اقامن انلاینشو نمیگم ..افلاینشومیگم ..پس اون همه میگفتن برف داره بازی الکی بود ؟نقل قول:
یعنی کوه برفی هم نداره ؟که بشه توش چرخید !
Printable View
اقامن انلاینشو نمیگم ..افلاینشومیگم ..پس اون همه میگفتن برف داره بازی الکی بود ؟نقل قول:
یعنی کوه برفی هم نداره ؟که بشه توش چرخید !
کسی از بچه های P30WORLD بازه کرده اینو؟ چند تا اسکرین شات بزاره... یا هنوز در حال دانلود میباشد؟:n02: 60 گیگ کم نیست:n10:
نه آفلاین تا جایی که اطلاع دارم برف نداره، مگه اینکه یه مد واسش درست کنن برفی بشهنقل قول:
زدم واسه دانلود:D دوستانی که از اصفهان دیتا بازیو میخوان پ خ بدن.باتشکر
کلا محل بازی گرم سیر هست
فقط بارون و مه داره که انصافا هم زیبا کار شده
کوه ها هم حالت تپه بلند دارند شبیه کوه نیستند(با ماشین کوپه میشه ازشوم رفت بالا!)
فقط مرحله اول با یک مرحله دیگه که از ایالت خارح میشه برفی هستند ....اینا مراحل هستند نمیشه ازاد گشت.
دوست عزیز شما بازی رو به صورت اورجینال تهیه کردین ؟نقل قول:
مشکلی با اجرا و فریم دهی نداشتین ؟
من روی ps4 بازی میکنم بله اورجینال
اولش کمی جاهای شلوِغ افت فریم داشت اپدیت ۵ گیگی رو که زدم مشکل حل شد
بازی اورجینال در 7 dvd عرضه میشه. اگر این 7 dvd معمولی باشند احتمالا هم تو ایران همون 7 الی 8 dvd خواهد بود:n02:
شما 4تا dvd ...ناین حساب کن بخواطر حذف مرحله انلاین وبعضی قسمت ها :n02:درضمن اون 7dvd یا 8dvd ..... ه dvdناین هستنقل قول:
البته بدبختی این هست که دوبارنصب..یعنی مراحل نصبش 2بارهست .
دوستانی که قلبشون ضعیفه نگا نکنن تو اسپویلرو.....محتوای مخفی: 7-Discs Bundle For PC
دوستان بازی رو از کجا بزنم برا دانلود که مطمئن باشه . یه جایی را معرفی کنید که از نظر فایل ها و ... مطمئن باشه چون حجم بازی زیاده . p30day فاتیل هاش قابل اعتماده ؟ از نظر خرابی و ...
دوستان تو تهران كسي بازي رو دانلود كرده؟
درود دوستان... تجربه ثابت کرده که بازی هایی که PreLoad میشن پس از ریلیز بازی یه سری تغییرات توی فایل های بازی داده میشه توسط Steam که بعد از اون تغییرات بازی قابل اجرا هست.. این نسخه از بازی تا جایی که توی بازی های preload قبلی دیدم فایل هاش نسخه نهایی نیست و پس از ریلیز مجبور به دانلود دوباره بازی میشین... ممکن هم هست اینجوری نباشه... بارها شده اسکیدرو 2تا نسخه مختلف از بازی رو داده بیرون که اولیش با مشکل مواجه شده.. و اینکه 60گیگ حجم خیلی زیادیه.. بنظر من صبر کنیم کرک بیاد بعدش اگر مشکلی نبود دانلود میکنیم...
یه چیز دیگه هم هست!
معمولا کسی اینو تویِ روز دانلود نمیکنه مگه اینکه اینترنت نامحدود داشته باشه!
وقتی شب رایگان هست،چرا دانلود نکنیم؟!
از این بالاتر نیست که کار نکنه؟!
خوب تا اون یه هبته بجاب منتظر موندن میزنی دانلود!
و اینکه بنظرِ من 90 درصد مشکلی نیست:n09:
در پی انتشار بازی در هفته ی بعد راک استار برا آب کردن دل PC باز ها یک سری تصاویر 4Kدیگر منتشر کرده که برای حجم کمتر سایزشون به 1080p کاهش یافته....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سیستم بازی مشخص نشده؟
تو پارت یکش که من از پی سی دی گرفتم فایل GTAVLauncher.exe و PlayGTAV.exe وجود داره که سالم هستند و موقعی که اجراشون میکنی اول لوگو بازی میاد و بعد شروع میکنه به دانلود اپدیت Social club :n40:
فکر مبکنم 80 درصد کرک بیاد بریزم روش جواب میده :n24:
حالا خداییش 2 هفته دیرتر دانلود کنیم با خیال راحت چیزی کم میشه ؟
دو تا از دوستای من دانلود کردن و میگن گیم درسته منتهی چون کرک نیومده سریال اکتیو میخواد....:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنید کرک کردنش چقدر طول بکشه با توجه به نوع قفل امنیتی بازی منظورمه...
SONY XPERIA Z ULTRA
سلام. دوست عزیز! این بازی اصلاً قفل امنیّتی نداره!نقل قول:
تا حالا سابقه داشته که این نسخه های PRELOAD که میاد دانلود کنید و بعد معلوم بشه که کرک نمیشه یا مثلا فایل هاش عوض بشن مجبور شده باشید دوباره دانلود کنید ؟؟؟:n13:
من الان نت پرسرعت دارم ولی یکی دو هفته بعد ندارم و مجبورم میشم دی وی دی های یازی رو بگیرم بخاطر همین میپرسم که اگر مشکلی نداره بزارم دانلود که بعدا فقط کرکش رو دان کنم
سلام. یکی از دوستان تو صفحه های قبلی که نظر داد، گفت احتمال داره این اتّفاق بیافته، احتمالم داره نیافته ولی اگه از من می پرسید، میگم حالا که نت پر سرعت دارید، برای اطمینان دانلود کنید. اگه کرک اومد و مشکلی پیش نیومد، اوضاع به نفعتون میشه و فقط باید کرک رو دانلود کنید. فوق فوقشم اگه مشکلی پیش اومد، همون طور که گفتید، چون نت ندارید، میرید DVD ـشو می خرید... :n16:نقل قول:
وقتی شما بازی رو preload میکنی تنها فایل های اجرایی بازی دانلود نمیشه و در اختیار نیست .بعد از اینکه زمان پخش بازی رسید کسانی که preload کردن سریعا فایل های نصبی(اگر پچ برطرف کردن مشکلات بازی یا dlc روز اول منتشر نه)دانلود میشه و شما بازی میکنید. برای همین کرک کردن این بازی ها هم چون فایل اجرایی همراهش دانلود نمیشه غیر قابل انجامه. کسانی هم که نسخه های retail یا فیزیکی دستشون میرسه هم حتی تا روز پخش بازی نمیتونن بازی رو اجرا کنن.
بعد از گذشت دو روز از تاریخ شروع پریلود. تنها 25 گیگ ! :n24:
اینطور که شما میگی پس تا دو سه روز دیگه کرک میاد...[emoji3]نقل قول:
SONY XPERIA Z ULTRA
سلام دوستان اگه هر کسی در مورد کرک این بازی سوال داره یا با فیلتر شکن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره یا بدون فیلتر شکن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره اونجا اطلاعات کافی هست
اک* اعلام کرده که برای اجرای بازی با 1080p/60FPS، بسته به سیستمی که کاربران دارن، با یه کارت GTX 660 2GB یا 7870 کاربران میتونن به چنین چیزی برسن
اما اگر قصد دارن که با رزولوشن 4K بازی کنن، برای 30 فریم، حداقل به کارت گرافیک AMD 7870 2GB یا GTX 760 نیاز دارن و برای رسیدن به 60 فریم در ثانیه، دو کارت high-end نیاز هستش!
فقط نمیدونم چرا تو هر دوتاش 7870 رو گفته
یعنی چی برای 4k در 60 فریم باید 2 تا کارت باشه حالا اگه کسی کارت 980gtx داشته باشه هم نمی تونه به این هدف برسه و باید یه کارت دیگه هم بهش اضافه بشه؟:n15:نقل قول:
مدت هاست منتظر این بازی هستم
معلوم شد کی میاد ؟
دوست عزیز یا دوستان عزیز :n02:نقل قول:
تاریخ انتشار نسخه pc بازیه GTA V
هم 14 آوریل هست، یعنی 25 فروردین سال 1394، سهشنبهی همین هفته.
روی سیستم ها ما میکشه؟
گرافیک nividia 1 گیگ
رم 4 گیگ
سی پی یو 2 هسته ای 3 گیگاهرتز ؟
سیستم مورد نیاز بازی که به صورت رسمی توسط *RS :نقل قول:
Minimum Specs
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
.........
پردازنده کم تراز 4هسته نبایدباشه
دوستان این نسخه که p30day برای دانلود گذاشته چیه؟
همون نسخه اصلی بازیه و هیچ مشکلی نداره...نقل قول:
منتها فعلا مشخص نیس کرک بیاد بشه رو اون ریخت یکم صبر کنی بهتره...
SONY XPERIA Z ULTRA
بازی قفل نداره معلوم نیس اینا دارن چی کار میکنن.
منتظر فایل اجرایی بازی هستند
روی دو هسته ای قوی هم اجرا میشه مشکلی ندارهنقل قول:
پردازنده کم تراز 4هسته نبایدباشه
2 هسته ای هایی که Hyper Threading دارن یعنی در واقع 4 هسته ی Logicalنقل قول: