مواردی ست که از دوستان شنیدم.اما بعینه نیست.نقل قول:
هنگ کردن زیاد.
مشکلات متعدد در شناختن و استفده از wifi
که همین دو مشکلات بزرگی اند.
در حد 1300 یه کم بیشتر:
Huawei MediaPad 10 FHD
Printable View
مواردی ست که از دوستان شنیدم.اما بعینه نیست.نقل قول:
هنگ کردن زیاد.
مشکلات متعدد در شناختن و استفده از wifi
که همین دو مشکلات بزرگی اند.
در حد 1300 یه کم بیشتر:
Huawei MediaPad 10 FHD
یه حس درونی بهم میگه سامسونگ یه چیز دیگسنقل قول:
اخه از Huawei MediaPad 10 FHD
اطلاعاتی ندارم و تاحالا ندیدمش و کسی رو هم ندیدم که داشته باشه و...
تبلتهای نه اینچ یا ده اینچ لنوو و ایسر در بازار ایران موجود هست یا نه ؟
دوستان یک تبلت با کیفیت تصویر عالی و طراحی شیک تا سقف 15000 ؟
Asus MemoPad 10 Smartنقل قول:
10 inch HD (1280*800 pixels) Display
Quad core 1.3 GHz CPU
Nvidia ULP GeForce Graphics
16GB memory + MicroSD card support
& ...
تو این رنج قیمت یکی از بهترین هاست به خصوص در تبلت های با صفحه بزرگ 10 اینچی.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
دوستان نظرتون در مورد مارک های آینول و هواوی چی هست ؟ تو بازار زیاد شده با گارانتی هم هست سخت افزارش هم دست کمی از تبلت های خوب نداره .
سلام
برای بچه 10 ساله تبلت میخواستم حداکثر تا 900 و حتما هم 8اینچ یا بالاتر باشه(دختر خالش 8اینچ داره نمیخواد برای این کمتر باشه)
برند خوبی هم باشه و تو بازار باشه!و زیر دست یه بچه 10 ساله خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه!
بیشتر هم برای بازی های معمولی و دخترونه هست!
مرسی:n16:
خوشبحال بچه های الان،تبلتش نباد از مال دختر خالش کوچکتر باشه!
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
بله دیگه زمونه عوض شده بچه های الان تبلت دارن ما هم از اینا داشتیممنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Huawei MediaPad 10 FHD - 8GB
دوستان
من واسه خواهرم هوآوی خریدم
فوق العاده راضیم ازش
تنها عیبش فقط باطری ضعیفش هست.
کیف ومحافظ صفحه و کابل vga و کابل HDMI هم براش خریدم.
توی شیراز فقط یه مغازه داشت.
اورجینال هم بود
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
مشکل باتریش چی هست دوست عزیز؟نقل قول:
کیف محافظ،کابل VGA و HDMI توی بازار هست
من خریدمش
البته توی شیراز فقط یه مغازه داشت
باطریش تقریبا ضعیف هست.زود شارژ خالی میکنه.
ولی این در برابر خوبی های این تبلت دیده نمیشه.
کیفیت صفحه نمایش و کیفیت بلندگوهاش واقعا محشره
فوق العاده هست
نبود کسی کمک کنه؟؟؟
تبلت تا 900 برند معتبر باتری قوی سیم کارت خور باشه!
7اینچ یا 8اینچ!بعد بهترین جا برای خرید تبلت کجاست؟هم تنوع داشته باشه هم اینکه فروشنده های نامرد نداشته باشه:n24:
برندهای شناخته شده با این قیمت چیزی پیدا نمیشه بخصوص 8 اینچنقل قول:
به نظر من اگه واقعا 8اینچ میخواید بودجه رو افزایش بدین و یه ایپد مینی بگیرین که 1200هست
ولی با 900تومن باید برین سراغ برندهای متفرقه و چینی که البته فکر نکنین این برندها بدردنخور هستن بلکه مدلهای خوب و باکیفیت چینی هم زیاد هست
ببخشید 7رو هم زده بودم انگار نگرفته!7اینچ هم باشه خوبه!نقل قول:
سلام
Innovel I801B
Innovel I972S
Innovel I971W
من امتحان نکردم ولی از تعریفایی که از نظرات سایت دیجی کالا معلومه تبلت عالیه.
برا خرید از همون دیجی کالا بگیرید قابل اطمینانه.
سلام
دوستان میخاستم بدونم میشه تبلت های آندرویدی بخصوص سامسونگ رو کاملا جایگزین لپ تاپ کرد؟؟؟
منظورم بازی های آنچنانی و غیره نیست. منظورم استفاده عمومی و ثبت نام در سایت های مختلف بخصوص فارسی هست. مثل انتخاب واحد دانشگاه، ثبت نام کنکور یا آزمون های استخدامی، چک کردن فیسبوک، ساختن و ارائه فایل های پاورپوینت دقیقا مثل آفیس لپ تاپ، ساخت pdf، اسکایپ، پرینت و ...
همچنین بروزرش با سایت های فارسی و تایپ فارسی مشکلی نداره ؟ مثل سایت دانشگاه یا سایت های استخدامی و ...
کلا از لحاظ سازگاری با زبان فارسی چطوره ؟
ممنونم میشم
به نظر من یک نکسوس هفت بگیرید الان مدل ۱۶ گیگ وای فای ۹۵۰ است و در رده تب های هفت اینچی بسیار عالی هست :thumbup:نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
از نظر اصلا امکان نداره یک تب اندوریدی را جایگزین لپ تاپ کرد حالا چرا دلایلم را هم میگم:
۱- محدودیت بسیار شدید اندروید نسبت به ویندوز در مورد نرم افزارهای قابل اجرا
تا به الان نرم افزاری اندرویدی پیدا نشده که بتواند کار افیس را در ویندوز انجام بده حتی نرم افزارهای اجرا فایل های پاورپوینت بسیار ناقص و بد در اندروید کار می کنند و یک جورایی این نرم افزارها بیشتر کار راه انداز هستند
۲- قابلیت های سخت افزاری بالا یک لپ تاب نسبت به یک تبلت
اکثر دانشجویان نیاز دارند تا پروژه های خود را از طریق پرژکتور اجرا کنند فکر کنم تمامی تبلت های اندوریدی از خروجی پرژکتور بی بهره مباشند و نهایتا یک خروجی HDMI دارند که اتصال یک تبلت از طریق این پورت به یک پرژکتور یک مکافت پیچیده ای دارد
ولی تبلت یکسری فواید دارد که نمیشه از اونا چشم پوشی کرد:
۱- جمع و جوری تب که خیلی راحت قابل حمل هست
۲- همین نرم افزارهای اندرویدی خیلی جاها کار راه انداز هست
۳- برای وبگردی و چک کردن ایمیل بسیار وسیله مناسبی هست
۳- برای مطالعه کتاب های الکترونیکی و فایل های پی دی اف خوب هست
خلاصه در مجموع نه تبلت کار لپ تاپ را انجام میده و نه لپ تاپ کار تبلت را و هر کدام دو مقوله جداگانه می باشند و هر فردی با توجه به نیازش انتخاب می کند :cool:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام .
من می خوام یه وسیله بگیرم که باهاش بتونم خیلی راحت کتاب بخونم ، بین e-reader و تبلت گیر کردم . تبلت اگه بخوام بگیرم صد در صد باید اَندروید باشه ، برای همین اینجا پست دادم . راستش من یک دنیا کتاب دارم که باید بخونم ، پس اگه تبلت گرفتم مهم ترین نکته صفحه نمایش خوب و باتری قویشه . تو این زمینه هیچ تبلتی به e-reader ها نمی رسه ولی خب از تبلت میشه استفاده های خیلی بیشتری کرد ، پیشنهادی دارید ؟
هرچیزی را بهره کاری ساختند.نقل قول:
من به شخصه اگه بخوام با تبلت 10 دقیقه ی فایل pdf بخونم چشممام درد می گیره E-Reader ها بخاطر تکنولوژی های بکار رفته تو صفحه نمایششونE-Link به شما این امکان رو میدن که مثل یک کتاب کاغذی تا هر اندازه که بخاید کتاب بخونید.
به نظر من اگه کاربری شما بیشتر روی خواندن کتاب های الکترونیک است بهترین گزینه انتخاب کتاب خوان های الکترونیکی(فارسی رو پاس بداریم)هست.
موفق باشید!
سلام.
محصولات سامسونگ به خصوص تبلت ها و اسمارت فون هاش .به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی می کنه.(اما نرم افزار های موجود به خوبی و چیزی که ما انتظار داریم
نه؛چیز هایی که من امتحان کردم)
همه ی نیازهایی رو که فرمودید از قبیل:رو کامل می تونید با استفاده از گنجینه ی قدرتمند نرم افزاری آندروید برآورده کنید.نقل قول:
منظورم استفاده عمومی و ثبت نام در سایت های مختلف بخصوص فارسی هست. مثل انتخاب واحد دانشگاه، ثبت نام کنکور یا آزمون های استخدامی، چک کردن فیسبوک، ساختن و ارائه فایل های پاورپوینت دقیقا مثل آفیس لپ تاپ، ساخت pdf، اسکایپ،و ...
اما وقتی مطالب یه کم تخصصی تر مثل:
میشه دیگه نمی تونید روی یک سیستم مبتنی بر آندروید اجرا کنید.نقل قول:
ساختن و ارائه فایل های پاورپوینت دقیقا مثل آفیس لپ تاپ
من خودم خیلی تلاش کردم و وقت زیادی گذاشتم تا بتونم با تبلت سند آفیسی رو که با کامپیوتر ساختم درست کنم.
آخرش لپ تاپ ی چیز دیگه ست.
سراغ پرینت می ریم.تا اونجایی که من می دونم و اگه بخام با دستگاهم یه متن یا تصویری رو پرینت بگیرم خودش اررور میده که حتما باید از نسل جدید پرینترهای سامسونگ استفاده کنید.
درضمن شما اگه یه تبلت خوب و چیزی که می خاین تا چند سال توی این بازاری که هر روز فقط توش نوآوری می بینی انتخاب کنی باید.2 تومنی رو خرج کنی مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما لپ تاپ ویندوزی چیزی هست که از اون پلتفرم خارج نمیشه.وتا سال ها می تونی از نسخه های متععد ویندوز استفاده کنی اما آندروید به دلیل محدودیت سخت افزاری حدود 3 نسخه براش میاد و تموم میشه.
انتخاب با خودتون
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز. با این معرفی galaxy note n8000 منو خیلی بفکر فرو بردی. باعث شد نظرم عوض شه. قبلا نظرم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود اما الان با اینکه n8000 500 تومن گرونتره ولی بنظرم کاملا ارزش داره. طول عمر باطریشم به نسبت بیشتره. نظر شما چیه ؟
کیفیت صفحه اش در عمل واقعا خوب هست یا نه ؟ در موردش هرچی میدونی (غیر از اینایی که تو سایه ها نوشتن) بهم بگو لطفا.
سلام
دوستان میخواستم بدونم الآن یه تبلت 10 اینچی حداقل قیمتش چنده؟
و یه سوال دیگه... من الآن یه گوشی اندرویدی دارم و میخوام جاش تبلت بگیرم که هم بتونه فیلمهای Full HD رو بدون مشکل پخش کنه، کٌندی و هنگ نداشته باشه، کیفیت و رزولشن صفحه برام خیلی مهمه، بازیهای HD هم تا جایی که میتونه راحت اجرا کنه و همچنین باتری بسیار خوبی داشته باشه(معمولا وای فای روشنه) لپ کلام اینکه عمر شارژ باتری و قدرت سخت افزار خیلی برام مهمه. حالا با این تفاسیر و توقعات من(!) تا 800 تومن چیزی پیدا میشه (البته اگه 10 اینچی باشه که چه بهتر)؟
قیمت ها بالاتر از اون چیزی هستن که فکر می کنید.اما با این تفاسیر به نظر بهترین انتخاب برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست به نظر من.نقل قول:
با قیمت 1400 حدودا.
اول پس معلوم شد که تصمیمتون رو تبلت رفته.(اما من خودم فکر کردم با توضیحاتی که دادم شما به فکر خرید لپ تاپ برید!!!)اما مهم نظر و نتیجه گیری خودتونه.
من خودم وقتی این دوتا تبلت رو نداشتم و فقط درحدی بوده که دیدمشون نمی تونم چیزی خارج چیز هایی که توی سایت می گن بگم:n02:
یه مقایسه ای انجام میدم:
برند:سامسونگ دیگه ی برند کاملا شناخته شدست و کاملا جواب خودشو پس داده اما هواوی برند نوظهور(در عین حال خوب)با ساخت خوب والبته نکته ی مهم:قیمت رقابتی وارد بازار میشه.
رام و ورژن نرم افزاری:پشتیبانی که سامسونگ توی بحث انتشار ورژن های جدید برای دستگاه هاشو داره هواوی فعلا نداره!
سی پی یو قوی تر نوت8 که شاید کم به چشم بخوره.
اینکه نوت8 دقیقا 1 سال زودتر تولید شده.و حداقل دیرتر از مدیاپد بورس بازار خواهد بود.
دوربین قوی تر مدیا پد
سایز و رزولیشن که واقعا توی این زمینه هواوی کاملا برتر از نوت8 است.
موفق باشید.یا حق
می دونم اینا رو ولی تو ایران راحت گیر نمیان :( شما چی رو پیشنهاد میدین ؟ بعد شنیدم صفحه ی e-reader ها زود میشکنه و ترک بر می داره آیا درسته ؟نقل قول:
:n04:نقل قول:
نـــــــــــه! این قیمت خیلی بالاست! تقریباً 2 برابر بودجه من!
پس باید قید 10 اینچ رو بزنم؟؟؟ 7 اینچی که انتظاراتم رو براورده کنه چی پیشنهاد می کنید؟
(سایتی که دادید متاسفانه باز نمیشه)
ممنون
راستش من لپ تاپ دارم، تبلت میخام.
والا روی کاغذ که ال سی دی مدیاپد خیلی بهتره. اما در عمل نمیدونم واقعا کیفیت صفحه اش چجوریه. شما از نزدیک ندیدید؟ کیفیت صفحه ان 8000 رو ؟ در حالی که قیمت ان 8000 بالاترم هست.
تصویر ان 8000 اچ دیه ولی مدیا پد هوایی فول اچ دی. فیلم برداری و عکاسیه هوایی فول اچ دیه ولی سام اچ دی.
یه لینک از مقایسه این دوتا ندارید؟ (ویدئو، مطلب ...)
اصلا نمیشه
سخت افزار ضعیف تر
امکان طراحی نداری!
کلا تبلت چیزی بین موبایل و لپ تاپ هست
در بهتر بودن صفحه ی نمایش مدیا پد هیچ شکی نیست:
تراکم در هر پیکسل مدیاپد 224 هست اما نوت8 189ppi هست.
تکنولوژی ساخت صفحه ی نمایش مدیا پد IPS LCD هست که در مقابل TFT واقعا سرتره.
این تبلت هواوی از اسمش هم معلومه و سعی کرده توی مدیا سنگ تموم بزاره.
حالا با این اوصاف باید ببینم یکی از اصل های مهم شما برای خرید تبلت فیلم دیدن هم هست؟یانه
اما به نظر من با خرید Media Pad اصلا ضرر نخواهید کردوتوی همین فروم دوستان بیشترشون ازش راضی بودن و تنها عیبی که روش گذاشتن عمر باتری بوده.
باوجود یک باتری6600 میلیآمپر.اما نوت8 ظرفیتی معادل4600 داره.دیگه خودتون ببیند...
این رو اضافه کنم که این تبلت از یک باتری 6600 میلی آمپر ساعت بهره می بره و توی این رنج قیمتی باتری خوبی محسوب میشه.نقل قول:
بهترین گزینه google nexus 7 با ظرفیت8 گیگ هست.نقل قول:
البته اون هم قیمتش حدود 1 تومن میشه.
ببیند برندهای نوپایی هستن که با قیمت های خیلی پایین تری عرضه می کنن تبلت هاشونو اما آدم ی بار میخاد چیزی رو بخره و بتر که خوبشو بخره.
آمازون،کیندل و نوک برندهای خیلی مشهوری تو بحث کتاب خوان های الکترونیک هستن.نقل قول:
اما اگه بازار رو خوب بگردید هست.اما قبول دارم که سخت پیدا میشن:n02:
ی دقتی هم که برای خرید باید داشته باشید اینکه از pdf پشتیبانی کنه.چون بعضی از این کتابخوان ها هستند که فقط از فرمت های رایج خودشون و اونهایی که توی استور هاشون هستن پشتیبانی میکنن.
کتابخوان ها صفحه ی نمایش ظریف تری نسبت به تبلت ها دارن اما نه تا اون حد.
دوست عزیز از قیمت ها خبری داری ؟ مثلا چند قیمتن ؟نقل قول:
کتابخوان ها قیمتاشون از حدود250 تومن به بالا.نقل قول:
بسته به برند،ظرفیت و صفحه ی نمایش قیمت های مختلفی دارن
دوستان من میخوام که یه تبلت اندروید دار در حدود قیمت 700 تومان بخرم و اینم بگم که اصلا در مورد تبلت و مارک ها هیچ چیز نمیدونم.ولی در مورد سخت افزار یه کوچولو بلدم پس به من پیشنهاداتتون رو بفرمایین تا منم خودم یه تحقیقی بکنم.راستی من در مورد تبلت های هووای یه بررسی کردم که این طور که متوجه شدم پردازنده خوبی دارن.