vt30 در سایت amirkala.com 50 اینچ 2500
Printable View
vt30 در سایت amirkala.com 50 اینچ 2500
ممنون از جوابت دوست عزیز..اما یه سوالی پیش میاد اونم اینه که کانالهای معمولی (SD) مگه حجم دیتای ارسالی شون( از سورس) ثابت نیست؟ اگه ثابت هست پس چه فرقی میکنه که اون مقدار دیتا رو کابل HDMI انتقال بده یا کابل معمولی؟ یعنی تفاوت کیفیت تو گیرنده های hd و معمولی تو کانالهای sd هم وجود داره؟نقل قول:
دوست عزیز کانالهای روی ماهواره دیجیتال هستند و کیفیت خاص خودشون رو دارند به شرطی که شما اونها رو از یه سورس دیجیتال به تی وی خودتون منتقل کنید.کلیه کابلهای کامپوزیت و کامپوننت امکان انتقال دیجیتال رو ندارن و آنالوگ هستن ولی شما از طریق کابل Hdmi میتونید تصویر رو به صورت دیجیتال به تی وی منتقل کنید.نقل قول:
بحثهای مفصلی هم داره که طولانی هست به هر حال در خدمتم
دوستان از vt30 خبری نشد معلوم نیست کی وارد ایران میشه ؟
بازم ممنون...پس این --- که روی گیرنده ها زده یعنی چی؟ یعنی گیرنده ها دیجیتال هستن اما کابلهای خروجی شون نمی تونن دیجیتال رو به تی وی انتقال بدن؟..شرمنده که سوالام زیاد شدن ..میدونم که اینجا جای این بحث نیست و تاپیک مربوط به تی وی پاناسونیکه...اما این مساله برام خیلی مهمه و جنبه ی حیاتی داره..چونکه مدتیه یه ال سی دی گرفتم که تو پخش تصویر کیفیت رنگش خوب نیست ونویز هم داره و همین موضوع اذیتم میکنه...اگه مشکل از گیرنده باشه که جای خوشحالیه که میشه درستش کرد...بازهم معذرت از شما وهمه ی دوستان این فروم...:11:نقل قول:
درسته دستگاه شما --- هست و میتونه تصاویر دیجیتال رو دریافت کنه ولی موقعی که به مبحث خروجی میرسیم بعضی از اونها دارای خروجی دیجیتال یا hdmi نیستن.دقیقا به همین خاطر هست که بعضی شرکتها به خاطر همین مشکلانتی که شما الان بهش اشاره کردین گیرنده های sd خودشون رو هم با خروجی hdmi روانه بازار کردن.
به هر حال با کابل hdmi واقعا تصویر متحول میشه بخصوص تو تلویزیونهای با اینچ بالا
به طور ساده اگه بخوام بگم : با HDMI تصاویر SD قبل از ارسال upscale می شوند و اینطوری تصویر برای نمایش روی تلویزیون hd مناسب می شه البته کیفیت همین upscaling هم روی دستگاه های مختلف فرق داره و بعضی ها کمی بهترن ولی خوب کیفیت هیچ وقت در حد سورس hd نیستنقل قول:
این --- که روی گیرنده ها می زنه به این اشاره می کنه که این دستگاه توانایی دریافت سیگنال هایی که تحت استانداردDigital Video Broadcasting ارسال می شه رو داره , این سیگنال ها از فرستنده --- به طور دیجیتال ارسال شده اند . دستگاه پس از پردازش دیتا می تونه تصویرو با خروجی آنالوگ به تی وی ارسال کنه یا اینکه اونو upscale و از طریق hdmi به تی وی بفرسته که این حالت دوم بهترین راه برای حفظ کیفیت تصویر خصوصا روی تی وی های full hd هستنقل قول:
avforums هم بعد از انتظار فراوان پاناسونیک vx300 رو تست کرده و این اولین بار بعد از گذشت 3 سال از عرضه پایونیر kuro هستش که یک تی وی با این قیمت کیفیت refrence داره , مدل قبلی پاناسونیک 85vx200 بود که قیمتش بیش از 40,000 پوند بود
از الان به بعد دیگه کیفیت تمام تی وی های جدید ترو با vx300 مقایسه می کنند و به عنوان refrence دوبعدی و سه بعدی در نظر گرفته می شه ...
دمت گرم لینکش رو بزار لطفانقل قول:
نقل قول:کد:http://www.avforums.com/product_details/Panasonic-Professional-VX300-TH65VX300-65-Inch-3D-Plasma-TV-Review.html
بنده در مورد vx300 حدودا یک ماه قبل از یکی از نمایندگیهای پاناسونیک در خیابان شریعتی سوال کردم و صاحب مغازه که اطلاعات زیادی داشتند و به گفته خودشان در بانیان هم مسئول پخش هستند گفتند که برای این مدل باید سفارش ثبت کنید و یک سوم مبلغ آن را پرداخت کنید و پنل را بعد از یک ماه برای شما می آورند قیمت را هم زنگ زدن و بعد از محاسبه با ماشین حساب 18 میلیون تومان اعلام کردن!!!!
در مورد vt30 هم گفتن که تا ماه بهمن عرضه نمیشود.
شایدمیخوان مدل 2012 vt30 رو پخش کنن با عنوان made in Banian!!!:27:نقل قول:
سلام، رییس میشه بگی کدوم فروشگاه بود در ضمن با سنکرونایزر سه بعدی این قیمت رو میداد یا اونرو باید جدا سفارش دادنقل قول:
ممنون
این اقا با همون ماشین حسابه قیمت 50vt30 رو میگفتی حساب کنه!نقل قول:
اگه حساب کرده بگید.
ممنون
اینا به تماس جواب نمیدن.نقل قول:
قبلا هم میگفتن تک فروشی نداریم.
کسی تونسته قیمت تک بگیره؟
ممنون
iايميل بزن شمارشو بدم . بعيده داشته باشه . زنگ ميزنه به دوبي اگه داشته باشن برات مياره .نقل قول:
ممنون
اما اینجا
و اینجاکد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/v20_plasma.html
گفته که از طریق usb modem به شبکه های داخلی منزل و از طریق اون به اینترنت وصل میشهکد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/usb/option6.html
حتی عکس مودمش رو که به صورت usb هست انداخته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یه چند بازی زنگ زدم برای خرید VT30 مدل 42 اینچش ، همین امیرکالا ، گفت که نمیاندگیش که بانیان باشه آورده 2200 میده . خودش هم خبرش رو اول گفت عصری ، عصر هم گفت فردا زنگ بزن :| .
//
بالاخره 42VT30 با قیمت 2,300,000 تومان وارد بازار تهران شد
بله ممکنه از این طریق بشه(مدلV20rشاید نشه)ولی خوب گرون تر میشه یعنی اول باید دانگل وایرلس بخری (نه مودم وایرلس)و بعد با یک مودم وایرلس دیگه که اینترنت داره لینک کنی تا بشه شبکه اش کردو اینترنت دار بشه(ولی مدل V20R اینترنت نداره) پس نتیجه :خرج بیخودی چون اولا باهر Wireless LAN Adaptor لینک نمیشه پس بهتره یه (مودم وایرلس روتور اکسس پوینت )بخری با سیم وصل کنی به تلویزیون با قیمت 40 تا50 تومن و با لینک کردن به اون از قابلیت Dlna و ... استفاده کنی و هم از اینترنت (مدل های دیگه) و چون این مدل تو ایران اینترنت نداره میتونی فقط یک اکسس پوینت بخری و ای کارها رو انجام بدینقل قول:
دوست عزیز با گارانتی ؟
مسلما با گارانتی دیگه
تو عكسا ديدم vt30 پشتش فن داره بعدمشكل ساز نشه به صدا بيفته
دوستان تهرانی بررسی های مربوطه را انجام بدندنقل قول:
سلام
دوستان ببخشید اینجا می پرسم ، اما تاپیک مخصوص برای این مدل ندیدم .
من 42GT20P خریدم .
3ه بعدی هست ، فقط یک سوال دارم ، با هر عینکی میشه ازش استفاده کرد یا اینکه فقط باید عینک مخصوص پاناسونیک و همین مدل باشه ؟
و اینکه کابل HDMI 1.4 رو باید چند بخرم ؟
سپاسگذارم
بايد از عينك پانا استفاده كني . من امتحان كردم عينك سوني به درد پاناسونيك نميخوره و بالعكسنقل قول:
دوستان عزیز تهرانی هرکس که این مدل را از نزدیک دیده و با بقیه مدلها مخصوصا LED و LCD مقایسه کرده لطف کنه از نظر کیفیت تصویر نظرشو بگه (لطفا به دور از تعصب)
خیلی دوست دارم بدونم که با این همه تبلیغاتی که راجع به این مدل شده واقعا تفاوت محسوسی در کیفیتش دیده میشه یا اینکه طبق معمول بقیه شرکتها اینها هم یه مشت تبلیغ بوده، من همچنان بین مدل HX925 سونی و این مدل از پاناسونیک نتونستم تصمیم نهایی را بگیرم
درضمن خیلی دوست دارم بدونم که گلایه نامه به شرکت تاثیری داشته یا اینکه همچنان در این مدل هم کمبودهایی نسبت به مدلهای آمریکایی و اروپایی دیده میشه
باتشکر
بهترین و ارزونترین فیش HDMI پدر مادر دار در بازار ایران با قیمت 11 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Energy Sistemکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=35935
H100
1.4 HDMI
1.5 متر
پشتیبانی از 3D و 4K و Audio Return
با گارانتی نوآوران پاپیون
من خودم چند روز پیش از سایت چاره همینو خریدم.
آقا پونل بالاخره تی وی خریدی؟
:31:نقل قول:
نه بابا. خرید VT30 انگار واسه ما طلسم شده.
ممنون که اطلاع دادید.نقل قول:
اگه براتون مقدوره آدرس و شماره تلفن نمایندگیهایی که آوردن رو اینجا بزارید.
شماره تلفن نمایندگیش که باشه دوستان شهرستانی ها زودتر میتونن تهیه کنند چون تو خیلی از شهرستانها ممکنه بیش از یک ماه دیگه طول بکشه تا نمایندگیها بیارن.
زند باد. بچه ها حمله به خورشت قیمه...:31:نقل قول:
همسایه ما امروز ۶۵ اینجش رو با گارانتی بانیان خریده ۹۵۰۰۰۰۰ تومان من دیدمش تصویرش حرف نداره
داداش خیالت راحت پاناسونیک فن 1شاهی که نمیذاره!نقل قول:
شما منو نگاه کن الان :دی من hx925 دارم.اما بنا به دلایل بسیاری که بارها خدمت رفقا عرض کردم پلاسما هارو بشدت ترجیح میدم.نقل قول:
اگه شما محیط خونتون پر نوره و دیزاین پنل سونی رو بیشتر میپسندید و براتنس بالا احتیاج دارید و البته پیه قیمت زیاد سونی رو به تنتون میمالید hx925 رو انتخاب کنید.
اگر هم اهل دیدن فیلم در محیط تاریک هستید و دیزاین خیلی خیلی خوشگل (هرچند پاناسونیک vt30 هم بسیار زیباست و با monolithical design برابری میکنه تا حدی) براتون اونقدر مهم نیست و خلاصه خیلی بحث های دیگه واقعا VT30 ارجهه و کیفیتش رو در داخل منزل به رخ کشیده میشه.
اگر هم اهل بازی های ویدویی هستید به خاطر Input lag پایین VT30 رو انتخاب بفرمایید هرچند تفاوت چنانی ندارن و هردو پنل فقولاده هستن اما خوب در ریویو ها برای 60FPS ها این پنل تا حدی ارجهه.
موفق باشید
تا 1.500.000 به نظرتون من چه مدلی بگیرم 46 اینچ
خونمون نورگیره
کلا در طول روز هم زیاد تلویزیون نمیرسم ببینم شاید حداکثر 2 الی 3 ساعت
ال سی دی یا ال ای دی هم فرق نداره
کیفیت صدا و تصویر و عمری بودن برام مهمه . مرسی
اینجاکه شما اومدی به هرکی بگی میگه ST30 :20:نقل قول:
vt3o 5o امد قیمت ۲۹۵۰۰۰۰۰۰ با گارانتی
دوست من از کجا قیمت داری؟نقل قول:
کدوم نمایندگی؟
ممنون