با تشکر عالی بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Printable View
با تشکر عالی بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
لطفا برا منم سریال smart security 8 رو بفرستید ممنون
سلام
من از nod32viewer برای آپدیت نود 7 استفاده میکردم و بعد فولدر را برای تمامی کامپیوترها شیر میکردم ولی الان متاسفانه کار نمیکنه آپدیت های نود را دریافت نمیکنه چرا ؟ باید چه کنم برای share کردن آپدیت ها برای تمامی سیستم هایم ؟
سایتی که آپدیت آفلاین به روز داشته باشه،کسی میشناسه؟
سلامنقل قول:
پیشنهاد میشه از آپدیت های آفلاین استفاده نکنید.
البته بجز موارد خاص که شرکت خودش آپدیت ها رو آفلاین برای کاربرا ارائه میده
:n16:
تو همون وبلاگ همه چیز در مورد نود32 هست دقت کن هم سریال هم آپدیت آموزش کرک و هر سوال دیگه در موردش داشتی بپرسینقل قول:
من دسترسی به ip سنگاپور ندارم کسی میتونه اینو برام بگیره ؟نقل قول:
من هر یوزر نیم و پسوردی میزنم برای آپدیت ارور میده file not found on server.چی کار کنم؟
ایست اسمارت سکیوریتی را دارم که اپ و اوریجیناله تا چه حد میتونه امنیت را برای جلوگیری از نفوذ مخربها حفظ کنه؟
اگر کنارش comodo فایروال رو هم نصب کنم با هم تداخل دارند؟
تو گوگل به انگلیسی پ ر و ک س ی سنگاپور بزن اگه خود سایت چروکسی فیلتر بود از فریگیت استفاده کن برات تو آدرس فرستادم یکی سریال نود32 داره یکی هم وبلاگنقل قول:
کرک کردی احتمالا یا کرک شده بود پاک کن نسخه اصلی رو از خود نود 32 بگیر کرک نکن اگه خواستی کرک کنی فقط یه کرک مطمئن هس تو آدرسها فرستادم برو نگاه کننقل قول:
همون کافیه تو ورزن جدید بهتر شده اگه خواستی دو تا رو داشته باشی نود بدون فایروال و فایروال کمودو رو بنصبنقل قول:
ولی همون کافیه وسواس هم خودش مشکل سازه
سلام
لطفا یوزر واس انتی ویدوس نود 32 واس منم بفرسین
فرستادمنقل قول:
نود32 بلاکشون کرد مشکلی ندارن و بخاطر گذاشتن فعال سازه و اخطار دروغین میده
در اسمارت سکیوریتی چه شکلی میشه ارتباط یه برنامه با اینترنت رو مسدود کرد؟
اگر firewall برنامه ی اسمارت سکوریتی رو روی حالت interactive قرار بدید اگر هر برنامه ای بخواد به اینترنت کانکت بشه و یا داده ای رو بفرسته و یا دریافت کنه از شما سوال میشه و میتونید کاری کنید که ارتباطش برقرار نشه ولی اگر خودتون میخواهید یک برنامه رو معرفی کنید میتونید این مسیر رو طی کنید : setup_enter advanced setup_network_personal Firewall_rules And Zones_ و از قسمت zone and rule edit روی setup کلیک کنید تا یک پنجره باز بشه . از تب rules روی new کلیک کنید و بعد از تب general یک نام برای این قانون انتخاب کنید و بنویسید و بعد direction روی both یعنی هم ورودی و خرجی از اینترنت توسط اون برنامه رو انتخاب کنید و بعد action رو deny انتخاب کنید و بعدش روی تب local کلیک کنید و از قسمت application روی browse کلیک کنید و برنامه ای که میخواهید ارتباطش رو با اینترنت قطع کنید انتخاب کنید و در آخر ok رو بزنید . اینها توضیحات کلی بود اگر کمی با قسمتهاش کار کنید متوجه میشید چیز خاصی نداره ! موفق باشین .نقل قول:
بچه ها راهی برای دانلود افلاین به جای نرم افزار node32view نیست توسط این نرم افزار من آپدیت ها را شیر میکردم
در همون وبلاگی که گفتم آدرس فایل آفلاین هسنقل قول:
یکی روزانه و یکی هفتگی
گذشتنش اینجا ممنوعه چون توسط نود بلاک شدن
تو همون وبلاگ هم میتونی بپرسی
سلام عزیزان من روسیستمم 2تاویندوز دارم7وxpچندروزیه که تو7که وارد میشم صفحه دسکتابم سیاهه وهیچ خبری ازآیکنها نیست فقط یک پنجره ای بازمیشه که با اون میشه وارددرایوهای سیستم بشم ولی وقتی اون پنجره رومیبندم دیگه هیچی نیست سیاه سیاهه کنترل پنل روهم نمیتونم بیارم سیستمم روهم نمیتونم اسکن کنم. درضمن سیستم یکی ازدوستانم هم همینطور ه ازمن کمک خواسته .بگین چکارکنم
task manager رو باز کردم و از منوی فایل run رو انتخاب کردم و explorer رو اجرا کردم درست میشه ولی بعدازریست کردن مثل اول میشه آنتی ویروسم روآپدیت کردم سیستم رواسکن کردم ویروس رومیشناسه ولی نمیتونه اونو پاک کنه آنتی ویروسم اسمارت سکیوریتی8ه چکارکنم؟
فلشم روتوسیستم دیگه ای که آنتی ویروسش کاسپره اسکن کردم حدود600تاویروس داشت ولی توسیستم خودم ویروسی رو نمیشناسه.
Malwarebytes Anti-Malware Premium رو نصب کن و اسکن کننقل قول:
در آخر نصب گزینه enable free trial تیک نداشته باشه
در آدرس زیر بهتره مشکلت رو بگی
انـجـمـن: اورژانس سیستم های آلوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه نرم افزار hendy cafe نصب کردم اما ارتباط بین کلاینت و سرور رو برقرار نمیکنه
موقعی که فایروال انتی ویروسمو غیر فعال میکنم برقرار میشه
میشه کاری کرد در حالت فعال بودن فایروال انتی ویروس ارتباط بین سرور و کلاینت فعال شه ؟
مثلا تعریف کردن پورت
ممنونم از جوابگوییتون
میدونم خیلی از دوستان دنبال یه کرک خوب و دایمی واسه آنتی ویروس نود32 میگردن این فایل کرک دایمی هست با قابلیت آپدیت آنتی ویروس به صورت نا محدود آموزش استفاده هم داخلشه
دوستان برای اجرای فایل کرک باید روی فایل کلیک راست کرده و run az administrator رو بزنید تا اجرا بشه وگرنه ارور میده امیدوارم ازش لذت ببرید
لینک دانلود از آپلودبوی:
لینک دانلود از پرشین بلاگ:
سلام . دوست من گذاشتن کرک و یا یوزر پسورد در تاپیک ممنوع میباشد ! علاوه بر این، استفاده از کرک موتور آنتی ویروس رو دچار اختلالات میکنه و از نظر امنیتی کار درستی نیست .نقل قول:
درود :نقل قول:
توی تنظیمات اینترنت سکوریتی فایل اجرایی هندی کافی بنام hndserver رو پیدا کنید و دسترسی ورودی و خروجی اونو که فایروال بلاک کرده یا خودتون بلاک کردین رو مجاز کنید مشکلتون حل میشه...
درود
Smart Security 8 رو نصب کردم، هرکاری میکنم اکتیو نمیشه (با یوزر پسورد)
Undefined Activaton Error میده.
سلام من یهSmart Security 8 رو نصب کردم(اورجینال) هر کاری میکنم اکتیو نمیشه(تو یه جعبه پشت کاور سی دی 2 تا شماره هست 1.serial number
2.part number
نمیدونم باید کدوم رو وارد کنم اولیه رو تو گزینه اول با مشخصاتی که میخواد وارد میکنم ولی هی ارور میده واقعا رو اعصابمه (سی دی اورجینال باشه واین همه اعصاب خوردکنی داشته باشه
بعد گزینه دوم فعال سازی یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم کدوم یوزرو پسورد رو وارد کنم؟خوهشا کمکک کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر ازین آنتی ویروسهایی که به اسم ارژینال میفروشن ولی روشون فارسی نوشته و ارزون هستن خریدین مثلا 20 یا 25 تومن...باید حتمن همون سی دی داخل پکیج رو نصب کنید و با روشی که داخلش نوشته فعالش کنید وگرنه فعال نمیشه (چون اینا سرورشون توی ایرانه و سرور ساخت وطن هستن و از سایت اصلی فعال نمیشن...)
ولی اگه واقعن ارژیناله و اگه سریال نامبر دارید برای فعالسازی باید برید توی سایت نود 32 و اون سریال نامبر رو وارد کنید (همون کد اولی که نوشتین)تا بهتون یوزر نیم و پسورد بده...بعد توی قسمت فعالسازی خود آنتی ویروس اون یوزر نیم و پسورد رو وارد کنید تا آنتی ویروستون فعال بشه...
توی این قسمت سایت باید برید و فرم زیر رو پر کنید :
سلام دوستان
من 5 ساله که لایسنز اورجینال Smart Security دو کاربره میگیرم. شرکت ارائه کننده میگه به دلیل تحری م ها دیگه smart security تمدید نمیتونیم کنیم!!
امروز به سایت Eset سر زدم ، دیدیم برای روز پدر تخفیف 50% زده!!!!! یکساله - تک کاربره 30 دلار و به ازای هر کاربر اضافه 5 دلار اضافه میشه. قصد دارم برای دو سال بگیرم.
کلا یک سوال برام پیش اومده که چقدر تفاوت در عملکرد و به روز بودنِ لایسنز های اصلی و غیر اصلی هست؟
میارزه این مقدار پول رو سالیانه بدم؟ یا بهتره نسخه های ک ر ک شده رو دانلود کنم و از سرورهای داخلی آپگرید کنم؟
ممنون
ایران تحریم بوده ولی راحت آپدیت میشده سریالاش هم زیاد تو اینترنت هس ولی زود بلاک میشهنقل قول:
درسته قبلا بخاطر تحریم فروشی نداشتن ولی فروشنده ها از لاینسهای کشورهای دیگه از قبیل هند یا امارت تهیه میکردن
سرور فقط اصلی
داخلی اصلا درست نیست حالا هر آنتی ویروسی باشه
الان نمایندگی ایران داره میتونی از نمایندگی اصلیش در ایران بگیری
مهمترین فرقش پشتیبانی هستش و یکی دیگه مورد آپدیت اصلیها سریع آپدیتشون میاد و سرعت آپدیت شدن
میتونی تماس بگیری بپرسی شبانه روزی پاسخگو هستن
نشانه اوریجینال بودن محصولات ESET در خاورمیانه : کلیه لایسنس های ESET اورجینال باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال شوند.
ممنونم
برای تهیه دو کابره با شرکت چت کردم. گفتن "خیر فقط می تونید لایسمس تک کاربره و یا تحت شبکه تهیه کنید".
البته قیمت کام ایران هم با تخفیف جشنواره 39 دلاره که همون قیمت تخفیف خورده روز پدر هست. فکر کنم مجبورم از خود سایت nod بخرم.
سلام
من میخام باقابلیت play to ویندوزمدیاپلیر عکس یا... از تلویزیون پخش کنم اما لپ تاپ پیغام media is not availableمیدهد
در سایت مایکروسافت سرچ کردم گفته فایروال مانع میشه وقتی فایروال آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم عکس از تلویزیون پخش میشه .
سوالم اینه که چطور میشه فایروال آنتی ویروس رو تنظیم کرد که مانع نشه و از ارسال فایل به تلویزیون جلوگیری نکنه؟
windows7,eset smart security5,smart tv samsung ua40h4865,windows media player12,
سلام دوستان من یه مشکل خیلی عجیب دارم
اونم اینه که برنامه روی سیستم نصب نمیشه و ارور میده
یکی وقتی از سایت اصلی برنامه رو دانلود میکنم موقع نصب ارور میده
یکی هم برنامه رو از سایت های دیگه میگیرم ارور دیگه ای میده
لازم به ذکره ویندوز تازه عوض شده و برنامه قبلی هم هیچ اثری ازش روی سیستم نیست.ویندوز 32 هست و نسخه مطابق با اونو گرفتم.توی msconfig هم رفتم تیکش غیرفعال بود.
سلام، وقتتون بخیر
می خواستم بدونم ایران با شرکت های سازنده این آنتی ویروس ها قرارداد داره؟
می گن شرعا تابع قراداد هست.
دیدم بعضی سایت ها لایسنس می فروشن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان عزیز درود
یه مشکل اعصاب خورد کن و اساسی با Eset Smart Security دارم! من وقتی میخوام دوتا سیستم رو باهم از طریق home group و یا حتی ip دستی شبکه کنم ( چه وایرلس از طریق اکسس پوینت و مودم توسط home group ) ( چه با کابل لن و توسط کارت شبکه ) یک خط در میون سیستم هارو تحت شبکه میشناسه! گاهی اجازه ورود به سیستم ها و درایو ها و فولدرهای شیر شده میده گاهی اصلا اجازه نمیده! حتی ریست میکنم سیستم هارو ، مودم خاموش میکنم ( اگر در حالت home group و تحت مودم باشه ) ، IP دوباره ست میکنم ( اگر در حالت شبکه با کارت لن مجزا باشه ) ولی انگار نه انگار!
قبلا سرچ زده بودم چندجا این بحث بود و میگفتند فایروال این انتی ویروس این مشکل رو با شبکه دارند! منم که شبکه ی گسترده ای راه ننداختم! فقط یک PC با یک لپتاپ و یا در محل کارم دو تا PC باهم شبکه میکنم که بتونم از اطلاعاتی که روی درایوهای هم دارند استفاده کنم! اما متاسفانه این مشکل هنوز که هنوزه برام پا بر جاست! بخاطر همینم مجبور شدم مهاجرت کنم به انتی ویروس Avast ، ولی اینم مشکلات خاص اپدیت و لیسانس و .. خودشو داره! دیگه خسته شدم از این همه مسخره بازی! من با eset هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم خوب و کار راه اندازه اما این مساله ی شبکه و اذیت کردن هاش منو کلافه کرده ! ایا کسی از این مشکل اطلاع داره و می دونه چطوری به طور قطع و یقین حل میشه؟ طبعیتا نباید راه حل این باشه که فایروال Eset رو کلا غیرفعال کنیم چون امنیت سیستم در شبکه به خطر میافته! ایا براش راه حلی هست؟ خود شرکتش راهی برای حل این مشکل ارائه کرده؟ یا کسی ترفندی چیزی می دونه که بشه این مشکل رو حل کرد؟:n16:
سلام. نود 32 نمیزاره با وای فای به موبایل وصل بشم ! چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
برای انتقال فایل بیین گوشی و کامپیوتر از وای فای استفاده میکنم. وقتی نود نصبه اصلا نمیشه گوشی رو به سیستم وصل کرد(با وای فای) ولی وقتی نود رو حدف میکنم گوشی به سیستم وصل میشه
ممنون
??????????????????نقل قول:
نقل قول:درود :نقل قول:
دوستان عزیز درود
یه مشکل اعصاب خورد کن و اساسی با Eset Smart Security دارم! من وقتی میخوام دوتا سیستم رو باهم از طریق home group و یا حتی ip دستی شبکه کنم ( چه وایرلس از طریق اکسس پوینت و مودم توسط home group ) ( چه با کابل لن و توسط کارت شبکه ) یک خط در میون سیستم هارو تحت شبکه میشناسه! گاهی اجازه ورود به سیستم ها و درایو ها و فولدرهای شیر شده میده گاهی اصلا اجازه نمیده! حتی ریست میکنم سیستم هارو ، مودم خاموش میکنم ( اگر در حالت home group و تحت مودم باشه ) ، IP دوباره ست میکنم ( اگر در حالت شبکه با کارت لن مجزا باشه ) ولی انگار نه انگار!
قبلا سرچ زده بودم چندجا این بحث بود و میگفتند فایروال این انتی ویروس این مشکل رو با شبکه دارند! منم که شبکه ی گسترده ای راه ننداختم! فقط یک PC با یک لپتاپ و یا در محل کارم دو تا PC باهم شبکه میکنم که بتونم از اطلاعاتی که روی درایوهای هم دارند استفاده کنم! اما متاسفانه این مشکل هنوز که هنوزه برام پا بر جاست! بخاطر همینم مجبور شدم مهاجرت کنم به انتی ویروس Avast ، ولی اینم مشکلات خاص اپدیت و لیسانس و .. خودشو داره! دیگه خسته شدم از این همه مسخره بازی! من با eset هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم خوب و کار راه اندازه اما این مساله ی شبکه و اذیت کردن هاش منو کلافه کرده ! ایا کسی از این مشکل اطلاع داره و می دونه چطوری به طور قطع و یقین حل میشه؟ طبعیتا نباید راه حل این باشه که فایروال Eset رو کلا غیرفعال کنیم چون امنیت سیستم در شبکه به خطر میافته! ایا براش راه حلی هست؟ خود شرکتش راهی برای حل این مشکل ارائه کرده؟
اینترنت سکوریتیها (فایروال)بطور پیشفرض یا ارتباطات ورودی از طریق کابل یا وای فای رو میبندن یا از کاربر اجازه میگیرن...اگه روی تنظیمات تعامل با کاربر باشن اجازه میگیرن و اگه روی اتوماتیک باشن چون فرض رو بر امنیت میذارن و اینکه حتماً یکی میخواد وارد سیستم بشه و احتمالاً سیستم رو هک کنه جلوشو بطور اتوماتیک میگیرن... من الان نود32 نصب ندارم اما اگه موقع وصل شدن به وای فای ازتون اجازه بخواد که بطور پیشفرض چون فایروال نود روی اتوماتیک مد هست اینکارو نمیکنه (مگه اینکه فایروال رو روی اینتراکتیو مد یا پلیسی مد تنظیم کرده باشید) باید گزینه allow رو انتخاب کنید واگه پیغام نمیده باید اف 5 رو بزنید و توی تنظیمات و رولهای فایروال آی پی یا مک آدرس گوشیتون یا لپ تاپتون رو مجاز (هم برای ارتباط خروجی هم ورودی) ALLOW کنید که بتونه ارتباط داشته باشه.(توی قسمت roles and zones اگه درست خاطرم باشه)
با درود
اساتید عزیز بنده با برنامه Connectify Hotspot 2015 رو روی لپتاب دارم و استفاده میکنم مشکلی که هست اینه که فایروال نود32 مانع کانکت شدن گوشی به این برنامه میشود و باید غیر فعال کنم. حالا اگه امکانش هست اموزش ایمن سازی این برنامه یا پورت و ای پی که در فیروال بلوک میشه رو قرار بدید. چون غیر فعال کردن کل فایروال برای ساعت های زیاد خطر های خودش رو داره احتمال اسیب به سیستم هست. با تشکر
انتی ویروسم (ESET smart security) غیر فعال شد، uninstall کردم.
برای نصب مجدد این ارور رو میده ، ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه:n27::n37::n37::n28::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی هست در حین اتصال به اینترنت این پیغام بیش از 20 بار ظاهر میشه علت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام از طرف ماکروسافته برای دانلود نرم افزار کمکی و راهنمای آپگرید ویندوزتون به ویندوز 10 از سایتی که نوشته شده آدرسش که آنتی ویروس به دلایلی ارتباط با این سایت رو مسدود کرده.میتونین از طریق تنظیمات آدرس سایت رو با گذاشتن دوتا ستاره دوطرفش در قسمت استثناسازی وبسایتها در تنظیمات آنتی ویروس مثلا به این صورت مجاز اعلام کنید :(* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )