نمیدونم من ویستا ندارم بچه ها شاید داشته باشن راهنماییت کنند
Printable View
نمیدونم من ویستا ندارم بچه ها شاید داشته باشن راهنماییت کنند
سلام ... ببخشید کسی آخرین Version آپشن فایل لنون رو داره؟
آقایون من آموزش حرکات مخفی pes 6 رو میخواستم.اگه کسی داره به منم بده ممنون.
حرکات مخفی دیگه چیه؟؟؟؟
حرکات تاکتیکی که آموزششو تو خود بازی نداره.
L1 چند بار بزن پا عوض میکنه-l2 چند بار بزن حرکات مخصوص یعنی همون دریبلی که رونالدینهو میزنه که البته فقط برای بعضی از بازیکنا اینجور میشه-اون قلمپه رو بچرخون دریبل زیدانی میزنه -بالا پایینش کن توپو میاره بالا -فکر کنم همینا بودند چون درست یادم نیست
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه
من در بازيPro Evolution Soccer 6قبلا وقتي بازي مي كردم اسم خود بازيكنان را مي گفت الان كه بازي مي كنم ميگه نامبر وان نامبر توو..... آيا جايي داره كه بتونم اونو درستش كنم
اره داره.توی قسمت option میری بعدش باید بری توی قسمت commentary و گزینه say player name رو انتخاب کنی.نقل قول:
یکی به من کمک کنه
من میخوام آنلاین بازی کنم چیکار باید کنم؟؟؟
مرسيLord007 لطف كردي
باید dvd ارجینال داشته باشی که اینجا پیدا نمیشهنقل قول:
چه طور در Pro Evolution Soccer 6 یک تیم بسازم ؟
کامل توضیح بدید لطفا
ممنون
حالا بدون dvd ارجینال نمیشه انلاین بازی کرد
هیچ راهی نداره.:41:
این شترمرغ و دایناسور که آزاد می کنیم چی می شن
همینطور اون آدمهایی که سر سگ یا شیر دارن
اقا جواب مار و نمیدین
اقا یکی که پول زیاد دار ه سیوش رو به ما بده ؟
ممنون
سلام دوستان
آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟
اره هست برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه دوست عزیز وقتی چراغ روشن میشه کنترل بازی با همون دو تا کنترلی میشه که می چرخه و دسته مشکلی ندارهنقل قول:
چند سوال داشتم
1 چگونه میتوان بازیکنان کلاسیک و متیمهای مخفی مسترر لیگ درpes6 رافعال کرد
2 نام اصلی آنها
سلام
من کدهای تغییر منو به فارسی و تغییر منوهای دیگه و عکسهای منوها و تغییر استادیومها را میخواستم لطفا کمکم کنید
ممنون میشم
راستی یه برنامه بدین که بشه بیشتر جاهی soccer 6 را تغییر داد اگه با آموزشش بدین که بهتر ممنون
نقل قول:
سلام . تو این آدرس که فیلی نیست میشه تو ضیح بدین که چه فایلی رو باید بگیرم و چه طوری باید بزارمش تو بازی:5:
دوستان خواهشا خواهشا جدیدترین آپشن فایل رو بذارید
راست میگه بذارید دیگه
اگه میتونی برام بفرست ممنون میشم.اگه دوست داری یک چیز های در مورد ساکر بدونی که کسی نمیدونه باهام تماس بگیر 09177828179 bourne:10:
ایول هنوز این تاپیک زندست!
شاید یه 6 ماهی میشد نیومده بودم تو این تاپیک ! من هنوز دارم ساکر 6 می زنم :27: اصلا خسته نشدم . هرچی بازی میکنم بیشتر باهاش حال میکنم:40:
جواب دوستانی که سیو و از این چیزا می خوان رو هم به زودی میدم
فعلا... :40:
2 تا دریبل جدید : بازیکن را ثابت کنید و دو بار سریع فلش بالا را بزنید یا اینکه یه بار بالا و یه بار پایین را بزنید.
بفرمایید : بهترین اپشن فایل که مخصوص یورو 2008 میباشد . خیلی عالیه حتما بگیرین :
تو صفحه ای که باز میشه فایل euro 2008 رو دانلود کنید.کد:http://hosted.--------------/Shollym
خداوکیلی بهترین بازی تاریخه این pes 6 . من یه ماه pes 2008 زدم ازش خسته شدم ولی ساکر 6 همیشه زنده خواهد ماند! حیف که من همین چندروز میتونم بازی کنم و دوباره خداحافظی با pes 6......
دقیقا ! ..نقل قول:
کاملا درسته ..
به نظر من این 2008 اصلا ارزش نصب کردن هم نداره .. !
فقط PES 6 .. خدای فوتباله .. :40:
یا حق
:40:
خداییش عشقه من شبانه روزم بازی کنم خسته نمیشم ولی pes2008اصلا بدرد نمیخوره حال نمیده
لطفا یکی جدیدترین اپشن فایلو بزاره
ایول ممنون:11:نقل قول:
بفرمایید : بهترین اپشن فایل که مخصوص یورو 2008 میباشد . خیلی عالیه حتما بگیرین :
کد:
صفحه ای که باز میشه فایل euro 2008 رو دانلود کنیدکد:http://hosted.--------------/Shollymتو
کاملا تایید میشه:40: اصلا با 2008 حال نمیکنمنقل قول:
من دیروز ویندوزو عوض کردم حواسم نبود از بازی بک اپ بگیرم .بازی پرید . سی دیشم 'گم کردم و هیچ جام ندارن . فقط فایلای dat رو دارم چیکار کنم؟ من بازی رو که نصب کردم به جز فایلای dat فقط 1.2 mb حجمش بود . میتونید اپلودکنید برام؟ اصلا اینجوری نصب میشه؟
اینو چیکارش کنیم منظورم طرز استفادش هستنقل قول:
اپشن فایل رو بعد از اینکه از حالت فشرده دراوردی جانشین اپشن فایل خودت در مسیر زیر بکن : (با کپی پیست)
my document/KONAMI/save/folder1
سلام ... دوستان عزیز کسی طرز کار این پچ رو بلده؟
مشخصاتش داخل لینک زیر :
کد:http://www.gamingaccess.com/forums/showpost.php?p=17323&postcount=1
منم وقتی یه بازی از 2008 کردم پاکش کردم انده ضد حالهنقل قول:
به نظر من این 2008 اصلا ارزش نصب کردن هم نداره .. !
فقط PES 6 .. خدای فوتباله ..
ولی اگه روند بهتر شدن pes رو در نظر داشته باشیم 2009 بهترین نسخه سالهای اخیرش باید باشه
از دوستان تا حالا کسی تو pes6 با دایناسور و شتر مرغ و پنگوئن بازی کرده؟
محض خنده آره!نقل قول:
از دوستان تا حالا کسی تو pes6 با دایناسور و شتر مرغ و پنگوئن بازی کرده؟