با سلام شارژر ارجینال dell vostro 1520 چند واته ؟ 90 یا65؟
من دل 1520 گرفتم چند روز پیش با مشخصات 2.66 6مگ مش سی پی یو ، 4گیگ رم باس800 ،320گیگ هارد ، 9300gs کارت گرافیک
لطفا بگین که لپ تاب خوبیه یا نه ؟
ممون
Printable View
با سلام شارژر ارجینال dell vostro 1520 چند واته ؟ 90 یا65؟
من دل 1520 گرفتم چند روز پیش با مشخصات 2.66 6مگ مش سی پی یو ، 4گیگ رم باس800 ،320گیگ هارد ، 9300gs کارت گرافیک
لطفا بگین که لپ تاب خوبیه یا نه ؟
ممون
من جواب سوال دوم رو نگرفتم دوست عزیز.به سرعت اینترنت کاری ندارم.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کلیک چپ و راست کار نمی کند از موقعی که صدای لب تاپ قطع شد وبردم برای تعمیر .بعد از تعمیر این اتفاق افتاد
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
نقل قول:
ُسلام من هم یکی دارم لپ تاپ خیلی خوبیه :8:
من که هر شب دارم باهاش دانلود می کنم :10: مشکلی نداره اصلا داغ هم نمیکنه:40:
شارژر من 65 واته ! مطمئنی شما ؟
وسترو 1520 دو تا مشکل دارم:
وقتی که لپ تاپ رو می بندی یا روی استندبای میذاری به هیچ صراطی مستقیم نیست و دیگه بعدش دیگه log نمیشه و مجبورم که خاموش روشنش کنم.اونم البته به این صورت که باید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه!ویندوز ویستا هست
وب کم کار نمیکنه،میگه که برنامه رو نصب کنید،در صورتی که برنامه اش نصبه
سلام ، یه سوال فوق العاده مبتدیانه دارم که توو حلش موندم!
لپ تاپی که گرفتم ویندوزش ویندوزه ویستاست.
چندتا فایل بدرد نخور رو ریختم داخل Recycle Bin ، بعد به هوای اینکه ویندوزش اکس پیه رو آیکونش کلیک راست کردم که Emptyش کنم!
دیگه نمی دونم چه گزینه ای رو زدم که بعد از پرسیدن یه سوال خود آیکون Recycle Bin پاک شد!
هرجای ویندوز هم که دنبالش می گردم نیست!
میشه راهنمایی کنید از کجا می تونم آیکنش رو برگردونم؟!
نقل قول:
شما برروی صفحه راست کلیک کنید به PERSONALIZE بروید، سمت چپ بالا CHANGE DESKTOP ICON را انتخاب کنیدف در آنجا تیک مربوط به RECYCLE BIN رو بزنید
بلوتوث لبتاپ کار نمیکنه msi هستش مشکلش از کجا میتونه باشه ؟
به ترتيب مينويسم چك كنيد :نقل قول:
1- مطمئن بشيد از نظر سخت افزاري سالم هست و در Device Manager شناسايي ميشود
2- از داخل BIOS چك كنيد Disable نشده باشد
3- حتما درايو مربوطه رو دوباره نصب كنيد جتي الامكان با آخرين نسخه
4- مطمئن بشيد سوييچ روشن شدنش رو ميزنيد و LED مربوط به اون روشن ميشه ( در صورت موجود بودن )
5- اگر Icon بلوتوث كنار ساعت ويندوز مياد مطمئن بشيد روي Disable قرار نگرفته باشه
با سلام به دوستان عزیز:
یک لپ تاپ توشیبا مدل satellite l300 d-10b خریدم و ویندوز ارجینال ویستا داشت که متاسفانه پاک شد اما فایل ریکاوریش موجوده اما نمی دانم چگونه میشه برش گردوند ؟؟؟ وقتی که ویندوز اصلی وجود داشت سی دی ریکاوری نساختم اما تو یکی از درایو ها یک پوشه به نام HDD Recovery وجود داشت آیا میشه ویندوز اصلی را برگردوند؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
سلام.لطفا راهنماییم کنید.من لب تاب وسترو 1520 دارم.چندروزه نه خامش میشه و نه ریستارت.پیغام لوگینگ آف را میده.:10:
نقل قول:
بیشتر توضیح بدید !! در چه ویندوزی این اتفاق می افته ؟
اگر در ویستا این اتفاق می افته باید بگم گاهی این مشکل پیش می یاد که معمولا با آپدیت ویندوز حل خواهد شد
سلام
نوت بوک من dell vostro 1510 هست ؛ می خوام ویندوز ویستاش رو پاک کنم , مشکلی برای کامپیوتر بوجود نمیاد ؟ (چون به نظرم جایی خوندم که اگه ویندوز نصب شده توسطه خود شرکت رو پاک کنید کامپیوتر دچار مشکل میشه ) .
حالا به نظر شما داشتن تنها ویندوز ایکس پی کافیه ؟ ( یعنی بعدا به ویستا نیاز پیدا نمی کنم ؟)
بعد ؛ چه طوری می تونم هر دو تا ویندوز ویستا و ایکس پی ای رو که نصبه پاک کنم و پس از این یه ویندوز ایکس پی نصب کنم ؟
از کسی هم شنیدم که اگه اگه ویندوز غیر اورجینال رو با این ترفند های موجود اورجینال کنی , بعدا ویندوزت دچار مشکل میشه ؛ ای حرف تا چه اندازه درسته ؟
ممنون
با سلام دوست عزیز اینا حرفه همش، من خودم این لپ تاب رو دارم ویندوزشم خودم زدم هیچ مشلی هم نداره ، ضمنا ویستا آلتی میت نصب کن حاشو ببر نگران ساپورت نرم آفزاری هم نباش دیگه ویستا همه چیرو ساپورت میکنه البته بهتره اطلاعات لپ تاب تو بدی بگیم که ویستا برات خوبه یا نهنقل قول:
سلام
لب تاپ من xps 1530 هست که گرافیکش 8600 جی تی هست
رم رو میدونم که میشه ارتقا داد،اما گرافیک چی میشه؟هیچ جوری نمیشه گرافیکش رو ارتقا داد؟اگه بشه هزینه اش چقدره؟
اخه بازی های امسال ساده ترینشون 8800 میخوان!
اینجوری ادم افسرده میشه!
[quote=mostafa_khan001;4284469]سلام
لب تاپ من xps 1530 هست که گرافیکش 8600 جی تی هست
رم رو میدونم که میشه ارتقا داد،اما گرافیک چی میشه؟هیچ جوری نمیشه گرافیکش رو ارتقا داد؟اگه بشه هزینه اش چقدره؟
quote]
نقل قول:
نه نمیشه
کی همچین حرفی زده !!!نقل قول:
اخه بازی های امسال ساده ترینشون 8800 میخوان!
اینجوری ادم افسرده میشه!
من خودم INSPIRON 1520 دارم گرافیکش هم 8600m Gt هست الان هربازی خواستم راحت بازی کرم آخرشیاشم WOLFENSTEIN با کیفیت HIGH شیفت با کیفیت HIGH و الانم دارم GTA IV با FPS 45 با کیفیت MEDUIM و PATCH 2 به راحتی بازی می کتم !!
متاسفانه خير ، ولي خب شما نسبت به بقيه دل ها كه 8600 دارند يك مزيت داريد و اون هم پهناي باند بيشتر استنقل قول:
در مدل شما از 128 بيت استفاده شده و در مدلهاي Inspiron 1520 و Vostro 1500 از 64 بيت و اين تاثير بيشتري دارد
براي ارتقا دادن هم تلاش بيخودي نكنيد شدني نيست
سلام
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کامل لپ تاپم این هست :
vostro 1510
cpu : 2.4 , cache : 3
ram : 2 , hdd : 250
vga : 8400 gs 256D
می خوام بدونم که ایکس پی , ویستا یا 7 یا کدوم دوتا ؟
ممنوننقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Ni_nigc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من توي نصب ويندوز روي لب تاپ يه مشكل دارم
الان يه نيم ساعتي ميشه كه وسط نصب ويندوز روي " Min 7 " مونده و زمان باقيماندش كمتر نميشه .
گفتم شايد مشكل از CD باشه ولي اون متون و توضيحاتي كه در مورد قابليتهاي ويندوز در هنگام نصب ويندوز ميان همينطور داره تغيير مي كنه و جلو ميره البته تكرار هم ميشه " Repeat all " منظورم اينه كه گير نكرده .
مشكل كجاست ؟
آيا از هارد هست ؟
احتمال ديگه يي هم هست ؟
همین کار رو کردم و مشکلم حل شد
سلام
جندتا سوال داشتم در مورد باتری
1.من اگه باتری رو در بیارم و با برق مستقیم کارامو انجام بدم ، مشکلی پیش نمیاد(از هر لحاظ)؟
2.باتری رو خالی کردم و بعد درش اوردم تا با همین برق مستقیم ادامه بدم . حالا سوالم اینه باتری رو بزارم خالی باشه یا 100% کنم بعد جداش کنم؟
3. ایا رو حالت sleep یا hiberent میتونم کابل ادابتور برق رو بکنم یا بهتره خاموش کنم بعد کابلو بکنم ؟
4.اگه رو حالت sleep یا hiberent میتونم کابل ادابتور برق رو نکنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
با تشکر
خيلي ها نظرات متفاوتي براي نگهداري صحيح باتري دارند ولي من پيشنهاد خودم رو بهتون ميكنمنقل قول:
1- مشكلي پيش نمياد ولي سعي كنيد هر 10 روز يكبار ،باتري رو يكبار شارژ كنيد و استفاده كنيد و روي 15 درصد در بياريد
2- مورد 1 جواب اين سوال هم هست
3- در Sleep ميتونيد در بياريد به شرطي كه باتري داخل دستگاه باشه و Hibernate هم زياد فرقي نميكنه
4- مشكلي پيش نمياد
من سونی از این دو رقمی های ایران رهجو گرفتم مدل cs36gj
میگن باید 45تومن بدم برای نصب xp!!انگار دریوارهاش تو اینترنت نیست!
بنظرتون برای نصب xp چیکار کنم؟
XP رو بی خیال بشو و 7 نصب کننقل قول:
بعد در 7 میتونی XP هم داشته باشی
45 $ برای XP واقعا زوره
نقل قول:
نصب ویندوز از طریف نصب ویندوز سفارشی
برای درایورهای هم شما می توانید به شرکت های سازنده قطعات لپ تاپ برید و درایور تحت XP رو از اون سایت ها دانلود کنید
سلام.
من يك لپ تاپ lenovo دارم كه روش xp اوريجينال نصبه (اولين باري كه بعد خريد روشنش كردم خود به خود نصب شد) ولي cd ويندوز تو كارتن نبود...واسه اين كه اين ويندوز به هر دليلي يه روزي ممكنه از بين بره آيا راهي هست كه الان بتونم خودم cd از اون ويندوز تهيه كنم؟ يه كد هولوگرامي واسه ويندوز هم به پشت لپ تاپم چسبونده شده....
سلام.من الان لپتاپ vostro 1520 گرفتم آشنا داشتم از یه عمده فروش گرفتم روش هیچی نصب نیست ولی به من گفته تو درایورش ویستا هست اکس پی رو هم باید بری تو اینترنت تا نصب بشه الان روشن میکنم میزنه no operating system باید چیکار کنم؟یه سی دی هستfree dos باید اونو بزارم؟
سلامنقل قول:
نه دوست من اون سی دی به شما کمک نمی کنه
لپ شما N-series یا فاقد سیستم عامله
شما باید برای نصب ویندوز XP از ویندوز XP سفارشی شده استفاده کنید (منظور از ویندوز سفارشی هم : چون لپ تاپ شما از چیپ RAID پشتیبانی می کنه اگر با ویندوز XP عادی نصب ویندوز رو شروع کنید در موقع نصب به شما پیغام عدم وجود داشتن هارد رو میده اما ویندوز سفارشی شده درایور SATA در اونها گنجانده شده و این مشکل رو نداره)
و برای نصب ویندوزVISTA یا هفت از همین دی وی دی های موجود در بازار هم می تونید استفاده کنید
در رابطه با درایور هم خیابلتون راحت باشه هر دو سیستم عامل (XP,Vista) در دی وی دی درایور لپ تاپ شما هست
آقا من یه سوالی در مورد همین وسترو 1520 داشتم چجوری میشه از وب کمش استفاده کرد؟
نقل قول:
باسلام
شما باید بعد از نصب ویندوز به کمک دی وی دی درایورش وب کم رو نصب نکنید
یه دی وی دی دیگه هم داره به اسم وب کم سنتر اونم برای استفاده بهتره و افکتهای وب کم شماست
سلام نمیدونم جاش اینجا هست یا نه. من بعد چند روز لپتاپمو روشن کردم . الان ویندوز لزم میخواد اکتیوش کنم در صورتی که قبلا اکتیو بوده( ویندوزم ارجیناله ماله خود لپتاپه) و یه ساله ازش استفاده میکنم. مشکل چیه ؟ مایکرسافت جنگولک بازی در میاره؟ چی کارش کنم؟
با اون اکتیو کد پشت لب تابت اکتیو کن اگه قبول نکرد حتما اکسپایرد( تاریخ مصرفش گذشته) شده.نقل قول:
با اون اکتیو کردم بعد گفت کشورتو انتخاب کن و به شماره مرکز زنگ بزن و ID تو بگو. منم زنگ زدم ولی به من هیچ شماره ای نداد.
نقل قول:هر نوع تغيير در سخت افزار و حتي بعضي وقتها تغيير درايور موجب مشكل ميشه و دوباره بايد اكتيو كنينقل قول:
خوب شما كه سريالت اصله چرا روي انينترنت اكتيويت نمي كني؟
شما offline اکتیو میکنی؟نقل قول:
سلام دوستان من vaio cs 190 دارم!
یکی از USB هاش فقط فلش می خونه و کی بورد و جویستیک و موس رو نمیشناسه!:19:
مشکل از چیه؟؟؟:13:
سلام به هم دوستان
من یک لپتاپ Dell vostro 1520 با باتری 9 سل دارم. چند تاسؤال داشتم،ممنون میشم جواب بدین.
1- نحوه برخورد با باتری چجوریه؟ باید مثل باتری موبایل باهاش رفتار کرد، یعنی تا آخر خالی بشه یا اینکه نه کار کردن باهاش به صورت دیگر است.
2- سمت چپ صفحه کلید مقداری داغ میشه ، البته فن هم مداوم کار میکنه ، این گرما اشکالی نداره؟ میگن وسیله ای هست که به خنک کردن لپتاپ ها کمک می کنه اون چیه؟
3- تا چه حد میشه از لپتاپ کار کشید؟ اینطور که احساس می کنم از PC ضعیف تره مخصوصا DVD-RW اش که نمی تونه همه چی رو باز کنه.
هر نوع راهنمایی در جهت افزایش طول عمر بفرمایید ممنون میشم.:20:
سلام من دیروز لپتاپ hp dv6-1225 خریدم ولی اشتباهی با لطف بردار کوچیک تر ویندوز اصلی پاک شد ولی هنوز ریکاوری هست
من ریکاوری نگرفته بودم ولی پارتیشن ریکاوری پاک نشده میخواستم ببینم میشه کاری کرد؟
برخی از فروشگاه ها این DVD رو میفروشن و می تونید برید بخرید و از اون استفاده کنید.نقل قول:
البته در صورتی که پارتیشن مربوطه پاک نشده باشد
با سلام
چند روز پیش هنگام کار با لپتاپم (490dfb) متوجه صدای نویزی شدم که ازش به گوش می رسید پس از کلی بررسی متوجه شدم که این صدا مربوط به lcd اونه به طوریکه وقتی کنتراستش را از 100 درصد به مقدار کمتری کاهش میدی این صدای نویز از اون به گوش میرسه :41:
حالا دوستانی که این لپ تاپ را دارن یه تستی بکنن و نتیجش را بگن تا ببینم این مساله عادیه یا که نه یه مشکل بزرگه :19: