نقل قول:دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
برای این منظور به این پست
Printable View
نقل قول:دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
برای این منظور به این پست
سلام آقای متین پور عزیز. میخواستم بدونم در مورد مشکل بنده راهکاری پیدا نکردید؟؟(مشکل فارسی کردن تلوزیون ماهواره دار ال جی مدل LN540V )من الان بیشتر از دو ماهه که منتظر خبر شما هستم.همانطور که قبلا گفتم منوی مخفی تلویزیون رو با کنترل دست ساز و با کلیه روش هایی که قبلا راجع بهشون صحبت کردیم باز کردم و لی منوی مخفی این تلویزیون ها مانند سایر مدل های ال جی نیست بلکه گزینه های منوی مخفیشون مثل لوکال ست در سامسونگ ها بسته است و قابل جابجایی نیست. آیا هنوز کدی برای باز کردن این گزینه ها پیدا نکردید ؟؟>>!!:n28::n27::n23:
من هنوز منتظر خبر شما هستم ، ایشاا... خوش خبر باشید
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که قبلا هم گفتم در این رابطه چون به این سیستم دسترسی ندارم نمی توانم کاری برای شما انجام دهم و در سایتهای خارجی هم بجز همان روشهای که قبلا توضیح دادم چیزی پیدا نکردم.
سلام جناب متین پور .
خدمت شما عرض شود که ما یک tv lcd سامسونگ مدل LA32B570 داریم که تقریبا دو هفته ای است که مشکل دار شده است .
مشکل این است که TV وقتی که روشن هست به یکباره خاموش می شود و پس از تقریبا 15 مین یا بیشتر دوباره خودبخود روشن می شود ( البته زمان خاموش و روشن بودن متفاوت است: 10 مین بعضی وقتها نیم ساعت ..)
بنا به توصیه یکی از دوستان مین بورد lcd را تعویض کردم ( البته قبل از تعویض مین بورد از روی حس کنجکاوی وارد منوی کد سرویس شده و این گزینه را رویت کردم ) :
TYPE : 32A6AF0C و MODEL : LB530 و TUNER : SEMCON و CH TABLE : TSE و LOCAL SET : IRAN و LANGGUGE : PERSIA و PDP : P55A_50SP
بعد از نصب مین بورد جدید بروی TV ، وارد منوی کد سرویس شده و این گزینه را مشاهده کردم :
TYPE : 37L6AF1C و MODEL : LB550 و TUNER : SEMCON و CH TABLE : SDMA و LOCAL SET : IRAN و LANGGUGE : PERSIA و PDP : P55A_50SP
با توجه به اینکه دستگاه من 32 بود ، آمدم TYPE مین بورد را از 37 به 32 تغییر دادم یعنی 32A6AF0C ، درکمال تعجب مشاهده کردم بعد از حدود 2 ساعت تلویزیون خاموش شد و باز 5 دقیقه دیگر خاموش و الی آخر ..
بلافاصله دوباره تنظیمات را به حالت 37 یعنی 37L6AF1C بازگرداندم ، دیدم که دیگر دستگاه خاموش نکرد . امروز که خونه بودم کلا tv روشن بود (به مدت 5 ساعت و حتی بیشتر) و اصلا با این پیکربندی دیگر خاموش نکرده است .
این شرح ماوقع بود حال نظر کارشناسی شما :
سئوال : آیا مین بود قدیمی من از نظر سخت افزاری مشکل دار است ویا اینکه فقط از نظر پیکربندی دستکاری شده بود که خاموش و روشن می کرد
البته جناب متین پور باید عرض کنم که با نصب مین بورد جدید و عدم خاموشی ، اما کیفیت و یا بهتر بگویم رنگ و کنتراست ... مین بورد قبلی انگار بهتر از مین بورد جدید بود . نمی دانم شاید می بایست بورد جدید از نظر TYPE و MODEL ... دوباره تنظیم شود . واگر احتیاج به پیکربندی خاصی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید !
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما همان la32b570 و نام گذاری اصلی آن همان la32b530 است که شما در منوی مخفی رویت کردید. بله سخت افزاری شما مشگل داشته و باید آی سی eeprom آن یکبار ریست می شده و سپس مجدداً برنامه ریزی می شده که کاری تخصصی است .
و اینکه شما مین برد را به مدل بالاتری تعویض کردید مشگلی بوجود نمی آید چون مین برد شما از یک ورژن است و با پنلتان وپاور سوپلایتان سازگار است و نیازی نیست و نبوده تا شما آن را دستکاری کنید چون در مواقع آلان شما دیگر مدل مین بردتان la37b550 با تمام خصوصیات آن مدل است
با سپاس از شما جناب متین پور
من حتی قبل از تعویض مین بورد قدیمی ، بنا به آموزش های ریست آی سی eeprom درسایت ، اقدام کردم (البته با احتیاط کامل) :
tv خاموش (البته نه از برق کشیده بلکه با کنترل خاموش) ---> با یک سیم مفتولی پایه های 5 و 8 آی سی را اتصال داده --> tv روشن ( به مدت 20 ثانیه مفتول درهمان وضعیت ، البته باید بگم که دراین حالت پنل tv روشن می شد ! ) ---> مفتول آزاد --> دوباره tv خاموش و روشن : که با این عملیات اصلا آی سی ریست نمی شد .
لطفا بفرمایید اشکال کار من درکجاست . درضمن لطفا ببینید من آی سی را به درستی پیدا کرده ام که با فلش قرمز رنگ مشخص شده است ! تصویر فایل پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی نهایت سپاس گزارم جناب متین پور.شما بی نظیرید.از پاسخگویی خوبتون بسیار ممنونم... انشا... همیشه موفق باشید.همچنان کنارتون هستیمم و از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
دوست عزیزنقل قول:
اگر این مین بورد ی که عکس آن را گذاشتید همان مین برد اولتان است که مشخصات آن با مین برد جدیدتان یکی است و شما باید اطلاعات مین برد جدید را در مین برد قدیمی وارد می کردید یعنی همان TYPE : 37L6AF1C و MODEL : LB550 و در ضمن نیازی به باز کردن پشت تلویزیون نبود از همان منوی مخفی هم می شد eeprom را ریست کرد.
نوشته های روی مین بورد واضع نیست ولی فکر کنم شما آی سی را درست انتخاب نکردید.
سلام آقای متین پور . وقت بخیر
کاملا ، ولی tv که 32 اینچ است پس چرا 37L6AF1C می بایست انتخاب شود ؟
درست است از منوی مخفی هم می شود reset factory کرد ، من انجام دادم اما تاثیری نداشت .
درمورد آی سی هم ، من نزدیکترین به cp را انتخاب کردم (اعداد 5 رقمی هم که باید کنار آی سی باشند چندان واضح نیست ولی دو تا آی سی 8 پایه که بیشتر نداریم ؛ به نظر شما آی سی 1 باید ریست شود یا آی سی 2 (طبق فایل پیوست)
درضمن روال ریست کردن آی سی من که دربالا گفتم درست بوده به نظر شما ؟
با سپاس از شما
دوست عزیزنقل قول:
باید کنار یا اطراف آن مثل عکس زیر این مشخصات را دارا باشد.
در ضمن ریست فاکتوری را نگفتم ریست eeprom را گفتم.
و شما پایه ها را درست انجام دادید.
بسیار ممنونم جناب متین پور .
سئوالی داشتم و اون اینکه در منوی مخفی آیتمی است بنام ADC
می خواستم ببینم کارش چیست ؟
چون من وقتی دکمه سمت راست را می زنم دراین حالت است : calibration failure
دوست عزیزنقل قول:
آن آیتم مخصوص ورودیهای تصویری و کالیبراسیون تلویزیون است و بدون تجهیزات مربوط به کالیبراسیون نباید به آن قسمت دست بزنید چون باعث از بین رفتن کالیبراسیون ورودیهای مربوطه و در نتیجه نداشتن تصویر یا کیفیت بسیار بد آن خواهید شد.
و آلان همان ورودی را که شما (calibration failure) شکست کالیبراسیون کردید مطئناً یا از کار انداختید و یا کیفیت آن بسیار بد شده است . حالا ببینید کدام یک از ورودیها av , hdmi, و یا کامپونت calibration failure شده.
هشدار: لطفا به دیگر آیتمها دست نزنید
جناب متین پور
من کاملا مطمئنم کار خاصی درمنوها انجام ندادم . از تمامی منوها نیز عکسبرداری کرده ام . من تغییراتی که انجام داده ام فقط در صفحه اول و درقسمت type و model بوده است . الان که نگاه می کنم AV calibration failure داده است ، ولی منوی را پیدا نکردم که این موارد off شده باشند . هم اکنون هر دو درگاه AV1 و AV2 به خوبی و با کیفیت کار می کنند .
جناب متین پور آیا منوی اس سی سی : SCC Sourse Data به این موضوع مربوط می شود ؟
کاملا گیج شده ام چرا این جوری شده ! لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیزنقل قول:
اگر مشگلی در آن ورودی ندارید دیگر به آیتمی دست نزنید و به این قسمت SCC Sourse Data دست نزنید که تلویزیونتان بطور پیوسته خاموش و روشن خواهدشد
از من به شما نصیحت دیگر با منوها و آیتمها دست نزنید که دچار خسارت شدید خواهید شد.
سلام
چشم آقای متین پور . بنده آدم محتاطی هستم و کارعجولانه ای نمی کنم .
فقط می خواهم بدانم SCC Sourse Data = panel باید باشد و یا اینکه SCC Sourse Data = PBA
چون درحال حاضر مقدار SCC Sourse Data = Panel و SWAP = Panel
با سپاس از شما .
با نگاه کلی می توان فهمید که در تک تک پستهای این قسمت از انجمن که نظرات ایشان منعکس شده درکمال آرامش و با نظر کارشناسی به موارد جواب داده است ؛ بنده هم همین طور آرزوی موفقیت و سلامتی برای ایشان دارم .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما مشگلی دارید یعنی تصویر یا عملکرد تلویزیون خوب نیست ؟ اگر هیچ مشگلی نیست که هیچ وگرنه معمولش SCC Sourse Data = PBA و SWAP = PBA است.
اینهم جدول SCC
SCC DYNAMIC SCC MODE OFF SCC ON/ OFF SCC INPUT DATA 272 HX 278 HY 272 LX 278 LY sSCC CONST 545 sSCC HX 571 sSCC HY 544 sSCC LX 572 sSCC LY pSCC CONST 545 pSCC HX 571 pSCC HY 544 pSCC LX 572 pSCC LY PBA SCC Sourse Data PBA SWAP
آقای متین پور عزیز
tv درحال حاضر خوب کار می کند . راه حلی برای حل مشکل AV calibration Failure وجود دارد ؟ آیا احتمال این که حتی اگر دیگر به منوی کدی سرویس دست زده نشود ، با وجود این failure برای tv مشکلی پیش نمی آید ؟ ممنون
درضمن پارامترهای scc input data دقیقا همین موارد هستند . اما در tv من منوی sscc const و pscc const و scc mode و scc on/off وجود ندارد .
دوست عزیزنقل قول:
نیازی به دستکاری نیست با خیال راحت از تلویزیونتان استفاده کنید. و در ضمن آن پارامترها برای بعضی از مدلها موجود و برای بعضی پنهان است و نیازی به دستکاری نمی باشد.
با درود
یک تلویزیون ال سی دی تقریبا قدیمی سامسونگ دارم که یکی دو روزه به روی حالت شاپ مود رفته(اگه اشتباه نکرده باشم).یعنی مشخصات تلویزیون از قبیل کریستال دیزاین و notion rate , ... هر چند ثانیه پایین صفحه نمایش داده می شن.در تنظیمات هم قسمت منطقه غیرفعال شده.برای برگردوندن حالت اولیه چکار باید کنم.با سپاس
دوست عزیزنقل قول:
یا از این روش
. تلویزیون را در منبع با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کرده و به سیستم ← تنظیمات بروید تنظیمات را از نمایش مغازه به حالت استفاده در منزل با استفاده از فرایند تنظیمات تغییر دهید.
و یا
در حالت روشن دکمه Exit رو 10 ثانیه نگه دار و تنظیمات رو ریست کن و وقتی تنظیمات اولیه رو می پرسه، حالت نمایش رو روی نمایش در منزل بذار.
سلام
در منوی مخفی سامسونگ جایی برای افزایش نور سلول ها و یا کنسل کردن حالت صرفه جویی برق اتوماتیک وجود نداره ؟ من هر چی گشتم چیزی ندیدم ! در ضمن من با موبایل میزنم دنبال بلوتوث بگرده تلویزیون رو پیدا و وصل میشه ولی داخل تی وی اصلا خبری از بلوتوث نیست ! تو منو مخفی هم پیدا نکردم جریان چیه ؟ پس این بلوتوث به چه درد میخوره ؟ عینک های سه بعدی با بلوتوث وصل میشن یا فرق داره ؟ اصلا این منوی سرویس به چه درد میخوره ؟ هر جایی هم دست بزنی متحمل ضرر میشی ! وقتی خود تی وی رو کنترل و اصلا رو خودش حالت pvr نداره خوب از منو مخفی چطوری فعال میشه ایا کار میکنه ؟ اونم چطوری ؟
سلام سامسونگ سری 3 مدل R81 دارم آیا دیجیتال رو میشه رو این دستگاه راه انداخت؟
سیسیتم تصویرش بعد جور شفاف شده کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را کامل بنویسید تا بررسی شود.
سلام جناب متین پور عزیز.وقت عالی بخیر.تلویزیون من سامسونگ مدل ua40eh5300 هست.روی کنترل اون دکمه time shift (ضبط) همون دکمه قرمز رنگ وجود داره.یادمه اون اوایل وقتی که این دکمه رو میزدم دستور فرمت کردن فلش رو میداد ولی من هیچ وقت ازش استفاده نمی کردم.از وقتی که دیجیتالش رو فعال کردم و منوش رو هم فارسی کردم (البته نرم افزارش رو هم آپدیت کردم) با بیشتر شدن برنامه ها خواستم که از قابلیت ضبط برنامه اش استفاده کنم اما با زدن این دکمه دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و تلویزیون هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط چراغ آماده بکارش چشمک میزنه. البته وقتی دکمه info رو میزنم در صفحه epg که فهرست برنامه ها هست یک آیتم بنام ضبط و یک آیتم بنام برنامه ریزی ضبط داره ولی وقتی اولی رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی آیتم برنامه ریزی رو میزنم اون برنامه برای ضبط در ساعت معین انتخاب میشه و از همین منو برخلاف اینکه دکمه مربوط بخودش رو میزنم و دستور فرمت نمیده ولی اینجا با زدن این آیتم دستور فرمت فلش رو میده و البته فرمت هم میکنه اما باز هم فایده ای نداره و با وجود اینکه فلش رو فرمت و برای ضبط شناسایی میکنه ولی وقتی زمانش میرسه هم چیزی ضبط نمیشه. البته زمانش هم بدرستی نمیرسه و تو یه زمان دیگه اعلام ضبط میکنه چون ساعت تلویزیونم مشکل داره و حتی وقتی تنظیمش میکنم باز هم 3 ساعت با ساعت اصلی کشور تفاوت داره.ولی چه فایده چون بهر حال ضبط نمیکنه!! نمیدونم چرا قابلیت ضبط برنامش اینطوری شده...!! خواهش میکنم بنده رو در خصوص pvr و درست کردن ساعت تلویزیونم راهنمایی کنید.ممنون
البته یادم رفت بگم تلویزیونم اسمارت هم هست و اینترنت هم داره
بسیار زیبا گفتید.بنده هم با نظر شما موافقم.من خودم رو مدیون جناب متین پور عزیز می دونم ، ایشون لطف زیادی در حق بنده کردن و من چیزهای بسیاری از ایشون یاد گرفتم.انشاا... هر جا هستن سالم و سلامت باشن.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما کنترول دست ساز دارید وارد منوی مخفی شوید و از قسمت option ---> mrt option--->pvr support آن را on کنید و یا ازمنوی مخفی contorl و pvr support را on کنید.
و برای تنظیم ساعت از این تایپیک استفاده کنید.
سلام و خسته نباشید
من تلویزیون سامسونگ مدل اف6850 دارم. میخواهم ساعت را تنظیم کنم ولی با epg نمیخونه. ضمنا در منو نیز حالت GMT برای تنظیم منطقه زمانی در هر دو حالت خودکار یا دستی غیر فعال هست. چکار کنم؟؟
مرسی
دوست عزیزنقل قول:
برای تنظیم ساعت از این تایپیک استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از پاسختان
تا این مرحله باید انجام بدهم؟؟؟
نقل قول:
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > powe
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید
سلام
من وارد منو مخفی شدم و بدون دستکاری خارج شدم
اما پورتهای HDMI من بهم ریخته و یا کار نمیکنه
دوباره وارد منو مخفی شدم و ریست کردم که به حالت کارخانه در بیاد
اما این مشکل باز هم ادامه داره !
لطفآ کمک کنید
مدل : UA40D5550PMSHD
در ضمن بعد ریست type به 40A6UF0E تغییر کرده ( البته زیاد مطمئن نیستم که تغییر کرده اما این با مدل من همخوانی نداره و مدل UA40D5550PM وجود نداره داخلش )
EDIDرا هم تست کردم چون خاموش بود بعد ریست و به حالت ON در اوردم ولی بعد خاموش کردن و روشن کردن اتفاقی نیفتاد و باز برای بازبینی که رفتم دیدم خاموش شده !
با سلام ua46c8000 دارم دیروز ه دگمه play and plug رو واسه آنتن هوایی زدم تمام رنگ و کنتراست تلویزیون بهم ریخت از تعمیرگاه سوال کردم گفت کالیبراسیونت پرید گفتم من که دست نزدم . دوستان تلویزیونم الان تعمیر گا ست مهندس گفت وایت بالانست بهم ریخته .adc result همش درسته اما وایت بالانس همش به حالت کارخانه 512 در اومده دوستان لطفا کمک کنین از بخش hd وایت بالانس بهم بدین l???خواهش میکنم . دوستانی که آپگرید نکردن فقط وایت بالانس دارن تو سرویس منو.....
ua46c8000
ADC Result
2nd_R_L - 131
2nd_G_L - 131
2nd_B_L - 131
2nd_R_H - 69
2nd_G_H - 69
2nd_B_H -69
White Balance
Sub Brightness -؟
R-Offset -؟
G-Offset -؟؟
B-Offset - ؟؟؟
Sub Contrast -؟؟؟
R-Gain -؟؟؟
G-Gain - ؟؟؟
B-Gain - ؟؟؟:n28:
سلام دوباره . بعد از 30 نوع کپی پیست کردن وایت بالانس خارجی هیچکدوم خوب نبود یکی سیاه یکی قرمز . نهایتا با توجه به حافظم خودم شروع کردم به وایت بالانس کردن . ظاهرا خوب شده . باز هم ممنون از پی سی فروم . حالا ببینم بعد از سرد شدن تی وی فردا چه تصویری میده
همگی بوس:n12:
سلام
من وارد منو مخفی شدم و بدون دستکاری خارج شدم
اما پورتهای HDMI من بهم ریخته و یا کار نمیکنه
دوباره وارد منو مخفی شدم و ریست کردم که به حالت کارخانه در بیاد
اما این مشکل باز هم ادامه داره !
لطفآ کمک کنید
مدل : UA40D5550PMSHD
در ضمن بعد ریست type به 40A6UF0E تغییر کرده ( البته زیاد مطمئن نیستم که تغییر کرده اما این با مدل من همخوانی نداره و مدل UA40D5550PM وجود نداره داخلش )
EDIDرا هم تست کردم چون خاموش بود بعد ریست و به حالت ON در اوردم ولی بعد خاموش کردن و روشن کردن اتفاقی نیفتاد و باز برای بازبینی که رفتم دیدم خاموش شده !
نقل قول:
دوست عزیزTYPE - 40L6UF0E- FRONT COLOR- U-T-C-BK و مدل UA40D5000
مدل اصلی شما این است
و مدل بیسیک UD5000
این مشخصات را در جاهای خودشان در منوی OPTION قرار دهید حتما مشگلتان حل می شود.
Type : 40L6UF0E
local set : ED-IRAN
model: UD5000
TUner: sec_tc
fronnt color: U-T-C-BK
به اين صورت ؟
يه دنيا ممنون اوكى شد
دوستان من میخوام قابلیت motion rate رو توی تلویزیون 46d5950 رو روشن کنم . تو تلوزیون های سری 6 رفتم تو قسمت گزینش های تصویر و چند گزینه اونجاست .یکی تمایل رنگ . یکی فیلتر نویز mpeg. و دیجیتال و سطح hdmi بود یا یه گزینه عکس فکر کنم که چند آپشن داشت خاموش-استاندارد- روان -و... ولی توی تلویزیون من این رو ندیدم . این گزینه رو توی منوی مخفی باید فعال کرد؟؟!
دوست عزیزنقل قول:
این آیتم تا آنجا که من می دانم در سری شما موجود نیست در صورت نداشتن اطلاعات به منوی مخفی وارد نشوید. چون ممکن است دچار مشگل اساسی شوید.