سلام
عزیزان مشکلی برام پیش اومده شاید از نظر شما خنده دار باشه .
واقعیتش من خیلی گوشی عوض میکنم . درواقع خیلی دوست دارم گوشی های جدید و ... رو تجربه کنم . از سری galaxy تا Xperia سونی , و گوشی های شرکت اپل !!! :n01:
در واقع هر کس یک علاقه و سرگرمی داره دیگه من هم به گوشی بازی معروفم ..:n02: راستش شاید بگید این چه ربطی به اداب معاشرت داره ؟!!! :n04:
راستشو بخواید من خیلی خیلی رو گوشی هام حساس هستم . مثل کسی که ممکنه به لپ تاپ ، کامپیوتر ، تبلت ، هارد اکسترنال که داره حساس باشه . نه اینکه بگید من ندید و بدید هستم :n02: . مطمئن باشید شما هم چیزی دارید که نخواهید
کسی ازش چیزی بدونه یا حتی نزدیکش بشه !!!!!
دوست و اشناهای ما تا گوشی دست هر کی میبینن باید یک بار واررسی کنن ، از خداشونو که بازی در گوشی پیدا کنن و در حضور صاحب گوشی از اون به عنوان کنسول بازی استفاده کرده و تا نیم ساعت با اون گوشی بازی کنند !! واقعیش من به
شدت روی گوشیم حساس هستم. حتی بازی هم روی گوشی پیدا نمیکنن باز هم باید انقدر گوشی رو بررسی کنند تا تو مخاطبین ، گالری ، پیام های خصوصی و .. رو تک تک وارسی کنن .
بازی های روی گوشی رو حذف میکنم >>>> میگن میخوایم ببینیم چه امکاناتی داره
میگم بابا عکس خانوادگی ، پیام شخصی و .. دارم >>>> میگن اصلا تو گالریش و مسیج نمیریم ...
از این ادم های فضول به شدت متنفرم ... اگه به دوست میشه حرفی گفت به آشنا و فامیل اصلا نمیشه چیزی گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان حال میخواستم ببینم به چه بهانه ای میشه اصلا گوشی رو به دست طرف ندیم . حال چه دوست و چه فامیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
(در ضمن دوستان من به بعضی افراد انقدر اطمینان دارم . که حتی اگر ازم بخواهند که چند روز از اون استفاده کنند میدم گوشی رو .)