دوستان من 4650 منطقه 1-تهرانم
فیزیک دانشگاه تهران قبول میشم؟
دانشگاه شیراز چی قبول میشم؟
قزوین چی؟
ممنون
قزوین چی؟
ممنون
پسر.منطقه ی 2!نقل قول:
سلام دوستان.رتبه 2200 منطقه 1 (شیراز) مهندسی معماری دانشگاه های تهرانو میاره؟
ممنون/:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:37::37::37::37:
..........
سلام رفقا. یکی از بستگان ما رشته انسانی رتبه ۳ هزار و خورده ای منطقه ۲ را اورده. کمی برای انتخاب رشته اش راهنمایی می کنید؟ چه رشته ای در چه دانشگاههایی ممکنه بیاره. ساکن اصفهان هم هست البته.
OK!!!!!!نقل قول:
:10::10::10:
به یادگار ماندگار کانون اعتمادی نیست. چون فقط از بین قبولیاشه و تازه اونم میانه رتبست نه آخرین رتبه. معمولا تا دو برابر اون چیزی که نوشته راحت قبول میشی.من که فکر می کنم با این رتبه که ایشون آوردن حتما قبول میشن.نقل قول:
رتبتون خیلی خوبه ولی اگه به پارسال باشه نمیارین . البته اینم در نظر بگیرین که امسال ظرفیتهای رشته های دکترا کمی زیاد شده پس نا امیدم نباشین. ایشالا میارین. اگرم نیاوردین دندون جای دیگه هم بیارین ارزش داره برین دندونپزشکی رشته آینده داریهنقل قول:
نوشته شده توسط -------
448 منطقه 1 رشته تجربی پسر ساکن اصفهان. میخوام ببینم میشه دندون اصفهان یا شیراز رو آورد یا نه یادگار ماندگار تا 298 رو از اصفهان زده بود . رتبم تو زیر گروه دندون هم 439 هست در منطقه 1 لطفا کمکم کنید
:11:میشه جواب بدین؟نقل قول:
سلام ، دوستان من رتبه ام شده 862 ( علوم انسانی ) اما مثل اینکه منطقه رو بجای منطقه 1 زده 3 ... من تو خود مشهد متولد شدم درس خوندم و همینجا هم مدارکم رو گرفتم موقع ثبت نام به نظر (هنوز دقیق نمیدونم) باید می زدم خراسان رضوي || مشهد || مرکزی.. اما زدم خراسان رضوي || مشهد || رضوي ... حالا موندم من منطقه 3 حساب میشم یا یک ؟ گیرم که 1 باشم واشتباه شده باشه چه کار باید بکنم ؟؟ ایا مشکلی برای انتخاب رشته ( روانشناسی یا شاید حقوق ) در دانشگاه فردوسی برام به وجود میاد یا خیر ؟
دوستان لطفا سریعتر پاسخ بدید .
پیشاپیش با ســــــــــــــــپاس فراوان
هدف اين رشته تربيت متخصصان موردنياز لابراتوارهاي دندانپزشكي مراكز آموزشي، درماني دولتي و خصوصي است. افرادي كه با ساختن عضو مصنوعي براي كار ثابت مانند دندان مصنوعي (دندانپزشك، قالب دندان را تهيه ميكند و متخصص پروتزهاي دنداني براساس قالب، دندان را ميسازد) و عضو مصنوعي براي كار متحرك مانند پلاكهاي ارتودنسي در لابراتورهاي دندانسازي و كلينيكهاي دندانپزشكي حضوري فعال دارند.نقل قول:
ساخت پروتزهاي دنداني كاري حساس ودقيق است و نياز به دستاني توانمند و ماهر دارد. در اين رشته دروس فيزيك، شيمي و زيستشناسي داراي اهميت است و در نهايت داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه هدف اين رشته تربيت افراد متخصص و كارآمد است . اين رشته هم اکنون در ایران در مقطع كارشناسی ارائه ميشود.
با توجه به توانمنديهايي كه دانشجوي اين رشته در طي تحصيل كسب ميكند، براحتي ميتواند جذب بازار كار شده و شغل مناسبي به دست بياورد.فارغالتحصيلان اين رشته ميتوانند هم به صورت مستقل اقدام به تأسيس لابراتور كنند و هم در كلينيكهاي دندانپزشكي فعاليت نمايند زيرا هر دندانپزشك عمومي يا ارتودنتسيت بري ساخت دندان مصنوعي يا قالبهاي ارتودنسي بايد با يك کارشناس پروتزهاي دنداني فعاليت كند.
:10::10::10::11::11::11:
قزوین چی؟
ممنون
تو دفترچه های انتخاب رشته ی سازمان سنجش ، برای مراکز پیام نور محدوده مشخصی رو مشخص کرده مثلا اگر از شهر مشخصی باشی ، اونجا شهر شما رو پوشش میده یا نمیده. مثلا برای مرکز گرمسار این شهرها شامل تهران هم میشه !
حالا من میخواستم بدونم مثلا اگر کسی دانشگاه پیام نوری رو انتخاب کرد که خارج از این محدوده پوشش دهی شده بود ، و قبول هم بشه ، برای ادامه تحصیلش مشکلی نیست و دانشگاه ثبت نامش میکنه؟! فرض کنید که بشه یه آدرش برای محل سکونت هم جور کرد و گفت که مثلا من ساکن این شهر هستم ! . اون وقت مشکلی پیش نمیاد؟!
اگر کسی اطلاعی داره حتما راهنمایی کنه...چون میخوام مرکز پیام نوری رو انتخاب کنم که شهر تهران جز منطقه پوشش دهیش نیست ، و میخواستم بدونم چه شرایطی هست اگر قبول بشم.ممنون بچه ها..:40:
دوستان 43000 تجربی منطقه 1زمین شناسی ورامین پیام نور میشه قبول شد جنسیتشم دختره
43000 اطرافه تهران پیام نور با غیر انتفاعی امل چی میتونه قبول بشه؟
سلامنقل قول:
شانس قبولی در دانشگاه تهران که خیلی کمه.
برای سایر دانشگاه ها هم این تصویر را ببینید. صفحه ای از یادگار ماندگار کانون هستش.
کد:http://hotfile.com/dl/126052041/4894c0d/physics_89.png.html
لطفا نظر بدهيد از طريق لينك زير
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:37::37::37::37:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505797
احتمال قبولی صنایع غذایی تو تهران هست؟نقل قول:
آیا کسایی که معافیت پزشکی دارن میتونن تو رشته پزشکی تحصیل کنن؟
با 2600 منطقه 2 سخت افزار صنعتی اصفهان برم یا الکترونیک کاشان؟
به نظر من: الکترونیک کاشاننقل قول:
:7::7:
chera daran ki gofte nadaran???????????
برای یه نفر ساکن تهران، همین ترکیبی که نوشتی، درسته و توصیه میشه. چون این دانشگاه ها به جز دوتای آخر تو مقطع لیسانس در یه سطح هستن البته بهشتی چون صنعتی نیست و رشته های فنیش هم زیاد مطرح نیستن میتونه بره بعد صنعتی اصفهاننقل قول:
بین شیراز ومشهد هم، اگه میخوای گرایش قدرت بری فردوسی مشهد خیلی بهتره و اگه الکترونیک میخوای بری بعدا شیراز احتمال داره بهتر باشه.
نقل قول:
شما هر چه سریعتر این مسئله رو پیگیری کن و سازمان سنجش خبر بده چون بعدا احتمالا از ثبت نامت ممانعت بشه . شما به جای شهرمشهد، اشتباها بخش رضویه که یکی از بخش های اطراف مشهد هست رو انتخاب کردی. و اگه الان نفهمن وبعدها بفهمن ممکنه محرومیت هایی رو در پی داشته باشه.
ضمنا با رتبه 862منطقه سه انسانی به نظر نمیتونی روانشناسی یا حقوق فردوسی رو بیاری.
من که خودم مهندسی ام و شاید از رشته های انسانی زیاد سررشته ندارم ولی خب رشته های روانشناسی وحقوق تاپ ترین رشته های انسانی اون هم تو دانشگاه فردوسی مشهد که رشته های انسانیش جزو بهترین ها وقطب هستن تو کشور، به نظر مقدور نباشه
والا من تو پیام نور وغیرانتفاعی ها سررشته ندارم ولی به نظرم غیرانتفاعی های خوب مشهد مثل سجاد، خیام، امام رضا(ع) و حتی خاوران رو که مخصوصا سه تای اول تو کشور مطرح هستن و حتی از بعضی دولتی های شهرهای دور هم رتبه بهتری رو میگیرن نشه مهندسی های خوبش رو آورد ولی شاید رشته های دیگه شون رو بشهنقل قول:
جواب دو سوال بعدی چی؟ میشی لطف کنید بگیدنقل قول:
سلام
شانس قبولی در دانشگاه تهران که خیلی کمه.
برای سایر دانشگاه ها هم این تصویر را ببینید. صفحه ای از یادگار ماندگار کانون هستش
چقدر این یادگار ماندگار چرته!
قبولی فیزیک شریف رو زده حدود 650! پارسال با 2300 قبول شدنند!!!
آیا کسایی که معافیت پزشکی دارن میتونن تو رشته پزشکی تحصیل کنن؟
این برنامه مشکل داره. بهتره صبر کنید فردا یا پس فردا جدیدش میاد رو سایتشون.نقل قول:
مثلا من الان با همین برنامه ای که گذاشتین، اولویت اولم رو برق میزنم، بعد تو نتایج ، اولویت اولم رو مهندسی شیمی زده !!! دوبار هم امتحان کردم. شما هم می تونید امتحان کنید.
مصاحبه نفر اول ریاضی:
مصاحبه نفر اول تجربی:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005150550
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005150699
من سال قبل این کارو کردم وقتی نتیجه نهایی اومد خودشون از صفحه انتخاب رشته حذفش کرده بودند یعنی اصلا به حساب نمیاد که بخوای قبول شی!نقل قول:
ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدنقل قول:
احتمالش زیاده دانشگاه تهران قبول شی. شیراز که دیگه حتمیه.نقل قول:
قزوین چی؟
ممنون
موفق باشی.
سلام ، امسال انتخاب رشته مجازی سایت سنجش اصلا وجود داره یا نه؟
ان شاالله که وجود داره.:10::10::10:نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم شانس قبولی در دانشگاه تهران رو داری ولی کمه.
ضمنا رتبه هایی که در یادگار ماندگار زده شده میانگین رتبه افراد پذیرفته شده است چون مسلما نمیشه مثلا 40-50 نفر قبولی رو با یک عدد نشون داد.
احتمال قبولیت در دانشگاه شیراز و قزوین تقریبا قطعیه.
موفق باشی
نه بابا تو پرسش و پاسخ خود سایت سنجش زده نداره امسال...نقل قول:
ممنون که گفتید منم الان دیدم.نقل قول:
به خشکی شانس چرا امسال نداره.؟؟!!!!!!!:19::19::19::19::19::19:
سلام
دوستان رتبه 37 هزار منطقه 3 ریاضی غیرانتفاعی کرمانشاه قبول میشه؟؟:18:
بچه ها با 21000 منطقه دو تجربی دختر از بندر عباس چی میاره ؟
خواشا جواب بدین برای یکی از دوستام می خوام:11:
کسی دچار مشکل ما نشده؟نقل قول:
سلام دوستان
من امسال یعنی 90 کنکور دادم و الان که نتیجه اومد غیرانتفاعی مجاز شدم
و خیلی دوست دارم که به دانشگاه شیخ بهایی برای تحصیل در رشته ی نرم افزار بروم
ولی رتبم یکم ناجوره یکم هم که نه یک خورده بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه امسال به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد هیچ نخوندم، حتی 1 هفته هم برای کنکور نخوندم و 30 هزار شدم
خودم که حال کردم که 30 هزار شدم، چون کسایی بودن که یک سال هم موندن و مثل بگم چی درس میخوندن که حتی به خاطر زیاد درس خوندن هم مریض میشدن و اونا هم یا رتبشون شد 30 هزار یا 40 هزار (به همین خاطر میگم که خودم حال کردم)
حالا می خوام ببینم شانسم برای در اومدن تو رشته ی نرم افزار شیخ بهایی که 60 نفر رو هم میخوان چقدر است ؟
دوستان راهنماییم کنید (دارم میمیرم)
نه .یعنی شما هنوز نتیجتونو نتونستین ببینین؟نقل قول:
سلام دوستان
من رشته اصلی ام ریاضی بود . امسال کنکور هنر دادم و رتبه ی 904 منطقه 1 گروه 2 آوردم.
میخوام حتما برم دانشگاه اون هم تهران باشه (شهر تهران) روزانه یا شبانه فرقی نداره و آزاد هم علاقه ای ندارم. میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟ مثلا میشه طراحی صنعتی شبانه قبول بشم؟ یا حتی طراحی لباس یا باستان شناسی و ... .
در مورد آزمون عملی چون هنرستانی نبودم خیلی حرفه ای نیستم و فقط حدود 2.5 ماه وقت دارم یه حرکتی بکنم. آیا امیدی هست؟ چون شنیدم مثلا طراحی صنعتی اصلا دنبال زیبایی کار نیستند و بیشتر به دنبال ایده و خلاقیت هستند اما مثلا طراحی پارچه و لباس باید تناسبات در حد رئال باشه.
کسی جوابی داره؟