ايمونزايد: به خاطر هواداران در پرسپوليس ماندم
ورزش 3 :مهاجم ليبيايي الاصل تيم فوتبال پرسپوليس که براي تماشاي ديدار تدارکاتي پرسپوليس مقابل فولاد به ورزشگاه درفشي فر آمده بود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خيلي خوشحالم که مي توانم يک سال ديگر کنار پرسپوليس باشم. الان هم از نظر بدني شرايط خوبي دارم.
وي ادامه داد: در ابتداي مذاکراتم با پرسپوليس مشکلات کوچکي وجود داشت که نتوانستيم برسر آنها توافق کنيم. پيش از اينکه از ايران بروم توافق نامه اي امضا کرديم که باشگاه پرسپوليس پس از مدتي برخي شرايط آن را تغيير داد.
زايد در پاسخ به اين سوال که آيا به خاطر مراسم عروسي خواهرش ديرتر از موعد مقرر به ايران بازگشته است؟ گفت: تاخير من به خاطر اين موضوع نبود در توافقي که در باشگاه انجام داده بودم قرار ما اين بود که بعد از مراسم عروسي خواهرم و پايان ماه ژوئن به ايران بازگردم. اما بخاطر اختلافات کوچکي که پيش آمد باشگاه توافق نامه را زيرپا گذاشت و من به همين خاطر کمي ديرتر به ايران آمدم.
مهاجم پرسپوليس درباره اين صحبت رويانيان که گفته بود "من با زايد تلفني صحبت کردم و به او گفتم Good night، اما زايد تلفن را قطع کرد" بيان کرد: اصلا به اين صورت نبود و تنها يک سوء تفاهم شده بود و من متوجه نشدم که چه کسي آن طرف خط است. خيلي خوشحالم که بار ديگر در پرسپوليس هستم اگر بخواهم صادق باشم بايد بگويم حضور من در اينجا دو دليل اصلي دارد که نخستين دليل هواداران خوب پرسپوليس است و دليل دوم هم شخص رويانيان که به من کمک زيادي کرد.
ايمون زايد در پايان عنوان کرد: تابحال در عمر فوتبالي ام نديده بودم که در يک بازي تمريني اين همه تماشاگر به ورزشگاه بيايند. مي توانم بگويم که هواداران پرسپوليس بهترين در دنيا هستم.
|
|
پروين: پرسپوليس يک دروازهبان ديگر ميخواهد
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، علي پروين در حاشيه نشست امروز پيشکسوتان پرسپوليس گفت: هواداران بايد صبور باشند و به تيم زمان بدهند تا جفت و جور بشود. آن وقت اين تيم جواب خوبي ميدهد. اينها صحبتهاي علي پروين است که سرد و گرم اين فوتبال را چشيده است. پروين اين روزها در صحبتهاي خود از هواداران ميخواهد زمان کافي را به تيم بدهند. گفت و گوي پروين را بخوانيد:
پرسپوليس در سومين بازي تدارکاتي خود برابر فولاد خوزستان به پيروزي رسيد، آيا اين نتيجه را به معناي آمادگي تيم براي شروع ليگ ميدانيد؟
بازيهاي تدارکاتي زياد مهم نيست. نه روي باختش بايد حساب کنيم و نه روي پيروزي در آن. بازي تدارکاتي براي شناخت تيم است. من اعتقاد دارم پرسپوليس بايد در بازيهاي اول و دوم ليگ خودش را بشناسد.
ارزيابي شما در خصوص جايگاه واقعي پرسپوليس چيست؟
زمان خود ما در بازيهاي اول امتياز ميداديم، اما در همان فصل راحت قهرمان ميشديم. در بازيهاي اول مربي تازه ميخواهد بازيکنان را بشناسد. با اين تيمي که بسته شده، توقع مردم بالا رفته است ولي بايد کمي زمان بدهيم. ما ميخواهيم پرسپوليس را به جايگاه واقعي خودش برسانيم و به اميد خدا بعد از هفتههاي اول با 4، 5 پيروزي، خستگي را از تن همه ما بويژه سردار رويانيان خارج کنند.
شما هميشه از پرسپوليس دهه 60 به عنوان پرسپوليس رويايي ياد کرده ايد، فکر ميکنيد تيم فعلي بتواند بخشي از آن خاطرات را زنده کند؟
الان فوتبال تغيير کرده است، فاصلهها کمتر شده است. من دلم ميخواهد اين تيم سختيهاي چند سال اخير را جبران کند اما دهه 50 و 60 يک چيز ديگر بود. پرسپوليس الان هم يک چند سالي ميشود که از قهرماني دور شده است ولي به اميد خدا با کارهايي که انجام شده، بتوانيم همان پرسپوليسي را ببينيم که همه را خوشحال ميکرد.
در حالي که همکاري خوبي بين شما و رويانيان وجود دارد، بعضي مسائلي را مطرح ميکنند که با حضور مربي خارجي نقش شما کمتر خواهد شد، در اين باره چه نظري داريد؟
به اين حرفها توجه نکنيد. ما آمدهايم که با هم دوباره پرسپوليس را بسازيم. من همانطور که حضور دارم که در زمان دنيزلي بودم. ميروم و به تمرينات سرکشي ميکنم. نظر من اين بود که پرسپوليس يک مربي درجه يک ميخواهد. پرونده آقاي مانوئل هم خوب است. حالا همه چيز بستگي به نتايج دارد ولي با اين بازيکنان منتظر نتايج خوب هستيم.
وقتي پرسپوليس در حال جذب بازيکنان بود جوسازيهاي زيادي شد، اما در مورد ساير تيمها اينطور نيست؟
سردار در برنامه ورزش و مردم حرف قشنگي زد. وقتي قرار است باشگاه 40 تا 50 درصد بودجه را تامين کند، بايد يک حرکتي از خودش نشان بدهد. اين حر ها که پول نفت و بنزين است، معني ندارد و حرف بيربطي است. اگر حرکتي نشود، پول از کجا بيايد؟
چرا الان که بعضي باشگاهها در حال جذب بازيکنان ميلياردي هستند کسي حرفي نميزند؟شايد به اين خاطر است که بازيکنان ما بيشتر به چشم مي آمدهاند.
به نظر شما الان تيم از نظر مهره کامل است؟
تيم خوبي بسته شده اما يک گلر خوب ديگر ميخواهيم. البته آقاي گردان خوب است ولي براي خود او هم بهتر است که يک دروازه بان خوب ديگر کنارش باشد.
براي هواداران صحبتي داريد؟
هواداران بايد صبور باشند. بايد حوصله کنند و طاقتشان را بالا ببرند. الان تيم خوبي بسته شده است، هم بازيکن خوب داريم، هم مربي خوب، ولي کمي زمان ميبرد تا همه اينها با هم جور بشوند. مطمئنا اگر هواداران حمايت کنند، اين تيم خواسته آنها را بر آورده ميکند.
امیر عابدزاده به پرسپولیس پیوست/ رویانیان: امیر یک پرسپولیسی تمام عیار مانند پدرش است
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس؛ امیر فرزند احمد رضا عابدزاده که مدت ها منتظر فرصت برای پیوستن به تیم پرسپولیس بود، پس از مذاکره با مدیر عامل باشگاه با قراردادی سه ساله به جمع سرخپوشان پایتخت پیوست.امیر عابدزاده در این خصوص گفت: چون دوست ندارم در آمریکا فعالیت کنم، تصمیم گرفتم به وطن بازگشته و در تیم محبوبم پرسپولیس بازی کنم.فرزنده عقاب آسیا که یک پرسپولیسی تمام عیار است پس از حضور در ایران قراردادی سه ساله با باشگاه پرسپولیس به امضاء خواهد رساند.امور اداری برای جذب این بازیکن در حال انجام است و امیر به زودی در تمرینات پرسپولیس حضور خواهد یافت.امیر عابدزاده یک پرسپولیسی تمام عیار مانند پدرش است و دوست داشت فوتبالش را در ایران دنبال کند. امیدواریم در آینده با کسب تجربه و درخشش در میادین گوناگون، بخشی از خاطرات پدرش را برای هواداران پرسپولیس زنده کند.
معدنچي: ژوزه مرا تأييد کرد
مهرزاد معدنچي در خصوص آخرين وضعيتش اظهار داشت: پس از اينکه روز پنجشنبه با سردار رويانيان ديدار داشتم همراه شيريني معاون باشگاه و سرپرست موقت تيم و زايد به ورزشگاه درفشيفر رفتم تا بازي با فولاد را ببينم. پس از اين اتفاقات قرارداد داخليام را بستم و هيچ مشکلي نبود.
وي افزود: پس از اين اتفاق، سعيد شيريني به من گفت با توجه به اينکه بازيکن آزاد هستم مشکلي براي ثبت قراردادم وجود ندارد و با خيال راحت تمرينم را شروع کردم. روز گذشته پس از اينکه همه چيز امضا شده بود سرپرست پرسپوليس به من گفت به دليل گرفتاري امروز قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت ميشود. امروز شيريني را در تمرين ديدم اما ديگر با او حرفي نزدم چون قرارداد داخليام را امضا کردم و تا اول مرداد وقت است که قراردادم را ثبت کنم. هر موقع صلاح بود براي ثبت قراردادم آمادهام.
معدنچي خاطرنشان کرد: وقتي در بازي فولاد وارد ورزشگاه درفشيفر شدم و لطف هواداران را ديدم به اين واقعيت پي بردم که يکي از بهترين انتخابهاي خودم را انجام دادم. در پرسپوليس دو سال بازي کردم و خاطرات خوبي دارم و اکنون هم با تمام انگيزهام ميخواهم دوباره در اين تيم سال موفقي داشته باشم. رابطه من و پرسپوليس قلبي است. من يک سال در شرايط فوتبالي نبودم اما حالا آمدهام که جواب مثبتي به اعتماد باشگاه، کادر فني و هواداران خونگرم اين تيم بدهم.
وي در پاسخ به اين سؤال که ميگويند مصدوم هستي، گفت: واقعاً نميدانم اين حرفها از کجا آمده و چرا زده ميشود. پس از جلسه امروز و بعد از اينکه قراردادم را بستم ديداري خصوصي با ژوزه داشتم. او حرفي به من زد که واقعاً من را سورپرايز کرد. به من گفت واقعاً در تمرين امروز که پا به توپ شدي، با نشاط و با انگيزه بودي. حتي در فوتبال امروز دو گل زدم و ژوزه از من راضي بود.
اين بازيکن افزود: بايد به آمادگي بدني لازم برسم، حتي روز جمعه که تمرينات تعطيل بود من و زايد تمرينات اختصاصي انجام داديم. مطمئن باشيد از نظر پا هيچ مشکلي ندارم و ژوزه نيز آنقدر حرفهاي است که ميداند چه بازيکناني را لازم دارد.
معدنچي تاکيد کرد: ژوزه به من گفت تو را آرام آرام ميخواهم، عجله نکن و راحت به شرايط آرماني برس. من تو را در هفته دوم و سوم با توجه به اينکه تأييدت کردهام لازم دارم.
معدنچي با اشاره به تماس يک ماه پيش رويانيان اظهار داشت: حدود يک ماه پيش از پرسپوليس با من تماس گرفتند و گفتند در ليست دنيزلي جاي داري. دکتر فريد زحمت کشيدند و از من تست پزشکي گرفتند، 10 جلسه هم با چيذري تمرين کردم و عکسهاي مختلفي هم از پايم گرفته شد و خدا را شکر مشکلي نداشتم اما شرايط طوري شد که دنيزلي به ايران نيامد.
معدنچي با تشکر از رويانيان تأکيد کرد: جا دارد از مردانگي رويانيان تشکر کنم چون سر حرفش ماند. رويانيان به من گفت اگر در تست پزشکي خوب باشي تو با مايي. عليرغم اينکه دنيزلي رفت او مردانگي کرد و به قولش عمل کرد. خيلي از مديران هستند که نظرشان ساعتي تغيير ميکند اما من به رويانيان يک قول ميدهم و آن هم اينکه با تمام وجودم به پرسپوليس خدمت خواهم کرد.
ورزش 3