متين جان يعني اين به سياست اون سازمان بر ميگرده يا يه قانونه؟؟؟؟نقل قول:
منتها خیلی از جاهایی که امریه میپذیرند، باهاتون شرط میکنند که کسری خدمت و اینجور چیزها نداشته باشین. البته بعضی جاها هم این شرط رو ندارند.
Printable View
متين جان يعني اين به سياست اون سازمان بر ميگرده يا يه قانونه؟؟؟؟نقل قول:
منتها خیلی از جاهایی که امریه میپذیرند، باهاتون شرط میکنند که کسری خدمت و اینجور چیزها نداشته باشین. البته بعضی جاها هم این شرط رو ندارند.
دستت درد نکنه . از کجا میدونی فارسم؟:31: آره منم مالک اشترم . یعنی انقد خنکه ؟:18: خدا رو شکر. البته تبریزم اونجوری که گفتی نیست . من خودم فارسم ولی چون اصالتا (3 نسل پیش) تبریزی هستم (فامیلیم هم کاملا تبریزیه) هر جا میرفتم اول فامیلیم رو میگفتم ، بیشتر تحویل میگرفتن . ولی در کل یه عده ی کمی تو آذربایجان به این چیزا اهمیت میدن که باعث میشه همه فکر کنن میرن اونطرفا قریبن . در صورتی که در کل اینجوری نیست .نقل قول:
سلام سربازهای عزیز و دوست داشتنی
دوستان من اول تیر اعزامم ، اموزشی افتادم جهرم ، نیروی انتظامی :31: . تو این 10 روزه باقی مونده میشه به سپاه یا ارتش ، انتقال داده بشم . آخه وضعیت نیرو انتظامی در خوش بینانه ترین حالت هم گویا ملال آوره :27: .
مسئله بعدی اینه که برای کسر خدمت بعد از آموزشی هم میشه اقدام کرد (مثلا جبهه پدر و ... )
به واسطه داشتن مدرک لیسانس و دیگه اینکه بعد اموزشی تو شهر خودم خدمت خواهم کرد(بوشهر:31:) ایا ساعات خدمتم مثل ساعت اداریه یا باز هم به شرایط یگان خدمتیم بستگی داره ؟؟؟
و سوال اخر اینکه اموزشی 2 ماه تمامه:18: یا 45 روز ؟؟؟؟
سپاس
پسر تو مطمئنی داری خدمت می کنی؟؟:18::18::31::31::31:نقل قول:
واقعا برو خدارو شکر کن....خدمت نیست اینی که داری میگی؟؟ کجا هستی تو؟؟ بگو ماهم انتقالی بگیریم بیایم اونجا!؟!!؟؟:27::31:
خوب تهران خدمتش سخته دیگه ناسلامتی پایتخته این مملکت دوست داشتنیه دیگه!!!!!!!!!:13::31:
من پایه خدمتیم اردی 89 هست.....چون لیسانسه هستم 17 ماه تمام خدمت میکنم
کسری که نداریم!!!!!:13::19:
اضاف مضاف هم که تا الان خدارو شکر چیزی نداشتیم!!!
با این حساب اگه خدا بخواد تا آخر برج 6 خدمت دارم و اول مهر میرم برای تصویه!!!!:8:
بهدشم اینکه حدود 20 روز هنوز استحقاق دارم....برنامه ریزی کردم که 10 روزش رو اول ماه رمضان مرخصی بگیرم چون این مدت بازرسها پر میشن و بهترین راه جیم زدن مرخصیه!!:دی
10 روز باقی مانده هم میزارم برای پایان دوره!!!:10:
نه دیگه نمیشه انتقال داد......نقل قول:
برای کسر خدمت هروقت میتونی اقدام کنی...بعد آموزشی هم میشه ولی بهت توصیه میکنم هرچه سریعتر بری دنبالش چون دیدم کسایی که برای همین کسری مجبور شده بودن کلی اینور و اونور برن و کلی اذیت شده بودن....آخرش هم کسری نتونستن بگیرن!!
بعد آموزشی شما را توی شهری میندازن که نیرو نیاز داشته باشن......ربطی به مدرکتون نداره!!!
پاسخ بقیه سوالتت هم اینجا بخون با توجه به اینکه نیروی انتظامی هستی...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6169480&postcount=2745
یا سلام دوستان لطفا به دقت به این سوال جواب بدید
من متولد 12 تیر ماه سال 71 هستم یعنی هنوز 18 سال تمامم نشده. پارسال کنکور دادم قبول نشدم امسال میخوام بدم ولی تا حالا برای سربازی اقدام نکردم تا اینکه امروز یکی از دوستان گفت چون باید تا آخر سال 89 اقدام میکردی و دفترچه پست میکردی دیگه امسال دانشگاه هم قبول شی غیبت خوردی و نمیتونی بری. میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره و اگه من همین حالا دفترچه پست کنم میتونم امسال برم دانشگاه یا نه ؟
با تشکر فراوان.
مطمئن نیستم ولی احتمال میدم بتونی یه بار دیگه هم شرکت کنی...نقل قول:
برو از نزدیکترین مرکز پلیس+10 بپرس خیالت راحت میشه
دوست عزیز منظور من از لیسانس مدت زمان خدمت در طول شبانه روز بود نه محل خدمت ، که البته بعد از مراجعه به اون پستتون کاملا روشن شدیم :31:نقل قول:
بعد آموزشی شما را توی شهری میندازن که نیرو نیاز داشته باشن......ربطی به مدرکتون نداره!!!
ولی سوال آخری بی جواب موند ...مدت اموزشی 2 ماهه تمامه :sad: ؟؟؟؟
مدت آموزشی 2 ماه تمام است..بدون مرخصی!!!نقل قول:
البته همونطور که گفتم اکثر پادگانها میان دوره و پایان دوره میدن و در ضمن گاها مرخصی آخر هفته میدن....ولی خوب بعضی از پادگانها شدیدا مقرراتی هستن و به هیچ وجه مرخصی نمیدن!!
دوستان میشه یه بار چیزایی که خودشون میدن بنویسید؟
آیا چیزی میدن که این وسایل یا لباس و پوتینو تو اون بذاریم مثل ساک؟
تا اونجایی که ذهن یاری میکنه:نقل قول:
- پوتین
-لباس نظامی
-جوراب
-دمپایی
-مسواک و خمیردندان و صابون و شامپو
- شورت
-زیرشلواری و پیراهن
- تی شرت
-حوله
-دستکش و کلاه
و....
بله یک عدد کیسه انفرادی میدن.. احتمالا باید دیده باشی که اکثر سربازا یه کیسه انفرادی دستشونه و وسایلشون داخلشه!!!
والا نیرو دریایی ارتش که این چیزارو به ما دادن:
جمپه+شلوار استتار(2دست)
پوتین
پولیور مشکی
کمربند مشکی
کلاه پشمی
دستکش
جوراب نخی(2جفت)
زیر پیراهن+لباس زیر(2دست)
دمپایی
بلوز و شلوار گرم زمستانی
حوله حمام+حوله دست و صورت
قرآن جیبی
واکس(2 عدد)+برس+فرچه
صابون(2عدد)+جا صابونی
ژل ضد عفونی کننده دست
شامپو شبنم(2 عدد)
مسواک+خمیر دندان(2 عدد)
پودر رختشویی(3 عدد)
پتو+ملحفه تخت و بالش
به غیر از اینها بقیه چیز هارو حتما با خودتون ببرید!!!
تا میتونید انواع و اقسام دارو ها رو با خودتون ببرید که اگه خدایی نکرده تو آموزشی مریض بشید دهنتون سرویسه!!!آموکسی سیلین,پنی سیلین,قطره استریل چشم,اکسپکتورانت,آنتی هیستامین,...
قاشق و چنگال و نمک حتما با خودتون ببرید.
الکی ساکتون رو با کتاب و مجله سنگین نکنید چون حتی یک لحظه هم فرصت خوندنشونو پیدا نمیکنید!
لباس زیر و جوراب اضافه با خودتون ببرید!
اگر تو گرمسیر هستید کرم ضد آفتاب هم ببرید!
فعلا همینا تو ذهنمه...تا بعد!
:46:
دوستان کسی نمیتونه به سوال های من جواب بده ؟نقل قول:
من هم جهرم افتادم ولی گمونم تو گرماش سرویس شیم :31::31::31::31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دم شما گرم
دوستان لطفا هرچی به ذهنتون میرسه که باید ببریم و اونجا لازم میشه بگید:11:
(امروز رفتم علکی 15 هزار تومن شرت و زیرپیراهنی و جوراب و ... خریدم کاش نمیخریدم)
یه سوال: لازمه با خودمون ماشین اصلاح ببریم؟(برای سر و صورت)
ما هم یک تیر اعضامیم... افتادیم اراک - نیروی انتظامی!
دوستان اوضاع مالک اشتر اراک چجوریاست؟
آقا منم نیروی انتظامی هستم ولی کرمانشاه!نقل قول:
چندتا از بچه ها مالک اشتر بودن، چند صفحه قبل در مورد اونجا یه توضیحاتی دیدم
بچه ها میگم قضیه چیه چرا اکثر کسانی که تیرماه اعزامن افتادن نیروی انتظامی!:18: مشکوکه:31:
منم جهرم هستم :دی 1 تیر اعزام میشم خوش به حال شما ها فکر کنم همتون جنوب زندگی میکنین من یه 20 ساعتی تو راه هستم تا برسم :31:نقل قول:
مشکوک رو ولش کن همشون یه مزخرفی هستن مهم اینه که میگذرهنقل قول:
چشم!!نقل قول:
ماشین اصلاح سعی کن ببر!!! بچه ها میوردن!!!
به نظرم نسبت به سایر پادگانها مالک اشتر بهترهنقل قول:
پارسال من اموزشی مالک اشتر بودم!!
اخرهفته کسانی که بخوان بهشون مرخصی میدن(پنجشنبه تا جمعه)
میان دوره میدن
پایان دوره هم 5-6 روزی میدن!!
رفتین اونجا حتما به عمو محسن سلام برسونید!!:5:
تو پروفایلت منو ادد کن ببینیم بعدا کدوم گروهان و کدوم گردان افتادی؟؟:5::11:
به این مواردنقل قول:
واکس + فرچه و برس
پتو 2 عدد
ملحفه تخت و بالش
یک عدد مهر
فعلا اضافه کن
==============
از این قرص جوشان سعی کنید با خودتون ببرین اکثر بچه ها اونجا سرما خوردگی پیدا میکنن و مریض میشن
یه رفیقی داشتیم اصلا سرما نمیخورد دلیلش هم استفاده از این قرصا بود
ما هم حسابی حرص میخوردیم و هرکاری کردیم که این سرما بخوره(عطسه و سرفه تو صورتش و.....:31:) فایده ای نداشت که نداشت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :13:
شربت سینه+ قرص سرماخوردگی
سنجاق قفلی(جهت آنکادر کردن دائمی تخت)
نخ و سوزن
پودر لباسشویی(البته مشخصه که از نوع دستی باید باشه!!! :31:)
قاشق
چنگال
در باز کن(جهت باز کردن درب نوشابه و یا تن ماهی!!!)
چاقو کوچک (از نوع میوه خوری!!! بر نداری یه دفه یه شمشیر با خودت ببری که دژبان ازت میگیره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یه مقدار کش (جهت گت کردن شلوار و یه تیکه کش هم که کلید کمدت رو بندازی داخلش و ببندی دور مچ دستت که کلیدت گم نشه یه وقت!!)
یه عدد دفتر (جهت نوشتن جزوات درسی!!!!!!!! :31:)
خودکار!!( جهت همون مورد بالایی)
به اندازه کافی پول!!!! (خیلی پول همراهتون نباشه......طوری هم نباشه که کم بیارین!! به اندازه باشه حساب کنید کرایه رفت و برگشتتون!(البته بار اول از طرف نظام وظیفه میرین و رایگانه ولی برگشتتون دیگه با خودتونه) و میخواین اونجا از بوفه خرید کنید و خوراکی و کارت تلفن بخرین....دیگه خودتون حساب کنید که چقدر پول نیازه)
فعلا همینا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!!:10:
کلا همیشه همینطوریهنقل قول:
چون نیروی انتظامی واقعا نیرو کم داره!! تو همه بخش ها و قسمتها به همین خاطر اکثر نیروها میوفتن نیروی انتظامی!!!
دوستان موقع تمرین ها و رژه ها اگه کسی خسته بشه یا چه میدونم مثل من بخاطر سیگار نفس نداشته باشه استراحت میدن یا باید سوخت و ساخت ؟! : دی
خیلی باحال بود...:31:نقل قول:
نه عزیز خستگی چیه؟؟ تا جان داری باید مبارزه کنی!!
استراحتی وجود نداره!! و باید مثله بقیه بدوی!!!
نقل قول:
حواست باشه به گرماش و بي آبيش.
تانكر آب ميارن اونجا و يه چند تا يخ ميزارن توش كه سر 5 دقيقه آب ميشه.
بد فصلي داري ميري آموزشي اونم جهرم. مواظب خودت باش رفيق.
------------
من داداشم الان آخراي آموزشيش رو داره ميگذرونه تو مالك اشتر.
رفيقامم كه كنارم خدمت ميكنند بيشترشون اراك بودن.
ميگن هتله و خيلي راحته و بيشتر مث اينكه دو ماه ميريم پيك نيك و تفريح.
يه مزرعه هندونه هم داره كه الان هر كي بره فك كنم حسابي حال كنه اونجا.
بچه ها. . . . . :33:رفتید اموزشی سعی کنید بیافتید عقیدتی سیاسی خیلی خوبه یکی از پیشکسوتای نیروی انتظامی بهم گفت. . . . ولی اونجا هم خیلی شانس میخواد که ما نداریم چون اگه داشتیم که این اوضاعمون نمیشد(نمیافتادیم نیروی انتظامی)
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
من که قدم کوتاست میندازن اون ته مه ها ولی فکر کنم رژه ای که شما توی تلویزیون میبینید با رژه پادگان فرق کنه ......... پادگان همه الکی میرن . . . . . فکر کنمنقل قول:
کاری ندارما ولی انگار نصف پی سی ورد دارن میرن سربازی . . . نه؟؟!!:13:
نقل قول:
دوست ِ من احتمالاً اون پيشكسوت منظورشون بعد از آموزشي و تو يگان خدمتي بوده.
چون تو آموزشي كه اصلاً واحدي به نام عقيدتي كه سرباز بره توش فعاليت كنه وجود نداره. حداقل توي نيروي انتظامي كه مطمئنم وجود نداره.
تو آموزشي منشي گروهان ، ارشد و شايد باغبون(اگه درخت باشه تو پادگان كه نياز به آب دادن داشته باشه) وجود داره.
از بين اينا منشي حال ميكنه وحشتناك ولي خوب همون منشي هم دردسرهاي خاص خودش رو داره بعضاً.
كلاً يه دوره ايه كه بايد بگذره ديگه. هر چي كمتر تابلو باشي به نفعت هستش.
خب درسته تا جون داری باید پا به پای بقیه بیای ولی دیگه یه جا آدم کم میاره به هر حال ! اینطوری که میگین باشه سر 3 روز خیلی ها باید برن بیمارستان که !نقل قول:
اينجوري نيست ديگه كه همه ش در حال دوييدن باشي كه.نقل قول:
يه ميل پرچم هست تو پادگان ميگن دور ِ ميل پرچم بشمار سه ، بدو ، بأيست. :31:
حالا تا شماره ي 3 هر كي رفت و برگشت كه كاريش ندارن و اونايي هم كه كم آوردن و نتونستن برسن و شماره 3 رو هم اون مسئول آموزش گفته باشه همونجا به بعدش رو پامرغي ميان تا برسن.
حالا تعداد زيادي كم ميارن و نميرسن و شما بايد زرنگ باشي و به جاي پا مرغي خودتو سر بدي رو زمين تا اونجا. :31:
كلاً همه چي ياد ميگير اونجا. انواع و اقسام روش پيچوندن و كمتر سختي كشيدن.
بشين پاشو تا جايي كه ميتونيد نريد. (دست ِ شما كه نيست ولي خوب من اينو ميگم به هر حال). چون اين بشين پاشوها دشمن زانو هستش و ضربات بدي به زانو ميزنه. زانوي من روي همين كار و اينكه صف اول رژه بودم و راه پيچوندن نبود و آسفالت رژه هم برامون خراب بود خراب شد و عملش كردم.
من آموزشيم وحشتناك دوييدم. به اندازه ي كل زندگيم. :|
ولي خوب پادگانايي مث مالك اشتر خيلي خيلي راحته آموزشيشون و خيلي كم بدو بأيست و تنبيه دارن در حالي كه ما جر خورديم.
راس میگه راه پیچوندن زیاد دارهنقل قول:
مثلا من کاری کرده بودم که منو کلا از رژه منفک کرده بودن....تو صبحگاههای عمومی ته صف وایستاده بودیم بقیه که رژه میرفتن ما با چند نفر دیگه میرفتیم اون پشت درختا و قایم میشدیم اونا که بر میگشتن دوباره برمیگشتیم سر جامون!:دی
دوستان من 6/1 اعزامم به نظرتون کجا میفتم؟
از چند نفر پرسیدم گفتند به احتمال زیاد نیروی زمینی هستم ولی معلوم نیست سپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
مگه سپاه و نیروی انتظامی هم نیروی زمینی دارن:18:نقل قول:
:31::31:نقل قول:
:31::31::27:نقل قول:
دوست عزیز فقط ارتش هست که نیروی زمینی داره سپاه و نیروی انتظامی که نیروی زمینی ندارن!!:دی
شما کد مازاد خوردین؟
هرجا که نیرو کم داشته باشن میفرستن اونجا!!!
سپاه رو که بی خیال شو
میمونه ارتش و نیروی انتظامی...
که احتمال نیروی انتظامی بیشتره!!:19::13:
ببخشید کی گفته سپاه نیروی زمینی نداره ؟
سپاه نیروی زمینی و هوائی و دریایی داره یکم جست و جو کنید متوجه میشید
کسی اینجا خبر داره که بعد از اومدن نتایج ارشد و قبولی چقدر طول میکشه تا مرخصمون کنم؟ چون یکی میگفت از 1 تیر حداقل سه ماهو باید بریم.نقل قول:
اگه بخوای اونجوری حساب کنی نیروی انتظامی هم هواناجا و نیروی دریایی داره دلیل نمیشه که!!نقل قول:
نهایتا یه هفته طول میکشه تا ترخیص بشی بچه های گروهان ما تو اموزشی کارشناسی قبول شده بودن 2 یا 3 روزه ترخیص شدن رفتن دنبال عشق وحالنقل قول:
دوستان من امشب باید برم که ان شاا... فردا سر یگان باشم...امیدوارم هرجا هستید خدمت رو به سلامتی به پایان برسونید و موفق باشید.
تا مرخصی بعدی خدانگهدار همگی:20::11:
دوستان روز های تعطیلی ( رسمی ) کاملا در اختیار خود هستیم ؟
یعنی اصلا هیچ کدوم از کار هایی که روز های دیگه انجام میشه مثل بیدار باش و صف و رژه و سخنرانی و امار و ... نیست ؟
ساعت های شام و ناهار و ... چطور ؟
اول تیری ها 4 شنبه 1 تیر باید بریم
که مثلا برای مرکز من گفتن تا 3 شنبه 7 تیر مهلت میدن از اون ورم 5 شنبه 9 تیر و بعدش هم جمعه 10 تیر هم که تعطیلیه
اون 3 و 4 شنبه هم که توضیحات و اموزش هست
یعنی رسما از شنبه 11 تیر کار رسمی و سختش شروع میشه
این 11 روز هم از اموزشی کم میشه و حساب میشه درسته ؟
چون گفتن از 1 تیر رسما سرباز هستیم و حساب میشه
والا من که مالک اشتر اراک بودم روزای جمعه در اختیار خومون بویدم(به جز یک هفته اول!!!) بچه ها تا لنگ ظهر میخوابیدن!!!نقل قول:
برنامه صبحانه و ناهار و شام دقیقا مثله روزهای عادی داده میشه!! بیدار باش نداری صف جمع نداری...
البته ما جمعه ها معمولا مرخصی میدادن میومدیم تهران!!!!!
بله اون 11 روز از آموزشی شما حساب میشه و کم میشه شما تا پایان مرداد ماه دوره آموزشیتون طول خواهد کشید!!
شما بهتره یه خورده جست وجو کنید تا اطلاعاتتون کامل بشه :28::28:نقل قول: