ممنونم
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
Printable View
ممنونم
مهندس جان درست شد واقعا سپاسگذارم.جالب بردمش پیش تعمیرکار گفت این گوشیا سفارش ایرانه و نمیشه.موفق و موید.
عزیز خیلی متشکر با زدن کد و کمی تنظیمات درست شد.سپاسگزارم
داداش همون دکمه تشکر رو بزنی کفایت میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط arashderakhshanfar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم
وظیفه اس
موفق باشی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
من گوشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستش و یه چند روزیه ک دیگ نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم یعنی سرعت از صفرم پایین تره و اینترنت ایرانسلشم خیلی داغونه...البته سیم کارد تو ی گوشیه دیگ تو همون مکان کار میده اما تو گوشی من کار نمیده.... ریست فکتوری هم کردم درست نشد....
خواهشا کمک کنید چیکار کنم دارم دیوونه میشمممممممم
منوونن
سلام دوستان
من گوشیم
هستش و یه چند روزیه ک دیگ نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم یعنی سرعت از صفرم پایین تره و اینترنت ایرانسلشم خیلی داغونه...البته سیم کارد تو ی گوشیه دیگ تو همون مکان کار میده اما تو گوشی من کار نمیده.... ریست فکتوری هم کردم درست نشد....
منوونن
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من گوشیم
منوونن
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من گوشیم
منوونن
سلام من samsung tab3 دارم.یه مدتیه که شارژش به 40% 50% که میرسه خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه مگر اینکه بزنمش داخل شارژ.با چند تا برنامه هم ویرووس کشی کردم و برنامه هایی رو که فک میکردم مشکل دارن پاک کردم ولی درست نشد.خواهش میکنم کمک کنید:n03:
سلام من یک تبلت innovel دارم. دیروز هنگ کرد و وقتی دوباره خاموش و روشنش کردم .فقط صفحه سیاه میاد که این پیام رو نوشته
Unfortunately the process com .android.pbone has stopped
هیچ گزینه دیگه هم نمیاد که یا فرمتش کنم یا فکتوری ریست. متاسفانه تحقیق کردم فهمیدم صفحه ریکاوری هم نداره که توی گوشی ها با دکمه پاور و وولم بالا میاد. باید چکارش کنم؟ نیاز به فلش کردن داره؟
- - - Updated - - -
سلام من یک تبلت innovel دارم. دیروز هنگ کرد و وقتی دوباره خاموش و روشنش کردم .فقط صفحه سیاه میاد که این پیام رو نوشته
Unfortunately the process com .android.pbone has stopped
هیچ گزینه دیگه هم نمیاد که یا فرمتش کنم یا فکتوری ریست. متاسفانه تحقیق کردم فهمیدم صفحه ریکاوری هم نداره که توی گوشی ها با دکمه پاور و وولم بالا میاد. باید چکارش کنم؟ نیاز به فلش کردن داره؟
سلام بلاخره تست ها انجام شد؟ الان میتونم نصب کنم؟نقل قول:
سلام دوستان ! بعد سالها خوشحالم که دوباره وارد پی 30 وورلد شدم !
دوستان گالکسی نوت 3 مدل n900 دارم . حدود دو هفته پیش گوشیم به آندروید 5 بوسیله اودین به به رام امارات آپدیت کردم .
قبلن روی گوشی آندروید کیت کت رام عراق بود (mid) .
الان گوشی وصل میکنم و با نرم افزار کیس3 چک میکنم که رام کجاست هنوز مینویسه mid یعنی عراق با اینکه باید بنویسه xsg (امارات) . بویلد نامبر و غیره کاملن درسته و آندروید 5 امارات رو نشون میده !
دومین مشکلی که دارم با اینکه حدود دو روز از آپدیت جدید رام امارات میگذره N900XXUEBOI2 من وقتی میرم تا بوسیله ota آپدیت کنم مینویسه شما از آخرین آپدیت استفاده میکنید!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید . تشکر .
سلام دوستان ! بعد سالها خوشحالم که دوباره وارد پی 30 وورلد شدم !
دوستان گالکسی نوت 3 دارم . حدود دو هفته پیش گوشیم به آندروید 5 بوسیله اودین به به رام امارات آپدیت کردم .
قبلن روی گوشی آندروید کیت کت رام عراق بود (mid) .
الان گوشی وصل میکنم و با نرم افزار کیس3 چک میکنم که رام کجاست هنوز مینویسه mid یعنی عراق با اینکه باید بنویسه xsg (امارات) . بویلد نامبر و غیره کاملن درسته و آندروید 5 امارات رو نشون میده !
دومین مشکلی که دارم با اینکه حدود دو روز از آپدیت جدید رام امارات میگذره N900XXUEBOI2 من وقتی میرم تا بوسیله ota آپدیت کنم مینویسه شما از آخرین آپدیت استفاده میکنید!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید . تشکر .
سلام دوستان
تازگی گوشی سامسونگ j7 خریدم سیستم عاملش لالی پاپ 5.1.1 هستش
یه مشکل کوچیکی که باهاش دارم اینه که وقتی sms میاد متن جاملشو بالای صفحه نشون میده و اصلا راهی واسه این نیس که متنو نمایش نده!
از قسمت app manager وقتی تیک show notification رو ورمیدارم,وقتی sms میاد اقلا نه صدایی نه ویبره ای نه اعلانی هیچی نشون نمیده.
یه برنانه ی جانبی یا راهی چیزی میخوام که فقط جلوی نمایش کامل متن sms ورودی رو بالای صفحه بگیره,sms که میاد متنشو نشون نده و فقط اعلام کنه s اومده
اینجام تاپیک زدم اما متاسفانه هنوز جوابی نگرفتم
ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
به مسیر زیر برین
Messages --> Settings --> Notifications
و تیک دو گزینه Pop-up display و Preview message رو بردارین
مشکل اینجاست که preview message نداره!نقل قول:
نمیدونم کلا لالی پاپ اینجوریه یا صرفا j7
نه لالی پاپ اینجوری نیست حداقل رو مال بنده! :n02:نقل قول:
شما گوشیت چیه؟ :n22:نقل قول:
بنده S5 دارمنقل قول:
سلام دوستان.من گوشیم سونی مدل سولا هست.جدیدا انتن دهیش ضعیف شده و یه جاهایی اصلا آنتن نمیده.میخوام ببینم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری و چه کاری خودم میتونم براشش انجام بدم
سلام دوستان.من گوشیم سونی مدل سولا هست.جدیدا انتن دهیش ضعیف شده و یه جاهایی اصلا آنتن نمیده.میخوام ببینم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری و چه کاری خودم میتونم براشش انجام بدم
دقیقا تو s4 که داشتم همین گزینه وجود داره اما تو j7 نمیدونم چرا همچین گزینه ای نیست!نقل قول:
اولش فکر میکردم کلا لالی پاپ اینجوریه ولی شما گفتی نه.
نمیدونم راهی برنامه ای واسه این کار وجود داره یا نه
خیلی مهمه واسم :n03:
اینم عکس ستینگش
سلام
میخوام از وی پی ان استفاده کنم ولی هر وی پی انی که نصب میکنم نمیشه گزینه تاییدش تیک زد.
تمام چیز شکنا همینطوری مثل هات اسپاد و... حتی 20speed که پولیه.
مدل گوشی samsung galaxy s3 neo روت شده اندروید 4.4
تو عکس مشخصه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
- - - Updated - - -
سلام
میخوام از وی پی ان استفاده کنم ولی هر وی پی انی که نصب میکنم نمیشه گزینه تاییدش تیک زد.
تمام چیز شکنا همینطوری مثل هات اسپاد و... حتی 20speed که پولیه.
مدل گوشی samsung galaxy s3 neo روت شده اندروید 4.4
تو عکس مشخصه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام تئ تلگرام گزینه ای نیست که لیست افراد را داخل لیست contact های موبایل نشان نده من الان از هر فرد دوتا تو لیست شماره موبایلام هست خیلی بد شده
شما باید وارد Setting کانتکتاتون بشین و دنبال گزینه Contact Display بگردین از اونجا فقط تیک Device رو میزنین تا فقط شماره های توی گوشیرو براتون نمایش بده.نقل قول:
این مسیر توی گلکسی ها هست (اندروید یکی هستن اکثرا یه مقدار بگردین پیدا میکنین)
Contact --> Setting --> Contacts --> Contacts to display
درود
اندروید گوشیمو آپ کردم و حالا اهنگ و فیلم و عکسام پاک شدن.
تو مموری کپیشون کرده بودم که پاک شدن:n37:
راهی نیس که ریکاوریشون کنم:n03::n03::n28::n28::n28:
برنامه هایی هستن برای ریکاوریه مموری کارت مثل CardRecovery ولی معلوم نیست تا چه حد برگردونه تست کنین ضرر ندارهنقل قول:
حالا باز دوستان چیزی تست کرده باشن میگن
نقل قول:
فقط درایو هارو ریکاوری میکنه:n36:
مموریو که روی موبایله نمیشناسه.
شما رم رو با رم ریدر به دستگاه وصل کنین که به صورت یه درایو شناخته بشه بعد ریکاوری کنیننقل قول:
سلام
گوشی سامسونگ s6 اگر روت کنم مشکلی براش پیش میاید و بعد از روت دوباره میشود به حالت قبلش روت نشده بر گردوند
- - - Updated - - -
سلام
گوشی سامسونگ s6 اگر روت کنم مشکلی براش پیش میاید و بعد از روت دوباره میشود به حالت قبلش روت نشده بر گردوند
نه مشکلی پیش نمیاد. بعدش هم می تونی برگردونی به حالت اولنقل قول:
سلامنقل قول:
اگر گارانتی داره گوشیتون که بعد از روت کردن گارانتی از بین میره و با آنروت کردن هم مشخص میشه که قبلا روت کردید.
ولی اگر از این جنبه نگاه نکنید روت و آنروت به راحتی ممکن هست و مشکلی توی گوشی ایجاد نمیکنه...
نقل قول:
هیچ مشکلی برای گارانتی ایجاد نمیشه!!
با خیال راحت روت کنین
سلام دوستان
به خاطره مشکلی که برا گوشیم پیش اومد مجبور شدم وایپ و تعویض رام کنم با ادین
الان چجوری میتونم contact رو ریکاوری کنم.شماره هام داخل سیم هم سیو نبود یعنی پاک کرده بودم[emoji17]
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام من گوشی آندروید۵ هستش دوماهه خریدم و الان موقع باز کردن قفل گوشی هنگ میکنه یعنی دوبار صفحه خاموش میشه وبار سوم میشه قفل باز کرد بعدم ک باز میشه چندثانیه هنگ داره! گوشی جدید و سالم بود لطفا بگید چیکار کننمنقل قول:
گوشیتون سامسونگه ؟نقل قول:
این چیزا توی اندروید و مخصوصا سامسونگ طبیعیه
بکاپ بگیرین فکتوری ریست کنین
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
من از وقتی گوشیم که اکسپریا Z1 compact هست رو آپدیت به اندروید 5 کردم این مشکل پیش اومد
مشکل اینه که با اینترنت 3جیکانکت شدم بعد با سایفون کانکت شدم بعد از اون جیمیل، کروم، گوگل سرویس و خیلی نرم افزار های دیگه با 3 جی دیگه کانکت نمیشن و فقط باید با سایفون هم کانکت شم که وصل شنو
البته وای فای این مشکل رو نداره و اکیه.
جدیدا اندروید 5.1 هم اومد من آپدیت کردم مشکل نت 3جی که گفتم درست شد. ناچارا با سایفون باز کانکت شدم و دو باره این مشکل درست شد برام.
من سایفون رو پاک کردم. تنها چیزی که فک کردم می تونم انجام بدم بلکه درست شه ولی نشد.
من باید چیکار کنم که اینترنت 3 جی من برگرده و مشکل حل شه.
نا گفته نموه اینستاگرام، تلگرام و ... کار می کنه.
ممنون
شما اکسس پوینت فعلی رو پاک کنید و یک اکسس پوینت جدید بسازید. اگر همراه اول دارید آدرسش رو mcinet و اگر ایرانسل دارید mtnirancell بنویسید. بقیه چیزها رو دست نزنید. سیو کنید و از این اکسس پوینت استفاده کنید. حل میشه.نقل قول:
سلام دوستان
گوشی NEO L بنده هفته پیش صفحش سوخت (ظاهرا) پیش تعمیرات موبایلی بردم امتحان کرد و گفت بردش سالمه
تا قبل از اون کامپیوتر راحت گوشی رو میشناخت و فایل جابجا میکردم اما متاسفانه از شماره ها بک آپ نگرفتم
حالا گوشی رو گاهی میشناسه و بصورت MT25i نشون میده اما از طریق برنامه sony companion وصل نمیشه و پیغام میده که تیک usb deb نخورده!
و چون صفحه گوشی روشن نمیشه هیچ کاری نمیتونم بکنم.
راهی هست که بشه شماره ها رو درآورد؟
از روی گوشی خیر...مگر اینکه یه تاچ دیگه بهش وصل کنید.نقل قول:
اگر با اکانت گوگل سینک کرده باشید که از اونجا قابل دسترسی هست. امن ترین جا هم برای بکاپ سرویس های ابری گوگل هست.
من رم ریدر ندارم میشه یه را دیگه بگید؟نقل قول:
سلام
امروز یه مشکل عجیب پیدا کرده گوشیم اینکه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنه، هیچ اروری هم نمیده و فقط میزنه instaling
خواستم ریست فکتوری کنم که هرکاری میکنم بازم ریست نمیشه از هر دو روش، یه راه حل پیش پام بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیم الجی جی2