بهش تاییدیه و هولوگرام نمیدن. پس بهتره نظر غیرکارشناسی و غیرعاقلانه ندیم. به نظر من مهم تر از هرچیز اینه که یک دستگاه تاییدیه یک سازمان معتبر رو داشته باشه و اون سازمان معتبر گارانتی اون شرکت واردکننده و عرضه کننده رو قبول داشته باشه. درضمن هیچ کدوم از دستگاه هایی که گارانتی و تاییدیه تکتا را ندارند توسط شرکت های واردکننده و عرضه کننده اون دستگاه تعمیر نمی شوند. این رو من خودم از شرکت عرشیان تجارت پرسیدم. اونها حتی حاضر نیستن راجع به دستگاه بلوسنس بدون هولوگرام که قاچاق وارد شده وقت پاسخ بذارن. چه برسه به اینکه تعمیرش کنن. ولی دستگاه هایی که هولوگرامشون روش باشه تا یک سال تعویض می کنن. تازه بعد از سال اول تا یک سال دیگه بدون اجرت تعمیرش می کنن. شرکت های دیگه هم طبق ضوابط خودشون عمل می کنن.
من این موارد رو خودم دنبال کردم و به نتایجی که نوشتم رسیدم.
برای اثبات اطلاعاتی که دادم می تونید از این لینک هم یک بازدیدی داشته باشید:
کد:http://www.vcp.ir/viewcman.php?id=d130c&user=digitaltv
اینجا اصفهان ملک سیتی امروز سیگتال دیجیتال را دریافت کردم
از يوزر وپاسوورد behrouz2 متاسفانه 4 نفر دارندبصورت مشترك استفاده ميكننداين يوزر وپاسوورد درسايت sispda گذاشته شده بود از ناظم سايت خواهش ميكنم كه behrouz2 را حذف كند.
با تشكر
همچین میگی مهندس :31:و آزمایشگاه های تخصصی انگار تو اروپایی ژاپنی چیزی هستی؟ :27:نقل قول:
بابا اینجا همه چی قلابیه، تو یه جنس درپیت وارد کن یکمی پول خرج کن، بعد با قیمت چندین برابر بفروش.
اونا هم که دستگاه تهمیر نمیکنن برا اینه که پولش قیلش از مشتری تو جیبشون نرفته، وگرنه دو تا دستگاه مشابه با هم یکی هستن.
نظر سنجی جالبی بود xvision که همه تو تاپیکش ازش شاکی بودن رتبه ی خوبی کسب کرده است.
این دستگاه ها هر کدوم یه پاشون میلنگه، و گرنه منم تا حالا یکی گرفته بودم.
سلام
آقا من یه مشکلی با این بلوسنس دارم
تا کانال 8 خوب می گیره ولی از 9 تا 14 رو وقتی می زنی مینویسه "سیگنال وجود ندارد" اما 5 ثانیه بعد تصویر میاد
ضمناً تو این کانالها اگه ولوم رو کم و زیاد کنی تصویر میره و همون پیغام رو می نویسه ولی باز بعد از 5 ثانیه تصویر میاد !
جدیداً اینطوری شده. ممکنه از این فیرمور آخری باشه ؟!
چون كانال هاي 1تا 8از يك فرستنده ديگه ارسال ميشه وكانال هاي 9تا14از يك فرستنده ديگه هست !
احتمالا درصد سيكنا از فرستنده دوم كمتره اين مشكل به وجود امده!
اما اگر توي فريمور هاي قبلي مشكلي نداشتيد ممكن هست كه از فريمور جديد باشه!
سلام .
میخواستم بدونم در حال حاضر سیگنال دیجیتال در چه نقاطی از کشور قابل دریافته ؟!
ممنون .