نقل قول:
در مورد رفتنش هم هیچوقت پیشنهاد خوبی نداشت از تیمهای مطرح دیگه و الان هم که اعلام کرده میخواد بره هیچکس هنوز اعلام امادگی نکرده برای خریدش(منظور پیشنهاد رسمی به باشگاه هست نه شایعات) همین فکر میکنم کافی باشه برای اثبات اینکه بازیکن بزرگی نبوده و نیست
مگه بازیکن خوب بودن رو درخواست خرید از تیمای مهم مشخص میکنه؟
انتظار دارین با 30سال سن رئال یا چلسی یا منچستر بیان دنبالش؟
اون میتونه با این حال بارسا بمونه بارسا هنوز که هنوزه خواستارشه میتونه بمونه و به قول شما چون یه تیم درجه 1 داردش بازیکن باشه ، و از فوتبال هم تو بارسا خداحافظی کنه!
الان فالکائو رفت موناکو یعنی چی؟یعنی بازیکن نبوده؟
نقل قول:
توپ گرفتن هم وظیفه دروازه بان هست و کار عجیبی انجام نداده
خوب ما هم داریم همینو میگیم وقتی توپ رو داره میگیره حالا هر چقدر هم که وظیفشه ما هم حداقل در موردش درست نظر بدیم و دو طرف رو بگیم
من نگفتم داره با توپ گرفتنش منت میذاره سرمون
نقل قول:
اما سوتی دادن در این حد فوتبال اروپا چیز عجیبیه که والدز مهارت خاصی درش داره
بله سوتی داده ولی سوتی دادن رو خیلی ها دادن که تو سطح اول فوتبال جهان هم بازی میکنن
واکنشهایی که داشته دیگه بیشتر نباشه حداقل اندازه سوتی هاش بوده که با هم سر به سر بشن!!!!
نقل قول:
حالا اگه از رویه تعصب نمیخواهید قبول کنید مشکلی نیست در کل من نفرات برام مهم نیستن رفتن فیگو و خیلی های دیگه را دیدم و فقط باشگاه برام مهمه:n16:
مگه میشه باشگاه براتون مهم باشه و نفرات مهم نباشن؟
همین نفراتی که میان و میرن باشگاه رو میسازن همین که یکی 10 سال اینقدر خیال مربیارو راحت گذاشته که هزینه نکنن و دربازه بان جدید نگیرن برا باشگاه ، این خودش باعث میشه که ثبات در تیم بیاد و همین ثبات هست که باشگاه رو به اینجا رسونده و چیزی هست که براش عمر گذاشتن
درست نیست اینقدر با بی انصافی در مورد یه بازیکن صحبت کنیم کسی که 100% خیلی بیشتر برا باشگاه زحمت کشیده تا مایی که فقط دیدیم
این رویه روزای دیگه و فصلای دیگه برا بقیه بازیکنا پیش میاد ولی چه خوبه که با اخلاق ازشون یاد کنیم و علاوه بر بدیاشون خوبیاشونم بگیم!!!!!
حالا می خواین حرفای منو از روی تعصب در نظر بگیرین یا از روی هرچیز دیگه!!!!!
من اگر هم تعصب داشته باشم روی باشگاه هست + همه بازیکنا