الان وقتی که شیر آب سرد ورودی به مدار پکیج رو می بندم عقربه فشار سنج می پره
Printable View
الان وقتی که شیر آب سرد ورودی به مدار پکیج رو می بندم عقربه فشار سنج می پره
گمان نکنم شیر پرکن یکدفعه به این شکل خراب بشه که اصلاً آب ازش رد نشهنقل قول:
شیر اصلی آبِ پکیج باز هست ؟
آب گرم مصرفی فشارش خوبه ؟
2 تا شیر رفت و برگشتِ رادیاتورها هست باز هستند
هیچکدوم از شیرهای زیر پکیج نباید بسته باشه
همه شیرها بازه
فشار آب گرممون خوبه و مشکلی نداریم
امروز سه نفر حموم رفتن مشکلی نداشتند
شیر اصلی باز هست
شیرهای رفت و برگشت باز هستند
همه شیرها هم باز هستند
بگذارید یه شرح حالی از این پکیجم بدم
چند روز قبل دیدم فشار سنج کمی از یک اومده پایین تر
واسه این که حل بشه شیر پرکن رو باز کردم؛ اما درست نشد
با خودم گفتم بگذار جمعه سر وقت هواگیریش می کنم
بعد از هواگیری دیدم نه تنها فشار سنج بالا نیومده بلکه رفته روی صفر خوابیده
(هواگیری که می کردم اولش مثل دفعات قبل، وقتی پیچ رو باز می کردم هوا با فشار زد بیرون. تا اینکه فشارش کم شد و آب کمی از شیر هواگیری خارج شد)
نمیدونم جکارش کنم
ممنون
سلامنقل قول:
نظر بنده:
به احتمال 90% , منبع انبساط سوراخ شده و پر از آب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کرمکش رو فشار بدین اصلا صدای هوا نمیده (فیسسس) . ممکنه آب از کرمک بزنه بیرون که معنیش سوراخ شدن تیوبش هست
اوخخخخخخخخخخخخ یا خداااااااااااااااااااا...:n0 4::n04:
خرجش زیاده؟؟؟:n04:
اگه تاخیر بکنیم در تعمیرش به پکیج آسیب می زنه؟؟؟
چه طوری مطمئن بشم که مشکلش همینه؟؟
مارک پکیج چیه؟
اگر آب داخل رادیاتورها نره احتمال داره شیر پرکن خراب شده باشه.
شیر پرکن را باز بزارید و شیر هواگیری یکی از رادیاتورها را هم باز کنید. باید تا وقتی شیر پرکن بازه از شیر هواگیری هم آب بیاد و وقتی که شیر پرکن بسته میشه بعد از مدتی نباید دیگه آبی ازشیر هواگیری بیاد. اینطوری میشه فهمید که آیا شیر پرکن عمل میکنه یا نه.نقل قول:
نه نگران نباش اصلا نمیتونه از منبع انبساط باشه.نقل قول:
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
مارکش بوشه
6 سال کارکرده
کرمکش زیرشه یا بالاشه:n13:
کمکم کنید
اگه ممکنه به پکیج آسیب برسه بهم بگین ممنون میشم
یا علی
بازم از همه ممنونم
:n01:
آب داحل رادیاتور نمیادنقل قول:
مارگ: بوش
اگه پگیج به این وضع کار کنه آسیب میبینه؟؟؟؟
سلام جناب تعمیرکارنقل قول:
دو سه صفحه قبل یکی از کاربران یه مطلبی نوشته بود به این مضمون:
وقتی بلد نیستی مگه مجبوری جواب بدی
:20:
بنده میخواستم جوابی براشون ارسال کنم اما ظاهراً مطلبشون حذف شد
البته بنده نمیدونم مخاطبشون کی بود دقیقاً اما بنده به عنوان یکی از کسانی که گاهی جواب سوالات رو میدم , گفتم شاید منظورشون بنده باشم
حالا این جواب رو مینویسم تا حرفشون بی پاسخ نمونده باشه
بنده هیچوقت درجا به کسی نگفتم برو فلان قطعه رو عوض کن , برو پکیج رو باز کن کول کن ببر تعمیرگاه , باید پول خرج کنی و غیره
چیزهائی که بنده میگم , چیزی نیست جز یه سری تست و آزمایش ساده و مجانی و راحت که باعث میشه مردم بیخودی پول خرج نکنند و بیخودی قطعه عوض نکنند و اگر تعمیرکاری که وجدانش زیاد درست نیست اومد سراغشون سرشون کلاه نره (با احترام به همه ی مردم شریف و باوجدان و حلال خور )
در مورد همین دوستمون , هرگز بهشون نگفتم دیگه 100% منبع خرابه برو یکی بخر , بلکه همونطور که بشون گفتم , باید والوش چک بشه که تیوبش هوا داره یا نه . و اگر میگفتند هوا نداره باز بهشون میگفتم شاید بادش خالی شده پس باید باد بشه اول تا معلوم بشه سالمه یا نه
خلاصه نوشته های بنده هرگز باعث نشده و نمیشه که یک نفر به زحمت بیافته یا کلی پول خرج کنه و دست آخر ببینه مشکلش رفع نشده
درحالیکه بیشتر مردم چندین بار براشون پیش اومده که حرف یک مکانیک رو گوش کردند و قطعه خریدند و عوض کردند و کلی پول خرج کردند اما مشکلشون حل نشده
بنده توی بیشتر تاپیکها تاکیدم اینه که تا درست و اصولی تست و آزمایش و عیب یابی نکنین اقدام به تنظیم یا سرویس یا تعمیر یا تعویض نکنین
و همیشه میگم تعویض راهِ حلِ آخره اگر که تنظیم و تنظیف و سرویس و تعمیر چاره ساز نشه
درحالیکه همه ی مردم براشون پیش اومده که تعمیرکار از همون ابتدا گفته فلان قطعه باید تعویض بشه درحالیکه فقط سرویس یا تعمیر لازم داشته
بعضی از تعمیرکارهای بی وجدان , حتی قطعه ی باز شده رو میبرند و میفروشند به دیگران یا سر فرصت تعمیرش میکنند یا تمیزش میکنند تا درست بشه و میفروشنش (با احترام به همه ی باوجدانها و درستکارها) ارادتمند
دوست عزیز من همینکه بهم جواب میدین ممنونمنقل قول:
حالا اگه بهم بگین که پگیج به این وضع عمل کنه آسیب میبینه یا نه؛ ممنون میشم
:n40:
بله احتمال داره مبدل آسیب ببینه.نقل قول:
آقای آسمانی عزیز شما معلومه که آدم فعال و باهوشی هستی.خدای نکرده من قصدم این نبوده که شما را تخریب کنم. ولی در این مورد منبع انبساط نقشی ایفا نمیکنه.
نقل قول:
سلام جناب آقای تعمیر کار میشه بگین با کدوم برند ها کار می کنین یا کار کردین ممنون میشم؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به مرکوری چیه؟
با تشکر فراوان
سلام
با اب گرم مصرفی مشکل داریم و بعد از چند لحظه که اب رو گرم میکنه شعله خاموش میشه و ارور e0 میده - اب گرم رادیاتورها درسته و مشکلی نداره
در توضیح ارور e0 روی بدنه پکیج نوشته :
inlet water temp sensor malfunction
(open circuit -short circuit)
به این مضمون که سنسور دمای اب ورودی مشکل داره -(باز کردن جریان - کوتاه کردن جریان)
در پکیج ما این مشکل با ارور e0 نشون داده میشه دوستانی که پکیج های دیگه ای دارن این مشکل را با ارور e4 یا e6 یا e .... نشون داده میشه . پس اگه مشکل مشابه بنده رو داشتین
لطفا راهنمایی کنید .
دستگاه تک مبدله است یا دو مبدله؟
آیا وقتی آبگرم مصرف میکنید صدا هم میده بعد ارور e0 میده یا اصلا صدای نداره.نقل قول:
سلام خدمت اساتید عزیز
کسی از بست ( پایه ) رادیاتور مدل ایفلی عکس داره ؟
برای رادیاتور پنلی میخوام گفتند اسمش ایفلی هست میخوام ببینم درسته همین بستی هست که میخوام
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
دو مبدله هستش و هیچ صدایی نداره
امروز تا این لحظه هم که تستش کردم ارورر نداده ولی اب گرم مصرفی زیاد گرم نیست
مشکل چی میتونه باشه ؟
سلام
من دنبال یک پکیج خوب کم صدا و کممصرف و مقرون به صرفه هستم الته با خدمات خوب
بین بوتان و ایران رادیاتور موندم کدوم رو بگیرم
خونه یک واحد یک طبقه 120 متری است
گرمایش از کف فقط اشپزخانه رو کار میخام بکنم ولی باقی فضای خونه رو پره گذاشتم
پرسیدم میگن مدل 24000 فن دار باید بگیرم
فقط مودم کدوم مدل رو بگیرم
لطفا زودتر بهم جواب بدین
با تشکر:n19:
نقل قول:
والا از نظر من درست نیست که یه قسمت خونه رادیات باشه و یه قسمت گرمایش از کف ،چون وقتی گرمایش از کف باشه حداكثر دماي كف در اين سيستم 29 درجهي سانتيگراد باید باشه که در این صورت نمی تونین دمای رادیات ها رو مثلا روی 70 یا بالاتر بزارین چون تو قسمت آشپزخونه به علت تراکم لوله ها ا پاهاتون میسوزه و در قسمت های دیگه اگه دما کم باشه رادیات ها هوا رو گرم نمیکنه.
فشار آبگرم را تا نصفه کم کنید ببینید درست میشه.نقل قول:
سلام دوستان
اگه فرصت داشتم ،تاپیگو مطالعه میکردم اما ازونجایی که برای واحد 65 متری که ثبت نام کردم باید سریعا پکیچ تهیه کنم (کارفرما خواسته )
لطفا یه مارک خوب با خدمات در ساوه معرفی کنید ممنون میشم
باسلام . لطفا نظرتون در مورد پکیج گرم ایران چی هست ؟
این راه حل برای کدوم مشکل هستش برای رفع ارور e0 یا اب مصرفی گرم نیست؟نقل قول:
چون اب گرم مصرفی هم گرم شده و تا الان هیچ ارورری نداده
در ضمن فشار اب مصرفی رو چطور کم کنم؟
برای گرم کردن آب .
باید آب سرد ورودی به دستگاه را تا نصفه ببندید. (با شیر پرکن اشتباه نگیرید آب سرد ورودی که احتمالا روش سختی گیر هم نصب شده را میکم)نقل قول:
گرم ایران محصول شرکت باکسی ایتالیا است. ولی در مشهد با نام گرم ایران قراره که مونتاژ بشه. و احتمالا کلیه تجیهزات کارخانه هم در مشهد راه اندازی شده.
پیکج های خیلی پر قدرت و خوبیه. من خودم چند ساله پیش تعدادی باکسی نصب کردم ولی تا حالا مشکلی نداشتم.این پکیج توی تهران طرفدارای خیلی زیادی داره. اگر قطعات داخلیشو ببینید متوجه میشید که چیه. اکثر قطعاتش Made in Italy خورده.نقل قول:
سلام. نظرتون در خصوص مارک و نوع پکیج ،جهت سیستم گرمایش از کف با متراژ ۱۰۵ متر مربع چی هست ؟ با تشکر از شما .
ا سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به مرکوری چیه؟
با تشکر فراوان
کسی کمکی نمیکنه؟!!!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
پکیج والترو مدل B5 24000 خوبه مصرف کم و بازده بالا
دو مبدل فن دار درضمن برنامه هفتگی هم داره قیمتش 2840000 + 8% ارزش افزوده
و جنرال والترو مدل G8 مونتاژ ایران تک مبدل و فن دار فکر کنم قیمتش یزد 1990000 تومان + 8% ارزش افزوده
لطفا هر کدوم خریدید قیمتش را توی سایت بگذارید
سلام. نظرتون در خصوص مارک و نوع پکیج مناسب ،جهت سیستم گرمایش از کف با متراژ ۱۰۵ متر مربع چی هست ؟ با تشکر از شما
با سلام به دوست عزيزمون
من راستش به مقدار سختي اب و كلا سيستم آب شهري يزد آشنايي ندارم ولي پكيج بايد با آب شهري همون شهر سازگاري خوبي داشته باشه
شما بهتره از خدماتي بصورت نامحسوس سوال كنين و از اپراتورشون بپرسين مثلا تا الان درصد خرابيهاي چه مدل پكيج و چه برندي رو خدمات دادند
مثلا من خودم توي شهر كرج همه نوع برندي پيدا نميشه شديدا فروشنده ها به ايران رادياتور بسنده كردند و بوتان در حاليكه من به شخصه بعد از 8 سال كار با پكيج ايراني (به اصطلاح قطعات ايتاليايي ساخت مشهد يا اصفهان) پيشنهاد نميدم. چون 10 تا واحد دارم تا چند سال پيش قبل از ساخت همش اخگر رو ميگفتند عاليه نظير نداره ولي واحد خودم كه 80 متري به 6 ماه نرسيد كه خرابي پيدا كرد و گارانتي هم قبول نكرد فرمودند استفاده صحيح نداشتين من توي اين سايت و فروم چندين بار اين مطلب رو توضيح دادم 4 ميليون پكيج خريدم ولي تا الن باورتون نميشه تعميركارش اقاي حبيبي توي كرج معروفن بيش از 10 ميليون فقط هزينه تعميرات دادم در عرض 8 سال - به هيچ وجهي زير بار پكيج ايراني نريد حتي ايران رادياتور
خرابيش قبل از 6 ماه شروع ميشه اونهايي كه ميگن مال ما خرابي نداشته 100 درصد بدونين كه به شدت استفاده پاييني ندارند مثل خود من كه يك مستأجر داشتم اصلا روي زمستاني نميذاشت و هفته اي يكبار 5 دقيقه دوش ميگرفت خيلي هم راضي بود توي 3 سال اول اصلا خرابي نداشت ولي براي خود من كه 130 متر خونه دارم و وقتي حموم ميرم توقع دارم پكيج هم آب گرم به رايداتور و هم به حموم برسونه و به هيچ وجهي كم نياره پيشنهادم گلديران فقط گلديران
تمامي اين حرفها كه قطعاتش ايراني دروغه فقط بخاطر اينه كه فروشنده ها مون اصلا دوست ندارند نون حلال ببرن براي زنو بچشون
چون خدايي دارم ميگم خودم توي كار بازارم و دارم ميبينم طرف كه اسمش فروشنده هست هر چي توي انبارش مونده و فروشش كمه ميگه همين مدل و برند عاليه شما همينو ببر
امروز رفتيم يك فروشگاه گلديران سولاردوم پرشيا 3858 بخريم خانم 6 ماه توليد نميشه اصلا توي كره هم نيستش كه من براي اين فروشنده داستان دارم چون براحتي زنگ ميزنم و ...
خيلي جالبه اون شخص محترم بعد از خريدش و به حرف من به صد تا جاي تهران زنگ زد و قيمت گرفت همشون گفتند خانم داريم توليد هم ميشه ولي چون مدل عاليه كمياب شده جديدا
اين حرف كجا اون قبلي كجا
من 4 تا از واحدهامو چند سال پكيج گلديران بستم دست مستأجر هم هستش نشده تا حالا زنگ بزنم گلديران بگم جون جدتون بيايين اين پكيج و بكنين ببرين
ولي 100 بار بيشتر زنگ زدم به اخگر و فحششون دادم - چون جلوي من منبع انبساط و باز ميكرد 190 پول ميگرفت و ميگفت ايني كه ميبندم ايتاليايي بعد پرس و جو شدم فهميدم توي ماهدشت كرج ميايين همين منبع انبساط ها رو باز ميكنن و تيوب داخل رو عوض ميكنن با هزينه 10 تومن و دوباره به مردم بيچاره ميفروشن 190 تومن شما ببين دوست عزيز اون تعميركار چرا بايد 180 هزار تومن اين وسط نون حروم بخوره
ولي اصلا نميخوام تبليغات گلديران يا حالا برند ال جي رو بكنم - چون اصلا پكيجهاي گلديران هيچيش ال جي نيست و از چندين كشور اروپايي تهيه ميشه
ميتونين بازش كنين و ببينيد كه مثلا شير گاز يا پمپش شماره سريال همون كشور سازنده رو داره
اميدوارم گفته هام باعث رنجش خاطر دوستان نشده باشه ولي حقيقتيه كه من 8 سال متأسفانه درگيرش هستم
باورتون نميشه يك واحد 130 متري ديگه دارم دست مستأجر و 6 نفرن و روزي حداقل اينها به علت نوع كارشون حداقل 3 بار حموم ميكنن و مصرف آب گرم توي اين فصلشون خيلي بالاست
من 4 ماهه پيش براشون مدل Pioneer 262FW خريدم و اتفاقا ديشب ازش پرسيديدم كه راضي هستين - ايشون با اينكه خودشون تعميركار لوازم گازسوز و تأسيسات هستند فرمودند تا حالا آخ از اين پكيج نشنيدن و توي اين چند ساله كه با هر برندي كار ميكردند اصلا فكرشو نميكردند كه پكيجي بتونه همزمان به تمامي مسيرهاي توي خونه مثلا آشپزخونه يا حموم يا رادياتورها در آن واحد آب گرم عالي برسونه
خلاصه از ما گفتني بود و درد دل - خدا كنه مفيد واقع بشه
سلام دوستان ببخشید ما میخوایم برا خونمون پکیج و رادیاتور بذاریم به نظرتون چه مارکی خوبه بگیریم؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما يك زحمت كوچولو بكش و ببين و بپرس از تعميرگاهها و خدماتيها كمترين خرابي و تعميرات مربوط به كدوم برند بوده
در مورد رادياتور يك نمونه ايران رادياتور من تعويض گرفتم هر پره 20 تومن و صادراتي ولي جنس خوبي داره و از اون بهتر براي فضاهاي بيشتر مدل پنلي تركيهاي هستش كه تا 15 سال هم گارانتي داره و واقعا توي اين 15 سال هيچيش نميشه چه بسا كه بيشتر
موفق باشين
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما يك زحمت كوچولو بكش و ببين و بپرس از تعميرگاهها و خدماتيها كمترين خرابي و تعميرات مربوط به كدوم برند بوده
در مورد رادياتور يك نمونه ايران رادياتور من تعويض گرفتم هر پره 20 تومن و صادراتي ولي جنس خوبي داره و از اون بهتر براي فضاهاي بيشتر مدل پنلي تركيهاي هستش كه تا 15 سال هم گارانتي داره و واقعا توي اين 15 سال هيچيش نميشه چه بسا كه بيشتر
موفق باشين
سلام
متاسفانه یا خوشبختانه هرکس یه مدل پکیج رو تعریف میکنه و انتخاب رو سخت میکنه ...
ما یه آپارتمان 110 متری داریم طبقه اول که همکفش پارکینگ ... دوستان پکیج های بوش رو معرفی کردن میخواستم بدونم نظر شما چیه در ضمن سختی آب هم داریم و همچنین قیمت برامون مهم نیست فقط یه چیز خوب باشه
ممنون.
ferroli f 24 divatech