سلام دوستان من میخوام موبایلی بگیرم که cpu قدرتمندی داشته باشه(لگ نداشته باشه) صفحش حدود 4.5 اینچ باشه دوربین و رزولوشن برام مهم نیست محدوده ی قیمتم تا 1.5 میلیون هست شما چه پیشنهادی میکنید؟
Printable View
سلام دوستان من میخوام موبایلی بگیرم که cpu قدرتمندی داشته باشه(لگ نداشته باشه) صفحش حدود 4.5 اینچ باشه دوربین و رزولوشن برام مهم نیست محدوده ی قیمتم تا 1.5 میلیون هست شما چه پیشنهادی میکنید؟
عزیزم دیگه تو کیفیت ساخت HTC نسبت به سونی و سامسونگ که شکی نیست!:n05:نقل قول:
Google LG Nexus 4نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰
LG Optimus G E975نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG Nexus 4
Samsung Galaxy S III
HTC One X Plus
one x plusنقل قول:
Sony Xperia ZLنقل قول:
منم با نظر این دوستمون موافقم.نقل قول:
شخصا با گوشیای سامسونگ، سونی، ال جی و اچ تی سی کار کردم.
از نظر کیفیت ساخت گوشیای اچ تی سی به طرز محسوسی کیفیت بهتری داشتن و موقعی که گوشیو دست میگرفتی، حس بهتری داشتن.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
Galaxy S lllنقل قول:
Nexus 4
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
دوستان ممنونم به خاطر کمکی که کردید.
به نظرم htc one plus از همه بهتره و قیمتش یکم گرونتر هست....
یه چیزی که هست من تا حالا تجربه ی htc نداشتم میخواستم بدونم گارانتی اصلی htc چی هست و شما پیشنهاد میکنید از کجا بگیرم؟
گارنتی آرین ماله اچ تی سیهنقل قول:
دوست عزیز ال جی چی از نظر کیفیت ساخت چطوره؟؟نقل قول:
منم با نظر این دوستمون موافقم.
شخصا با گوشیای سامسونگ، سونی، ال جی و اچ تی سی کار کردم.
از نظر کیفیت ساخت گوشیای اچ تی سی به طرز محسوسی کیفیت بهتری داشتن و موقعی که گوشیو دست میگرفتی، حس بهتری داشتن.
اس3 رو واسه کارایی و امکانات بیشتر توصیه میکنم البته واسه پرستیژ و کلاس گذاشتن تو ایران HTC بهتره! که اونم دقیقاً بر عکس اروپا و آمریکا که HTC زیاد طرفدار نداره!!:n02:نقل قول:
والا من مقایسه کردم و نظرات دیگران رو دیدم اکثرا گفتن htc one plus
می شه از شما بپرسم s3 چه برتری هایی داره؟
من تجربه ی هیچ کدومو ندارم....
*صفحه نمایش بهتر Super AMOLED از نظر کنتراست، زاویه دید و تنوع رنگ خیلی بهتر از Super LCD 2 به کار رفته شده در HTC One X Plus هست یعنی اصلاً قابل مقایسه نیست (با کمی تحقیق راجع به پنلهای AMOLED در اینترنت پی خواهید برد که چند نسل جلوتر از LCD هست)،نقل قول:
*دوربین بهتر (هر دو 8 هستند اما کیفیت لنز اس3 بهتر هست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، ساپورت نرم افزاری بهتر،
*رابط کاربری حرفه ای تر (TouchWiz Nature UX در مقابل HTC Sense که مسلماً تاچ ویز حرفهای تر هست هرچند HTC Sense هم خوبه)،
*امکان ارتقا حافظه از طریق درگاه MicroSD و یا اتصال فلش مموری (USB On the Go) که HTC One X Plus فاقد این هاست.
*قابلیتهای جانبی نرم افزاری مثل S-Voice یا Smart Stay که HTC فاقد اون هاست.
*عمر باتری بهتر اس3 نسبت به وان ایکس پلاس (50 ساعت عمر باتری در استفاده روزمره در اس3 در مقابل 44 ساعت عمر باتری در استفاده روزمره در وان ایکس پلاس، منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تنها برتری HTC One X Plus در پردازنده قدرتمندتر اون هست که این تفاوت در حد 10 درصد هست و اصلاً قابل حس نیست و مسلماً همه بازی هایی که One X Plus اجرا کنه به راحتی در اس3 هم قابل اجراست! ولی مسلماً کیفیت صفحه نمایش بهتر یا دوربین بهتر و قابلیتها و امکانات جانبی و به علاوه ساپورت نرم افزاری بهتر سامسونگ این ها همه چیزهایی هستند که در استفاده عادی و روزمره کارایی بیشتری نسبت به 10 درصد قدرت پردازنده بیشتر دارند. در زمینه بدنه هم هر دو پلی کربنات (نوعی پلاستیک) هستند پس مسلماً از کیفیت ساخت نسبتاً برابری برخوردارند.
من تجربه کار با برندهای HTC، سونی و سونی اریکسون و الجی و سامسونگ رو داشتم و بین این ها بیشترین رضایت رو از سامسونگ داشتم. در این تحقیق هم سعی کنید در مقایسه و پرسش هیچگاه از افراد افراطی و متعصب به برند خاص پرسش نکنید و ترجیحاً از منابع انگلیسی برای شناخت دیوایس مورد نظرتون استفاده کنید.
دوستان تا 700 کدام گوشی خوبه که سی پی یو قوی داشته باشه
نقل قول:
LG Optimus L9
Samsung Galaxy S Advance
Huawei Ascend G600
دوستان یکی میتونه به من فرق انواع صفحه نمایش و انواع cpu رو بگه!!!
آقا الان تقریبن ارزونترین گوشی اندرویدی تو بازار چیه؟ من قصد داشتم تا 250 و اینا هزینه کنم ولی خب با این قیمت ها فکر نکنم چیزی باشه. تا 300 حالا یه کم بالاتر پول دارم. اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
Galaxy Pocket - HTC Explorer اینا 300 هزار تومنن اندرویدشون قدیمیه.نقل قول:
Galaxy Star بگیر اندرویدش جلی بینه نسخه 4.1.2 - 310 هزار تومن.
به نظر من هم s3 گوشی خوبی هست ولی مشکل من این هست که cpu این موبایل یه نسل عقب هست...از لحاظ طراحی هم زیاد خوشم نمیاد از این گوشی...مشکل اینجاست که به جز این گوشی چیز دیگه ای رو نمیشناسم از otg ساپورت کنه....شما اگه میشناسید می تونید معرفی کنید؟؟؟نقل قول:
چی؟! :n04: سی پی یو اس3 و وان ایکس هر دو از نوع Cortex-A9 هستند فقط اس3 در فرکانس 1.4 گیگاهرتز هست و وان ایکس پلاس 1.7 گیگاهرتزه (هر دو هستههای یکسانی دارند) همین 10 درصد قدرت بیشتر رو هم به خاطر این فرکانس بالاتر (1700 در مقابل 1400) گفتم. اتفاقاً در زمینه مصرف انرژی و بهینه بودن چیپست Exynos 4412 ساخت سامسونگ به دلیل اینکه 32 نانومتری هست (چیپست انویدیا تگرا 3 در وان ایکس پلاس 40 نانومتری هست) بهتر و بهینهتر هست فقط در بحث قدرت اون هم در حد 10 درصد پایین تره که قابل لمس نیست. CPU اس3 و وان ایکس پلاس در مقایسه با پردازنده های Krait به کار رفته شده در گوشیهای الجی Nexus 4 و Optimus G یک نسل عقب تر هستند و الا هر دو یکی هستند (چهارهستهای کورتکس-ای9)، گوشی دیگهای با ساپورت OTG به صورت Native در این قیمت از برندی به جز سامسونگ نیست. در طراحی هم اس3 سفید رنگ زیباست و اونقدرها هم بد نیست (خود من رنگ آبی تیره یا مشکی اش رو نمیپسندم ولی سفیدش با توجه به اون نوار نقره ای دورش قشنگه البته سفیدش کمی هم گرونتره) در آخر هم بگم که من گفتم هم از HTC (مدل Desire HD)، هم از سونی/سونی اریکسون (Xperia S و Xperia Arc) هم از سامسونگ (Galaxy S2 و Galaxy Note) اسمارت فون داشتم و مادرم هم الجی (Optimus L9) داره و خودم فعلاً گلکسی اس4 دارم بیشترین رضایت رو از همین سامسونگ داشتم (همین رضایت باعث شد بعد از Galaxy Note به سراغ S4 بیام والا مد نظرم HTC One هم بود علی الخصوص از کیفیت صفحه نمایش و امکانات جانبی که بدون شک خیلی مهم تر از مسائلی مثل تفاوت 10 درصد قدرت پردازنده یا پرستیژ برند هست رضایت کامل دارم. انتخاب نهایی با خودتون هست ولی توصیه میکنم با دیدگاه منفی قبلی تصمیمگیری نکنید.نقل قول:
کدوم اینا از همه بهتره؟نقل قول:
LG Optimus G
Samsung Galaxy S3 I9300
Samsung Galaxy S3 I9305
LG Optimus G (کلاً اپتیموس G یک اسمارت فون بین اس3 و اس4 هست) البته اگر با برند الجی مشکل نداشته باشید.نقل قول:
دوستان لطفا یه مقایسه بین گوشی اس 4 و اکسپریا زی بکنبن.
موشکول ندارم من با کسی :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام:n18:
دوستان ما سه نوع LG L9 داریم میخواستم این سه تا رو مقایسه کنید و در آخر دو تا سوال دارم؟:n27:
p760-----p768-----p769:n01:
دوستان از اونجایی که هر سه تاشون تقریبا توی یه رنج قیمتن ولی p768 فقط دوربینش 8 هست با اون دو تا توی چی تفاوت دارن؟؟میشه لطفان توضیح بدید فناوری nfc دققا چکار میکنه؟؟:n13:
تا 1 تومن چه پیشهادایی دارین ؟ حالا 100 هم اینور اونور اشکال نداره !
TX & SP & one sنقل قول:
تا یک تومن Xperia T.نقل قول:
(Xperia TX - Xperia SP - HTC one S اینا هم خوبن. زد آب هست Xperia V ولی از این 4تا ضعیف تره)
سـلام به همه ... .
تاپیک رو درست اومدم ؟
دوستان من بین LG Optimus و XPERIA TX / V مودنم .
نظر خود رو TX بود .
البطه می دونم TX صفحه نمایشش از هر لحاظ نسبت به LG ضعـیف تـره، و سـخت افـزار قـدرتمندی
نسبت به LG نداره، اما گفتم شاید LG هنوز رند بازار نیست؛ و قطعاتش سخت گیر میاد و درمورد این
گوشی، دوربینش هم ضعیفه. خلاصه دوست داشتم نظر شما رو در مورد این چند گوشی و برند LG
بدونم و از تجربیاتتون استفاده کنـم .
باتشکر .
نقل قول:ممنون ! ظاهرا sp از بقیه بهتره !نقل قول:
معایبش به غیر از اونایی که دیجی کالا گفته دیگه چیه ؟!
مثلا خودم میتونم باطریشو عوض کنم ؟
پورت HDMI ندیدم روش ! داره اصلا ؟
شما کدوم Optimus مد نظرتون هست؟ Optimus 4X HD? اگر منظورتون 4X HD هست که صد در صد از TX بهتره هم صفحه نمایش و هم پردازنده (البته در بحث پردازنده شاید حدود 10 تا 15 درصد قویتر باشه و اونقدر محسوس نیست). اگر به برند توجهی نداشته باشید صد در صد 4X بهتره. از نظر دوربین بله LG تا گوشی Optimus G به دوربین زیاد توجهی نداشت البته Optimus G دوربینش خیلی بهبودها یافته بود، بله اگر دوربین مد نظرتون هست Sony یا Samsung از لنزهای بهتری استفاده میکنند. ولی توجه داشته باشید دوربین به اندازه صفحه نمایش کارایی نداره!:n02:نقل قول:
به برند که توجه دارم .نقل قول:
آخه وقتی می گیم LG من یاد چرخ گوشت می یفتم :n02:
صفحه نمایش SL خیلی خوبه .
اگه از پردازنده فاکتور بگیریم، نظرتون راجع اون چیه ؟
یکی از بچه ها میگفت تاچ SP مشکل داره.نقل قول:
NFC فناوری برای انتقال فایل یا استفاده از گوشی موبایل به جای کارت های اعتباری (بله یعنی به جای اینکه مثلاً در مترو یا اتوبوس کارت بزنی گوشیت رو بزنی روش!:n02:) فعلاً کارایی نداره و مهم نیست، چون وقتی بلوتوث هست کسی سراغ NFC نمیره و به علاوه در آمریکا هم هنوز از همون کارت های اعتباری استفاده میشه و فراگیر نشده چه برسه به ایران! البته تا وقتی فراگیر بشه (چون سرعت NFC از بلوتوث بیشتره) ولی بعید میدونم حداقل تا 2 - 3 سال دیگه مثل بلوتوث فراگیر و معروف بشه پس فعلاً ارزشی نداره. همون مدل P768 با دوربین 8 مگاپیکسلی بهترین گزینه هست در واقع تنها گزینه هست چون P769 فقط مخصوص اپراتورهای آمریکایی (به صورت لاک) هست و P760 هم در ایران خیلی کمیابه.نقل قول:
اگز از سونی میخواید گوشی بگیرید Xperia T یا Xperia TX (من T رو به خاطر ظرفیت بیشتر باتری توصیه میکنم) بهتره، SL که اصلاً چون پردازنده اش از نوع Scorpion هست و قدیمی تر از Krait یا Cortex-A9، درسته 1.7 گیگاهرتز هست اما چون هسته ها ضعیف هستند (Scorpion) از پردازنده 1.5 گیگاهرتزی Krait در T/TX شاید حدود 30 تا 40 درصد ضعیف تر هست با اینکه حتی فرکانسش بالاتره! در صفحه نمایش هم فرقی نداره سونی مدل هاش از Xperia J گرفته تا Z یک نوع پنل هست پس فرق محسوسی بین SL یا T یا ... نیست. البته ببخشید که از پردازنده فاکتور نگرفتم!! :n02: ولی شما به اون واژه LED-baacklit زیاد توجهی نداشته باشید چون در کیفیت زیاد تأثیرگذار نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سلام !نقل قول:
نظر شما چیه ؟
علیک سلام دوست عزیز! من بهتون اینها رو توصیه میکنم همه خوب هستن:نقل قول:
1. LG Nexus 4
2. LG Optimus 4X HD
3. HTC One S (مدل ZE520 ورژن اروپایی با پردازنده Krait)
4. Sony Xperia T
بین این ها بهترین نکسوس4 هست (با توجه به سخت افزار و قیمت مناسب) البته باید حدود 1.200 باشه (بدون گارانتی) ولی میرزه، اگر بودجه بیشتری هم دارید (تا 1.300) سامسونگ اس3 یکی از گزینه های خوب هست.
آخه one s ?!! که نه صفحش اج دیه نه دیگه امیدی به ساپورت داره نه کارت حافظه میخورهنقل قول:
به نظر من که دیگه گزینه مناسبی نیست بین گوشی های جدیدتره دیگه
4X و T هم خیلی نمیشه به آپدیتشون امید داشت. جفت این برند ها مدت طولانی دیوایساشونو ساپورت نمیکنن.نقل قول:
تو این رنج بهترین انتخابا نکسس ۴ و اس ۳ هستن. (اس ۳ حداقل تا یه مدت طولانی CM و یه سری رام های بیس AOSP رو داره)