برد شیرین رئال مادرید در نیوکمپ به همه هوادارای رئال تبریک میگم دیگه قهرمانی این فصل لالیگا برامون محرز شده تا چهارشنبه شب با برد بایرن مونیخ صعود به فینال جام باشگاهای اروپا جشن بگیریم.زنده باد مورینیو:21:
Printable View
برد شیرین رئال مادرید در نیوکمپ به همه هوادارای رئال تبریک میگم دیگه قهرمانی این فصل لالیگا برامون محرز شده تا چهارشنبه شب با برد بایرن مونیخ صعود به فینال جام باشگاهای اروپا جشن بگیریم.زنده باد مورینیو:21:
سلام..
بازی خوبی بود...در واقع تضمین کرد قهرمانی رئال رو و تمام...
اون گلی که خوردیم انصافا چقدر پر پیچو خم شد بین راه..ولی دم رونالدو گرم زد خیالمون راحت شد کاش اون اخری هم گل میشد...
در کل تبریک میگم...این تیم رئال باید بره کمی زیر سازهاشو ترمیم کنه کمی به ارزش های گذشتش بها بده ..
و من این برد و حتما این قهرمانی رو تقدیم میکنم به افسانه رئال مادرید...رائول گنزالز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا تبریک میگم به خودمون ....
بازی بسیــــار عالی بود!
من به شخصه چند بار کوبیدم تو سرم :دی
تبریک به هوادارای رئال :11:
امشب هم ال کلاسیکو رو تو خونه بارسا بردن هم قهرمانیشون قطعی شد رونالدو هم که یه گل بیشتر از مسی زده :دی
خوب دوستان چطورید؟:دی
بازی رو بردیم روی یار گیری دقیق خط میانی و دفاعی که واقعا عالی بودند ...دفاع های کناری هم بی نظیر بودند و ای کاش همیشه اینطوری بازی کنند..! آربلوا فوق العاده بود ! کوانترائو هم عالی دیگه مثل بازی با بایرن به وینگر حریف فضا نمیداد و فاصله نزدیک رو دستور عملش قرار داده بود..! کریس هم مثل همیشه عالی...ماسوت اوزیل هم ثابت کرد یکی از بهترین آسیست های دنیاست ..!
بارسلونا هم مثل همیشه نبود و در واقع چینش اشتباه بازیکنان یک سری مشلات رو به وجود آورد...ما هم روی ضد حمله ها حداقل باید دو گل دیگه هم میزدیم مخصوص در اون صحنه 4 به 3 که کریم بنزما شوت زد..!
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
مرجع خبری رئال مادرید : پیروزی در نیوکمپ ، به معنای قهرمانی رئال مادرید بر لالیگا بود تا نیوکمپ ناچار به سکوت و تعظیم به تیم مورینیویی شود که همه رکوردهای تاریخ را جا به جا کرده است .
درست یک سال و یک روز پس از قهرمانی جام حذفی در مستایا ، مورینیو کاری کرد کارستان . این بار رئال مادرید در یک قدمی جام ارزشمند لالیگا قرار گرفت ، جامی که به گفته مورینیو به تیمی می رسد که شایسته آن است و اثر دست های پشت پرده در آن کمرنگ تر است .
این بار نیز این کریستیانو بود که با گلش رئال مادرید را به جامی دیگر نزدیک کرد تا نشان دهد که دیگر دوران مسی سر رسیده و دنیا باید به این ستاره مادیرایی تعظیم کرد .
البته نباید ارزشهای دیگر اعضای تیم را نادیده گرفت . یازده شیر درنده ای که نیوکمپ را تبدیل به یک گورستان کردند .
به نظر می رسد که بالاخره دوره گواردیولا بسر رسیده باشد . مردی که دو رویی از ذات خودش و تیمش می بارد و اثبات این مدعا ، دقیقه 65 است . همان لحظه ای که کریم روی زمین افتاده بود و از درد به خودش می پیچید اما کاتالان ها که فقط ادعای اخلاق دارند و در باطن پلیدی از جای جای بدنشان می بارد ، اعتنایی نکردند تا یکی از آن حملات توخالی و بی ثمر خود را به سمت دروازه رئال داشته باشند .
این هنر مورینیوست . کاری می کند که گواردیولا مدام دست به سر طاسش بکشد و بازیکنان بارسا در زمین خودشان از ترس و لرز ، در دادن یک پاس ساده عاجز باشند و پویول که خدای اعتماد به نفس است ، یک پاس گل تماشایی به بازیکنی نظیر خدیرا بدهد که کل فصل قبل را بدون گل سپری کرده بود .
پرس فشرده بازیکنان رئال کاری کرده بود که بارسایی ها به ندرت یک پاس گل سالم بدهند . تک گل نیمه اول روی اشتباه والدس و پویول به ثمر رسید تا خدیرا ، رئال مورینیو را با زدن 108 مین گل این فصلش در لالیگا جاودانه کند .
تک و تک موقعیت هایی که اتفاقی روی درازه رئال در نیمه اول ایجاد شدند هم به خوبی توسط ایکر مقدس مهار شدند تا کاپیتان نشان دهد که مرد بازیهای بزرگ است . قثط اوست که می تواند با چنین اعتماد به نفسی در نیوکمپ توپ بگیرد و کاری کند که گواردیولا به پایان سلام کند .
در نیمه دوم ، رئال مادرید بازی را کمی متزلزل تر آغاز کرد . دفاع تیم منظم بود اما کم دقتی عناصر تهاجمی نظیر دی ماریا باعث می شد که بارسا جسارت جلو کشیدن پیدا کند . چند موقعیت از دست رفتند اما بالاخره روی یک حرکت خلاقانه از اینیستا و اشتباهات سریالی مدافعان رئال ، الکسیس توانست که دروازه کاسیاس را باز کند .
کمی نگذشته بود که این کریستیانو بود که روی پاس خارق العاده اوزیل گل دیگر را به ثمر رساند تا این دو ستاره ، برگ جدیدی از تاریخ فوتبال جهان که بی تردید نام رئال مادرید بر صدر آن است را ورق بزنند .
بارسلونا دست پاچه تر از همیشه بود و رئال که با ورود گرانرو خط هافبکش را استحکام بخشیده بود بهتر حمله می کرد تا چندین موقعیت هم پدید آیند که با بدشانسی به ثمره ای نرسیدند .
و حالا ... این رئال مادرید است که سلطانی می کند ، نیوکمپ را به آتش می کشد و کاری می کند که آلوس ناچار به رقص میمونی شود . مورینیو دست گواردیولا را خوانده بود ، می دانست که نباید کاری کند که امثال بوسکتز تئاتر بازی کنند و نیازی به آتو دادن دست داور نیست . این گونه بود که گواردیولا خلع سلاح شد و رئال مادرید پادشاه فوتبال جهان ...
من قصد نداشتم پست بدم .... :دی
ولی اینقدر این برد شیرین بود که نمیشه پست نداد
بردیمشون اونم تو خونشون و هیچ کاریم نتونستن انجام بدن
تبریک میگم این بردو و قهرمانیمون تو لالیگا:40:
اسم رائولم نیارین دل ما خونه آقا یعنی دلتنگشیم اساسی :دی
زودتر برگرده خونش رئال بی رائول نمیشه:40:
سلام،
اولا باخت بارسا و قهرمانی لالیگا رو تبریک میگم
چنتا نکته رو بگم
دی ماریا خیلی بد بود، داشتم خودکشی میکردم
اوزیل عالی بود و پاس گل هم داد
رونالدو هم نشون داد که چقدر از رقیبش بزرگتره
ایول به مورینیو و سیستمش
بارسلونا بعدِ گل رونالدو بدجور دست پاچه شده بود
به امید قهرمانیِ CL
واقعا از صمیم قلب از شبکه 3 تشکر میکنم که با تماس تلفنی با مسعود مرادی به همه شایعه ها پایان داد.
از همین الان جو گرفته بودن که گل آفساید زدیم.
منم از طرفخودم تبریک میگم.
واقعا چسبید. مخصوصا خوشحالیه بعد از گل کریس. :دی
جا داره من هم این برد رو تبریک بگم.رئال همه جوره مستحق برد بود.
دوستان رئالی، تبریک می گم رئال لایق این برد و قهرمانی در امسال بود. :20:
برای اینکه بارسا نشون بده در یک نبرد رو در روی تمام عیار قوی تر از رئاله، من با تمام وجود می خوام دو تیم به فینال CL برسن. به امید اون بازی!
تبریک به تمام طرفداران رئال به خاطر این برد قطعی !
یه تبریک دیگه هم به مناسبت قهرمانی 99.99 درصدی (البته دفعه قبل که اختلاف 10 امتیاز بود گفتم قهرمانیم اونجوری شد :31: ولی این قضیه فرق میکنه )
انصافا کریس اگه نبود رئال به این سطح نمیرسید . الحق و الانصاف جام ماله خودشه ! (البته جام لالیگا )
این پست رو چند هفته قبل زده بودم و اصلا فکر نمیکردم به زودی اتفاق بیافته :31:نقل قول:
تیم امروز عالی کار کرد مخصوصا په په و راموس که اصلا اجازه نفوذ انچنانی مهاجمان حریف ندادن
رونالدو فوق العاده کار کرد ! عجب سرعتی داره این پسر !:18: یعنی اون گل دومی که زد به کل حریف رو نا امید کرد . گل سوم رو هم اگه میزد که دیگه سکته میکردم !
کونترائو هم خیلی خوب کار کرد و بازیش کلا فرق کرده بود
[حذف شد]
مطمئنی این بازی رو دیدی !:31::18: :31::31::31:نقل قول:
عکسی که راموس در صفحه توییترش گذاشته و مربوط به بعد بازی...
یییییی هاااا ...:دي
تبریک می گم خدمت خودم و دوستای خودم .. . و ۱۰۰ البته شما !:دي -شوخی :دي ..
خوب بازی بدی نبود ... خیلی خوب هم نبود ... به یازی متوسط رو به بالا بودش ... نه یه مقدار دیگه بالاتر ... اهان حالا خوب شد .. !:دي
خوب نبود چند تا بازیکن بارسا خیلی به ما کمک کرد ... یادتون نره اون اقا قد بلنده نبودش تو دفاعشون .. :دي
ولی یه چند تا صحنه توی این بازی بودش که برای من تاریخی بودش ...
۱.صحنه ی دریبل خوردن اون اقا مو بلنده که از این کشا هم دور دستش بود توسط اون اقا خوشتیه که گل هم زد ... !:دي
۲.صحنه ی بعد از گل که اقا خوش تیپه زد !:دي من خیلی تلاش کردم بفهمم چی می گه یه چیزی فهمیدم ولی مطمن نیستم .. کسی مطمن نیست چی می گفت این اقاهه ؟:دي
[حذف شد]
ولی کاش کاش اون گل اول اون جوری به ثمر نمی رسید ...
و هم چنین تعویض نکردن زود توی بازی باعث شد خوب بازی کنیم ...اقا من دارم می می رم از اینکه به کاکا بازی نمی رسه ...
می گن اگه ساکت باشی مظلوم واقع می شی :دي .. پس من هم در اینجا به داوری شکایت می کنم ... :دي
ولی TBH داوری خوب نیود .. چه گل اول که من نمی دونم چی شد ... هم کلی از خطا های وسط بازی .. چه این که ریالی ها می زدن ... چه می خورذن ... اون هایی که می خوردن رو که اصلا تی وی نشون نمی داد ...
یه چیز جالب هم این بودش که جناب جاودانی (؟) اخر بازی می خواست گریه کنه ! خیلی جالب بودش ..
در کل منم قول می دم اگه پی سی بسته نشه هر روز بیام اینجا ...
تبریک میگم به رئالیهای عزیز ...
کاملاً استحقاق برد این بازی رو داشتید ...
در روزی که پپ به طرز عجیبی بد بود تو مربیگری، رئال با بهترین چینش و سیستم ممکن به بازی اومده بود و مورینیو نشون داد که از نظر فنی، بهترین مربی دنیاست ...
واقعاً این سیستم دفاعی و ضد حملات جای تحسین داره ...
اینجا هم بگم، من از باخت و از دست رفتن قهرمانی ناراحتم، اما انصاف نیست که به بازی منطقی و خوب رئال اذعان نکنم ...
قهرمانی مبارکتون باشه ...
بالاخره یه تیم پیدا شد که جلوی این بارسای رویایی و دست نیافتنی رو بگیره ...
هر چند که تو CL ما قهرمانیم : دی
مرجع خبری رئال-مادرید: پس از دمیده شدن سوت اوندیانو ماینکو ، بازیکنان رئال مادرید با خوشحالی دستهایشان را پس از پیروزی در نیوکمپ بالا بردند چرا که در فاصله 12 امتیاز به پایان ، هفت امتیاز پیش هستند . کاسیاس به هموطنانش در تیم کاتالانی دست داد و سپس به سرخوشی از پیروزی احتمالی در لالیگا پرداخت . از 600 مادریدیستاییی که به نیوکمپ آمده بودند تشکر کرد و پیراهنش را به آنها انداخت . مورینیو سپس به رختکن رفت و بازیکنان هم پس از او رفتند . بی تردید تیم قهرمان لالیگاست.
سلام سلام.
منم به همگی این برد شیرین رو تبریک میگم. :26: با شایستگی تمام بردیم. :10:
رئال بارسلون رو نبرد، نبرد، چه روزی برد! روزی که بعد از اون همه امتیاز از دست دادن، فشارها روی رئال بود و رئال تمام این فشار رو خالی کرد رو سر بارسا.
رئال بارسلون رو نبرد، نبرد، کجا برد! تو نیوکمپ، جلوی چشم طرفداراش! و به رکورد شکست ناپذیر بودن بارسا تو نیوکمپ پایان داد.
بالاخره تاکتیک خوزه پیاده شد، اونم با عملکرد عالی راموس و په په و کوئنترائو و آربلوا. من برد امشب رو مدیون این 4 نفر میدونم که بهترین بازی شون رو انجام دادن. اگه نقشه های خوزه تو بازی های قبل هم پیاده میشد، ما برنده بودیم. اما امشب با آرامش خودش و بازیکن ها، به بهترین نحو انجام شد. فکر کنم خوزه در نهایت ریلکس بودن 80 دقیقه رو صندلیش نشسته بود! :31: و دیدیم که بازیکن ها با روحیه بودن و هیچ وقت کنترل خودشون رو از دست دادن، به خصوص بعد از گل مساوی. این روحیه رو باید همیشه حفظ کرد.
رئال بهترین و منطقی ترین بازیش تو این فصل رو گذاشت جلوی بارسلونا تو نیوکمپ انجام داد! چه کردیم امشب...!
آفرین خوزه، آفرین بچه ها، زنده باد رئال... :40:
:40::40::40::40::40:
بهترین بازی رئال تو چند ماه اخیر رو دیدیم.
همه بچه ها به اعصابشون مسلط بودن و از کوره در نرفتن.بر عکس این تیم حریف بود که عصبی نشون میداد.کاش از موقعیت هامون بهتر استفاده میکردیم و بیشتر گل میزدیم.ولی به هر حال.......
اگه بازی با بایرن رو هم همین جوری با انرژی بازی کنیم حتما میریم فینال
VIVA MADRID :40:
منم به عنوان یه دوست به شما رئالی ها تبریک میگن... شایسته پیروزی بودید... پیشاپیش قهرمانی لالیگا هم تبریک میگم بهتون....
مرجع خبری رئال مادرید : رئال در نیوکمپ به بارسا شبیخون زد . گلهای خدیرا و کریستیانو ، پیروزی را به رئال داد تا به هفت امتیازی بارسا در فاصله چهار هفته به پایان برسند . بدین ترتیب فقط یک معجزه می تواند جام را از تیم مورینیو بگیرد . در حقیقت رئال مادرید می تواند یکشنبه ، در صورتی که سویا را ببرد و بارسا به رایو ببازد ، قهرمان شود .
رئال مادرید در اواسط فوریه به 10 امتیازی بارسا رسیده بود اما مقابل مالاگا ، ویارئال و والنسیا شش امتیاز را از دست داد . حالا با پیروزی در نیوکمپ ، نوار بردهای تیم گواردیولا را پاره کرد تا در یک قدمی قهرمانی قرار گیرد
ینی این حــرکت .... عـــــالی بود :دی
Calm Down , Calm Down - I'm Here
خوشحاليــش از صدتــا فحــش بدتــر بــود
بردیم قهرمان شدیم حقمون بود و به جایگاه اصلیمون برگشتیم بعد از مدت نسبتا زیاد : دی
هیچ حرفی باقی نمیمونه . امشب رئال و مورینیو کاملا از بارسا و گواردیولا سرتر بودن . نوش جونمون . کاملا حقمون بود
تبریک به همگی
مشابه حرکت رائول
بای بای پپ : دی
مرجع خبری رئال-مادرید: سرجیو راموس ، مدافع رئال به تمجید از پیروزی تیمش در نیوکمپ پرداخت و گفت : خیلی خرسند هستیم اما هنوز لالیگا را نبرده ایم . اما حس می کنیم که شایسته موفقیت هستیم . در مورد الکلاسیکو گفت : هیچ چیز غیر عادی نبود و هیچ حرکت مشکوکی وجود نداشت و این برای فوتبال خوب است . مادریدیسموها از تیم لذت بردند. در مورد کلید موفقیت گفت : به خوبی فضاها را بستیم چرا که بارسلونا مناطق زیادی را باز می کند . در مورد پیروزی خاصش در رختکن گفت : دروغ گفته ام اگر بگویم مثل بردن تیمی دیگر جشن گرفتیم!
چه قهرمانی زیبایی. تو خانه ی حریف دیرینه، بدون هیچ اما و اگری بردیــــ:40:ـــم.
ژست رونالدو هم بعد از زدن گل عالــــی بود. یاد رائــول کبیـــر افتادم.
مرجع خبری رئال-مادرید: امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال پس از بازی با بارسا گفت : مدتها بود که در انتظار این برد بودیم . امتیازات زیادی مانده اند و هر چیزی محتمل است . لالیگا را نبرده ایم . وی افزود : استراتژی تدافعی ما کامل و مستحکم بود . گل دوم رئال مادرید خیلی درخشان بود . کریستیانو همیشه بازیکن مهمی بوده است . امروز هم یک بازی حیاتی انجام داد.
بهترین بازیکن زمین، رونالدو شد.
اینم تصویر ایکر کاسیاس در کنار بقیه. اتحاد در بین بازیکنا، در حالی که میگفتن تیم به چند دسته با ملیت های مختلف تقسیم شده!
دو اسپانیایی در کنار یه فرانسوی، پرتغالی و آلمانی.
آره.نقل قول:
آره.
مرسی.
ممنون.
بــــــــــخواب جـــــــــــــــــوج!!!!! :31::27:
(آقا من و کوروش دوستیم شوخی داریم پاک نکنیدا :46:)
آره نکتۀ خیلی مثبت بازی این بود. حتی با وجود یکی دو تا قضاوت بد از داور. مثل اون صحنه که فکر کنم آلوز ران رونالدو رو بغل کرد ولی در کمال تعجب خطای کریس گرفته شد!نقل قول:
البته این صحنه چون خیلی واضح بود عجیب بود و گر نه اشتباه های داوری تاثیر بزرگی نداشت. سر موقعیت نیمه اول ژاوی باید برای بارسا کرنر میگرفت. کارت زرد په په زیاده روی بود و نیمۀ دوم هم خطای اینیستا روی دیماریا 100% کارت داشت که نداد. غیر از موارد اینچنینی، یکی دو تا اشتباه جزئی دیگه هم داشت ولی خوشبختانه فاجعه درست نکرد.
آخ آخ کسری نمیدونی این بدون اما اگرش چه کیفی داره میده! برد تمیز! بدون حق کشی و تیم هم تقریباً اخلاق رو رعایت کرد و برد.نقل قول:
آره یاد رائول بزرگ هم با اون علامت انگشت به معنای سکوتش به خیر. یاد اون چیپ استثنائیش!!
حالا جدا از این برد یه نکته بگم. قبل از بازی داشتم فکر میکردم که ممکنه هر اتفاقی بیفته (هر چند شانس رئال بیشتر بود) و اینکه هم رونالدو و هم مسی شانس گلزنی دارن. فکرش رو بکنید! 41 گل بزنی و آقای گل نشی!!!! خیلی ستمه ها! فکر کنم رقابت این دو نفر با هم تو تاریخ ثبت بشه و تکرار شدنی نیست و به قولی دارن سطح کارهای ممکن رو میکشن بالا.
باز هم پیروزی و احتمال 90% قهرمانی لالیگا رو تبریک میگم. پیش به سوی قهرمانی دهم اروپا :40:.
مرجع خبری رئال-مادرید: استبان گرانرو ، هافبک رئال در مورد عملکرد تیمش گفت : عالی بودیم . یک بازی کامل انجام دادیم . مثل دو بار قبلی که به این جا آمده بودیم و لیاقت بیشتری داشتیم . این بار به دنبال برد بودیم . تیم در خط دفاع خیلی حواسش جمع بود و در خط حمله نیز توانستیم به دو گل برسیم . در این باره که آیا پیروزی در نیوکمپ کار قهرمانی لالیگا را تمام می کند یا نه گفت : این یک بازی مهم برای ما بود که برای قهرمانی بازی می کردیم . در زمینی بردیم که دوست داشتیم برنده باشیم . زمان را از دست ندادیم و تیمی را بردیم که گفته می شد در دنیا بهترین است . با تواضع پیش رفتیم و یک تیم بزرگ را بردیم . در مورد بازی خودش گفت : 1-2 کافی بود و می خواستیم که کنترل کامل داشته باشیم . مورینیو مثل همیشه پس از پیروزها خوشحال است . این یک خوشحالی ویژه برای همه ماست.
تبریک میگم به همه رئالی های گل
خب...
منم به همه تبریک میگم...
چه کیفی داد این پیروزی خدایی...تو نیوکمپ...این همه فشار...در یه رقابت سخت و نفس گیر برای کسب لالیگا...خداییش همه جوره حال داد...
درود بر بزرگترین مربی دنیا...که تونست رکورد خودش رو در گرفتن جام در هر فصلی از مربیگریش رو تداوم ببخشه...
و تونست بالاخره کاری که باید خیلی قبل تر از این میکرد و واقعا هم لیاقتش رو داشت ولی نمیذاشتن(یعنی بردن گواردیولا اونم تو نیوکمپ) رو تحقق ببخشه...
واقعا از مورینو ممنونیم که این فصل جانی دوباره در رئال ما دمید...و چه لذت بخشه که چمپیونز لیگ رو هم برامون بیاره...کاری که فقط از دستای توانمند مورینیو بر میاد...
به نظر من مورینیو مثل همیشه بود امشب...تنها فرق این بازی این بود که ما به اون خود باوری رسیده بودیم...دیگه بارسلونا رو شکست ناپذیر نمیدونستیم...همین...
فعلا زبونم بند اومده...توضیحات تکمیلی واسه فردا....
:40::40::40::40::40::40::40::40:
حدود سیصد هوادار رئال مادرید ، منتظر قهرمانانشان در فرودگاه باراخاس بودند تا پیروزی در الکلاسیکو. را با آنها جشن بگیرند .
...............
تصاویر : هلهله مادریدیسموها در پایتخت اسپانیا
خیابان های مادرید و علی الخصوص میدان :40:سیبلس :40:، میزبان هواداران شادمان رئال پس از پیروزی قهرمانانه در نیوکمپ بودند .
.............
درخشش کریستیانو مقابل دیدگان مسی ناکام
کریستیانو رونالدو یکی از بهترین های الکلاسیکو بود . در پیروزی رئال با زدن گل دوم تیمش نقشی کلیدی ایفا کرد . بازیکن پرتغالی دوئل شخصی با لئو مسی را با ارائه یکی از بهترین بازیهایش برد . در حالیک ه بازیکن آرژانتینی در نیمه اول تقریبا گل بود و در نیمه دوم نیز تلاشش را کرد اما بالاخره ستاره پرتغالی با گلش در دقیقه 73 ، مسی را محو کرد .
در دقایق اولیه الکلاسیکو ، کریستیانو هماهنگ تر از مسی بود . بازیکن پرتغالی با حرکاتش در دقایق آغازین به دروازه حریف فشار می آورد و حتی روی ضربه کرنر در دقیقه 3 یک هد زیبا زد . اولین حرکت مسی در دقیقه 6 بود . بازیکن آرژانتیین به محوطه جریمه رئال آمد اما پاسش جالب نبود و به کاسیاس رسید .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مرور نقش مسی در بارسا پر رنگ تر شد . بازیکن ارژانتینی در دقیقه 27 با یک پاس خوب ، ژاوی را با ایکر تک به تک کرد که هافبک بارسا ، موقعیت را از دست داد . سپس رئال یک ضد حمله زد که عامل اصلیش رونالدو بود . بازیکن پرتغالی در طول نیمه اول خیلی فعال بود . باعث کارت گرفتن بوسکتز شد . چند بار هم از دور شوت زد .
برای پیدا کردن اولین شوت مسی باید به دقیقه 58 رفت . بازیساز بارسا ، توپ خوبی را در محوطه جریمه گرفت و شوتش با پای چپ به مدافعان رئال خورد . رونالدو در آغاز نیمه دوم زیاد دیده نشد چرا که رئال بیشتر به دفاع می پرداخت .
اما در دقیقه 70 ، حرکتی که مسی شروع کرده بود باعث گل بارسا شد . او چند بازیکن رئال را جا گذاشت و پس از چند شوت توپ به الکسی رسید تا دروازه رئال را باز کند . کمی بعد ، رونالدو روی پاس جادویی اوزیل گلزنی کرد تا امیدهای کاتالان ها را کمرنگ کند .
در دقایق پایانی ، رونالدو یک موقعیت طلایی داشت تا در نیوکمپ دبل کند اما شوتش با فاصله کمی از دست رفت .........................
رونالدو :" نمایش زیبایی بود "
کریستیانو رونالدوی پرتغالی که گل پیروزی رئال را زد گفت :" نمایش خیلی زیبایی بود . به هم تیمی هایم تبریک می ویم چرا که آنها خیلی خوب بودند و این لایق همه است . خوشحالیم که در این جا بردیم و رکورد شکستیم و حالا به چمپیونزلیگ فکر می کنیم . "
در مورد بازی چهارشنبه گفت :" بایرن یک تیم بزرگ است اما ما مقابل هوادارانمان بازی می کنیم . باید نتیجه خوبی بگیریم . امیدوارم که کنار هم بتوانیم چهارشنبه صعود کنیم و هواداران با ما باشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]. "
..................
خرسند از پیروزی برابر بارسلونا و افزایش فاصله با بارسلونا ، ایکر کاسیاس گفت که قهرمانی مسجل نشده اما افزود که :" گام بزرگی برداشته ایم . هر چند که بازیهای زیادی مانده اند . نمی خواهیم با وجود فاصله هفت امتیازی خود را قهرمان بدانیم . "
در مورد بازی گفت :" آسان نبود . وقتی در زمین بارسا باشی بردن مشکل است . اما امروز هیجان زیادی داشتیم . یک بازی جدی انجام دادیم و به خوبی در ضد حملات شرکت کردیم . خیلی خوب بودیم . "
در مورد پیروزی نیز گفت :"گام بزرگی است اما تعیین کننده نیست . پارسال ضربه خوردیم و حالا لذت می بریم . "
در مورد فرمول غلبه به بارسلونا گفت :" باید بازی را بست و یک سد مقابلشان قرار داد . چرا که بدین سبک می توان با آنها رقابت کرد . "
در پایان گفت :" اول فصل ، ما ناکام ماندیم و بارسا برد . بازی امروز فشار را دور کرد و به ما روحیه داد . در زمینی بردیم که پارسال در آن 5-0 برده بودیم . شبی برای خوشحالی است ولی ازین خوشحالم که خیلی خوب زمانی به این پیروزی رسیدیم و فشار از تیم برداشته شد و حالا زمان فکر کردن به بایرن است . "
...............
منبع مرجع اخبار رئال
...................
CONGRATULATION FRIENDS
....
کاکا پس از پیروزی تیمش در ال کلاسیکو جشن تولد 30 سالگی خودش رو برگزار کردچند بار انتخاب شدن به عنوان بهترین ورزشکار برزیلی و قهرمانی جهان در سال 2002 از دیگر موفقیت های کاکا می باشد.
Realmadrid.com / توسط مایکل جی ادانل
ترجمه: CRIS Joon CR7
این هافبک برزیلی در 91 بازی که برای کهکشانی ها به میدان رفته 24 گل به ثمر رسانده است.
ریکاردو ایزاکسون دوس سانتوس لیته در 22 آوریل 1982 در شهر برازیلیا، برزیل متولد شد. او اولین بازی حرفه ای خود را هنگامی که او 18 ساله بود با سائو پائولو شروع کرد و پس از درخشش در آن تیم به باشگاه ایتالیایی میلان پیوست. او برنده توپ طلا در سال 2007 زمانی که در تیم ایتالیایی بود شد.
در سال 2009 به جمع کهکشانی ها پیوست و جزء چند خرید پر سر و صدای آن سال برای مادرید بود.
من هم به نوبه خودم این برد رو تبریک میگم و با این بردی که کسب کردیم هم روحیه تیم برای بازی با بایرن بیشتر شد و هم تابوی بارسا شکست دیگه میتونیم مطمئن باشیم که بازیکن ها تو بازی های بعدی بارسا بدون ترس از اسم بارسا جلوشون قرار میگیرن.به امید برد برابر بایرن و صعود به فینال و بازی با چلسی
سلام
تبریک به رئالی ها :20:
بالاخره با یک بازی جوانمردانه بردین و خبری از اون حرکات ناجور نبود
همه گفتنی ها رو دوستان گفتند.اما نکاتی که به ذهنم میرسه که بگم آرامش عالیه بازیکنامون بود که در همه لحظات با خونسردی خاصی رفتار میکردند که مشخصا عامل اصلی اون مورینیو و آرامشی که خودش داشت برمیگرده.چون توی بازیهای قبلی میدیدیم که مورینیو دائم کنار زمین بود و خودش هم آرامش نداشت اما این بازی خودش آرام بود تیم هم آرام شد.
بر عکس بازیهای قبل بیشتر تیم حریف بود که رو به خشونت آورده بود و نمونش هم خطای غیر فنی آلوز روی رونالدو بود که با پاشنه پا به پهلوی رونالدو زد اما داور ندید.در حالیکه که اگه بازیکن رئال اینکارو میکرد همه دیده بودند و الان هم توی بوق و کرنا شده بود.چند مورد دیگه هم بود که مشخصا بازیکنای حریف فقط برای پای بازیکنای ما میرفتند و بس اما خبری از کارت نبود.
بعد از اینکه بازی مساوی شد یه لحظه به خودم گفتم که ای وای الانه که تیم وا بده اما سریع پشت سرش یه چیزی بهم گفت که این بازی با بقیه بازیها فرق داره که معلوم بود همین طور هم بوده.
رونالدو باز هم در مقابل بارسا خوب بود و این ذهنیت که مرد بازیهای بزرگ نیست رو از بین برده اونم در حالیکه حریف توی زمین کار خاصی نتونست انجام بده.
در آخر هم آرزوی برنده شدن در بازی با بایرن و رسیدن به فینال رو برای تیم دارم.فینالی که برامون فرقی نداره چه تیمی حریفمون باشه.
"حالا" میشه با قطعیت گفت رئال تیم بهتر و شایسته تری برای قهرمانی لالیگاست .:20:
در مورد بازی دیشب فقط میتونم بگم همه چیز برای طرفداران رئال رویایی بود شکست دادن بارسا تو نیوکمپ و خیز برداشتن به سوی فتح لالیگا و گلزنی کریس رونالدو....
واقعا که مورینیو راه کنترل کردن بارسا رو خوب بلده و چقدر تو بازی دیشب دفاع رئال فوق العاده بود کاسیاس هم که سنگ تموم گذاشت.
تبریک تبریک تبریک
منم فقط خواستم به رئالی ها تبریک بگم واقعا بازی خوب و پر از تنشی بود - به دیدنش می ارزید
منبع:ورزش 3
صحنه هاي منتخب ال کلاسيکو به روايت مارکا
شنبه شب رئال مادريد موفق شد تا با نتيجه 1-2 از سد بارسلونا عبور کند. اين برددر نيوکمپ به دست آمد و باعث شد تا اختلاف امتيازات دو تيم در صدر جدول به عدد 7 برسد و رئال عملا قهرمان اين فصل لاليگا لقب خواهد گرفت (درصورتي که اتفاق غيرمنتظره اي رخ ندهد.)
[صحنه هاي منتخب ال کلاسيکو به روايت مارکا]
کانون تمام توجهات برروي مسي بود. توقعات زيادي از او مي رفت و هواداران بارسا بيش از هر بازيکن ديگري مسي را تشويق کردند ولي او در دوئل ديشبش با رونالدو، مرد ناکام بود.
برخورد سرد کارد و پنیر
اولين موقعيت کريس در جريان مسابقه را پويول مبدل به يک کرنر براي رئال مادريد نمود
و اولين گل رئال را يک آلماني به ثمر رساند؛ سامي خديرا، با بهره گيري از اشتباه ويکتور والدس و بعد از آن کارلس پويول
بعد از گل اول رئال بود که گوارديولا بدين ترتيب به فکر فرو رفت
اما پاس جادويي اوزيل به رونالدو، اوضاع را به نحو ديگري پيش برد. رئال در نيوکمپ به گل دومش رسيد و سه امتياز بازي را مال خود کرد
شادی گل منحصر به فرد کریستیانو بعد از گل
شاگردان مورينيو بردشان در نيوکمپ را اين طور جشن گرفتند
تبریک میگم به کاکانقل قول:
واقعا حیفه این بازیکن...