ممنون جنابنقل قول:
تهران هستم.128 که داشتم نامحدود بوده و تا اون جا که میدونم برای تهران نامحدود هست.سرعت داناود هم با IDM بین 60 تا 70 عموما 68-69 هست.
Printable View
ممنون جنابنقل قول:
تهران هستم.128 که داشتم نامحدود بوده و تا اون جا که میدونم برای تهران نامحدود هست.سرعت داناود هم با IDM بین 60 تا 70 عموما 68-69 هست.
بله دیگه پس نامحدود هستین. سرعت دانلودتون هم در اصل باید همون 64 باشه که اینطوری که دوستان گفتن از مقدار آپلود کم شده به سرعت دانلود اضافه شده و شما تا مرز 71 سرعت داریننقل قول:
با آرزوی بهترینها..
256 باید 32 باشه. قبلاً 27 بود. حالا همون 32 هست ولی سرعت آپلود رو کم کردن.نقل قول:
احتمالاً 512 هم 54 بوده، حالا 64 شده. فکر نمی کنم بیشتر باشه.
نقل قول:
نمیدونم والله ولی چیزی که وضعیت سرعتشون از Speednet هست، که 71هست، حالا باید با IDM دانلود بزنن ببینن چقدر میگیرن. منم راستش شک دارم.
با آرزوی بهترینها..
من فعلاً 256 دارم. سرعت ها رو دقیق با DU Meter حساب می کنم. IDM کم و زیاد می شه. دقیق نیست.نقل قول:
اگه 512 71 باشه خیلی خوبه!
من 512 دارم با idm رو 65-66 فیکس میشه.
چرا مخابرات تهران سرویس حجمی نمیده که سرعتش بالا باشه؟ مثل استانهای دیگه که دارن میدن و کاربراش خیلی راضین.
256 8 گیگ در ماه downstream رو روی 4 مگ بستن تو مخابرات مازندران...همین امروز تو تاپیک مخابرات مازندران دیدم.
سرویس محدود رو اگه به جا 4 مگ روی 40 مگ هم ببندن من به شخصه همون نامحدود با سرعت کم رو ترجیح میدم.نقل قول:
4 سال من سرویس محدود داشتم از 2 isp مختلف با سرعت حداقل 1 مگ و بالای 40 تومن در ماه هم پول بابت این سرویس میدادم. ولی از 2 ماه پیش که از مخابرات 512 نامحدود گرفتم تازه مزه واقعی اینترنت پرسرعت رو چشیدم! :5:
آخه من مدرک ندارم 128 بیشتر به من نمیدن..سرعت دانلودشم 15 ..شما با چه مدرکی 512 گرفتی؟ کاشکی منم مثل شما مدرک داشتم.نقل قول:
بازی هم نمیتونم بکنم اینقدر سرعتم کمه که تو بازی mw2 & mw3 پینگم میره بالا و سروراتوکاتیک کیک میکنه...من مشکل اصلیم اینه..اگر 256 هم داشتم خوب بود 512 که فبها///
خوشبحالتون...مدرک چی دادید به مخابرات که 512 گرفتید؟
فقط باید رییس مخابرات امضا کنه. شما برو باهاش صحبت کن که من کارم مربوط به اینترنته و به سرعت بالا نیاز دارم و ....نقل قول:
من بدون هیچ مدرک ( و زیر میزی) 512 گرفتم.
راستی ، اسم شما تو MW2 چیه ؟ :31:
امروز زنگ زدم پشتیبانی بعد از 16 دقیقه الافی طرف برگشته میگه " من دیگه نمیدونم چی کار کنم برات کم شدن سرعت ار جاع میدم"بیست بار ازم پرسید وی-پی ان داری؟فی-لتر شکن چی؟ ساک-س چی؟ خوب دکتور میگم ندارم دیگه...اعصاب واسه آدم نمیزارن...با 256 دارم رو 9-13 دانلود میکنم...
خیلی جالب بود تو بک گراند یکی داشت آشپزی یاد میداد...
منم مدرک خاصی نداشتم و مرکز مخابراتی هم بهم نمیداد.نقل قول:
شما به جای اینکه بری مرکز مخابرتی برو منطقه مخابراتی( مثلا اگر شماره اول خط 2 هست باید بری مخابرت منطقه 2) اونجا راحت میدن.
یه درخواست مینویسی بنام صاحب خط که این شخص برای کارش احتیاج به 512 داره. اگه سربرگ شرکت و مهر و امضا شرکت هم باشه که چه بهتر.کپی مداک مربوط به شغل اون طرف هم باید پیوست کنی. من خودم اینطوری گرفتم!:31:
چون خط به نام بابام بود برای من کپی کارت نظام مهندسی بابام رو گرفت.کلا 10 دقیقه بیشتر طول نکشید بعد گفتن که خودمون 1ساعت دیگه میفرستیم مرکز مخابراتیتون!
من 256 مخابرات دارم. MW1 نمی تونم بازی کنم! پینگم میشه 999نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً هم گفتم فک کنم آپلود کم میاره
با این مشخصات میشه آنلاین بازی کرد ؟ (256 )
تهران:
نیویورک:
منم دقیقاْ همین مشکل رو دارم. میخوام جمع کنم خطم رو دوباره رانژه کنم.نقل قول:
اگه همچین کاری رو بکنه، من به سرعت میرم یه جا دیگه.نقل قول:
به خاطر نامحدود بودن، من از شاتل با سرعت دانلود kb/s 240 اومدم مخابرات با سرعت 32 kb/s.
اگه برای شما سرعت مهم تره، میتونین برین پارس آنلاین یا شاتل یا ... .
سرویسهای نامحدود به درد وبگردی نمیخوره! فقط برای دانلود خوبه...
من الان دارم وبگردی میکنم. مشکلی ندارم. ولی به هر حال سرعت کمه، دیر لود میکنه. انتظار بیشتر از 32 kb/s ندارم.نقل قول:
دوستان تعرفه های نامحدود مخابرات هزینش چقدره؟ 1 3 و 6 ماه
سرعت واسه وبگردی چطوره؟
ممنون..
128 ماهی 10تومننقل قول:
256 ماهی 12تومن
قرارداد هم نداره
ممنون.بعد اینا نامحدوده دیگه؟نقل قول:
سرعتش چطوره؟
میصرفه بگیری با نه؟
شما با سرعت 128 به بالا وبگردی کنی اونوقت تفاوت رو حس میکنی. اعصابت راحته...نقل قول:
حداکثر سرعتی که بدون مهر و کارت دانشجویی و ... به کاربر خونگی میدن چنده؟
سرعت دانلود حدوداً برای سرویس 128 و 256 چقدره؟
بعد از درخواست دادن چند روزه وصل میکنن؟
برای درخواست دادن باید به مرکز مخابرات مربوط به تلفنم برم؟
با تشکر
یستگی به مرکز مخابراتیت داره! 128-256نقل قول:
همون چیزیه که باید باشه یعنی 16 و 32
2-3 روز معمولا . برای من 12 ساعته وصل شد!
بله
امروز ساعت 6 صبح توی یه سرور آمریکایی که 40 نفر داشتن بازی میکردن، رفتم. اصلاً گیر نکرد!:18:
از speedtest تست گرفتم، هیچ فرقی با قبل نداشت! ping:80 - Download: 0.25 - upload: 0.07
پس الان چرا نمیتونم بازی کنم؟!!!!!!!!
(256 مخابرات)
برای درخواست سرویس چه مدارکی لازمه؟
مالک خط تلفن هم باید همراهم باشه؟
سرویس رو تا وقتی خودم کنسل نکنم فعال هست و پولش رو قبض تلفن میاد؟
با تشکر
2 روزه برای من کلا پورت ssl قطع شده!!! سایت های https رو نمیشه باز کرد!
برای کس دیگه ای اینطوری نشده؟
من امروز صبح رفتم ثبت نام کردم 256 با کارت دانشجویی ، 512 ندادن نامردا :دی
گفت کسی بیاد نصب کنه یا خودتون نصب می کنید گفتم خودم ، تنظیمات خاصی که نداره ؟ فقط باید این یوزر نیم پسوردی که بهم دادن رو تو تنظیمات مودم وارد کنم ؟
باسلام
برای سرویس 512 و یا 1 مگ چه مدارکی لازمه تا به مخابرات ارائه بدیم؟
باتشکر
VPI:0 VCI:35نقل قول:
Protocol : PPPoE
Encapsulation Mode : LLC
نه ، اینجا که درسته.نقل قول:
دوستان تو سرویس های 512 و 1 مگ سرعت آپلود چنده؟
دوستان نمیشه با 128 مخابرات بازی آنلاین بازی کرد.چنان لگی داره که نمیشه مستقیم راه رفت.
با کپی جواز کسب عینکسازی 512 میدن؟
عکس پینگ در سرور ایرانی mw2 :
فقط اساس نامه شرکت باید ببری تا 512 بگیرینقل قول:
اینم 256 مخابرات :
(Call of Duty 4 - سرور ایرانی )
صبانت هم این مشکلو داره
نقل قول:
نوشته شده توسط kiya
قبلا مخابرات داشتم
وارکرافت میزیدم مشکلی نداشتم
الانم دوستانم مخابرات دارن مشکلی ندارن البته تو وارکرافت
نقل قول:من الآن این بازی رو ندارم توی pc. شماها توی استیم بازی میکنید یا نسخه کرک شده رو؟نقل قول:
میخوام بریزم ببینم با 512 هم مشکل داره یا نه؟
من با xfire بازی میکنم. مثل بقیه. (کرک شده)
1 ماه پیش با همین adsl راحت بازی میکردم.
پینگ من خیلی خوبه. تو بازی 35-40 هست.
دوستان وقتی بازی می کنید نباید کوچکترین استفاده ای از اینترنت در جای دیگه داشته باشید.من اگه حتی یک page باز کنم پینگم میره رو 999.
یعنی حواستون باشه موقع بازی برنامه ای آپدیت نشه و ....
من به همین صورت با 256 مخابرات هم آنلاین MW2 اجرا کردم با پینگ زیر 80.