[QUOTE=keen4u2;8896496]از روغن زیتون استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Printable View
[QUOTE=keen4u2;8896496]از روغن زیتون استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
سلام بر همگی
روشی برای شستشو و روغنکاری تیغه و توریِ ماشین ریش تراش:
1- شستشو :
به یک ظرف کوچک احتیاج دارین مثل این ظرف پلاستیکی پنیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرف رو تا دو سوم از آب گرم پر کنین , یک قاشق غذاخوری مایع ظرفشوئی برزین روش و مخلوطش کنین
توری رو با دو انگشت بگیرین و زیر آب با سرعت تکون بدین به مدت 30 ثانیه . اگر قطعه ی متحرک داره مثل قیچی وسط توری , اون قطعه رو هم چند بار تکون بدین تا حسابی تمیز بشه
بعدش زیر آب گرم بشورینش و چند بار تون بدین تا آبش بریزه و بعدش بذارین در جای تمیز تا خشک بشه
تیغه رو هم به همون روش بشورین و خشک کنین
2- روغنکاری:
قسمتهای علامت خورده رو با روغن زیتون روغنکاری کنین
انتهای تیغه رو باید کمی گریس بزنین
برای روغن زدن به قسمتهای مختلف تیغه و داخل توری میتونین از گوش پاک کن استفاده کنین و یا کمی دستمال کاغذی یا پنبه بپبچین دور چیزی مثل پیچ گوشتی باریک
برای روغنکاری قطعات داخل قیچی وسطِ توری میتونین از نوک سنجاق قفلی استفاده کنین و یک قطره روغن بردارین بزنین به قسمتهایی که گوش پاک کن به اونها نمیرسه
برای چرب کردن روی تیغه میتونین از انگشت تمیز استفاده کنین و روغن اندودش کنین
روی توری که با پوست تماس داره روغن نزنید
اگر هر روز اصلاح میکنید , شستشو و روغنکاری رو هفته ای یک بار تکرار کنین . میتونین بعد از 3 روز فقط روی تیغه ها رو با انگشت روغنمالی کنین . اما این روغنها باید حداکثر بعد از دو هفته شسته بشه تا فاسد نشه
اگر ریش خیلی بلند هست بهتره اول با موزر تا جائی که ممکنه کوتاه بشه و بعد از اصلاح نصف صورت , توری رو در بیارین و بتکونین . موهای داخل توری باعث مختل شدن اصلاح میشه پس بهتره حتی الامکان داخلِ توری تمیز باشه
برای تمیز کردن تیغه و توری میتونین از یک برس رنگرزی بسیار نرم با عرض 2 سانت استفاده کنین
روغنهای دیگر رو بنده امتحان کردم مثل روغن ذرت و آفتابگردان اما روغن زیتون چرب کنندگیش خیلی بهتره
روغن رو در یخچال و دور از نور نگهداری کنین
کسی از ریش تراش های جدید استفاده کرده ؟؟
براوون یا فیلیپس یا پاناسونیک ؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید ؟
براوون سری 3 چند وقت پیش استفاده کردم بدک نبود تا 500 - 600 پیشنهاد بدین ؟:n05::n13:
سلام دوستان
اگر کسانی اینجا هستن که مدلهای ده پونزده سال پیش و مدلهای به اصطلاح فوق مدرن گرانقیمتِ امروزی رو استفاده کرده اند , لطف کنند و بگن چه فرق عمده ای در امکانات و کارئیشون هست ؟
یا فقط ظاهرش خوشگلتره و امکانات غیر ضروری بهش اضافه شده مثل خود شوری , صفحه دیجیتال و اینها ؟
فیلیپس بر ندارنقل قول:
کسی از ریش تراش های جدید استفاده کرده ؟؟
براوون یا فیلیپس یا پاناسونیک ؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید ؟
براوون سری 3 چند وقت پیش استفاده کردم بدک نبود تا 500 - 600 پیشنهاد بدین ؟:n05::n13:
سلامنقل قول:
سلام دوستان
اگر کسانی اینجا هستن که مدلهای ده پونزده سال پیش و مدلهای به اصطلاح فوق مدرن گرانقیمتِ امروزی رو استفاده کرده اند , لطف کنند و بگن چه فرق عمده ای در امکانات و کارئیشون هست ؟
یا فقط ظاهرش خوشگلتره و امکانات غیر ضروری بهش اضافه شده مثل خود شوری , صفحه دیجیتال و اینها ؟
فیلیپس rq1275 یک ساله دارم استفاده میکنم قسمت گردن رو بد میزنه و اذیت میکنه و پوست گردن رو به شدت ملتهب میکنه
نقل قول:
فقط برو سمت پاناسونیک . تعصبی نظر نمیدم اما فیلیپس اصلا جالب نیست . براون تمیزی و یک دست زدن پاناسونیک رو نداره . از نظر نرم زدن و روان بودن پاناسونیک نه یک سر و گردن بلکه تمام قد از اونها بالاتره .
پاناسونیک سری لمدش مدل ES-LF51
نقل قول:
در مورد چرخشی ها میشه تقریبا گفت فرق زیادی نکرده , اما در فویلیها با توجه به افزایش شدید قدرت و سرعت موتور به شدت احساس میشه که نرمتر و روانتر و یک دست تر ریش رو میزنه , البته منظورم فویلیهای پاناسونیک هست چون براون به نظرم خیلی تغییر چشمگیری نکرده .
میشهنقل قول:
بفرمایید چرا پاناسونیک
براون سری 3 استند شارژ هم داره یجورایی شیک هم هست استفاده هم کردم بدک نبوده راضی بودم قابلیت شستشو هم داشت
ولی اگه مطمین باشم این مدل اناسونیک خیلی بهتره تو اصلاح و آینده اذیت نمیکنه میگیرم بازم ...
سری لمدش:نقل قول:
دور موتور بالا
توری ضد حساسیت
یکی از تیزترین تیغه ها
ساخت و مونتاژ ژاپن
گزینه های دیگر مانند ضد آب بودن، نمایشگر باتری، ... شاید برای تمام افراد اهمیتی نداشته باشد.
, اتفاقا تو دیجی هم خیلی تعریف پاناسونیک میکنننقل قول:
حالا این مدل ۱ میلیونیش با اون ۵۰۰ تومنی تو چی هست
اگه فرقش یه استند باشه فقط ارزونه رو بگیرم
دوست عزیز، چند موردی که اشاره کردم، در همه مدلهای سری لمدش مشترک هست. هرچند مدلهایی که قیمتی در حدود ۲۰۰ دلار به بالا دارند، دور موتور آنها اندکی بالاتر هم باشد و تعداد تیغه ها از ۳ به ۵ برسد و منطقی است که اصلاح با کیفیت بالاتر در مدت زمان کمتر را ارایه دهند. اما ماشینهایی در رده قیمت پایین این سری، انتظارات شخص از اصلاح را جواب میدهند.نقل قول:
حال تصمیم با شما.
با سلام
دوستان من دنبال یه ریش تراش با حدود قیمت 800.000 تومن میگردم ضد آب بود ن و یا موارد حساسیت داشتن هم برام مهم نیست لطفاً منو راهنمایی کنید
با تشکر
ریش تراش های رمینگتون چطورن؟کدومشون خوبه؟
سلام
دوستان قصد خرید سری لمدش پاناسونیک رو دارم ، فقط 2 سوال زهنمو درگیر کرده
1- فرق مدل LV9N , LV95 در چی هست با توجه به اینکه جفتشون پایه شستشو دارند ؟
2- خرید و سفارش در تهران با بانه چه فرقی داره از لحاظ کیفیتی ؟ چون مطمئنا بانه قیمتش کمتر هست ، خرید یه مدل براون داشتم تقریبا نصف قیمت اینجا شو هزینه کردم و هنوزم خوب کار میکنه
اگه تفاوتش فقط در ارائه گارانتی باشه سفارش بدم از اونجا بیارن برام ....
ممنون
بین براون مدل 740S و پاناسونیک مدل ES-LF51 کدوم بهتره؟؟
اینجا تعطیل شده؟
7_8 سال پیش بود که از مطالب این قسمت استفاده کردم و یه ریش تراش براون activator 360 مدل 8585 رو خریدم، دو هفته پیش بود که آقای دزد زحمت کشیدن و خونه رو خالی کردن و ریش تراش رو هم بردن[emoji35] [emoji35] دوباره مجبور شدم مطالب رو بخونم و با اینکه دوس داشتم براون بخرم ولی دل رو به دریا زدم و پاناسونیک گرفتم.
اولین اصلاح رو انجام دادم و خواستم یه مقایسه ای انجام بدم تا حداقل دینمو به سایت ادا کرده باشم.
براون رو به طور مرتب یک روز در میون استفاده میکردم، وضعیت صورتم هم پر پر نیست ولی رشد موها و ریشهام خوبه و سریع بلند میشه. با این طرز استفاده من 2 ماه پیش بود که برای اولین بار تیغه و توری رو عوض کردم اونم بخاطر اینکه توریش سوراخ شد[emoji1] [emoji1] ولی خب نیاز به تعویض زودتر داشت چون مجبور بودم یه ذره آرومتر اصلاح کنم و زمان بیشتری میبرد، با تعویض تیغه و توری دستگاه دوباره مثل روز اولش شد، بسیار عالی و تمیز میزد. خیلی از دوستان گفته بودن که صورت زو قبل اصلاح تمیز کنید و چرب نباشه ولی من اصلا همچین کاری نمیکردم، صورتم هم چرب هست، اصلاح که میکردم صورت رو با آب سرد و صابون میشستم و خشک میکردم، بعد از خشک شدن چندتا تار مویی که ممکن بود زیر گلو مونده باشه رو دوباره میزدم و میرفت. یه نکته ای بگم برای دوستان که میگن سر توری چه پاناسونیک و چه بران داغ میکنه و زیر گلو ممکنه مو بمونه، شما باید اول گلو رو به طور کامل بزنید بعد صورت رو اصلاح کنید، اینطوری تا وقتی سر توری سرد هست اصلاح زیر گلو تموم میشه و داغی دستگاه تاثیرگذار نیست.
اما تفاوتهای پاناسونیک و براون، پاناسونیک مدل lt50 و براون سری activator 360، پاناسونیک سبکتر هستش و اصلاح سریعتری داره، سفیدی صورت بعد از اصلاح با پانا بیشتر هستش و تمام پرزهای صورت رو میبره، صداش معمولی هست درصورتی که دوستان گفتن زیاده، تاحدودی صداشون مثل هم هست. اما نکته ای دلسردم کرد اینه که به دلیل بزرگتر بودن سر پاناسونیک میزان دید کمتر هستش مخصوصا وقتی میخوای ناحیه بین چشم و خط ریش رو تمیز کنید. براون به نظرم خوش دستتر بود و زاویه دید بهتری داشت. به نظرم نقطه قوت پاناسونیک توی اصلاح تر باشه که اونم طی فردا یا پس فردا انجام میدم و نتیجه رو میگم. براونی که مد نظرم بود بخرم مدل 790cc بود که یکی از مرفروشترین و بهتری ریش تراش های دنیاست ولی با یه چرخش پانا رو گرفتم. از خریدم راضیم چون صورتم به ریش تراش عادت داره هیچ مشکلی نداشتم اما توی فروم همه میگن پاناسونیک که این به نظرم اشتباست، باید نیازسنجی کرد و بسته به خواسته ها و نیازها انتخاب انجام بشه. این مدل پانا به دلایلی ارزون برام افتاد و 370 براش پول دادم اما اگر بخوام 1 تومن پول برای ریش تراش بدم مسلما انتخابم براون خواهد بود با اینکه از 6 تیغه شدن صورت با پاناسونیک نمیشه گذشت. نکته بعدی قطعات هست که از پاناسونیک اطلاعی ندارم ولی براون انواع و اقسام قطعات در جمهوری هست، من تیغه و توری آلمان رو باهم 110 تومن خریدم.
سلام تفاوت بین مدلهایphilips s9031 و philips s75/30 توچیه؟ remington xf8700 چطوره؟من می خوان روزانه اصلاح کنم با ژیلت حتما باید ۴ روز صبر کنم تا بتونم بدون جوش،التهاب پوست و بریدگی مجدد اصلاح کنم آیا ماشین اصلاح این مشکل رو برطرف می کنه؟
با سپاس
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
براي تعمير موزر ١٤٠٠ كجا بايد بريم تهران؟ از دستم افتاده بعضي قسمتهاي پلاستيكي شكسته. نمايندگي جايي هست ببريم تعميركنن؟
سلامنقل قول:
موزر سیستم ساده ای داره . بیشتر به اسباب بازی شبیهه
در یوتیوب کلیپهای تعمیر و سرویسش هست
به نظرم خرید یک موزر اوراقی به صرفه تر از خرید قطعات نو هست
تعمیر و تعویض قطعاتش هم کار مشکلی نیست خصوصاً امروزه که میشه در نت کلی عکس و کلیپ پیدا کرد و میتونیم قبل از باز کردنِ قطعاتش ازش فیلم و عکس بگیریم
دوست نازنین، با توضیحات داده شده پوست صورت شما حساس است و لذا توصیه میشود از ماشینهای شانه ای و یا فویلی برای این کار استفاده کنید. خرید ماشینهای چرخشی یا روتیتی پوست را تحریک میکند. حتی شاید در کل اصلاح روزانه با ماشینهای فویلی نیز امکان پذیر نباشد و کاربر مجبور باشد دو روز یکبار اقدام به این کار نماید (مانند خودم). در صورتی که وضعیت پوست شما چنین است و اصراری به شیو کردن نداشته باشید، بهترین گزینه ماشینهای شانه ای که مکانیزمی مانند موزر دارند، است که پوست را اذیت نمیکنند. پیشنهاد من در ارتباط با ماشینهای فویلی هم سری لمدش پاناسونیک و براون است.نقل قول:
ممنون از توجهتون،بعد کلی تحقیق و اینکه فقط اصلاح روزانه صفر مد نظرم بود پرینسلی با قیمت ۱۸۸ تومان خریدم که با توجه به دو هفته ای که دارم اصلاحش در مقایسه با ژیلت کمی زمانبرتر هست در مورد موهای زیر گردن اگه ژیلت بیست باشه این ۱۷ ۱۸ هست جوش بازم هست ولی اصلا به چشم نمیاد و اذیت نمی کنه و صورت پس از اصلاح نرم تره نسبت به ژیلت و جاهای آسون صورت مثل شقیقه مثل اصلاح با ژیلته.فقط از لحاظ استهلاک نمی دونم چطور باشهنقل قول:
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
امیدوارم از خرید راضی باشی، در صورتی که از نوع فویلی انتخاب کرده ای، نکات لازم در نگهداری مانند استفاده از روغن که در پستهای قبلی پاسخ داده شده اند، میتوانند در نگهداری آن به تو کمک نمایند.نقل قول:
سلام
ریش تراش فیلیپس at 890 چجور ریش تراشی هست مثل قدیمی ها هست ؟ چون من یه قدیمی دارم باهاش مشکلی ندارم الان یه آگهی دیدم ازش به قیمت 150 هزار تومان (نو ) مگه 270 قیمتش نیست یعنی همون جنس هست لینک آگهی میذارم
سلام دوستان
اگر ریش تراشتون توری دار هست روغن زدن رو 3 بار در میان انجام بدین چون در طول عمر توری و تیغه خیلی مؤثر هست
2 بار در میان دیگه بهتر
دو هفته یک بار هم به روشی که در دو سه صفحه قبل گفتم بشورید .
برای روغن زدن کافیه با گوش پاک کن یا کمی دستمال کاغذی پیچیده شده دور چوب کبریت یا پیچ گوشتی کوچک , توری رو از داخل چرب کنین .
بهترین روغن , روغن زیتون هست . از روغنهای صنعتی استفاده نکنین
سلام
طبق تحقیقاتی که داشتم بالاخره دلو ب دریا زدم و ES-LV95s رو خریدیم و خواستم تجربمو با شما به اشتراک بزارم .:n16:
تو دیجی و سایتهای مشابه قیمتشو ۱۳۵۰ ولی تو بانه با آشنایی که داشتم هماهنگ کردم ۹۱۵ تومان خرید کردم و ۲روز بعدم رسید دستمو .
بعدشم اولین اصلاح با ژل اصلاح داشتم برای اولین بار بدک نبود هر چند منم ریشم بلند شده بود اولش با خط زنش یکم کوتاه کردم که عالی زد بعد که با دستگاه زدم نیاز به شستشو داشت چند باری تا خمیر ریشا پاک بشه از توری البته انگار صورت من همون خشک بهتره چون یکم اذیت داشت ... و در نهایت انگار ۶ تیغ کردم صاف و نرم ، کرم و افتر شیو زدم ولی صورتم ملتهب شده بود جوش های ریز سر سفید که بعد ۲روز اوکی شد ....
بعد از اصلاح رو پایه گذاشتم بهتر از همه چی با هوشمندیش حال کردم خودش خشک کنو استند بای کرد تا دستگاه و شروع کنه خشک کردن .
برای اولین بار تجربه خوبی بود . دوستان اگه توصیه ای یا مطلب مهمی درباره نحوه استفاده و مصرف دارند بفرمایید استفاده کنیم .
سلام
می خوام یک Moser 1400-0050 بخرم. اما نمی دونم اصل بودنش رو چطوری تشخیص بدم. آیا اینی که دیجی گذاشته اصله؟ چهار راه استانبول و منوچهری یه سری مغازه است که می فروشن اما نمی دونم فروشنده اصل داره یا نه و نمی خوام برم صد تومن بدم بعد معلوم بشه قلابیه.
ممنون
فروشگاه هایی که در خیابان فردوسی هستند اکثرا اصل هستند و با گارانتی ۲ سال موتور.نقل قول:
کالای دیجی کالا هم اصل است.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
منظورتون اصل کجاست؟
مطمئنا اصل چین هست اینایی که گفتین.
قیمت موزر آلمان در سایت آمازون 60 دلاره که با دلار حداقل سه تومنی میشه 180 هزار تومن و همون مدل با شونه و بقیه وسایلش 99 دلاره که میشه حدود 300 هزار تومن.
آلمانی هستند و قیمت هم ۱۲۰ الی ۱۴۰. به هر حال چیزی که در بازار است همین.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای شما منطقیه یه کالا بدون دلیل زیر قیمت فروخته بشه؟
مثل شامپو و لوازم آرایشی بهداشتی که در ایران یه اسم اصل چندین برابر زیر قیمت فروخته میشه. شما به عنوان مثال قیمت شامپو کلیئر رو تو بازار ایران با سایت چک کن.
نقل قول:
سلام . بچه ها یه ماشین ریش تراش تا ماکزیمم قیمت 400 تومن بهم معرفی کنین که صورتو مثله تیغ سفید کنه.....البته پوستمم مستعد جوشه....اینجور که از کامنت بعضی از بچه ها خوندم مارک پاناسونیک سفیدتر میکنه پوستو.....ممنون.....
سلام . بچه ها یه ماشین ریش تراش تا ماکزیمم قیمت 400 تومن بهم معرفی کنین که صورتو مثله تیغ سفید کنه.....البته پوستمم مستعد جوشه....اینجور که از کامنت بعضی از بچه ها خوندم مارک پاناسونیک سفیدتر میکنه پوستو.....ممنون.....
دوست عزیز میتوانی از سری لمدش پاناسونیک با توجه به بودجه مورد نظر انتخابی داشته باشی که جوابگوی انتظارات هست.نقل قول:
دوست عزیز مدلی مد نظر خودتون نیست؟؟نقل قول:
یه ماشین واسه اصلاح صورت و سر شبیه موزر که امکان اصلاح مو تا یک دهم میلیمتر رو داشته باشه یعنی نزدیک به صفر برای بدن میخوام
چی پیشنهاد میکنید تا 300 تومان
دوست عزیز، تمام مدلهای این سری حداقل انتظارات رو جواب میده، ga20 و st25 که قیمت پایینتری نسبت به بقیه دارد. در صورتی که نسبت به جوش حساسیت زیادی داری، انتخاب دستگاه های مجهز به ۵ تیغ که اصلاح روانتر در زمان کوتاهتر ارایه میدهند نیز گزینه دیگریست.نقل قول:
سلام
اساتید محترم بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
Panasonic ESGA20
Braun 5040s
ممنون
سلام میخوام ماشین تریمر بخرم از بین 2 مدل زیر کدومو بخرم کسی تجربه کار با این ماشینا رو داشته؟
ماشین اصلاح سر و صورت HC5800 رمینگتون
ماشین اصلاح سر و صورت 5810 رمینگتون
دوستان من میتونم ماشین اصلاح Philips HC9450/20 همون که کیف و پایه شارژر داره رو تو تهران گیر بیارم؟