چندین بار همینکارو کردم اما باز At Risk هست !نقل قول:
شما خودتون یه لینک سالم از برنامه بدید ببینم درست میشه یا نه .. (x64)
:n16:
چندین بار همینکارو کردم اما باز At Risk هست !نقل قول:
شما خودتون یه لینک سالم از برنامه بدید ببینم درست میشه یا نه .. (x64)
:n16:
سلامنقل قول:
بعید بدونم مشکل از فایل نصب باشه. من احتمال میدم از ناسازگاری باشه. حالا با یک برنامه یا بقایای باقی مانده از یک فایروال یا ابزار امنیتی نصب شده دیگر. برنامه خاصی که مربوط به شبکه باشه که ندارید؟
اول نورتون را نصب کردی و بعد کومودو؟ (البته این فقط برای اطلاعات عمومی خودم هست)
الان با ابزاری که پیوست کردم سیستم را پاکسازی بکنید. و بعد مجددا فایل نصب را دانلود و فقط فایروال را نصب کنید.
هیچ فایروال دیگری هم نداشته باشید. حتی غیرفعال شده. فقط یک فایروال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] => توجه: چون آنتی ویروس دیگری روی سیستم شما نصب است، حین نصب (در همان پنجره اول) وارد نصب سفارشی بشوید و تیک نصب آنتی ویروس را بردارید.
گزارش ابزار عیب یابی کومودو را هم از طریق پیغام خصوصی به من بدی بد نیست!
سلام
تصمیم بر نصب کومودو گرفتم ، از دوستان چندتا سوال دارم.
به دلیل زیر:
حدود چند سالی میشه که از اویرا استفاده میکنم که تقریبا نیازهام را پوشش میده(سبک و عدم کاهش سرعت سیستم ، شناسایی خوب ، آپدیت آنلاین راحت ، فایروال خوب و ...) اما در حال حاضر متوجه شدم که اویرا در وب پرتکشن تغییراتی داده که کمتر سرعت نت(دانلود) افت نکنه ولی در طی این تغییرات مشکل برای سرعت آپلود ایجاد شده و سرعت آپلود من را داغون کرده( از 100 کیلو به 10 تا 20 کیلو) رسونده.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم)
غرض :
اینکه میخوام بدونم در صورت نصب کومودو این مشکل پیش میاد یا نه؟
کلا کمودو چقدر سرعت نت را پایین میاره؟
بعدم چقدر سرعت سیستم را میگیره(مثل اویرا خوب و سبک هست؟)
فکر کنم در این مورد خوب باشه.
قابلیت آپدیتش چجوری هست؟
بعدم با مطالعه حدود 20 صفحۀ قبلی تاپیک فهمیدم مثل اینکه کومودو تا بیای بهش عادت کنی اذیت میشی یکم نگران این موضوع هستم.
(با مطالعه تاپیک فهمیدم کلا به همۀ فایل ها گیر میده و نرم افزارهای کرک را از کار میندازه)
برای نصب چجوری باید عمل کرد؟(تنظیمات پیشنهادیتون چی هست؟)
و در آخر تفاوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه که حجمش 162 مگ هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه که حجم نسخه 64اش ، 92 مگ هست چی هست؟(اگه لینک دانلود بهم بدید که خیالم راحت)
در نهایت یک دنیا سپاس برای وقتی که میگذارید و به سوالات دوستان رایگان پاسخ میدید. :n16: :n07:
نقل قول:
سلام
بطور کلی کومودو هیچ تاثیر منفی در سرعت اینترنت شما نمیزاره. از این حیث خیالتون راحت باشه.
سبک بودنش بازم بهطور کلی کومودو در این زمنیه بد نیست.
آپدیت: باید عرض کنم در این زمینه کومودو بی نظیره!!
بجز آپدیت اولیه نسبتا زیاد که البته میتونید فایل آپدیت را با دانلود منیجر دانلود بکنید و اپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛؛ آپدیت روزانه کم حجم یکی دو مگابایتی داره. و قابلیت آپدیت افلاین بسیار عالی.
====
در مورد اذیت شدن: اگر سیستم/روش/متد حفاظت کومودو را متوجه نشی به دردسر میافتی. مگر اینکه با یکسری تنظیمات برخی قسمتها را موقتا غیر فعال بکنید.
اما اگر متوجه بشید که کومودو فقط به هر فایل دارای امضای دیجیتالی معتبر و فایلهای امن شده (توسط کابر یا کومودو) روی خوش نشون میده و به باقی اصطلاحاً گیر میده. متوجه میشی که راز بزرگ حل مشکلات با کومودو امن کردن هر فایل سالمی است که در زمره فایلهای امن کومودو قرار ندارند.
خب، با این توضیح آیا کومودو به هر برنامه دستکاری شده و کرک شده ای گیره میده یا نه؟ جواب: بله؛ راه حلش هم مشخصه: کرک/برنامه کرک شده را به لیست امن اضافه کنید.
=====
برای نصب هم من توصیه میکنم ابتدا از زبان فارسی استفاده کنید..... کمکتون میکنه. (بعداً که با کومودو بیشتر اشنا شدید میتونید زبان کومودو را انگلیسی کنید).... نصبش که چیز خاصی نداره... فارسی هم که هست و توضیحات معلومه....بعد از نصب هم خیلی نیازی نیست دستکاری کنید.
فقط:
پیکربندی را بزارید روی "پرواکتیو" و میتونید اتوسندباکس را غیر فعال کنید و HIPS را مثلا بزارید روی حالت آموزشی... بعد آروم آروم متوجه میشید چیکار کنید.
لینک دانلود هم پست در بالایی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همیشه غیرفعال باشه؟نقل قول:
یا بعد مدتی که وارد شدم فعالش کنم؟
شرمنده اشتباه کردم مطالعه تاپیک را از صفحه های آخر شروع کردم و بعد چون کاملا توجیح نشدم سوال پرسیدم ، باید با پست اول و دوم شروع میکردم(شرمندۀ شما)
اتفاقا همین الان پست دوم را خوندم و اومدم پستم را ویرایش بزنم که دیدم پاسخ دادید.
امیدوارم از کومودو خوشم بیاد و باهاش خیالم راحت باشه و به دیگران هم توصیه کنم.
امشب با شروع تایم رایگان شبانه دانلود و آپدیتش می کنم.(سوال: در مورد آپدیت اولیه آنلاین باشه بهترِ یا آفلاین؟)
سپاس. :n16:
سلامنقل قول:
اتوسندباکس را برای هفته های اول میتونی خاموش کنی یا همینطور HIPS، البته نمیدونم شناخت شما نسبت به آنتی ها چطوره.... به هر حال بعد از چند روز HIPS را بزار روی "حالت امن" هر چند از روز اول هم میتونی HIPS را روی حالت امن بزارید.... و نکته بعدی اینکه فایروال را از همون اول حتما بزار روی "حالت کاربر"
اپدیت اولیه را آفلاین انجام بده...... خود کومودو این قابلیت را قرار داده که کاربرها استفاده کنند. با این اینترنت ذغالی! چرا اپدیت اولیه را آنلاین انجام بدیم؟
سلام
چجوری میشه اتوسندباکس برای اجرا از کاربر سوال کنه؟
در فایروال کومودو
سلام
دوستان شما هم نمی تونید هیچ فایلی برای کومودو ارسال کنید ؟
چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه
من با این ابزاری که شما دادید همش ارور گرفتم ! عکساشو پایین میزارم ..نقل قول:
کلاً نورتون رو پاک کردم .. کومودو هم پاک کردم ..
بعد دوباره این فایلی ک دادید رو دانلود کردم و فقط فایروال رو نصب کردم که باز هم At Risk هستش !
فقط فایروال خود ویندوز هستش که اونم غیر فعاله !
این ویندوز 8.1 بدجور رو اعصابه :n21:
-------------
وقتی گزینه 1 انتخاب شد :
وقتی گزینه 2 انتخاب شد :
----
فایل ریپورت هم سیو کردم رو سیستم .. همون فایل XML هستش ؟ همونو براتون پ.خ کنم ؟
هارد SSD من فرمت نمیشه. نمیدونم کومودو این بلارو به سرم آورد ؟
سلامنقل قول:
بله همون فایل است.
اتوسندباکس یعنی خودکار و حالت سوالی نداره.نقل قول:
اما دیدن کاربران برای نصب گاهی به مشکل میخورند... این قابلیت را برای فایلهای نصبی قرار دادند.... مابقی فایلهای اجرایی نه.
====
اون مشکل ارسال فایل از CIS نیست و برمیگرده به سرورهای CAMAS (سرورهای دریافت و آنالیز فایل کومودو) که ظاهرا درست عمل نمیکنه....
بنده در کنار آنتی ویروس تراس پورت فایروال کومودو نصب کردم (سیستم کلا به نت وصل نیست) و ویندوز 7 64 بیت هست .
کلا زد سیستم رو پوکوند . حتی می خوام مای کامپیوتر رو باز کنم ارور میده . تو بالا اومدن سیستم هم اختلال ایجاد کرده .
می خوام خودشو پاک کنم ارور میده . کل برنامه های جانبی که باهاش نصب شد هم پاک کردم ولی خود پاک نمیشه . میخوام از شرش خلاص شم و سیستم رو برگردونم به حالت اولیه چی کار کنم ؟ چطور پاکش کنم ؟
لطفا اگه تو حالت سیف مود هم میگید ، توضیح بدید که تو ویندوز 7 چطور به حالت safe mode میرن و ازش خارج میشن . شدیدا به کمک شما نیاز دارم. با تشکر
این ارور رو میده وقتی میخوای آنیستالش کنم
COM surrogate has stopped working
--------------------------------------------------
windows can check online for a solution to the problem the next time you go online
:n14:
----------------------------
دو گزینه داره
1- آنلاین .......
2- بستن برنامه
در کل نمیشه پاکش کرد .
هفته قبل پرسیدید که :نقل قول:
ساده ترین تنظیمات برای فایروال کومودو چیه ؟
فقط می خوام چندتا برنامه رو block کنم تا به نت وصل نشن. فقط همین .
منم جواب دادم:
HIPS =خاموش[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتوسندباکس =خاموش
فایروال =حالت کاربر
یعنی باور کنید الان حـیــران موندم که با این تنظیم! چطور به مشکل خوردید؟!!:n27:
.... دیگه میگفتم فایروال را هم خاموش کن؟.... ساده ترین تنظیم را طبق سوالی که پرسیده بودید خدمت شما عرض کردم.... حالا چطور میشه در این حالت سیستم میپوکه بنده حیرانم!
========
اگر هم بحث تداخل باشه که بنده همیشه گفتم یا کومودو نصب نکنید یا اینترنت سکیوریتیش را نصب کنید.... به خاطر این روزهاست...
و اگر کاربری یک آنتی ویروس را با فایروال دیگری ترکیب بکنه ...> انتخابی بوده که خودش انجام داده.... در این حالت معمولا شرکتها مسولیتی قبول نمیکنند... کما اینکه شما فرضا بخواهید بگید ایراد از کومودو بوده... من میگم ایراد از آنتی ویروس بوده.
فرض کنید برای کومودو و اوست مشکل ایجاد میشه.... این به اون میگه تو رفع کن... اونم به این میگه شما رفع کنید.
=======
من الان نمیدونم وضعیت سیستم شما به چه ترتیب هست....
سیستم را ریستارت کن و کلید F8 را نگه دار برو به سیف مد و دستی همه پوشه های کومودو را پاک کن.... با اون ابزاری که صفحه قبل پیوست کردم در همان محیط سیف مد سیستم را پاکسازی بکن.
دقیقا متوجه نشدم . به این ترتیب عمل کنم ؟نقل قول:
1- نرم افزاری که در صفحه ی قبل هست ، دانلود کنم .
2- برم تو safe mode و دستی از پوشه ی ویندوز پوشه های کومودو رو پاک کنم یا از کنترل پنل و remove کردن برنامه ؟
3- بعد اون برنامه رو در حالت safe mode اجرا کنم و به چه شکل به پاکسازی بپردازم ؟؟ یکم بیشتر توضیح میدید لطفا ؟
چون فرمتش bat هست
امید به درمان هست یا کلا باید ویندوز عوض کنم ؟
------------------------
بنده نصبش کردم و ری استارت کردم سیستم رو چون خودش پیام میداد ری استارت کن به خاطر اینکه به حالت نارنجی بود . زبانشم فارسی انتخاب کردم . چه بعد نصب و چه بعد ری استارت این ارورها رو میداد و مشکلات بود. تنظیمات رو که گفتید اعمال کردم ولی درست نشد.
شما عرض کردید که فایروالش با همه ی آنتی ویروس ها سازگاره ، حالا دیگه چرا پاک نمیشه ؟!!!!!:n16:
سلامنقل قول:
اونچه که باید انجام بشه را از تون نقل قول گرفتم..... همون چیزی که نقل قول گرفتم انجام بدهید.
در مورد 3=> اجرا کن و عدد 1 را بزن بعد کمی صبر کن و عدد 2 را بزن و بعد کمی صبر کن و عدد 3..... فایل خودش توضیحات داره.
خود کومودو که اتوماتیک این کار رو نمیکنهنقل قول:
شما در تنظیمات بگرد که آیا فایل یا پوشه ای در داخل هارد هست که در لیست محافظت کومودو باشه؟
از طریف safe mode هم تست کن.
سلامنقل قول:
نصب دو محصول از دو برند مختلف باید با توجهات بیشتری همراه باشه.
مثلا ممکنه یک فایل توسط فایروال مسدود بشه اما توسط آنتی ویروس اجازه دسترسی داشته باشه و کاربر فقط نکته دوم رو بدونه و موقع اجرا با مشکل مواجه میشه
در کل کاربر در مورد یک فایل،باید هم عکس العمل آنتی ویروس رو بدونه و هم فایروال رو،تازه در مواقعی که هردو محصول کاملا باهم سازگارباشند
-------------------------
تنها در صورتیکه با راهنمایی جناب jadda در پست قبل مشکل برطرف نشد،ادامه پست رو انجام بده
اما مشکلات شما:
این یعنی در سوالاتی که از شما شده احتمال زیاد،قانون درستی برای explorer.exe قرار ندادی.ضمنا باید مشخص بشه دقیقا چه اروری میده.نقل قول:
حتی می خوام مای کامپیوتر رو باز کنم ارور میده
اگر ارور COM surrogate هنوز نمایش داده میشه دقیقا این کارها رو انجام بده:
محتوای مخفی: نمایش
سلام
دوستان شما هم نمی تونید هیچ فایلی برای کومودو ارسال کنید ؟
چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه
نقل قول:با تشکر از دوستان به خاطر راهنمایی هاتون . یه سوال :نقل قول:
قبل از اینکه به حالت safe mode برم جهت پاک کردن فایروال (چون دوستمون فرمودن که در حالت safe mode دستی پوشه های کومودو رو پاک کن ) من داخل program file رو نگاه می کنم (مربوط به کومودو) یه پوشه ی خودش هست که خالیه و یکی هم پوشه ی common files هست که داخلش چندین برنامه ی سیستم هست . یعنی پوشه هایی هست که اسم برنامه های ویندوز از قبیل nero و یا فتوشاپ و ... روش هست .
این هم مربوط به کومودو هست و باید پاک شه ؟:n16:
درودنقل قول:
دوست عزیز جناب Jadda در این پست جوابتون رو دادن:
برای فرستادن مخرب هم من قبلا از جناب Jadda این سوال رو پرسیدم و ایشون این جواب رو دادند . شما هم از این روش استفاده کنید :
در مورد نحوه ارسال مخرب یکی از بهترین روشها گزارش در انجمن کومودو است.
برای این کار:
توی انجمن کومودو عضو شو.
ابزار VirusTotal Uploader را از این لینک دریافت و نصب کن.
کد:https://www.virustotal.com/en/documentation/desktop-applications/
بعد روی ویروس کلیک راست کن و Sent to --> Virus Total
بعد در انجمن کومودو در این تاپیک:
کد:http://forums.comodo.com/av-false-positivenegative-detection-reporting/submit-malware-here-to-be-blacklisted-2013-no-live-malware-t89868.0.html
یک پست بده و فقط لینک ویروس توتال را اونجا کپی کن.
مثلا پست من:
کد:http://forums.comodo.com/av-false-positivenegative-detection-reporting/submit-malware-here-to-be-blacklisted-2013-no-live-malware-t89868.0.html;msg724351#msg724351
نقل قول:
خوب روش اول رو در safe mode اجرا کردم و پوشه های کومودو در program file و program file x86 رو پاک کردم و اون فایل رو اجرا و تا مرحله 3 رفتم ولی هنوز هم ارور رو دارم و هم در کنترل پنل و منوی استارت کومودو موجوده .
ولی یه فایده داشت و اونم اینه که تعداد ارورها کمتر شده . قبلا با سیستم کار نمی کردی همینجوری برای خودش ارور میداد ولی الان با باز کردن پنجره ها یا باز کردن برنامه این ارور میاد و یا اولش که سیستم رو روشن یا ری استارت میکنی و میخواد دسکتاپ بالا بیاد. کل آیتم های کنار ساعت رو قفل کرده .
-------------------------------------------------------------
تشخیص شما درسته که مربوط به دسکتاپ هست اما
روش شما :
تا روی my computer راست کلیک م کنم و پروپرتیس می زنیم و میرم تو اون صفحه و روی advanced system settings کلیک می کنم همون ارور میاد و می بندشم ولی اتفاقی نمی افته و مانع انجام سایر امور میشه .
----------------------------------------------------------------
آیا با رپیر ویندوز مشکل حل میشه ؟یا حتما دیگه عوضش کنیم ؟
سلام
ممنون بابت راهنمایی ها
برنامه نصب شد و کامل باهاش آشنا شدم که روند عملکردش چجوری هست و باید فایل هایی که گیر میده را امن معرفی کنید و غیره . . .
تا الانم راضیم و به مشکل خاصی نخوردم.
Hips >>> حالت امن
فایروال >>> حالت کاربر
اتوسندباکس >>> محدودیت کم
پیکربندی>>> ProActive
می خواستم بدونم فرق پیکربندی proactive با Internet Security چیه؟
الان که متوجه روش عملکرد کومودو شدم بگذارم روی Internet Security یا نه؟
و اینکه از 4 وضعیت بالا لازم هست تغییری بدم یا نه بگذارم روی همین ها بمونه؟
سپاس
تنظیماتت تقریبا خوب هست فقط اگه دوست داشتی سن باکس رو کلا غیر فعال کن Hips خودش کارش درسته
در مورد پیکر بندی فرقش رو بارها علی اقا توضیح داده که الان دقیق یادم نیست ولی حالت proactive کاملتر هست و بزار روی همون بمونه (تفاوت های جزیی با Internet Security داره)
:n21:نقل قول:
هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه . در کل هیچ یک از محصولات کومودو به درد لای جرز هم نمی خوره. از صدتا ویروس بدتره . اون از آنتی ویروسش که هیچ نرم افزار امنیتی (آنتی ویروس و ..) رو سیستمم نداشتم ، دقیقا بعد نصب نزدیک بود سیستم رو به فنا بده و اینم از فایروالش که سیستم رو نابود کرد ، هیچ .با هیچ راه حلی پاکم نمیشه :n21:
دوستانی که تازه با محصولات کومودو آشنا شدید و می خواید تستش کنید به هیچ وجه اینکار رو نکنید که اگه بکنید ، چنان بلایی سرتون میاد که از کردتون پشیمان میشید .
:n18:
براتون ارسال کردم .. اُمیدوارم مشکلش حل شه :n27:نقل قول:
TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن ببینم تو کامپیوترت چه خبرهنقل قول:
اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست
ایشون درست میگن. چنان بلایی سر ما اومده که اصلا نمیزاره دل بکنیم از کومودو. آخرین باری که ویروسی شدم رو یادم نمیاد:n13:نقل قول:
دوست گل، اگر سیستم شما به مشکل برخورده چه تقصیر کومودو باشه یا نباشه. این همه آدم دارن استفاده میکنن. نمیتونین بگین فقط بخاطر اینکه سیستم من مشکلی داشت یا حتی کومودو مشکلی ایجاد کرده(تازه اگر) پس محصول بدرد نخوری هست. من مشکلاتی برام طی استفاده از برخی محصولات پیش آمده شاید بدتر از مشکل شما هم بوده باشه.
یعنی فقط تا advanced پیش رفتی و بقیه مراحل رو نتونستی انجام بدی؟چه اروری اومد؟نقل قول:
الان کلا چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصبه؟
عزیز من این چه نرم افزار امنیتی خوبی هست که فقط یه تعداد خاص دارن ازش بهره می برن ؟!!! اگه اینقدر عالی بود که شما می گید چرا تا حالا فراگیر نشده و اصلا مطرح نیست ؟ بنده نظر خودم رو گفتم به عنوان یه مصرف کننده و بلاهایی که سر من آورده و این تجربه رو در اختیار سایر دوستان قرار خواهم داد تا هرگز گرفتار چنین مشکلاتی نشن.نقل قول:
نقل قول:با تشکر از دو دوست عزیز به خاطر پیگیری و پاسخ گویی تون ولی چون عجله داشتم ویندوز عوض کردم و یه اینترنت سکوریتی تراس پورت خرجش کردم و این آخرین پستم تو این تایپکه و اگه کلاهم هم اینورا بیفتده ، نمیام اینجا تا برش دارم :n02::n16:نقل قول:
-------------------------------
همون ارور رو میداد و مانع انجام سایر مراحل میشد . کلا زده بود سیستم رو به فنا داده بود.
آنتی ویروس تراس پورت داشتم که فایروال کومودو کنارش نصب کردم ، اینجوری شد.
دوست عزیز،اینکه یک نفر با یک محصول مشکل داشته باشه که نباید بگه اون محصول بدترین محصولهنقل قول:
شما باید دنبال مشکل میگشتی اگه خود کومودو با تغییرات اتوماتیک باعث این مشکلات بود و غیر قابل رفع،اونوقت باید ازش ایراد گرفت
اول اینکه این آخرین تست فایروالها هست:
محتوای مخفی: نمایش
کومودو کجاست؟
کومودو از معدود نرم افزارهایی هست که این امکان رو به کاربر میده تا در تمام جزئیات فعالیتهای سیتم رو زیر نظر بگیره
از طرفی با تغییر تنظیمات،میشه حتی یک سوال هم از کومودو ندید
کومودو یه سری ناسازگاریها داره اما اینکه کلا یک سیستم مختل بشه مطمئنا از پرسش و پاسخها خواهد بود.
درباره تراس پورت هم پیشنهاد میکنم بازنگری کنی.قدرت فایروالش رو در همون عکسی که گذاشتم ببین
در کل انتخاب نهایی هر محصول فقط به عهده کاربر هست
فایروال کومودو به این دلیل اول شده که کلا سیستم طرف رو یا به فنا داده ، که طرف نتونسته به نت وصل شه یا در ارتباط نتش اختلال ایجاد کرده :n02:نقل قول:
شما اینو به من بگو : این چه نرم افزاری هست که نمیشه از رو سیستم remove کرد ؟ :n21:
من 20 بار کمودو رو نصب و پاک کردم بدون کوچیک ترین مشکلینقل قول:
بنظر من هم مشکل دار شدن کامپیوترتون هم پاک نشدن کمودو همش تقصیر خود شما بود
و اینکه شما در کار با کامپیوتر بنظر خیلی ضعیف میاید به عنوان مثال safe,mod بلد نبودی بری یا برای امنیت در ایران تراس پورت رو انتخاب کردید
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم
آقا من آخرین ورژن فایروال کومودم رو نصب کردم(ورژن 6.3.3020993.2976) با حجم حدود 200 مگ دانلود کردم.
اما یه سری از برانامه هایی که استارت آپ بود و با ویندوز بالا میومد رو جلوشو گرفته.کلا به صورته دستی هم نمیشه بازش کرد!!!!
آقا اکه ممکنه نحوه تنظیماته دقیقشو اگه کسی بلده یاد بده.
میخوام طوری تنظیمش کنم که همه چیو زیره نظر داشته باشم و ازم اجازه بگیره.مهم نیس که همش پیغام بده امنیت برام مهمتره.
ممنون
نقل قول:
من pc بلد نیستم یا شما ؟!!!! تراس پورت امنیت نداره !!!!!!!! این از اون حرفا بود . شما که اینقدر تو کومودو و pc و .... جرفه ای بودی نتونستید جواب یه سوال بنده رو بدید و منو راهنمایی کنید .
همین الانشم موندید جواب سوال منو بدید که ، اگه کومودو اینقدر خوبه و کار درسته چرا فراگیر نشده و همه ازش استفاده نمی کننن به جزء یه عده اقلیت محدود ؟
شما برو با همون کومودوت خوش باش داداش:n21:در حالی که همین چند ماه پیش بعضیا تو پیام خصوصی این و اون تبلیغات یه آنتی دیگرو میکردن و لایسنسشو میفروختن :n06:
این آخرین نسخش هم رو ویندوز 8.1 بدجور منو اذیت میکنه !
نمیدونم مشکل از کرک ویندوزه یا از این !
مشکلمم چند صفحه قبل بود و کسی جواب درست نتونست بده ..
:n29:
به این دلیل که کومودو از فایلها و قسمتهای حساس سیستم و خودش محافظت میکنه و به همین راحتی هرکسی و هر نرم افزاری نمیتونه جلوی فعالیت و قدرتش رو بگیرهنقل قول:
اون مراحلی هم که گفتم و شما نتونستی ادامه بدی،به همین دلیل حفاظت از فایلهای DLL سیستم بود که حتی اجازه نداد به اون قسمت بری.
ضمنا اگه ویندوز رو عوض نمیکردی،مشکلت رو میشد حل کرد.
نیازی هم نیست علت موفقیت کومودو رو برای شما شرح بدم.
از کومودو خوشت نیومد یا بهتر بگم نتونستی باهاش کار کنی بذارش کنار و برو هر محصولی که دوست داری نصب کن،اما دیگه نیا اسپم بده
والسلام
شما در بخش hips و فایروال باید روی حالت کاربر قرار بدی و گزینه"هیچ پیغامی نشان نده" تیک نخورده باشد و گزینه "حالت پرگو" تیک زده شود(همچنی در آنتی ویروس)نقل قول:
ضمنا برنامه هایی که تا الان برایشان قانونی تعریف شده هست رو باید از لیست قوانین حذف کنی تا دوباره برای اونها از شما سوال کنه
الان امکان گذاشتن عکس ندارم،وگرنه عکس میذاشتم
شما گزارش سیستم رو به جناب jadda دادی.منتظر بمونید تا جواب شما رو بده.احتمالا در این چند روز نتونسته بیاد وگرنه پاسخ خواهد داد.نقل قول:
فقط کارهایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادی،اگر در حالت معمولی انجام دادی،در حالت safemode هم تست کن.
من هم کومودو رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم و یکبار هم حذف کردم و مجددا نصب کردم بدون هیچ مشکلی
البته ویندوز رو کرک نکردم هنوز
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.نقل قول:
اول: اینکه الان مشغول تست نسخه 7 کومودو هستم .... و بعد اینکه همزمان باید روی ترجمه کار بکنم.همین دو مورد کلی وقت منو میگیره و کل تمرکزم روی این کار هست. با توجه به اینکه همیشه تست نسخه های جدید بسیار مشکل هست. چون تمرکز تست و بررسی باید روی ویژگیهای جدید باشه... ایا درست کار میکنه؛ موارد فالس و باگها کجاست؛ بررسی و ارائه ایده و نظر در مورد تغییر و یا بهبود ویژگی های جدید و غیره...
خب همه اینها را باید در کنار جمع آوری اطلاعات درست از روی سیستم و ارائه یک گزارش حرفه ای به تیم کومودو بکنم( نظرها و ارائه ایرادات باید درست و حسابی باشه.. حرف مفت هم که نمیشه زد اونوقت میگن ببین چه کسی را گرفتیم تستر کردیم!)... همه اینها را اگر در کنار تمامی وقتی های پراکنده ای که میتونم برای کومودو در روز (منظورم همون شب هست) صرف کنم که مجموعش از یک ساعت تجاوز نمیکنه! اونوقت عملا فرصتی برای استفاده از مطالب دوستان اینجا برام مهیا نمیشه..... ضمن اینکه حل مشکل برخی دوستان نیاز به داشتن فرصت کافی هست. برخی مشکلات را میشه با یک پست و صرف 5 دقیقه وقت حل کرد. ولی برخی مشکلات نیاز به فرصت چند ساعته و ارائه چندین پست در طول روز داره که همین دست کاربر را که فاقد این زمان هست را میبنده. بگذریم از اینکه گاهی هم جواب یک سوال را بلد نیستم. یا اینکه برای پیدا کردن علت مشکل باید کلی اطلاعت از کاربر بگیری تا علت را متوجه بشی یا اینکه راه آزمون و خطا را پیش بگیری تا یکی از تیرهات به هدف بشینه (اینها همه نیازمند فرصت هست).
=====
اما در نهایت من هفته قبل عرض کردم که پایان همان هفته سعی میکنم یک بررسی خیلی کلی روی نسخه 7 داشته باشم که بنابه دلایلی فرصت مهیا نشد. که فعلا تیم کومودو زبون ما را بسته و توصیه به سکوت کرده.... الان هم قصد این کار را ندارم.
اما بطور اجمالی من نسخه 7 را یک اپدیت بزرگ برای نسخه 6 میبینم با یکی دو تغییر بزرگ که البته این ویژگیها تازه در ابتدای راه هستند و من امیدوارم بعد از ارئه نسخه جدید این ویژگیها صاحب قدرت بیشتری بشوند.
اما یک ویژگی جدید که شاید دوستان علاقمند به حضورش در نسخه 7 بودند این هست..... یه عکس میزارم:
محتوای مخفی: !
بعدا بیشتر در مورد نسخه 7 حرف میزنیم.
سلام علی اقا
متاسفانه عکسی موجود نیست که ببینم
اگر دوباره آپ کنید ممنون میشم
موفق باشید
علی اقا از رابط کاربری و ظاهر کلیش هم اگه امکانش هست یه چند تا عکس بذار