این اقا رسما دیوانه است
من مطمئنم اصلا حتی یدونه از بازیهای امسال میلان رو هم ندیده که در مورد تموم شدن رونالدینیو (اونم با کنایه)صحبت میکنه
بهش توصیه میکنم بره یه صحبته با فردیناند بکنه اونوقت شاید نظرش در مورد رونالدینیو عوض بشه
Printable View
این اقا رسما دیوانه است
من مطمئنم اصلا حتی یدونه از بازیهای امسال میلان رو هم ندیده که در مورد تموم شدن رونالدینیو (اونم با کنایه)صحبت میکنه
بهش توصیه میکنم بره یه صحبته با فردیناند بکنه اونوقت شاید نظرش در مورد رونالدینیو عوض بشه
نه کلی نیست
رده بندی های فدراسیون تاریخ و امار بیشتر بر پایه ی بازیهای بین المللیه (حداقل در مورد تیم های اسیایی)
و بخاطر اینکه پارسال پیروزی توی لیگ قهرمانان تونست از گروهش صعود کنه بیشترین امتیاز رو اورده
روی همین حساب میشه گفت سال بعد هم احتمالا پیروزی سقوط و چهار نماینده ی حاضر در جام ملتها صعود میکنن
نه کلی نیست
رده بندی های فدراسیون تاریخ و امار بیشتر بر پایه ی بازیهای بین المللیه (حداقل در مورد تیم های اسیایی)
و بخاطر اینکه پارسال پیروزی توی لیگ قهرمانان تونست از گروهش صعود کنه بیشترین امتیاز رو اورده
روی همین حساب میشه گفت سال بعد هم احتمالا پیروزی سقوط و چهار نماینده ی حاضر در جام ملتها صعود میکنن
در مورد دیوونگیش اصلا شک به دلت راه نده
به قول علمای خودمون اینا دشمن اسلام هستن حالا میگن پیروزی تو ایران اوله که دوباره بره 5 تا بخوره برگرده بعد اونا بشینن واسه خودشون حال کنن که بهترین تیم ایران بردیم:27:
سایت گل - چهارشنبه شب دیدارهای دوستانه متعددی در سرتاسر دنیا برگزار می شود. از یک سو تیمهای حاضر در جام جهانی از این فرصت برای افزایش هر چه بیشتر توانشان برای حضور هر چه مقتدرانه تر در جام جهانی استفاده می کنند و تیمهایی که نتوانستند جواز حضور در جام جهانی را کسب کنند نیز خواهان استفاده هر چه بیشتر از فیفا دی هستند. تاکنون 20 دیدار از این دیدارهای دوستانه به پایان رسیده و در یکی از جالب ترین این دیدارها، تیم ملی کره جنوبی توانسته با نتیجه 0-2 مقابل ساحل عاج به برتری دست بیابد و شکست الجزایر مقابل صربستان نیز یکی دیگر از نتایج جالب است. در دیدارهای برگزار شده، نتایج زیر به دست آمده است:
*موزامبیک 0-بوتسوانا 1
*زیمباوه 2– مالاوی1
*ارمنستان 1– بلاروس3
*مقدونیه 2– مونته نگرو1
*قبرس0- ایسلند0
*ساحل عاج 0– کره جنوبی2
* گرجستان2- استونی1
* یونان0 – سنگال2
* آنگولا1- لتونی1
*نیجریه 5- کنگو 2
* اسلوواکی 0– نروژ1
*بوسنی و هرزگوین 2– غنا1
*مولداوی1- قزاقستان0
*مالت1- فنلاند2
* ترکیه 2– هندوراس0
* الجزایر0- صربستان3
* مجارستان 1– روسیه1
* آفریقای جنوبی 1– نامیبیا1
* رومانی0- رژیم صهیونیستی2
* لوگزامبورگ1- آذربایجان2
2010/3/4کد:http://goal.com/iran/news/1828/%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B7-%D8%AF%D9%86%D9%8A%D8%A7/2010/03/04/1816609/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%B9%D8%A7%D8%AC
اگه کلی بخوایم نگاه کنیم می بینیم که واقعا پرسپولیس اوله تو ایران : 10 تا قهرمانی لیگ بعدش استقلال 6 تا ، خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول . بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد . خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول
در دیگر دیدارهای چهارشنبه شب دو تیم کامرون و ایتالیا به تساوی بدون گل رسیدند و در مهمترین دیدارها، آرژانتین،هلند، انگلیس، و اسپانیا مقابل حریفانشان به پیروزی رسیدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - در دیدارهای باقی مانده از دیدارهای دوستانه چهارشنبه شب، تیمهای صاحب نام مقابل حریفانشان به برتری دست یافتند.
تیم ملی آرژانتین با تک گل دقیقه 45 گونسالو ایگواین که از روی حرکتی تماشایی به ثمر رسید، موفق شد تا از سد آلمان عبور کند.
دیدار دو تیم هلند و آمریکا با برتری 1-2 نارنجی پوشان به پایان رسید و درک کوئیت (39) و هونتلار (73) برای هلند گلزنی کردند و تک گل آمریکا را بوکا نگرا (88) به ثمر رساند.
بازی ایتالیا و کامرون با تساوی بدون گل تمام شد و مصاف دو تیم اسپانیا و فرانسه نیز با برتری 2-0 تیم قهرمان اروپا همراه بود؛ سرنوشت این دیدار در همان نیمه اول با دو گل ویا (21) و سرخیو راموس (45) رقم خورد.
در دیگر دیدار مهم و حساس نیز تیم ملی انگلیس با نتیجه 1-3 مقابل مصر به برتری رسید. اولین گل این دیدار را محمد زیدان (23) برای تیم آفریقایی به ثمر رساند و پیترکراوچ (57 و 80) و رایت فیلیپس (75) برای سه شیرها گلزنی نمودند.
و در نهایت شاگردان کارلوس کئیروش موفق شدند تا با نتیجه 0-2 مقابل چین به برتری برسند. در این دیدار آلمدیا (36) و لیئدسون (90) برای پرتغال گلزنی کردند.
در سایر دیدارهای برگزار شده، نتایج زیر به دست آمد:
سوئیس1- اروگوئه3
اتریش 2– دانمارک1
لهستان2- بلغارستان0
آلبانی1- ایرلند شمالی0
بلژیک 0 – کرواسی1
آلمان0 – آرژانتین1
هلند 2– آمریکا1
ایتالیا0- کامرون0
اسلوونی4- قطر1
ولز 0– سوئد1
انگلیس3- مصر1
فرانسه0- اسپانیا2
اسکاتلند-1 جمهوری چک0
پرتغال 2- چین 0
در دیگر دیدارهای برگزار شده که ساعاتی پیش به پایان رسید نیز نتایج زیر به دست آمد:
موزامبیک 0-بوتسوانا 1
زیمباوه 2– مالاوی1
ارمنستان 1– بلاروس3
مقدونیه 2– مونته نگرو1
قبرس0- ایسلند0
ساحل عاج 0– کره جنوبی2
گرجستان2- استونی1
یونان0 – سنگال2
آنگولا1- لتونی1
نیجریه 5- کنگو 2
اسلوواکی 0– نروژ1
بوسنی و هرزگوین 2– غنا1
مولداوی1- قزاقستان0
مالت1- فنلاند2
ترکیه 2– هندوراس0
الجزایر0- صربستان3
مجارستان 1– روسیه1
آفریقای جنوبی 1– نامیبیا1
رومانی0- رژیم صهیونیستی2
لوگزامبورگ1- آذربایجان2
کد:http://goal.com/iran/news/1828/%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B7-%D8%AF%D9%86%D9%8A%D8%A7/2010/03/04/1816661/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87
2010/3/4
امسال که پیروزی به همون 4 تا هم نرسید تا پنجم بشه:21:نقل قول:
بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد .
اسپانیا دیشب موفق شد تا در دیداری دوستانه مقابل فرانسه به برتری 0-2 دست بیابد و دل بوسکه از این بابت خوشحال است.
سایت گل - سرمربی تیم ملی اسپانیا در پایان دیدار دیشب پاریس به آنالیز این دیدار پرداخته و در عین حال از عملکرد شاگردانش ابراز رضایت نموده است.خبرنگار روزنامه آ.اس با او گفتگوی کوتاهی را انجام داده که متن آن را باهم می خوانیم:
* در پایان این دیدار به چه نتایج و جمع بندی هایی رسیدید؟
- نیمه اول این دیدار کارمان آسان بود و نمایش خوبی را به اجرا گذاشتیم و توانستیم به خوبی کنترل میانه میدان را در اختیار بگیریم و تنها توقعی که می توانست برآورده شود و این اتفاق نیفتاد این بود که تیم ما می توانست با عمق بیشتری بازی کند.در نمیه دوم هر دو تیم به مراتب بهتر شدند ولی اسپانیا در هیچ دقیقه ای کنترل توپ و میدان را از دست نداد.
* آیا به این نتیجه رسیده اید که بازی کردن با تنها یک مهاجم برای تیمم بهتر است؟
اصلا نمی خواهم وارد چنین بحثی بشوم، چون که فکر نمی کنم که سیستم اول، دوم یا سومی وجود دارد. نظر من این است که تیم ما هم اکنون با 3 مهاجم بازی می کند، چون من اینیستا و سیلوا را هم جزو مهاجمان تیم به حساب می آورم.
هر چند که در بسیاری از مواقع آنها بازیکنانی هستند که در خط میانی به کار گرفته می شوند تا موقعیتهای خطرناکی را خلق کنند تا بازیکنان خط حمله که در این دیدار ویا بود از آن بهره ببرد.
*فرانسه به نظر شما خیلی ضعیف بود؟
فرانسه تیمی است که پتانسیل خوبی دارد. اتفاقی که باعث شد که ما در رقابتهای یورو به قهرمانی برسیم، این است که ماهها قبل از آغاز این رقابتها انتقادات زیادی از ما شد و تیم ما تصمیم گرفت تا از این لحظات سخت رهایی یابد.به لطف همین انتقادات بود که پیشرفت کردیم و توانستیم در وین به قهرمانی برسیم.
2010/3/4کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/04/1817259/%D8%AF%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%A7-%D9%87%D9%85-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D9%85%D9%86%D8%AF
خیلی قشنگ بودنقل قول:
فرانسه0- اسپانیا2
به نظر من این رده بندی یه جور چیز الکی خوش کنی هستش...معلوم نیست چه معیاری رو برای این رده بندی ها در نظر می گیرن...البته این نظر شخصی منه... قصدم جسارت به طرفدارای بارسا یا پرسپولیس نیست....:11:
قربون همتون
یاعلی
1- تازه امسال منتقد رنکینگ باشگاه ها شدید؟ تیم هایی مثل منچستر, میلان و رئال هم قبلا با همین سیستم بهترین های جهان بودن.نقل قول:
2- معلوم نیست؟! معیار و امتیازا کاملا مشخصه. نمونه, بخش Criteria:
رده بندی تیم های ملی رو هم بی ارزش دونستید یا اینکه تیم مورد علاقتون جایگاه خوبی داشت؟
3- کفاشیان پس از افت ایران در رنکینگ: رده بندی فیفا مهم نیست! اين رنکینگ قدرت واقعي فوتبال ما رو نشون نمیده!
مسی دیشب تو بازی تیمش گند زد!
ماشالله رئالی ها ترکوندند...هیگواین یه گل خیییلی قشنگ زد...
راموسم برای اسپانیا گل زد!
ستاره 33 ساله ژرمنها از عملکرد تیمش در دیدار مقابل آرژانتین که با ضعف و کم تحرکی خط حمله آلمان همراه بود، رضایت ندارد.
سایت گل - تیم ملی آلمان دیشب در دیداری دوستانه و در ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 1-0 مغلوب تیم ملی آرژانتین شد و در این میان میشائیل بالاک، کاپیتان ژرمن ها زبان به انتقاد از تاکتیکهای مربی تیمش گشود و اعلام کرد که بازی برای کسانی که آن را تماشا کرده اند، بسیار خسته کننده بود.
شاگردان لو در جریان بازی نتوانستند گل خورده در دقیقه 45 را جبران کنند و تا حدودی نسبت به حریف ضعیف تر می نمودند. بالاک هم در صحبتهایش اعلام کرده که تیمش برای آنکه شانس پیروزی اش را بالاتر برد، فعالیتی انجام نداده است.
گونسالو ایگواین در دقیقه 45 تک گل این مسابقه را به ثمر رساند.
بالاک در پایان این دیدار و در صحبتهایی گفت:« ما نمی خواستیم بازی را باز کنیم و همین ما را فلج کرد. ما خیلی کم ریسک کردیم. در نتیجه بازی خسته کننده ای برای تماشاگرانی که برای تماشای بازی به ورزشگاه آمده بودند،بود.ولی ما وظایفمان را به خوبی انجام دادیم.»
2010/3/4کد:http://goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/03/04/1817142/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%B4
اینها ملاک نیست، میزان... ، بگم؟ بگم؟نقل قول:
3- کفاشیان پس از افت ایران در رنکینگ: رده بندی فیفا مهم نیست! اين رنکینگ قدرت واقعي فوتبال ما رو نشون نمیده!
دوست عزیز...نقل قول:
من منافاتی با این رده بندی ندارم که...:41: من فقط نظرم رو گفتم... نمیدونم چرا شما موضوع رو شخصیش می کنید...:13:
1- بابت این میگم الکی خوش کن که از اینگونه جدول ها هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت بهش استناد کرد... یعنی مثل جدول لیگ ها نیست که بگم تا الان تو لیگ برتر چلسی به خاطر قدرتش از منچستر بالاتره...:20:
2- از لینکی که گذاشتی ممنونم... بخش معیار ها رو خوندم... حرفت رو قبول دارم... اما به نظر من معیار های قرار داده شده کافی نیستند... اگه خواستی، پ.خ بده باهم راجع بهشون بحث کنیم...:5:
3- والا تاپیکی که شما گذاشتید واسه رنکینگ تیم های باشگاهی بود نه تیم های ملی... فکر نکنم کسی ندونه که من منچستری هستم... تیم ملی مون رو هم که هر کی ایرانیه دوست داره... من کاری به حرف کفاشیان ندارم و طرفدارش نیستم.... ولی حالا که حرف تیم ملی اومد وسط یه سوال دارم... اون موقع که تیم ملی 98 رده 50 60 رنکنیگ جهان بود، تو جام جهانی که یه تورنمنت جهانی هستش، بهتر نتیجه گرفت یا تیم ملی 2006 با رنکینگ 20،15؟:20:
یه نکته هم بگم... شخصا تا حالا جایی نخوندم که تیم های بزرگ دنیا... یا چرا راه دور بریم... تیم های بزرگ فوتبال آسیا که جام جهانی باید تشرف ببرن، اینقدر به این رده بندی ها که ما اهمیت میدیم، ارزش بزارن... اونا می دونن که پیشرفت تو این جدول هایه صرفا تعیین رتبه، مستلزم گرفتن جام های مختلف تو سطح ملی و بین المللی هستش... نه با 4 تا برد پشت سر هم... اگه رتبه 15 16 تیم ملی تو 2006 خیلی واسه ما شیرین بود، دلیلش این بود که با اقتدار رفتیم جام جهانی... یا واسه بارسا این رتبه اول دنیا، 6 تا جام مختلف رو یادآور میشه...
ببخشید از همه که پرحرفی کردم...
قربون همتون:11:
یاعلی
هاااااااااااااااااااااااا ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13:
ستاره فرانسوی معتقد است که تیمش می بایست کارهای زیادی انجام دهد.
سایت گل - چهارشنبه شب، تیم ملی فرانسه در پاریس درسهای زیادی از اسپانیا آموخت.آنها شاهد پیروزی 0-2 شاگردان دل بوسکه بودند و تیری آنری در صحبتهایی دراین رابطه اعلام کرده که گویی اسپانیایی ها ازکره دیگری آمده بودند.
آنری در گفتگو با روزنامه مارکا در این رابطه گفت:« در تیم بارسلونا، عادت ندارم دنبال توپ بدوم. اسپانیا همراه با تیم ملی برزیل، مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی هستند. آنها مرا به یاد تیم ملی فرانسه در سالهای گذشته می اندازند. ما دیشب مقابل تیمی به میدان رفتیم که توانایی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی را دارد و تیمی که مقابل اسپانیا قرار گرفت تیمی بود که نیاز به تلاش و فعالیت زیادی دارد تا به روزهای اوجش بازگردد.»
داوید ویا و سرخیو راموس توانستند گلهای اسپانیا را به ثمر برسانندتا ماتادورها در این دیدار دوستانه با نتیجه 0-2 به برتری برسد.
2010/3/4کد:http://goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2010/03/04/1817275/%D8%A2%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D8%B9%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C
سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که تیمش در جریان دیدار دوستانه مقابل آلمان ارزشها وتوانایی های واقعی اش را به نمایش گذاشته است.
سایت گل - دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که آلبی سلسته توانایی هایش را با شکست دادن تیم ملی آلمان در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ نشان داده است.
گونسالو ایگواین، مهاجم جوان آرژانتینی در دقیقه 45 تک گل این بازی را به ثمر رساند و مارادونا در پایان این دیدار در مورد پیروزی تیمش گفت:« ما می بایست توانایی هایمان را به خودمان ثابت می کردیم و این کار را چهارشنبه شب انجام دادیم. آنچه که شاهد آن بودیم، همان چیزی بود که در تمرینات تیم نیز دیده ام وبه خوب می دانستم که اگر چند روز در کنار هم حاضر باشیم، می توانیم توانایی هایمان را در زمین مسابقه به اجرا بگذاریم.»
مارادونا ادامه داد:« بازی چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا، مثل دیدار مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی بود، چرا که هر دو تیم توانایی هایشان را نشان دادند. آرژانتین با اتکا به بازیکنانی که دارد ارزش واقعی اش را به نمایش گذاشت. من بازیکنان بزرگی را در اختیار دارم که می توانند شادی را برای مردممان به ارمغان بیاورند.»
سرمربی تیم ملی آرژانتین در پایان صحبتهایش در مورد مسی گفت:« تنها می تواند خدا را شکر کنم که مسی بازیکنی آرژانتینی است.»
2010/3/4کد:http://goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/03/04/1817421/%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C
1- رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید که. اما جایگاه خوب داشتن درش یجورایی افتخاره. البته تیمی که جایگاه خوبی پیدا میکنه قبلا در بازی هاش اینو نشون داده که به اونجا رسیده. اما چون یک فرد نمیتونه همه بازی های فوتبال رو ببینه و نتایج رو در نظر بگیره و تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید), رنکینگ میتونه کمک کنه.نقل قول:
2- قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).
رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟
3- بحث ملی اونم ایران نیست. خواستم با مثال نکته مورد 2 رو بهتون بگم. اتفاقا رنکینگ تیم های ملی مخصوصا بخاطر دوره بسیار کوتاهش بیشتر کاربران رو متعجب میکنه. رتبه 15 ایران در دو ماه از سال 2005 هم نمونه بارزشه. اما رده بندی باشگاه ها مخصوصا All Time مناسبه. چون حاصل نتایج دقیق کلی بازی هست.
4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.
یعنی پرسپولیس بهتر از سپاهان شده جمع کنید بابا !!!
داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردینقل قول:
اگه کلی بخوایم نگاه کنیم می بینیم که واقعا پرسپولیس اوله تو ایران : 10 تا قهرمانی لیگ بعدش استقلال 6 تا ، خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول . بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد . خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول
یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
یعنی تیمهایی مث رئال و آث میلان تو 30 تیم برتر دنیا در اون بازه زمانی نیستن؟ حالا درسته که میلان تو جام یوفا حذف شد ولی تو لیگ ایتالیا که دوم شد. یا تو این لیست مثلا گالاتاسارای از بشیکتاش بهتره درحالیکه بشیکتاش پارسال 3 تا جام تو ترکیه برده و به لیگ قهرمانان صعود کرده بود. یا مثلا تیم پورتو یا فولهام؟ این تیمها چه عنوان مهم اروپایی داشتن که تو این لیست قرار دارن؟
پس اگه نتیجه است و قرار نیست ازش استنباط بشه، به نظر من بهتره، از مسائلی استنباط کنیم که این رنکینگ رو شکل میدن و اونو در ظاهر ارزشمند میکنن...نقل قول:
رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید
انتخاب قهرمان یه لیگ فوتبال یا یه تورنمنت بین المللی هم انتخاب اتمی نیست... ولی باید یک فصل صبر کنی که بفهمی که کدوم تیم ویژگی های لازم رو برای بهترین شدن در کشورش داره... اونم با انجام کلی مسابقه...نقل قول:
قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
صادقانه بگم...من بیشتر از 3 تا قهرمانی منچستر تو سال 2008 خوشحال شدم نه از این رده بندی اون سال... به نظر من رده بندی ثروتمند ترین تیم ها یا پردآمد ترین تیم ها ارزشمند تر از این رده بندی هستش...نقل قول:
رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟
نقل قول:
اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).
نقل قول:
تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید),
نمیدونم... احساس می کنم مخاطب نقل قول های بالا منم... اگر واقعا این حرف های شما به من باشه... واقعا...نمی دونم چرا شما فکر می کنید که کسی مثل من به خاطر تعصب به یه تیم از این رده بندی انتقاد می کنم... تا زمانی که شما این تفکر رو راجع به دیگران دارید، بحث کردن بی فایدس!نقل قول:
4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.
یاعلی:11:
کاملا موافقمنقل قول:
کاش تری از تیم ملی کنار بکشه تا کاپلو حساب کار دستش بیاد ...
باید یه مدت تری کنار بکشه تا قدرشو بدونن
هم تیمی وین بریج در صحبتهایی اعلام کرده که تری در صورتی که بازیکنی آرژانتینی بود،به خاطر کاری که انجام داده شاید کشته می شد.
سایت گل - به نظر می رسد که جنجال آفرینی های تری در انگلیس همچنان ادامه دارد. پس از اتفاقی که در جریان دیدار هفته گذشته چلسی مقابل منچسترسیتی و دیدار تری و بریج رخ داد و بریج حاضر نشد با تری دست بدهد و به گفته خیلی ها کاپیتان چلسی را تحقیر کرد، هواداران تیم ملی انگلیس نیز شب گذشته و در ورزشگاه ومبلی تری را هو کردند و اکنون کارلوس تبس آخرین کسی است که در این رابطه و برعلیه تری صحبت کرده است.
مهاجم باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد:« اگر کسی در آرژانتین چنین کاری را انجام دهد، گویی که مرده است. بسیار سخت است که بخواهی در مورد کاری که تری با دوستش، بریج انجام داد اظهار نظر کنی. واقعا دردناک است که با همسر بازیکن دیگری رابطه نامشروع داشته باشی. تری اصلا اصول وجدانی را قبول ندارد و با این کاری که انجام داده نشان داده است که تعهدی به وجدان و اخلاق ندارد.»
تبس ادامه داد:« اگر در منطقه محل سکونت من، چنین رفتاری داشته باشی، دست و پایت را از دست می دهی و یا حتی بدتر، گاهی زنده نمی مانی.»
البته تبس در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برخورد او با تری در جریان این دیدار، اصلا ربطی به این ماجرا نداشته و گفت:« اصلا خودم را در این ماجرا دخالت نمی دهم. مشکلی در جریان این دیدار میان ما به وجود آمد، او پیراهن مرا کشید و از این بابت به شدت عصبانی شدم.»
2010/3/4کد:http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/03/04/1817828/%D8%AA%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF
اولا که خودت رو به ما نچسبون ما خودمون یه قندون داداشیمنقل قول:
داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
ثانیا برو بشمار (البته اگه بیشتر از 6 تا بلدی بشماری )می بینی پرسپولیس تو لیگ برتر و لیگی که قبلا اسمش آزادگان بود 10 بار قهرمان شده
در اولین دوره جام تخت جمشید
در سال های ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ پرسپوليس دو بار پياپی به قهرمانی رسيد
پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
در سال ۱۳۸0 و 1386 در لیگ برتر دو قهرمانی دیگر
در ضمن تو دهه شصت هم یکبار پرسپولیس قهرمان تنها لیگ آن زمان یعنی جام تهران شد
همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیمنقل قول:
پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
من گفتم مدرک مثل این دو تا لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Iranian_football_champions
که اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردنکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Hazfi_Cup
و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
اگر بلتی !!! دو تا رو با هم جمع بزن و ...
اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیمنقل قول:
من گفتم مدرک مثل این سه تا لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Iranian_football_champions
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Hazfi_Cup
که اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردنکد:http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Champions_League
و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
سومی هم تعداد قهرمانی ها و نایب قهرمانی های استقلال در لیگ قهرمانان رو نشون میده -2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی- (تو این یکی دنبال پرسپولیس نگرد که پیدا نمیکنی)
اگر بلتی !!! سه تا رو با هم جمع بزن و ...
خوب این مسائل یعنی بازی ها و نتایج مشخصه. شما می تونی الان با یک هوادار چلسی وارد بحث بشی و با نتایج و بازی ها به نتیجه برسید که بارسلونا بهتره؟ اصلا نیازی هست شما نتایج رو بهش بگید؟ فکر نمی کنید اگر قرار بود از شما قبول کنه خوب خودش از نتایج برداشت می کرد؟نقل قول:
عجیبه. مگه رده بندی از روی چی محاسبه میشه؟ نتایج همون مسابقاتی که منجر به اون قهرمانی شده دیگه. تازه قهرمان یک رقابت ممکنه با یک عامل خیلی جزئی عوض بشه. اما در رده بندی کلیه بازی ها ثبت میشه و عامل دیگه ای نداریم. در هر بازی هم اتفاقی افتاده باشه در امتیاز کل که حاصل یک سال یا 20 سال (بسته به نوع رنکینگ) بازی هست تاثیری نداره.نقل قول:
پاسخ سوال منو که ندادید! این که از قهرمانی منچستر خوشحال شدید سر جاش. وقتی رده بندی که منچستر درصدر بود هر چند ماه اعلام میشد گفتید یا نوشتید که این عنوان الکی و بی ارزشه؟ معیاراش رو نقد کردید؟ همون نظری که الان در مورد رده بندی می دیدید. اگر ننوشتید, اینجور برداشت میشه که به وقتش وقتی عنوان ثروتمندترین هم از منچستر گرفته شد و مخصوصا به تیمی رسید که مخالفش هستید اون موقع شما عنوان ثروتمندترین رو الکی می دونید.نقل قول:
اکثر دوستان منچستری مجازی و حقیقی من اینطوری عمل کردن. مدت ها منچستر در صدر رنکینگ بود و اخبارش اعلام میشد. همین که بارسلونا برترین شد از خود من سوال کردن "راستی معیار رنکینگ چیه" بعد که توضیح دادم تازه نقدها شروع شد. نمی دونم شاید تازه با جزئیات فوتبال آشنا شدن و براشون معیارها مهم شده. به نظر شما دلیلش چیه؟نقل قول:
سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس از عملکرد تیمش در ویمبلی رضایت دارد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی زبان به تمجید از عملکرد جان تری در دیدار چهارشنبه شب این تیم در ورزشگاه ویمبلی و مقابل مصر گشود. در ابتدای این دیدار بود که هواداران حاضر در ورزشگاه تری را هو کردند ولی پس از آن این بازیکن توانست با ارائه بازی قابل قبولی توجه همگان را به خود جلب کند. کاپلو در صحبتهایی گفت: تری بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشت. او همیشه در همین سطح بازی می کند. به رغم جنجالهای اخیری که در زندگی شخصی تری بوجود آمده او همچنان یکی از کلیدی ترین مهره های تیم ملی انگلیس محسوب می شود و در دیدار مقابل مصر نیز توانایی های واقعی اش را به نمایش گذاشت. کاپلو در ادامه صحبتهایش گفت: زمانیکه او را به عنوان کاپیتان تیمم انتخاب کردم از ارزشهای واقعی تری مطلع بودم چرا که او در زمین مسابقه بازیکن واقعا مهمی است. این سرمربی ایتالیایی در پایان گفت: تمام بازیکنان تیم در جریان این دیدار بسیار خوب بودند و بازی خوبی را به اجرا گذاشتند. شان رایت فیلیپس واقعا مهم بود چرا که همکاری او با سایر بازیکنان بسیار ارزشمند بود
مگه من میگم نا مشخصه... ما واسه اینکه هر استدلال آماری انجام بدیم، باید یک سری داده واقعی آماری داشته باشیم... وقتی تو جدول لیگ برتر در زمان فعلی چلسی تونسته بیشترین امتیاز (داده آماری) رو بگیره، من که طرفدار منچسترم نمی تونم بگم منچستر از چلسی برتره... چون اگه برتر بود الان اول لیگ بود یا هنوز از جام حذفی حذف نشده بود... این رده بندی هایی که اعلام میشه هم یه زیر مجموعهی مشترک از تمام نتایج لیگ ها و جام ها و به خصوص لیگ قهرمانان و در در درجه دوم یورو لیگ هستش... وقتی این آمار خودش یه زیر مجموعه هستش (که حالا ما از اشتباهات موجود توش صرف نظر می کنیم) و اول یا آخر بودن در اون ها هیچ ارزشی از نظر فنی نداره، پس به نظر من کلا این رده بندی بی ارزش هست... خود مربی های دنیا هم اصلا این رده بندی واسشون مهم نیست... اگه مهم بود میومدن و به جایگاه نادرستشون (حالا به زعم خودشون) اعتراض می کردن...نقل قول:
خوب این مسائل یعنی بازی ها و نتایج مشخصه. شما می تونی الان با یک هوادار چلسی وارد بحث بشی و با نتایج و بازی ها به نتیجه برسید که بارسلونا بهتره؟ اصلا نیازی هست شما نتایج رو بهش بگید؟ فکر نمی کنید اگر قرار بود از شما قبول کنه خوب خودش از نتایج برداشت می کرد؟
من می تونم بهت بگم که این رده بندی ها همیشه به نتایج و برد و باخت ها و حتی جام ها(که تیم ها به واسطه نتایجشون میگیرن) که مشخص کننده قدرت یه تیم هستش توجه نمی کنه... برای مثال اگر ما معیار تیم های قدرتمند دنیا رو فینال جام جهانی باشگاه ها قرار بدیم، چرا استودیانتس باید ششم باشه...؟ به فرض میگیریم همین تیم قهرمان جام باشگاه های جهان می شد، آیا فکر می کنید به جای بارسا یا چلسی یا منچستر (یا هر تیمی که اول بود میومد) رو می گرفت؟ پاسخ من که منفیه... یا اگه اون تیم اکوادوری سال قبلش با منچستر به فینال همین جام رسید... اگه قهرمان اروپا میشد، آیا تو این رده بندی از چهارم پنجم بالاتر میومد؟ به نظر من تیم های غیر اروپایی باید مادام العمر تلاش کنن و جام بگیرن و بازی دوستانه با تیم های مطرح اروپایی بچینن و اون بازی ها رو ببرن تا به اندازه یه جام پریمیر لیگ یا لالیگا ارزش داده بشه، (حالا از چمپیون لیگ صرف نظر می کنم!) این رده بندی بیشتر شکل انحصار طلبی... من خودم از جمله کسایی هستم که اعتقاد دارم که در زمان فعلی بارسلونا و رئال مادرید واقعا تیم های قدرتمندی تو جهان هستند... ولی یه سوال دارم، اگه فرضا بارسا تو اسپانیا 5 بازی رو ببازه، آیا از صدر این جدول میاد پایین؟ شما رو نمی دونم ولی من جواب منفی میدم، چون فصل قبل بارسا 6 تا جام برده!نقل قول:
عجیبه. مگه رده بندی از روی چی محاسبه میشه؟ نتایج همون مسابقاتی که منجر به اون قهرمانی شده دیگه. تازه قهرمان یک رقابت ممکنه با یک عامل خیلی جزئی عوض بشه. اما در رده بندی کلیه بازی ها ثبت میشه و عامل دیگه ای نداریم. در هر بازی هم اتفاقی افتاده باشه در امتیاز کل که حاصل یک سال یا 20 سال (بسته به نوع رنکینگ) بازی هست تاثیری نداره.
خلاصه بگم... مثال های زیادی هست که حاکی از اینه که این رده بندی، شاید به ظاهر رده بندی سالمی هستش، ولی به نظر من مشکلات و ایراد های اون داره، ظاهره به ظاهر سالمش رو هم خراب می کنه...
این یه چیز طبیعی ای هست که اگه یه تیمی تو یه رده بندی ای صدرنشین باشه، هوادارای اون تیم برای تکمیل افتخاراتشون و یا نتایج خوبشون، از اون رده بندی طرفداری می کنن... فردا اگه خبر ورزشی بنویسه: طبق رده بندی ما سپاهان قدرتمندترین تیم آسیا هستش، طرفدارای سپاهان، حداقل به اون رده بندی اعتراض نمی کنن... کما اینکه طرفدارای بارسا هم نیومدن تو این تاپیک و این جدول رو نقد کنن... خود من از سال 2006 به این ور، با توجه به اینکه فیفا بعد از جام جهانی به این نتیجه رسیده بود (نتیجه گیریش از ضعیف بودن تیم های بالا نشین جذول در جام جهانی همون سال بود!) که کلا معیار های رده بندی تیم های ملیش مشکل دارن، از اون موقع به بعد، شخصا با تامل بیشتر به رده بندی ها (هم ملی و هم باشگاهی) نگاه کردم، و هر چی میگذره به این نتیجه می رسم که این رده بندی یه چیز بیهودست...نقل قول:
پاسخ سوال منو که ندادید! این که از قهرمانی منچستر خوشحال شدید سر جاش. وقتی رده بندی که منچستر درصدر بود هر چند ماه اعلام میشد گفتید یا نوشتید که این عنوان الکی و بی ارزشه؟ معیاراش رو نقد کردید؟ همون نظری که الان در مورد رده بندی می دیدید. اگر ننوشتید, اینجور برداشت میشه که به وقتش وقتی عنوان ثروتمندترین هم از منچستر گرفته شد و مخصوصا به تیمی رسید که مخالفش هستید اون موقع شما عنوان ثروتمندترین رو الکی می دونید.
والا من که از وقتی اومدم تو این تاپیک یک کلام نه به بارسا نه به پرسپولیس و نه به طرفدارای هر دوی این تیم ها جسارت نکردم. تا حالا هم که یکی از طرفدارای منچستر نیومده قدرت بارسا یا چلسی رو زیر سوال ببره...خود من هم دارم تمام تلاشم رو می کنم که بگم، من این رده بندی رو بی ارزش می دونم نه تیم های داخل او رده بندی... متاسفانه این شما هستید که از اول تاپیک دارید به من و کسانی که مثل من فکر می کنن، لقب متعصب رو پیوست می کنید و فقط و فقط تعصب رو عامل قضاوت من رو این ردهبندی می دونید... الان هم که میاین و این قضاوت رو راجع به طرفدارای منچستر می کنید... همونطور که تو پست قبلیم گفتم، با این نوع رفتار و تفکر شما، بحث کردن باهاتون بی فایدست... من تو این تاپیک به عنوان یه کاربر اومدم و نظرم رو دادم... بیشتر دلایلم رو واسه نوع نظرم به این رده بندی گفتم... دیگه نمی تونم چندین بار اونا رو واسه فهمیدن شما شرح بدم... قضاوت با کسایی که مطالب ما رو می خونن...نقل قول:
اکثر دوستان منچستری مجازی و حقیقی من اینطوری عمل کردن. مدت ها منچستر در صدر رنکینگ بود و اخبارش اعلام میشد. همین که بارسلونا برترین شد از خود من سوال کردن "راستی معیار رنکینگ چیه" بعد که توضیح دادم تازه نقدها شروع شد. نمی دونم شاید تازه با جزئیات فوتبال آشنا شدن و براشون معیارها مهم شده. به نظر شما دلیلش چیه؟
قربون همتون:11:
یاعلی
این صحبت های کلی و توضیحات رده بندی چیه؟ داریم راجع به موضوعی صحبت می کنیم که قانون داره. اینی که شما نوشتید که طرز فکر شماست. جالبه حتی دنبالش هم نرفتید که ببینید سیستمش چطوره. دقیقا مثل ادعای نامشخص بودن معیارها که اگر کوچک ترین سرچی زده بودید لیست معیارهارو پیدا می کردید.نقل قول:
"زیرمجموعه رقابت ها" وقتی همه بازی های اون رقابت ها در نظر گرفته میشه؟
"اشتباهات موجود" وقتی داریم راجع به نتیجه بازی های فوتبال صحبت می کنیم (که از سال 90 با دقت ثبت شده)؟
...
این جدیه؟ سوالتون در مورد رده بندی All Time که شامل 20 سال بازی میشه که نیست؟! مطمئنی داری رنکینگ رو نقد می کنی؟ در ضمن 6 جام یعنی چی؟ دلیلش نتایج بازی هاست.نقل قول:
باز رفتید سراغ خیالات. معیار رده بندی باشگاهی مشخصه و لینک پوینتهاش رو هم در صحبت اول براتون قرار دادم. این ادعا که رده بندی بر اساس امتیازهایی که IFFHS برای رقابت ها اعلام کرده نیست از کجاست؟ منبعی دارید؟
با توضیح فوق پاسخ مثبت دادید دیگه؟ خوب اگر شما جز اون روند طبیعی هستید و بسته به اینکه تیم مورد علاقه و تیم مورد تنفرتون چه جایگاهی داره رده بندی رو تایید یا مسخره می کنید انتظار دارید دیگران وقتی پست شمارو در مورد بی ارزش بودن رده بندی که تیم مورد علاقتون رتبه خوبی نداره ببینن چه برداشتی کنند؟ که شما واقعا قصدتون بررسی معیارها هست؟ که تا مدتی قبل ادعا می کردید مجهولن.نقل قول:
نامی از تیم ها برده نمیشه. اما خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم. اکثر کسانی که اینجا نظر به تایید یا رد رنکینگ دادن ملاکشون جایگاه تیم ها بوده. کسی رو دیدید امتیاز رقابت هارو نقد کنه و طبق اون بگه من موافق یا مخالف رده بندی هستم؟ کسی گفت چرا اعتبار برد در لیگ قهرمانان اروپا با رقابت های باشگاهی آمریکای جنوبی برابره؟نقل قول:
شخصا میگید سال قبل که منچستر اول بود نگفتید رنکینگ بی ارزشه. حتما خوشحالی و تایید هم کردید! خوب این علاقه و تعصب نیست؟ نظر یک منتقد عادله رنکینگه؟
هواداران شیاطین سرخ فشار بر روی خانواده گلیزر را افزایش خواهند داد .
سایت گل - طرفداران منچستریونایتد اعتقاد دارند که می توانند یک میلیون نفر را برای اعتراض به خانواده گلیزر، مالکان آمریکایی و منفور یونایتد، گرد هم بیاورند.
در بازی های اخیر منچستر هواداران زیادی به نشانه اعتراض از شال های زرد و سبز استفاده می کنند و اتحادیه هواداران منچستر یونایتد (MUST) امیدوارند که حرکت اعتراضی شان با موفقیت همراه شود و اکنون تصمیم گرفتند که پا را از این نیز فراتر بگذارند.
شان بونس، نایب رئیس این اتحادیه به رویترز گفت:" ما یک اعتراض مسالمت آمیزو بصری را آغاز کردیم. اکنون می خواهیم حرکت جدیدی انجام دهیم که بیش از یک اعتراض است و در حقیقت یک جنبش است. ما می خواستیم تعداد اعضا را تا انتهای فصل به صد هزار نفر برسانیم اما در طول تنها دو روز، تعداد اعضا از 53000 نفر به 106000 نفر رسید. مهمترین مسئله برای کمپین افزایش تعداد نفرات است و اعتقاد دارم که رسیدن به یک میلیون نفر هدفی واقع گرایانه است."
حضور گلیزرها در باشگاه منچستر یونایتد، یکی از بزرگترین باشگاه های جهان با بدهی 716.5 میلیون پوندی باشگاه همراه بود اما هواداران باشگاه امیدوارند که با فروش باشگاه به گروهی از تاجران شهر منچستر موسوم به شوالیه های قرمز به قیمت 1.5 بیلیون پوند، اوضاع و احوال باشگاه سامان پیدا کند.
الکس فرگوسن، سرمربی شیاطین سرخ، نیز در این مورد به اظهار نظر پرداخت و گفت که از بالا گرفتن اعتراضات واهمه ای ندارد:" همه ما مقصر هستیم. ما حتی می توانیم هواداران سیتی را نیز به کمک بطلبیم. من با اعتراض مشکلی ندارم. در بازی روز یکشنبه شالهای سبز و طلایی زیادی در ورزشگاه دیده می شد و من بسیار خوشحال بودم از اینکه می دیدم آنها از باشگاه حمایت می کنند.ما بسیار خوشحالیم. تا زمانی که آنها از منچستریونایتد حمایت می کنند، از هر رنگی که بخواهند می توانند استفاده کنند."
2010/3/5کد:http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/03/05/1819572/%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1%D9%87%D8%A7
سلام...
قبل از پاسخ به شما، دو نکته رو بگم که اولیشو قبلا دو بار گفتم:
1- این بحث من و شما نتیجهی مثبتی نداره، و حتی ممکنه نتیجه منفی مثل ناراحتی و کدورت و... داشته باشه که من اینو نمیخوام.
2- جاهایی که از پاسخ شما نقل قول نکردم، یا واسم مفهم نبودم یا قبلا به اونا اشاره کردم.
فکر کنم اول آخر هر جملم تو این تاپیک نوشتم به نظر من...!! من از اول گفتم که تفکرم رو در قالب نظر دادم...نقل قول:
اینی که شما نوشتید که طرز فکر شماست.
نقل قول:
جالبه حتی دنبالش هم نرفتید که ببینید سیستمش چطوره. دقیقا مثل ادعای نامشخص بودن معیارها که اگر کوچک ترین سرچی زده بودید لیست معیارهارو پیدا می کردید.
دوست عزیز، اول اینکه اگه من اگه راجع به یه موضوعی اطلاعات نداشته باشم، اصلا نمیام نظر بدم... ادعا ندارم که صاحب نظرم... ولی دوست دارم نظرم رو بگم و البته با دلایل خودم که برام ارزشمند هستن... راجع به اون معیار هایی هم که تو لینک ویکیپدیا بود، هر بچه هفت هشت ده ساله ای که با پدیده هایی به نام تلویزون و رایانه در ارتباطه و به فوتبال علاقه داره، یقینا از او معیار ها خبر داره... من هم اونجا بهتون گفتم که به نظر من این معیار ها لازم هستند ولی کافی نیستند... بعد در این چند پست اخیر هم گفتم این رنکینگ یا به قول بنده رده بندی (فارسی را پاس بداریم!:دی) یه چیز بی ارزشی هست (با یه سری دلیل که حس ندارم تکرارشون کنم!) ضمنا دو هزار دفعه گفتم واسه من مهم نیست منچستر صدره این رنکینگه یا بارسلونا یا یه تیم دیگه... چون این رده بندی واسهی من حائظ ارزش نیست... از اول گفتم که این رنکینگ یه چیز دل خوش کنکی که هیچ کدوم از مربی های تیم های دنیا، چه صدر نشین و چه قعر نشین، واسشون این رده بندی اهمیت نداره و شاید دوست داشته باشن تو این رده بندی اول نباشن یا اصلا آخر باشن، ولی تو لیگ کشورشون قهرمان بشن...نقل قول:
باز رفتید سراغ خیالات. معیار رده بندی باشگاهی مشخصه و لینک پوینتهاش رو هم در صحبت اول براتون قرار دادم. این ادعا که رده بندی بر اساس امتیازهایی که IFFHS برای رقابت ها اعلام کرده نیست از کجاست؟ منبعی دارید؟
خیر، جواب من منفی است...!عجیبه... فکر کنم ذکر کردم که از سال 2006 به بعد تا حالا دیگه رده بندی رو به اون شدت گذشته قبول نداشتم... و احتمالا متوجه شدید که من گفتم قابله درکه که طرفدارای تیم های بالانشین تو این مدل رنکینگ ها، حداقل به این رنکینگ اعتراض نکنن... قصد جسارت ندارم ولی متاسفانه من تو این چند پست اخیر دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم که شما دارید حرفای من رو برعکس متوجه میشید...نقل قول:
با توضیح فوق پاسخ مثبت دادید دیگه؟
پس با مقایسه جمله اول و جمله دوم، شما همین الان دارید خودتون رو گول می زنید... یه مرور به پاسخ هاتون به نقل قول ها از جواب های من بندازید و ببینید که چه کسی از شروع بحث یک بند دارید به نام تیم بنده اشاره می کند که فکر من از رو تعصب به تیمم سرچشمه میگیره...نقل قول:
نامی از تیم ها برده نمیشه. اما خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم.
نظرتون محترمه، اما پیشنهاد میکنم اجازه بدید اون "اکثر کسان" خودشون بیان بگن که نظرشون چیه، من هم یکی از همون کسانی بودم که اومدم نظرم رو گفتم و دیگه دارم پشیمون میشم که چرا نظرم رو گفتم و مثل دیگران که الان دارن نظر من و شما را می خونن، آروم ننشستم...:13: ضمنا این هم نقل قول دوستانی هستش که حالا به هر دلیل این رده بندی رو قبول نداره...نقل قول:
اکثر کسانی که اینجا نظر به تایید یا رد رنکینگ دادن ملاکشون جایگاه تیم ها بوده. کسی رو دیدید امتیاز رقابت هارو نقد کنه و طبق اون بگه من موافق یا مخالف رده بندی هستم؟
نقل قول:بله کسی نگفت... کسی نگفت که نصف بازیکنان تیم های باشگاهی در اروپا از کشورهای غیر اروپایی تامین میشه که ستاره های اونا از کشور های آمریکای جنوبیه و خیلی هاشون تو تیم های آمریکای جنوبی ستاره بودند و اونا رو فقط مالک ها و منیجر های تیم های اروپایی دیدن، من و شما اونا رو فقط تو اروپا دیدیم...نقل قول:
کسی گفت چرا اعتبار برد در لیگ قهرمانان اروپا با رقابت های باشگاهی آمریکای جنوبی برابره؟
البته این حرفی که از بازیکنان تیم ها در اروپا زدم، زیاد به بحث ما که راجع به رنکینگ بود ارتباطی نداشت ولی به هر حال....
من کجا این قسمت بولد شده رو گفتم؟ من تو این فروم هنوز عضویت 1 سال کامل نشده... اوه... راستی یادم نبود شما خوشحالی من رو هم دیدید...! دوست عزیز واقعا نمی فهمم، چرا دوست دارید نظرتون رو به من یا دیگران تحمیل کنید... مگه من نظرم خواستم به کسی القا کنم که... یکی از دوستان صمیمیم یه حرف خوبی میزنه... میگه: بیایم اعلان نظر کنیم نه اعمال نظر...نقل قول:
شخصا میگید سال قبل که منچستر اول بود نگفتید رنکینگ بی ارزشه. حتما خوشحالی و تایید هم کردید! خوب این علاقه و تعصب نیست؟ نظر یک منتقد عادله رنکینگه؟
یاعلی:11:
موافقم. بحث ما نتیجه ای نداره. چیز دیگه ای نمی نویسم تا مجبور به پاسخ نشید. فقط در مورد قسمت Bold در پست بالا چون تهمت حرف در آوردن میشه:نقل قول:
این سوال من:نقل قول:
نقل قول:
پاسخ سوال منو که ندادید! این که از قهرمانی منچستر خوشحال شدید سر جاش. وقتی رده بندی که منچستر درصدر بود هر چند ماه اعلام میشد گفتید یا نوشتید که این عنوان الکی و بی ارزشه؟ معیاراش رو نقد کردید؟ همون نظری که الان در مورد رده بندی می دیدید. اگر ننوشتید, اینجور برداشت میشه که به وقتش وقتی عنوان ثروتمندترین هم از منچستر گرفته شد و مخصوصا به تیمی رسید که مخالفش هستید اون موقع شما عنوان ثروتمندترین رو الکی می دونید.
این پاسخ شما البته با تاخیر:1- برداشت من هنوز از این پاسخ اینه که رسما نوشتید سال های قبل رنکینگ رو بی ارزش اعلام نکردید. هر چند بخش دوم میگه از سال 2006 خودم به نتیجه رسیدم که مشکل دارن. اما سوال من در مورد اعلامش به دیگران بود. مثل نظرتون در مورد رده بندی امسال در این تاپیک. نه باور قلبی.نقل قول:
این یه چیز طبیعی ای هست که اگه یه تیمی تو یه رده بندی ای صدرنشین باشه، هوادارای اون تیم برای تکمیل افتخاراتشون و یا نتایج خوبشون، از اون رده بندی طرفداری می کنن... فردا اگه خبر ورزشی بنویسه: طبق رده بندی ما سپاهان قدرتمندترین تیم آسیا هستش، طرفدارای سپاهان، حداقل به اون رده بندی اعتراض نمی کنن... کما اینکه طرفدارای بارسا هم نیومدن تو این تاپیک و این جدول رو نقد کنن... خود من از سال 2006 به این ور، با توجه به اینکه فیفا بعد از جام جهانی به این نتیجه رسیده بود (نتیجه گیریش از ضعیف بودن تیم های بالا نشین جذول در جام جهانی همون سال بود!) که کلا معیار های رده بندی تیم های ملیش مشکل دارن، از اون موقع به بعد، شخصا با تامل بیشتر به رده بندی ها (هم ملی و هم باشگاهی) نگاه کردم، و هر چی میگذره به این نتیجه می رسم که این رده بندی یه چیز بیهودست...
2- اسمی از P30World بردم؟ حتی سوالم محدود به نوشته های وب نبود. عبارت "گفتید یا نوشتید" رو همون موقع عمدا برای تاکید به این موضوع نوشتم. بیخودی که از کلمه های اضافه استفاده نمی کنم. حدس می زدم صحبت این بشه که اون موقع در P30World نبودم.
حمایت گواردیولا از آنری و زلاتان
مربی جوان باشگاه کاتالان از ستاره فرانسوی اش حمایت می کند.
سایت گل - این روزها همگان به انتقاد از تیری آنری ستاره فرانسوی بارسلونا می پردازند. از یکسو رسانه های کاتالان عملکرد او را زیر سوال برده اند و از سوی دیگر رسانه های فرانسوی از او انتقاد می کنند
در این میان پپ گواردیولا در صحبتهایی با انتقاد از تحت فشار قرار دادن ستاره فرانسوی در هفته های اخیر به حمایت از تیری آنری برخاسته است.
پپ در صحبتهایی در این رابطه گفت:« آنری بازیکن بدی نیست. اگر ما بخواهیم بگوئیم که آنری نمی خواهد بازی کند تا در رقابتهای جام جهانی آماده باشد، درست نیست و کاملا ناعادلانه است. او نمی تواند در همه دیدارها روانه میدان شود.»
مربی بارسلونا ادامه داد:« آنری در فصل گذشته 26 گل به ثمر رساند و یکی از مهره های کلیدی تیم ما در کسب6 جام قهرمانی بود. بدون آنری ما نمی توانستیم این جامها را فتح کنیم و تی تی یکی از بازیکنان مهم تیم ماست.اکنون او ضعیف به نظر می رسد و به همین دلیل ما به او حتی بیشتر از قبل کمک خواهیم کرد و فرصتهای بیشتری را در اختیار او قرار خواهیم داد.مشکل تی تی مشکل فیزیکی یا روانی نیست. گاهی وقتها امور سخت تر از حالت عادی می باشد و ما باید به او کمک کنیم.»
گواردیولا درادامه به دفاع از مهاجم سوئدی تیمش پرداخت و با حمایت از زلاتان در مقابل انتقادات هواداران بارسا که در جریان دیدار این تیم مقابل مالاگا به نشانه انتقاد برای زلاتان سوت می زدند گفت:« این رفتارها اصلا برروی زلاتان تاثیری ندارد. هوادارانی هم او را تشویق می کردند. در یک ورزشگاه گاهی وقتها تو را تشویق می کنند و گاهی وقتها تو را هو می کنند.»
این مربی جوان در پایان صحبتهایش با رد صحبتهایی در مورد تغییر استراتژی تیم در هفته های اخیرگفت:« ما با دو محور بازی نمی کنیم. بازیکنان در زمین حرکت می کنند.وقتی دانی آلوس رو به جلو می رود، ما با یک، دو یا سه دفاع بازی می کنیم و هیچ وقت سیستم 3-3-4 ثابت نداریم. سیستم تیم ما براساس حمله چیده می شود و هیچ کسی نمی تواند چنین سیستمی را با 5 مدافع پیاده کند. تیم مادریدی این سیستم را سالها دنبال می کرد.»
2010/3/6کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/06/1820125/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86
بازی ساز باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که زمان مناسبی برای صحبت در مورد دیدار مقابل رئال مادرید نیست.
سایت گل - چابی ارناندس ستاره خط میانی بارسلونا معتقد است که بسیار زود است که بخواهیم در مورد دیدار ماه آینده ال کلاسیکو که بارسلونا می بایست در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل رئال قرار بگیرد، صحبت کنیم.
چابی در کنفرانسی خبری گفت:« خیلی زود است که بخواهیم از ال کلاسیکو بگوئیم ولی می دانم که دیداری خواهد بود که همگان از تماشای آن لذت خواهند برد.»
بارسلونا در حال حاضر با 2 امتیاز برتری نسبت به رئال در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار دارد و چابی در صحبتهایی اعلام کرده که از میزان آمادگی تیمش کاملا راضی است، آمادگی و عملکردی که آنها را در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار داده.
بازی ساز تیم کاتالان ادامه داد:« من احساس بسیار خوبی دارم و ما در رقابتهای لیگ نیز عملکرد بسیار خوبی داریم.همه به خوبی می دانی که چه می خواهیم پس می بایست با صبر و حوصله برای بهره گیری از مزیتها و برتریها وارد عمل شویم.»
چابی در پایان صحبتهایش با حمایت از آنری، هم تیمی فرانسوی اش که اخیرا مورد انتقادات فراوانی در اسپانیا و فرانسه قرار گرفته گفت:«با کسانی که معتقدند که فوتبال آنری تمام شده، مخالفم.آنری بازیکنی حرفه ای است. بازیکنانی که هر از چند گاهی برای تیم به گل می رسند، به تنها چیزی که نیاز دارند، بازیافتن روحیه همیشگی شان است و امیدوارم که در زودترین زمان ممکن آنری نیز روحیه و اعتماد به نفسش را بازیابد.
2010/3/6کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/06/1820099/%DA%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B2%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A8%DA%AF%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%85