با سلام.
برای کار عملی در زمینه شبکه ـــــــــــ>کار با شبیه سازهایی مثل packet tracer مناسبه.
در زمینه سیستم عامل هم ــــــــــــــــــــ>vmware ,virtual box
اگه سوال دیگه ای در زمینه شبکه بود در خدمتم.
Printable View
با سلام.
برای کار عملی در زمینه شبکه ـــــــــــ>کار با شبیه سازهایی مثل packet tracer مناسبه.
در زمینه سیستم عامل هم ــــــــــــــــــــ>vmware ,virtual box
اگه سوال دیگه ای در زمینه شبکه بود در خدمتم.
سلام.
با VMware میشه روی یک سیستم هم Client تعریف کرد و هم Server هردو فقط در یک سیستم. کسی تاحالا انجام داده ؟
با Packet Tracer کار نکردم تابحال ، دقیقا کاربردش چیه.
جالبه که توی نظرسنجی همه به محصولات مایکروسافت به عنوان سرور رای دادن !! محصولات مایکروسافت دیگه برای سرور بودن منسوخ شده این روزا.
با آرزوی بهترینها..
بله میشه انجام داد. شما میتونی روی سیستمی که داری چند تا سیستم عامل دیگه نصب کنی که یکی از اینا میتونه ویندوز سرور و دیگری ویندوز سون یا XP (کلاینت) باشه...نقل قول:
Packet Tracer محیط واقعی یک شبکه رو شبیه سازی میکنه. بیشتر برای سیسکو هستش. شما میتونی سوییچ، روتر، سرور و ... بزاری و اونها رو کانفیگ کنی و در نهایت یک سناریو رو بصروت مجازی پیاده سازی کنی.نقل قول:
با Packet Tracer کار نکردم تابحال ، دقیقا کاربردش چیه.
مرسی.
ورژن 4 پکت تریسر رو پیشنهاد میدین یا 5 ؟
با آرزوی بهترینها..
روی vmware وقتی سیستم عاملی نصب می کنیم لازم هست که درایور های قطعات رو باید نصب کنیم روش ؟ به چه صورتی ؟نقل قول:
مسلما هر چی جدیدتر باشه بهرته دیگه...نقل قول:
نه لازم نیست. خودش یه پکیج داره به نام Vmware Tools که بعد از نصب ویندوز خودش اتومات نصب میشه. دستی هم میتونی نصب کنی. اون میاد و درایورها رو برات نصب میکنه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
می خواستم چندتا PC رو بصورت بی سیم با هم شبکه کنم! الان شبکه LAN کابلی هستند و می خواستم بصورت بی سیم انجام بدم!
کارت شبکه وایرلس بر روی تمام PCها نصب هستش! مدل D-Link N150 . حالا یدونه هم Access Point گرفتم!می خواستم بدونم که اصلا اکسس پوینت کاربرد داره توی این شبکه؟! یا خیر؟!
با تشکر! اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه باید شبکه کنم؟!
سلام خدمت اساتید
داستان از این قراره که:
در یک مجموعه با فرض حدود 2000 کاربر که همگی به یک شبکه محلی وصل هستند و برای اتصال به اینترنت می بایست با VPN و با یوزر و پس خودشون وارد بشن.
حال در این مجموعه کسی پیدا شده که پسوردها رو -- میکنه به این طریق که یوزر و پس کاربران دیگر را پیدا و از آنها استفاده میکنه.
می دونید وقتی با VPN شخصی به اینترنت وصل بشه و شخص دیگری با همان یوزر و پسوورد بخاد وارد بشه خطای 691 (Access was denied because the user name and/or password was invalid on the domain.) میده.
حال من IP طرف یعنی آقا دزده رو پیدا کردم چطور میتونم بفهمم کیه؟
وقتی در منوی را IP رو با "\\" میزنم پنجره ای باز میشه که پسورد ورود میخاد اسم کامپیوتر طرف هم نوشته شده از شواهد پیداست که ویندوز 7 داره چون اسم کامپیوتر این شکلیه: "MEHDI-PC". درست میگم؟ معمولا ویندوز 7 این اسم کامپیوتر رو انتخاب میکنه یعنی با "PC-".
حالا چطور طرف رو پیدا کنم. حــــــــــیـــــــــــات ــــــــــــــیــــــــــ ـــــــــــــــه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...: با سپاس فراوان:...
با سلام.
چگونه می تونم اینترنتی که از مودم ADSL گرفتم و به کارت شبکه شماره یک سیستم سرور وصل کرده ام رو از طریق کارت شبکه دوم سیستم سرور به هاب وصل کنم و کامپیوترهای کلاینت هم به اینترنت وصل بشوند؟!
سلام
من با handycafe کار میکنم. میخواستم ببینم آیا میشه میزان و سرعت دانلود رو برای کلاینت ها محدود کرد و آیا میشه قیمت گذاری حجمی را علاوه بر قیمت گذاری زمانی توی handycafe تنظیم کرد. به طریقی که بعد از یه مقدار معین دانلود، برای کلاینت هزینه اضافه بندازه؟؟؟؟
سلام.
کارت شبکه وایرلس ralink 802.11 g رو pc نصب شده.سیگنال اکسلنت و کانکته.
اما اینترنت نداره.تو پنجره wireless network connection اسم کانکشن نمیاد.میگه ویندوز نمیتونه کانکتشن شبکه وایرلس و بشناسه. 7تا کانکتشن ساخته شده اما تو لیست کاکنکتشنا هیچی نیست...
مشکل چیه دوستان؟؟؟
ویندوز xp هستش.
ضمنا توی taskbar هم آیکون وایرلس مث بچه آدم حضور داره..:23:
سلام دوستان من یه شرکت مجازی رو شبکه کردم حالا می خوام این کارها رو روش اعمال کنم:
1- تمامی کلاینت ها بتوانند به صورت خودکار ip دریافت کنند.
2- مدیریت متمرکز بر روی شبکه وجود داشته باشد.
3- تمامی افراد دارای my Document اختصاصی بوده و روی هر سیستم که لاگین کنند بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
4- میزان فضای اختصاص داده شده به my Document هر فرد 1MG باشد.
5- با استفاده از File Server یک Share Folder به نام Public برای اطلاعات مشترک همه کاربران موجود باشد ، که بر روی هر سیستم با نام درایو Z دیده شود. که افراد اجازه خواندن و نوشتن بر روی آن داشته باشند.
6- نرم افزار اتوماسیون تحت وب شرکت با نام shaygan.com در URL توسط کاربران قابل دسترس باشد.
7- از Share Folder , Public به روش مناس back up گرفته شود(اطلاعات این پوشه مرتبا تغییر کرده و مهم است)
8- DC دارای redundant بوده و در صورت down شدن ، شبکه از کار نیافتد.
9- مدیر بتواند از دسکتاپ افراد به عنوان برد تبلیغاتی بهره ببرد.
10- کاربران در گروههای Sales,IT,HR,R&D مشغول به فعالیت بوده.
کسی می تونه کمکم کنه؟
اینا مباحث طولانی هستند و میشه اینجا دونه دونه گفت ولی بهتره شما اولا network + رو گذرونده باشید و بعد هم برای سرور 2008 MCITP رو بگذرونید در غیر اینصورت کار رو بدید براتون توسط متخصص شبکه انجام بدند.نقل قول:
سلام
روی windows server 2008 r2 در propertise فولدرها ، تب sharing رو ندارم.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
من دو تا سیستم رو میخوام با هم شبکه کنم .هردو سون هستن.توی نتورک همدیگه رو پیدا میکنن و پوشه یوزر رو اشتراک میزاره وقابل دسترسی هستش
ولی اگه پوشه ای رو شیر کنم خطا میزنه.تنظیمات دسترسی رو هم تیک زدم.
در ضمن نمیشه بازی pes2012 یا need for speed رو اجرا کرد و میگه اتصال برقرار نیست.
چیکار کنم؟
این عکس خطا هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید
ببخشید شما کسی رو سراغ ندارید که بتونه اون کارهایی روکه گفته بودم روی سیستم خودم انجام بده؟ با این نرم افزار team viewer می شه این کار رو کرد اگه من IP وپسوردم رو بدم؟
سلام
تنظیم شبکه LAN روی سیستمم در حالت Public Network هست و من می خواهم به حالت Home Network باشه.
اما هر کاری می کنم تغییر نمی کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار کنم؟
ممنون
نه متاسفانه من کسی رو سراغ ندارم remote کار کنه،اکثرا شرکتی کار می کنند و با قرار داد، میتونید گوگل کنید ببینید چی میشه!نقل قول:
شبکه unidentified فقط میتونه public باشه برای اینکه بتونید این رو عوض کنید باید تنظیمات IP رو از Automate در بیارید و دستی تنظیم کنید.نقل قول:
داخل properties و قسمت IPv4 . فقط اگه شبکه خاصی نیست مثلا با مودم یا مستقیم به هم وصل شدید میتونید این مقادیر رو بدید :
ip : 192.168.1.2
subnet mask : 255.255.255.0
gateway : Modem(router) ip و در غیر اینصورت خالی بزارید.
کامپیوتر دیگر هم به همین ترتیب فقط IP رو به 3 4 5 و ... تغییر بدید.
فقط تیک زدن read/write/... کافی نیست، باید user هم add کنید. می تونید یک user account جدید بسازید، اونو توی لیست access اضافه کنید و یا دسترسی رو everyone کنید. برای بازی ها هم، هردو سیستم باید در یک domain باشند (یعنی مثلاً IP ها اولی 192.168.1.2 , IP دومی 192.168.1.3 باشد. اگر همه این های مشکلی نداره، firewall هردو رو هم disable کنید بعد امتحان کنید.
توی قسمت Folder Option تیک Simple File Sharing روبردارید.
سلام دوستان من تونستم بین دو تا کامپیوتر ارتباط برقرار کنم اما وقتی روی پوشه ای که برای Share گزاشتم کلیک میکنم یه ارور میده درباره ادمین نمیدونم چی کار کنم توروخدا کمکم کنید خیلی حیاتیه برای یه کار خیلی مهم است
سلام دوستان
من تونستم بین دو کامپیوتر ارتباط برقرار کنم اما وقتی روی فولدر Share شده کلیک میکنم این پیام را میده :
You do not have permission to access abm. Contact your network administrator to request access
نکته : abm اسم فولدر share شده است
تا اونجایی که من فهمیدم میگه یکی از کامپیوتر ها باید ادمین بشه اگه کسی بلده لطف کنه و آموزشش رو بزاره کار من خیلی فوری و حیاتی هست خواهش میکنم !!!!
کسی نبود کمک کنه
خواهش میکنم
یعنی واقعا کسی نیست !!!!
نمیدونم چرا بعد از نصب ویندوز جدید و نصب درایوهام...کارت شبکه رو نمیتونم disable کنم...؟؟؟؟
این error رو میده..is not possible to disable the conection at this time ...this connection mey be using oneor more protocols that do not support plug-and-play .or it may have been initialed by another user or the system accont
:41:
سلام
توی کامپیوتری که فایل رو شِیر کردین اونجا باید پرمیشن رو براش تعریف کنید که افراد توی شبکه بتونند بهش دسترسی داشته باشند
از اونجایی که مراحل کار ممکن هست طولانی باشه یا هرچی که توی حوصله من نمیگنجه و من مسیر رو از حفظ نیستم یک نگاهی به این سایت ها بندازین
و برای ست کردن پرمیشن یک نگاهی به این سایت مایکروسافت بندازین
وقتی سوال میپرسید بهتره که که کامل توضیح بدید به جای چندین بار پست زدن بهتر نبود ویندوزتون رو بگید؟
اگه ویندوز 7 هست وقتی share می کنید
یه صفحه باز میشه
choose people to share with
everyone رو add کنید بعدشم share رو میزنید
من یه مشکل روی ویندوز XP دارم...
توی یه شبکه معمولی 15 تا کلاینت داریم اما یکی از کلاینت ها وقتی می خوام آی پی دستی بهش بدم خودش Change می کنه به اتوماتیک البته آی پی استاتیک رو وقتی ست می کنی قبول می کنه و آی پی سیستم به اون آی پی تغییر می کنه ولی وقتی دوباره وارد Properties می شی می بینی آی پی با اینکه ست شده اما هنوز هم اتوماتیک هست ( تو قسمت Status مشخصه که آی پی ست شده ) .
من احساس می کنم ویندوزی که روی سیستم نصب شده باعث این کار شده . یعنی ویندوز تو قسمت آی پی مشکل داره . می خوام ببینم آیا ترفندی هست که بتونم این مسئله ارو درست کنم . به نظرم رجیستری ویندوز قبلا دستکاری شده . آیا با تغییرات رجیستری این تغییر قابل جبران هست ؟
میخاستم ببینم چطور میشه مودم وایرلس رو به صورت وایرلس و نه به صورت لن کانفیگ کرد؟
مثل همون حالت لن هستش ... فرقی نمیکنه ...
بعد از اینکه به وایرلس وصل شدید IP مودم رو توی browser میزنید ...
سلام و خسته نباشید.
من 2 کامپیوتردارم که کاملا با هم شبکه هستند . سیستم اول با آی پی 192.168.0.1 و سیستم 192.168.0.2
که کاملا شبکه هستند.
بعد 4 تا از پسر عموهام دیشب اومدن خونمون با 1 لبتاب و گفتند اگر میشه 3 تارو شبکه کن تا کانتر بازی کنیم گفتم باشه بزارید برم بپرسم ببینم میشه.
اون 2 تا دکستاب خودم از لن مادربرد شبکه شدن . مودم adsl هم دارم که با پورت یو اس بی وصل به کامپیوترخودم.
حالا من برداشتم لبتاب رو با لن مودم شبکه کردم و لبتاب هوم نتورک شناخت ولی کامپیوترخودم علامت زرد رنگ تعجب میاره تو دسکتاب که چرا اینقدر آی پی داره سیستم و میگه آی پیها مشکل دارند.
و لبتاب شبکه نمیشه. می خواستم بدونم برای آی پی لبتاب و مودم چی بزنم؟
به نظر خودذم شدنش میشه چون بعضی وقتها کامپیوت ردوم خودم رو از لن مودم شبکه م یکنم ولی سرعتش کمتره یه زره
کپیها بیشتر زطول میکشه شاید اندازه 10 مگ د رثانیه دیتا انتقال میده ولی شبکه کردم.
ولی حالا که 3 تا کامپیوت رشده نمیتونم شبکه کنم و اصلا بلد نیستم چه آی پی بدم که کامپیوت رخودم همزمان با 2 کامپیوت ردیگه شبکه بشه که این بچه ها بتونن کانتر بازی کنن.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی مشکلم حل شد :11:
سلام 1 عکس آماده کردم تا شمای کار رو ببینید. یعنی در اصل 3 تا کامپیوتر رو بدون هاب می خوام شبکه کنم اگر بشه.. تا این بچه ها بتونن کانتر رو 3 نفره بازی کنن
عکس ( 16 کیلوبایت):
کامپیوتر 1 با کامپیوتر 2 شبکه شدن و کامپیوت ر1 می خواد با لبتاب از طریق مودم adsl 2 پورت شبکه بشه.
حالا آی پی کارت شبکه مودم و لبتاب رو چی قرار بدم؟
با توجه به اینکه کامپیوت ر1 کارت شبکه مادربردش 192.168.0.1 رو گرفته و کامپیوتر 2 هم 192.168.0.2 رو گرفته
سلام دوستان
ما توی شرکت یه سرور 2008 داریم که رولهای DC و DNS و DHCP و WINS رو روش برقرار کردیم و در ضمن فایل سرور هم هست.4 تا هارد داره 3 تاش رید 5 هست و یکیش هم مخصوص ذخیره سازی بک اپ..حالا من از ترس داون شدن سرور و خوابیدن شبکه شرکت (که یکبار پیش اومد و 2 روز کل شرکت بیکار شد) میخوام یه سرور دیگه بعنوان additional راه اندازی کنم تا در صورت داون شدن سرور اصلی شبکه نخوابه..من تا اینجاشو بلدم که بیام روی سرور دوم ویندوز نصب کنم و موقع نصب اکتیو دایرکتوی اون رو بصورت additional domian نصب کنم..اما برای اینکه تمام فایلهای موجود تو سرور اصلی هم روی سرور دوم Replicate بشه نمیدونم چیکار کنم یعنی میخوام جوری شه که اگه سرور اصلی داون شد یوزرها چه برای لاگین چه برای اجرای برنامه ها و فیالهایی که روی سرور هست دچار مشکل نشن.چیکار باید بکنم؟
یعنی پی سی رو به صورت وایرلس به مودم وصل کردید؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟
دوستان پاسخ این پرسش برای من خیلی مهمه و باید هرچه زدوتر راه حلی براش پیدا کنم منتها اگه پرسشم رو در جای مناسبی مطرح نکردم راهنمایی بفرمایید در انجمن دیگری مطرح کنم تا زود تر به پاسخ برسم.نقل قول:
ممنون
سلام
من یه شبکه دارم از 5،6 تا PC و دو سه تا لب تاپ. PC ها همدیگرو تو شبکه میتونن همدیگرو ببینن ولی لب تاپ ها نه سایر لب تاپ ها رو میبینن و نه سایر PC هارو .....
مشکل از کجاست ؟