این سخنرانی آقای قلمچیه که من قبلنا گوش نمیدادم این اولین بارم بود واسه دورانه طلایی نوروز من که خیلی روحیه گرفتم گفتم بزارم شاید شمام روحیه گرفتید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این سخنرانی آقای قلمچیه که من قبلنا گوش نمیدادم این اولین بارم بود واسه دورانه طلایی نوروز من که خیلی روحیه گرفتم گفتم بزارم شاید شمام روحیه گرفتید!
متن برنامه فرصت برابر با حضور سجاد صدیقی (Samba)
نقل قول:
برنامه تلويزيوني فرصت برابر - چهارشنبه 10 اسفند ماه 90
بابک ندرخاني: امروز در ادامه بحث جلسات گذشته تکنيک هاي تست زدن را توضيح خواهم داد.
تکنيک زمان هاي نقصاني: در سر جلسه کنکور، سازمان سنجش زمان مشخصي را براي پاسخ گويي به سؤالات به دانش آموزان پيشنهاد مي دهد، به عنوان مثال در دروس عمومي 4 درس 25 سوالي است که مي شود 100 سوال، فرض کنيد براي اين 100 سوال 75 دقيقه زمان داده شده است. اين زماني که به دانش آموزان داده مي شود، تقسيم مي شود بين 4 درس؛ دين و زندگي 18 دقيقه، ادبيات 17 دقيقه که مي شود 35 دقيقه، زبان انگليسي و عربي هم هر کدام 20 دقيقه که جمعاً مي شود 75 دقيقه.
دانش آموزان در اين 75 دقيقه بايد به دروس عمومي پاسخ دهد و در درس هاي اختصاصي هم مثلاً درس شيمي براي هر سوال يک دقيقه در نظر گرفته شده است.
براي اين که دانش آموزان بتوانند زمان خود را در جلسه کنکور مديريت کنند، کانون به آن ها تکنيک هايي را آموزش مي دهد به نام تکنيک هاي مديريت زمان در سر جلسه آزمون.
تکنيک زمان هاي نقصاني: در هنگام برگزاري آزمون، براي هر درس مقداري از زمان پيشنهادي را ذخيره کنيد تا در انتهاي دفترچه زمان مناسبي را براي مرور داشته باشيد.
در تکنيک زمان هاي نقصاني ما به دانش آموزان مي گوييم که يک بخشي از زمان هاي پيشنهادي را پس انداز کند و براي آخر آزمون نگه دارد.
يعني اگر در درس ادبيات 17 دقيقه به دانش آموز پيشنهاد داده اند، دانش آموز در 15 دقيقه به سؤالات ادبيات پاسخ دهد و به محض اين که به 15 دقيقه رسيدند از درس ادبيات به سراغ درس بعدي برود و 2 دقيقه زمان را از درس ادبيات پس انداز کند.
بعد از ادبيات درس عربي است که سازمان سنجش به دانش آموزان پيشنهاد داده است که در 20 دقيقه به سؤالات اين درس پاسخ دهند، دانش آموز آن درس را هم در 15 دقيقه حل کنند و 5 دقيقه ديگر را پس انداز کنند که با 2 دقيقه از درس ادبيات مي شود 7 دقيقه.
براي درس دين و زندگي 18 دقيقه زمان داده شده است که مي توانند آن را هم در 15 دقيقه حل کنند، 3 دقيقه هم از زمان اين درس پس انداز کنند، تا اين جا مي شود 10 دقيقه.
براي درس انگليسي هم 20 دقيقه زمان در نظر گرفته شده است، آن درس را هم در 15 دقيقه پاسخ دهيد و 5 دقيقه ديگر را هم در اين جا پس انداز کنيد.
پس 2 تا 5 دقيقه و يک 3 دقيقه و يک 2 دقيقه را از دروس عمومي پس انداز کردند، يعني دانش آموز جمعاً 15 دقيقه براي درس هاي عمومي خودش ذخيره کرده است.
در اين 15 دقيقه دانش آموز فرصت دارد، تا برگردد و يک جاهايي را مرور کند.
در جلسه قبل تکنيکي را آموزش داديم به نام تکنيک ضربدر و منها که در آن دانش آموز در کنار بعضي از سؤالاتي که نمي توانند جواب دهند علامت ( x ) مي گذارند يعني وقت گير است و بعداً به سراغ آن مي روم و يا علامت ( - ) مي گذارند يعني اين سؤال را بلد نيستم.
پس اين را بدانيد که تکنيک ضربدر و منها و تکنيک زمان هاي نقصاني با هم بايد انجام شوند و پيش نياز تکنيک زمان هاي نقصاني تکنيک ضربدر و منها است.
اگر اين روش را به همين گونه که براي شما توضيح دادم انجام دهيد مي توانيد زمان هايي را پس انداز کنيد و پس انداز زمان به دانش آموز کمک مي کند که در پايان جلسه نه تنها وقت کم نمي آورند، بلکه فرصت خواهند داشت تا برگردند و مجدداً سؤال ها را مرور کنند.
مجري برنامه: آقاي سجاد صديقي اولين کسي که متوجه رتبه شما شد، چه کسي بود؟
سجاد صديقي: خودم همراه والدينم بوديم که وقتي از اينترنت نتيجه کنکور را گرفتم و گفتم که رتبه 4 منطقه و 4 کشور شده ام ، خيلي خوشحال شدند.
البته من انتظار بيشتري از خودم داشتم، چون تمام تلاشم را کرده بودم که زير 10 کشور را به دست بياورم اما متاسفانه نشد.
مجري برنامه: کانون قلم چي چه قدر در موفقيت شما در کنکور نقش داشت؟
سجاد صديقي: به نظر من مهم ترين نقش را خود دانش آموز دارد، اما اگر اين مسير را درست نرود به بيراهه خواهد رفت و کانون باعث شد که من با برنامه راه درست را بشناسم.
برنامه راهبردي براي ما حکم نقشه راه را داشت و ما با استفاده از آن توانستيم به هدفمان برسيم.
مجري برنامه: در مورد منابع آموزشي که در دوران طلايي نوروز استفاده کرديد، توضيح دهيد؟
سجاد صديقي: واقعاً اين دوران براي من طلايي بود و من حدود اً در ترازم 1200 نمره پيشرفت داشتم و در درس هايي که ضعيف بودم، مثل درس عربي توانستم در اين دوران کامل آن را مرور و جمع بندي کنم و ديگر بعد از عيد نيازي نداشتم که عربي را مطالعه کنم و در کنکور عربي را 89% زدم. من طبق آموزه هاي جناب آقاي قلم چي که مي گفتند: دانش آموزان قوي بايد روي نقاط ضعف خود تمرکز کنند، در درس عربي که خيلي احساس ضعف مي کردم تمرکز کردم و توانستم تراز خودم را بالا ببرم، همين طور در درس هندسه هم خيلي ضعيف بودم و آن را هم در اين دوران مرور کردم که باعث شد هندسه را هم در کنکور 100% بزنم.
مجري برنامه: درصد هاي شما در کنکور چه قدر بود؟
سجاد صديقي: ادبيات 64% - عربي 89% - دين و زندگي 80% - زبان 84% - رياضي 77% - فيزيک 81% - شيمي 92% -
کاظم قلم چي : ايستگاه جبراني مهم و اصلي ما در کانون ايستگاه جبراني دوران نوروز است که آقاي صديقي مي گويند در اين دوران توانستند در 2 درس پيشرفت قابل ملاحضه اي داشته باشند.
ما يک مبحثي داريم به نام "فراشناخت" يعني "مديريت تفکر" و اين که هيچ کسي به جز خود دانش آموزان نمي تواند روش هاي مطالعه خودش را در درس تشخيص دهد، آقاي صديقي توانستند به خوبي نيازهاي آموزشي خودشان را تشخيص دهند که به عنوان يک دانش آموز منحصر به فرد چه نيازي دارند و روي کدام درس بايد تمرکز کنند و کجا و چگونه بهتر نتيجه مي گيرند.
اين طور که من استنباط کردم، شما در دوران نوروز تمام نيروي خود را روي همه دروس متمرکز نکرديد، بلکه همه دروس را کار کرديد، اما روي 2 درس بيشتر متمرکز شديد و توجه ويژه داشتيد.
در دوران قبل از نوروز يعني در اسفند ماه و دوران طلاي نوروز ، شما چگونه مديريت تفکر را انجام داديد و نياز هاي خود را چگونه تشخيص داديد؟ چگونه نيازهاي خود را با برنامه راهبردي کانون تطبيق داديد؟
سجاد صديقي: به نظر من برنامه راهبردي طوري طراحي شده بود که هر وقت دانش آموزي از درسي عقب مي ماند، مي توانست در ايستگاه جبراني آن ضعف و عقب ماندگي را جبران کند.
از کارنامه هاي 2 هفته يک باري که بعد از هر آزمون از کانون دريافت مي کردم، متوجه مي شدم که در درس عربي و شيمي دچار ضعف هستم به همين دليل سعي کردم در دوران طلايي نوروز بيشتر روي اين 2 درس تمرکز داشته باشم.
کاظم قلم چي : روي ديگر سکه اين که؛ بعضي دانش آموزان نقاط ضعف خود را پيدا مي کنند و روي آن درس ها آن قدر تمرکز مي کنند که نقاط قوت خود را فراموش مي کنند و نقاط قوت آن ها تبديل به نقاط ضعف مي شود.
آيا شما در اين دوران که نقاط ضعف خود را جبران مي کرديد، توانستيد نقاط قوت خود را ثابت نگه داريد يا خير؟
سجاد صديقي: بله من ساعات مطالعه خودم را در دوران نوروز افزايش دادم و حدود 70 ساعت در هفته درس مي خواندم و تمام کارهاي ديگر را در ايام نوروز تعطيل کردم و نه تنها توانستم نقاط ضعف خودم را جبران کنم، بلکه در نقاط قوت خودم هم بيشتر پيشرفت کردم.
من در اين 2 هفته نوروز سختي کشيدم اما اين سختي ارزش رتبه اي را که کسب کردم، را داشت.
کاظم قلم چي : شما از چه زماني به کانون آمديد و ميزان پيوستگي شما با آزمون هاي کانون چه قدر بود و آيا در آزمون هاي کانون غيبت هم داشتيد؟
سجاد صديقي: من از دوم دبيرستان در آزمون هاي کانون حضور داشتم و از 67 آزمون در 66 آزمون شرکت کردم و آن يک جلسه را هم که غيبت داشتم در اردوي مدرسه بودم.
کاظم قلم چي : با توجه به اين که دانش آموز يکي از شهرهاي کوچک استان کرمانشاه بوديد، آيا هيچ وقت فکر کرده بوديد در رقابت با دانش آموزان کلان شهرها در کنکور بتوانيد چنين رتبه بالايي را کسب کنيد؟
سجاد صديقي: به نظر من کانون به دانش آموزان خودباوري مي دهد و دانش آموز مي تواند با تکيه بر آن خودباوري موفق شود و فکر مي کنم با نتايجي که در کنکور به دست آمد، دانش آموزان شهرهاي کوچک هم ثابت کردند که مي توانند موفق شوند و هيچ چيز از دانش آموزان کلان شهرها کم ندارند.
بابک ندرخاني: به دانش آموزان توصيه مي کنم که طبق برنامه در آزمون هاي نوروزي حضور داشته باشند و در دوران نوروز پيش يک و پايه را دوره کنند و اگر هنوز در آزمون هاي کانون شرکت نکردند، آزمون هاي نوروزي را از دست ندهيد.
سجاد صديقي: اميدوارم دانش آموزان در کنکوري که پيش رو دارند موفق باشند.
-------------------------------------------
تهيه و تنظيم:
گروه سايت هاي اطلاع رساني تخصصي " آتي پرس "
منو بگو بدون قرص خواب آلود شدم :13:نقل قول:
دوستان من الان دارم شیمی رو از مبتکران میخونم همزمان خلاصه نویسی هم میکنم ولی مشکل اینجاس که خیلی کارم کند پیش میره یا بعد یک ساعت خوندن حالم از شیمی به هم میخوره ! . میخواستم بپرسم که خلاصه نویسی تو این موقع نزدیک کنکور به دردم میخوره ؟
دستت درد نکنه الا" ميخوام گوش کنمنقل قول:
چه خبره!!! انقدر خواب برای يه کنکورینقل قول:
نه من حساسيت دارويی دارم ابدا نميتونم سراغ اين جور چيزا برم
مدير سايت فور شريف گفته بود که برنامه ی سجاد صديقی رو برای دانلود قرار ميده اما خبری نشد
راستی اين پشتيبانای قلم چی هم يه طوريشون ميشه ها
ديروز زنگ زده بود ميگفت چرا انقدر زياد ميخونی؟!!
من هم تجربه الرژی تابستانی رو دارم ! هر سال از ماه اردبیهشت به بعد هم شروع میشه و شربت هیدروکسی زین استفاده میکردمنقل قول:
البته ناگفته نماند که شربت هیدروکسی خودش خواب اور هم بود و رو شیشه نوشته بود قبل از رانندگی و کار هایی که به تمرکز نیاز دارن مصرف نشود حالا نمیدونم قرصش هم اون خاصیت رو داره یا نه !
دوز بالای هيدروکسی زين بعنوان داروی خواب آور استفاده ميشه :13:نقل قول:
نظر من :نقل قول:
درس نامه های مبتکران + خلاصه های نکات خیلی مهم کلیدی و جمع بندی و فرمول ها + تست گاج سفید=شیمی بالای 70 :12:
از 11.5 تا 7 خیلی زیاده؟؟! کلا میشه 7.5 ساعت!! فوقش کم بخوابی 2 ساعت کم میخوابی که اونم کیفیت مطالعه رو پایین میارهنقل قول:
نقل قول:
من اموزش شيمي 3 رو دارم در شرف لجام گسيختگيه:31:
صحافيش جالب نيس ...ولي با اين حجم فكر كنم بايد از اول فكر منگنه كردنش بودم :20:
نظر من :نقل قول:
تالیفی مبتکران برای تسلت + (درسنامه های + تست ها و نکات حفظیش + تست های کنکور برای مرور × اونم چند بار تا غورتشون بدی) = شیمی بالای 80+ :31:
نقل قول:نظر من :نقل قول:
درسنامه مبتکران + جملات کتاب درسی + تست های تالیفی مبتکران و خیلی سبز + کنکور سراسری = شیمی بالای 90
امیدوارم نفر بعدی نیاد فرمولش رو بده و بگه بالای 100:27:
به نظر من همه اینا Within اراده شیمی 100%! من تا دیشب از فصل آخرحالم به هم میخورد الان دارم خیلی خوب میخونمش !نقل قول:
شیمی 2 رو میشه تو دوران طلایی (تقریبا 20 روز) کارشو تموم کرد؟
اگه نمیشه جاهایی که اسون هستن رو بگید فقط اونارو بخونم چون هیچی از شیمی 2 نمیدونم (اخه من تا قبل از پیش دانشگاهی تو کلاس اینطوری بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این برنامه ی ازمون 7 فروردین کانونه ، مگه کنکور از عربی 2 و 3 نیست این چرا مجموعش میشه 14 تا سوال ، 11 تای دیگه از کجا میاد؟
چه خبره 20 روز ؟ تو 20 روز میتونی 10 بار فقط مبتکران رو تموم کنی ! :دینقل قول:
واقعا؟ :26:نقل قول:
خب حالا چجوری بخونم به قول کاظم فرصت برای ازمون و خطا ندارم چون کلا نخوندم باید تو این ایستگاهه جبرانی بخونم:41:
+هندسه 1و2 هم هیچی نخوندم:13: واسه اونم یه نسخه بپیچید(واسه یکیشون ، 1 یا 2)
فیزیک 2 فصل کارو انرژی ارزش خوندن داره میگن 1 تست ازش میاد؟
محتوای مخفی: ______
درک مطلب + ترجمهنقل قول:
درک مسایل کار و انرژی برای برخی تست های حرکت شناسی لازمه . همینطور بعضی از مسایل دینامیک رو هم میشه با کار و انرژی حل کردنقل قول:
فیزیک 2 فصل کارو انرژی ارزش خوندن داره میگن 1 تست ازش میاد؟
واسه دینامیک اره ولی حرکت شناسی نه چنداننقل قول:
منظورت الکترو شیمیe؟نقل قول:
اینو نگو! قصل مورد علافه منه:31:
چه جالب منم تا پیش لول بودم:31:نقل قول:
شیمی 2 خیلی مهم و ساده است نام نویسی ترکیبات یونی و کواالانسی رو ازش یاد نگیری به مشکل بر می خوری
الان رفتم متبکران رو چک کردم اگه روزی -60-70 تست بزنی کلکش کندست!
واسه دانشگاه آزاد ترازها و کارنامه های سال گذشته رو میزارم یه زمانی من خودم خیلی دنباله اینا بودم مسن می خواستم بدونم واسه پزشکی تو آزاد چه درصدایی رو باید زد (تقریبی)یا واسه دارو یا دندون اینجا واستون می زارم شاید به دردتون خورد
این نمونه درصدهایی که باید زد که نرازام توش هست با چه درصدی تقریبن ترازت چند میشه با توجه به سالهایه قبل
این فقط ترازه اما ماله رشته هایه گروهه پزشکیه تو چند ساله مختلف ترازو که نگاه کردید اونو با بالایی مقایسه کنید ببینید درصداش حول و حوشه چنده
و اینم ادامه رشته ها(دامپزشکی زیست شناسی و ...)
منبعم کانون
آره ولی لامذهب خیلی کند پیش میرم آخرش اعصابم خورد میشه میشینم ادبیات میخونم :دینقل قول:
پ.ن : قراره مثلا تا قبل عید پیش رو تموم کنم ! فیزیک و گسسته رو نخوندم . دیفرانسیل و تحلیلی نصفشون موندن !:42:
من که هروقت ادبیات رو باز میکنم اعصابم خورد میشه میشینم شیمی میخونم :31:نقل قول:
----
بچه ها یادتون باشه برای کنکور باید بدونین که عدد اتمی رو رادرفورد ابداع کرده نه موزلی .
توی کتاب بهش اشاره نشده ولی ظاهرا توی کنکور ازش سول اومده و جوابش رادرفورد در نظر گرفته شده ( همونطور که مهندس بازرگان هم توی کتاب شیمی 2 گفته )
چند روزی هست که سایت قلمچی بودجه بندی سوالات کنکور رو قرار داده متنهی نامردا :31: کاری کردند که نشه چاپش کرد :18:
کسی می تونه قفلش رو برداره این جا آپولودش کنه :10:
یعنی چی نشه چاپش کرد ؟
خب همونها رو خودت توی Word تایپ کن و فونتش رو درشت کن و پرینت بگیر دیگه:31:
منم همینو می خواستم بگم!نقل قول:
ادبیات خوندن مثل عربی خوندم شکنجه به حساب می یاد
اره کنکور 88 ریاضی اومدهنقل قول:
راسی اینو گفتی یادم اومدتو فصل اسید صفحه 196 مبتکران اشتباهن گفت
قدرت بازی دی متیل امین > اتیل امین
در حالی که جدول صفحه 70 کتاب درسی
دی متیل امین < اتیل امین
تو یکی از تستا این اشتباه رو داشت نمی دونم چه تعداد از تست ها این اشتباه رو داشتن
بچه ها امروز یه چیزی رو متوجه شدم که واقعا اعضابم خورد شد . فکر میکردم کسی که سابقه کیفری جنایی داشته باشه میتونه دانشگاه ثبت نام کنه ولی ظاهرا برای من باید از دادگاه حکم صادر بشه برای ثبت نام :18:
شوهر عمم که رئیس دانشگاه هست گفت اگه دانشگاه من قبول بشی من کارت رو ردیف میکنم ولی اگه بری یه شهر دیگه دانشگاه بدون مجوز دادگستری و تعهد کتبی نمیتونه ثبت نامت کنه :18: حتی دانشگاه آزاد :18:
تو عمرم انقدر اعصابم خورد نشده بود :41: درست روزی که استارت زدم و دارم روزی 11 ساعت درس میخونم همچین خبری رو بهم دادن :41:
یعنی قبول بشم هم باید برم تو دادگستری بیافتم پای این قاضی و اون قاضی تا تعهدم رو قبول کنن و بزارن درس بخونم :41:
کاش پدرم بتونه کاری برام کنه وگرنه باید ول کنم همه آرزوهام رو دو سال برم سربازی بعدش بیام برم مالزی یا هند درس بخونم :41:
رفقا نمايشگاه كتاب تهران كي برگزار ميشه؟ مي ارزه از مازندران بيام اونجا ؟ اخه يه كتابايي رو اينجا نيافتم ....
تخفيف هم ميدن ؟:31:
نمایشگاه اواسط اردیبهشت هستنقل قول:
اگه کتابی رو نیافتی از اینترنت بخر اگه تا نمایشگاه صبر کنی و اون موقع کتاب رو بگیری کلا حدود 45 روز برای مطاله کتابت وقت خواهی داشت ولی اگه الان بگیری حدود 110 روز .
ضمنا کتاب مهمی در زمینه کنکور قرار نیست در نمایشگاه ارائه بشه هیچکدوم از انتشارات ها کتاب مهمی در دست چاپ ندارن که برای کنکور امسال برسه
مگه چکار کردی ؟ ایشاالله درست میشه !نقل قول:
یعنی چی نشه چاپش کرد ؟ اصلا نرم افزار Adobe Reader داری ؟ اگه میخوای به Word تبدیل کنی بایدPDF to word داشته باشی . ولی کلا میشه از PDF پرینت گرفتا !نقل قول:
قدرت بازی آمین نوع دوم از قدرت بازی آمین نوع اول مگه بیشتره تو مبتکران نوشته دی آمین نوع اول از آمین نوع دوم قدرت بازیش بیشتره ! الان کدوم درسته ؟ کلا کتاب درسی چت میزنه . کافیه صفحه 324 مبتکران رو بخونید میبینید چی میگه :دینقل قول:
سه بار سابقه جرح و یه بار سابقه جنایی قتل دارم که همیشه مشکل اصلی زندگیم بودن از 2سال پیش :41:نقل قول:
در سال 86 از بسیج خارج شدم و قبل و بعدش هم مهر انتخابات نداره شناسنامم یعنی فاجعه هست همه سوابقم :41:
تنها امیدم پدرم هست که جانبازه و شوهر عمم که رئیس دانشگاهه .
به خدا امروز این موضوع طوری شکه کرده منو که اصلا حال و حوصله درس خوندن ندارم در حالی که دیروز 11 ساعت مفید درس خوندم
اگه فردا هم نتونم درس بخونم حتما باید برم پیش یه مشاور روانشناس یا روانپزشک که کمکم کنه
بچه ها برام دعا کنین من هیچوقت تو کمک کردن به شماها در تاپیک کوتاهی نکردم :41:
خدایی نکرده اینا عمد که نبودن ؟ ایشالله درست میشهنقل قول:
... دوستان این لغت های ادبیات که ستاره ندارن لازمه بخونیم ؟
عزیزم به هدفت فکر کن سعی کن فقط اون واست مهم باشه به هیچ چیزه دیگه ای توجهت رو معطوف نکن فقط به هدفت بهت قول میدم اگر به هدفت برسی مشکلاتم حل میشه :11:نقل قول:
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
چه جالب چند ماه پیش می خواستم همین مطلبو بنویسم گفتم ننویسم نگن ... خونه:31:نقل قول:
مشکلات تویه زندگیه هر کسی هست خیلی چیزا تو این زندگی هست که میشه یه جوری جبرانش کرد ولی بعضی چیزا هست که دیگه شاید جبرا ن نشه یا سخت باشه یکیشم همین کنکوره هر چیزی که قبول بشی تا اخرش تو زندگیت تورو همون میشناسن سعی کن حداکثر تلاشت رو بکنی که بعدش مثله خیلی ها افسوس نخوری روز های زندگی مثله صفحاته یه دفتر خاطراته که میرو جلو و برگشتی هم نداره سعی کن جوری بسازیش که بعدش پشیمو ن نشی حداکثر تلاشت رو بکن بچه های اینجا مثله یه خونوادن امیدوارم تو کنکوره 91 کسایی مثله سجاد صدیقی باشن که از تو همین خانواده برن بالا پس دلسرد نشو تلاشتو بیشتر کن حتی بیشتر از قبل که نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
به امید موفقیت واسه همتون
قسمت پرینتش غیر فعاله :41: می تونی خودت امتحان کنی ! ! !نقل قول:
Adobe Reader نسخه 9 است :27:
آهان الان که دیدم اون بالا نوشته Secured !نقل قول:
کلا من با گوشیم دانلود کرده بودم !
ين 3 ماهو خورده اي كه مونده خيلي مهمه .نزارين اينجوري از دست بره.اگه مي شه مشكلتونو بدين كسي ديگه اي حلش كنه و شما فقط بخونين .حتي اگه نشه برين دانشگاه(به هر دليلي)ديگه حداقل شرمنده خودتون نيستين.تو کنکور به اندازه کافی برای همه جا هست نگران نباشید.نقل قول: